Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Reméljük a KC vagy a Skins lesz a végállomás, akkor nem leszek boldogtalan. 😊

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Nagyon is büszkék lehetünk a felekre, hogy ilyen módon ért véget. Az elején fent állt a veszély, médiaháborúba torkollhat a dolog, de a SB után lecsillapodtak a kedélyek és mindenki magasra emelt fővel léphet tovább. Örökre ott lett volna a rossz szájíz a szurkolókban, és ennek elkerülése főként Irsay érdeke volt. 14 év ebben a világban így is kiemelkedő, csak remélni tudom, hogy szimpatikus csapatba megy (bár úgyis 2. kedvenc gárdává emelkedik, akármi legyen a végállomás).

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
vonulj má vissza PM 😛haromt
megtörtént :\szampi#33
Igen? Mikor vonult vissza?Stez
már töröltem ,de nem én írtam hanem unokabátyám az én nevemen írt ráadásul faszságot ,mert szartse tud. bocs

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ha Painter tud annyira dobni, mint Drew Terrell, akkor Luck jó lesz elkapónak is. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
vonulj má vissza PM 😛haromt
megtörtént :\szampi#33
Igen? Mikor vonult vissza?

több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Én Pats szurkolóként nagyon sajnálom, hogy nem láthatom Manninget kék-fehérben. Brady mellett ő volt a másik IRÁNYÍTÓ. Hiába Brees, Rodgers, Warner, Favre... Peyton Manning és a Colts volt a nagy és nemes ellenfél. Szerencsések vagyunk, hogy láthattuk az elmúlt évtized nagy összecsapásait. Legendás meccsek voltak, egytől-egyig.
több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
kötelező (ny)írodalom:
http://www.cubeecraft.com/cubee/peyton-manning

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Én Stanford drukkerként látens Colts fan leszek, ha Luck hozzátok megy.Ha meg Fleener is, akkor pláne.Remélem jövőre behúzzátok Shayne Skovt is 😀aztec
köszönjök, de ezzel a fejjel ő nem kell.Höri
Painter után van lejjebb?Deny
Painter hozza azt amit Mcafee és Mitch King is tudott, illik a sémába.

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Azért most viccen kívül.
Öngyilkos ne legyél, ha lehet. Így is kevesen vagyunk.
SZÚSZÁStez
Én Stanford drukkerként látens Colts fan leszek, ha Luck hozzátok megy.Ha meg Fleener is, akkor pláne.Remélem jövőre behúzzátok Shayne Skovt is 😀aztec
köszönjök, de ezzel a fejjel ő nem kell.Höri
Painter után van lejjebb?
több mint 12 éve
Azért most viccen kívül.
SZÚSZÁStez
köszönjök, de ezzel a fejjel ő nem kell.

több mint 12 éve
Azért most viccen kívül.
SZÚSZÁStez
Faszt.
Most húzzuk be még DeCastrot is. 😀

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Azért most viccen kívül.
SZÚSZÁStez
Én Stanford drukkerként látens Colts fan leszek, ha Luck hozzátok megy.Ha meg Fleener is, akkor pláne.Remélem jövőre behúzzátok Shayne Skovt is 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Luck öcsém, először is küldjél magadról egy ingyen-mezt, aztán majd meglátjuk, hogy mit tudsz! Én készen állok rajongani érted (is).

(Idővel.)

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Azért most viccen kívül.
SZÚSZÁ

több mint 12 éve
Champ 4
Köszönjük Peyton ezt a csodálatos 14 évet.

Szerintem kevés ''Indy-Peyton'' rajongó van akinek nem szökött könny a szemébe mikor üzent a szurkolóknak, hogy mennyire élvezte, hogy a ''Mi'' QB lehetett.

