NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
dugo93
4 224
Collins egy igazi megélhetési QB, minden mozdulatán látszik a 0 motiváció, a fasza kivan azzal hogy játszani kell szerintem 😊 Nem volt rossz karrierje de jelenleg nincs demotiválóbb látvány a futballpályán mint ő, egy lelkes fiatal kell ide aki ha dob is 5 INT-et meccsenként de legalább kis tűz lehet a szemében.JayBAz biztos, hogy lenne jobb megoldás. Ha nem igazoltak volna senki már az jobb lett volna szerintem.. Gondolok itt a festőre
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Collins egy igazi megélhetési QB, minden mozdulatán látszik a 0 motiváció, a fasza kivan azzal hogy játszani kell szerintem 😊 Nem volt rossz karrierje de jelenleg nincs demotiválóbb látvány a futballpályán mint ő, egy lelkes fiatal kell ide aki ha dob is 5 INT-et meccsenként de legalább kis tűz lehet a szemében.
több mint 13 éve
dugo93
4 224
Egyébként lassan amondó vagyok, hogy hanyagolni kellene Collinst. Így hogy nyilvánvalóan nem fog tudni hozni egy jó QB szintet, és esélyünk sincs egy pozitív szezonra, semmi jelentősége nincs annak, hogy itt van. A jövőt tekintve nem opció, kikapni pedig Painterrel is ki tudunk. Meg kéne adni a lehetőséget a gyereknek, hogy játsszon egy idényt. Lerí a csapatról, hogy szeretik a srácot, miközben Collinst idegenként kezelik. Had nyomja a gyerek, hátha. Végülis ha igaz, hogy az idei évig egy snapet se nagyon gyakorolhatott az első csapattal, akkor akár még az is kiderülhet, hogy több van benne mint ami most látszik. Ha meg nem, akkor nem. De legalább megadtuk az esélyt.peterk2005Szerintem is ez lenne a legjobb megoldás. Collinsnál rosszabb nagyon úgy sem lehet. Ki tudja, lehet belelendülne és nyerne pár meccset. Jobban ismeri a csapatot mint az öreg.
Ő már nem tud összeszokni a csapattal mert elitta az agyát 😀
több mint 13 éve
Apropó, szerintem egyre inkább úgy néz ki, hogy az idei draft marha jól sikerült. Catonzo solid, és meccsről meccsre jobb, Nevis nagyszerűen játszott tegnap, Carter futásban hozza azt amiért idehoztuk. Ha Ijalana is beválna, az szinte példa nélküli lenne. 😉peterk2005ja, nem rosszak, bár nálunk a 2. évükben szoktak eléggé visszaesni a fiatalok.
több mint 13 éve
Apropó, szerintem egyre inkább úgy néz ki, hogy az idei draft marha jól sikerült. Catonzo solid, és meccsről meccsre jobb, Nevis nagyszerűen játszott tegnap, Carter futásban hozza azt amiért idehoztuk. Ha Ijalana is beválna, az szinte példa nélküli lenne. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
majd jön a trade Tebowért, már csak órák kérdése lehet 😛
több mint 13 éve
Irsay most cáfolja, hogy azt mondta volna, hogy Manning már nem játszikzolika26már késő
több mint 13 éve
Irsay most cáfolja, hogy azt mondta volna, hogy Manning már nem játszik
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Sorgi neve fel sem merült? 😊 Ő azért ikonja volt a Coltsnak. 😀
több mint 13 éve
Egyébként lassan amondó vagyok, hogy hanyagolni kellene Collinst. Így hogy nyilvánvalóan nem fog tudni hozni egy jó QB szintet, és esélyünk sincs egy pozitív szezonra, semmi jelentősége nincs annak, hogy itt van. A jövőt tekintve nem opció, kikapni pedig Painterrel is ki tudunk. Meg kéne adni a lehetőséget a gyereknek, hogy játsszon egy idényt. Lerí a csapatról, hogy szeretik a srácot, miközben Collinst idegenként kezelik. Had nyomja a gyerek, hátha. Végülis ha igaz, hogy az idei évig egy snapet se nagyon gyakorolhatott az első csapattal, akkor akár még az is kiderülhet, hogy több van benne mint ami most látszik. Ha meg nem, akkor nem. De legalább megadtuk az esélyt.peterk2005teljesen igazad van.
Collins húzzon a faszomba a 2 millójával együtt, jöjjön vissza Orlovsky, aztán majd eldöntik, hogy Painter vagy ő játszik.
több mint 13 éve
Egyébként lassan amondó vagyok, hogy hanyagolni kellene Collinst. Így hogy nyilvánvalóan nem fog tudni hozni egy jó QB szintet, és esélyünk sincs egy pozitív szezonra, semmi jelentősége nincs annak, hogy itt van. A jövőt tekintve nem opció, kikapni pedig Painterrel is ki tudunk. Meg kéne adni a lehetőséget a gyereknek, hogy játsszon egy idényt. Lerí a csapatról, hogy szeretik a srácot, miközben Collinst idegenként kezelik. Had nyomja a gyerek, hátha. Végülis ha igaz, hogy az idei évig egy snapet se nagyon gyakorolhatott az első csapattal, akkor akár még az is kiderülhet, hogy több van benne mint ami most látszik. