Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ott van Blair White, miért aggódtok?
több mint 12 éve
Én viszont tutira nem hagynám bent Jefferyt, ha elérhető.Ha Dallas Clark megy, akkor lesz igazán érdekes, hogy a 2/2-vel mit húz a csapat.Ha marad, akkor egy WR lenne a legjobb megoldás (Pl Jeffery), de ha megy, akkor talán még egy Fleener draft is kinézhet.aztecÉn második körben inkább a védelembe húznék. Ebből a WR classból lehet a 3. körben is minőségi játékost húznidugo1993
Ki a fasznak fog dobálni Luck? Wayne megy, Garcon megy. Maradt Collie. Viccnek is rossz.
Ha meg Jeffery kimegy, akkor mindenképpen Fleener pick kell majd, ám emellett a piacról is hoznunk kell minimum egy, de inkább több használható elkapót is.
Luck nagy beast, de nem hiszek benne, hogy magának dobáljon.
több mint 12 éve
Szurkolói pályafutásom eddigi legszörnyűbb napja.Azt hittem,fel vagyok erre készülve,de nem...Remélem hogy talál magának új csapatot,de ha befejezte az aktív pályafutást,várom vissza a klubhoz.
több mint 12 éve
Ha Dallas Clark megy, akkor lesz igazán érdekes, hogy a 2/2-vel mit húz a csapat.Ha marad, akkor egy WR lenne a legjobb megoldás (Pl Jeffery), de ha megy, akkor talán még egy Fleener draft is kinézhet.aztecmind2 verzió túl jól hangzik.
bár Grigsonban bízni kell #még.
több mint 12 éve
dugo93
4 233
Ha Dallas Clark megy, akkor lesz igazán érdekes, hogy a 2/2-vel mit húz a csapat.Ha marad, akkor egy WR lenne a legjobb megoldás (Pl Jeffery), de ha megy, akkor talán még egy Fleener draft is kinézhet.aztecÉn második körben inkább a védelembe húznék. Ebből a WR classból lehet a 3. körben is minőségi játékost húzni
több mint 12 éve
aztec
1 360
Ha Dallas Clark megy, akkor lesz igazán érdekes, hogy a 2/2-vel mit húz a csapat.Ha marad, akkor egy WR lenne a legjobb megoldás (Pl Jeffery), de ha megy, akkor talán még egy Fleener draft is kinézhet.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Nem tudtam élőben nézni csak most az összefoglalót.Egészen hihetetlen érzés...
Nagy hévvel írogattunk itt olyanokat, hogy ez a dolgok rendje, meg a jövőt kell alapozni, meg nincs más helyes választás, meg mittudomén ....
DE ez így élőben, a maga realitásában .... egészen torokszorító, szürreális dolog.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Addai cut nem lepne meg, a Clark viszont kicsit igen. Én még Brackettet vélem esélyesnek cutra.Stezigy onmagaban en sem lepodnek meg a jo cuton de azt akkor viszont erosen megkerdojeleznem
h mi a szarnak kellett tavaly ujraszerzodnunk vele asszem 4 evre ??? chris polian a kurva anyadat !
viszont en clarkban hatalmasat csalodtam tavaly bar idenre meg maradhatna h ne legyen a te poszton is egy baszomnagy lyuk, brackett pedig szinten necces foleg az egesz lb sorunk hihetetlen mely depthjet nezve mert kulonben instacut lenne o is nalam (sajnos, mivel o volt sztem a colts nevtelen hose a mostmar kimondottan elmult idoszakban).
több mint 12 éve
Colts owner Jim Irsay indicated at Wednesday's Peyton Manning press conference that the team will have to make more roster moves just to sign draft picks this year.Due $2.9 million in 2012 after being relegated to a complementary role in another injury-wrecked season, Joseph Addai is a prime candidate to be released. Dallas Clark, scheduled to earn nearly $5 million, could also be on the way out at age 33.
Addai cut nem lepne meg, a Clark viszont kicsit igen. Én még Brackettet vélem esélyesnek cutra.
több mint 12 éve
Örüljetek, hogy nektek még 2-3 évig nem nagyon kell ettől félnetek. Aztán ott is lesz majd temetőhangulat..
több mint 12 éve
Mike Reiss ezt írta a blogjában:"Seeing him in another uniform, playing against the Patriots, just won't be the same."
Én is ezt gondolom. Legendás mérkőzések, remek ellenfél, egy feledhetetlen korszak. Tudom, h ezek a dolgok így mennek, de tényleg sajnálom...
Do your job
több mint 12 éve
Olyan hihetetlen számomra is. Hiába, hogy már sejteni lehetett.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
hát igen, tudtok hogy ez lesz, de akkor is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
dugo93
4 233
ahogy nézem Farky nálad is ez a mondat maradt meg a leginkább "i will always be a colt, that will never change"
több mint 12 éve
hát akkor ennyi...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Peyton kicsit túlmozgásos,úgy tűnik,hogy fáj-fáj,de jó hogy túlvan rajta.Irsay bevette a kőarc tablettát,csak megakadt keresztbe...
több mint 12 éve
Mi ezen túlvagyunk Warddal...😊
több mint 12 éve
öö, azért ez eléggé groteszk sajtótájékoztató..."Never heard a player thank an owner for cutting them and for their refusal to pay them $28million."
ilyen nem nagyon volt még, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az nem mindjart volt ... same here. elegge felvoltam keszulve erre mar jopar honapja de ezt a faszom se hitte vna ...
több mint 12 éve
Irsay mindjárt sír...BlitzburghPeyton is :/
több mint 12 éve
Irsay mindjárt sír...BlitzburghPeyton is..
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Rendes temetés feeling...
több mint 12 éve
Irsay mindjárt sír...