Show must go on
több mint 12 éve
Régebben is küszködtem a dologgal, hogyan mondjam el nekik... Barátaim, családtagjaim, akik otthon vannak általában a sportban, de az amerikaifoci és az NFL idegen nekik: miként írhatnám le érzékletesen számukra, hogy milyen Manning. Hogy mit jelent. Mit ér.
És most: hogy mit veszít kedvenc csapatunk vele.

Próbálkoztam olyanokkal, hogy "képzeld el, az FC Barcelonában Messi, Xavi, Puyol és Iniesta, az egy játékos. És hogy az a valaki (ők) kiesik/elmegy. Na?" Vagy ugyanezt az Aranycsapatból Puskással, Bozsikkal Grosiccsal és Hidegkutival.

De nem. Ez mind nem mondja el a lényeget.

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
Igen hiszen mint írtam is,itt most tényleg ez volt a jó döntés!Az látszott hogy mindkét félnek nagyon nehéz volt ez a döntés,de a csapat jövője érdekében ez volt a helyes.Azért most jó hogy nem a szezon közepén vagyunk,most nem tudnék meccseket nézni.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Akárhová megy Peyton, szurkolni fogunk neki mindannyian. Még akkor is, ha a buzi Eagles-be megy.

De emellett a Colts-nak is drukkolni #kell, és bízni azokban, akik ezután jönnek a klubhoz, szóval remélem nem esik vissza jelentősen a szurkolói bázisunk.Höri
Már leírtam, jön Peyton és Griffin is Phillybe, le van vajazva, Pagano intézte.Deny
Legalább akkor Gringsont mondanád.. 😊

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Akárhová megy Peyton, szurkolni fogunk neki mindannyian. Még akkor is, ha a buzi Eagles-be megy.

De emellett a Colts-nak is drukkolni #kell, és bízni azokban, akik ezután jönnek a klubhoz, szóval remélem nem esik vissza jelentősen a szurkolói bázisunk.Höri
Már leírtam, jön Peyton és Griffin is Phillybe, le van vajazva, Pagano intézte.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

szo szerint.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Azért Peyton egy úriember.
Remélem hozzánk jön és veszek egy mezt rögtön vele.
több mint 12 éve

De emellett a Colts-nak is drukkolni #kell, és bízni azokban, akik ezután jönnek a klubhoz, szóval remélem nem esik vissza jelentősen a szurkolói bázisunk.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönünk mindent Peyton, nekünk örökre Colt maradsz. 😕

Ő tett minket a térképre (Indianapolisban), nekem meggyőződésem, hogy egyértelmű GOAT lehetett volna, ha a vezetőség akár csak 3-4 szezonra össze tud rakni egy all-around keretet köré. Ez tulajdonképpen egyetlen egyszer sem sikerült a 15 év alatt, és ő mégis nyerni tudott egy Super bowlt, és egy másik alkalommal bevitt minket a döntőbe. Nem kisebbítve a csapattársak érdemét, akik természetesen kellettek a sikerekhez, én tényleg nem hiszem, hogy akármelyik másik irányító be tudta volna vinni azokat a csapatokat a döntőbe. Manning tényleg egymaga 10 győzelmet ér akármelyik csapatnak. Sok sikert a további, remélhetőleg még minimum 3-4 évig tartó pályafutásához.

Ezt most találtam. 😀 😕
több mint 12 éve
végignéztem a felvételt
csak rinyálni tudnék...

(úgy vagyok a helyzettel, mint Besenyő Pista bácsi azzal, ami a kőolaj-finomítóban a cső végén kijön - oké, oké, elhiszek mindent, de ez így akkor is: nem jó)

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
Hát ez engem is szíven ütött most nagyon.Most valahogy úgy érzem magam,mint régen anno egy szakítás után.Hú de kúrva szar érzés.De azt kell hogy mondjam a lehető legjobb döntés volt ez.Azt viszont jó volt látni hogy nem sárdobálással ért véget!Sőt...Köszönjük Peyton Manning azokat a feledhetetlen perceket!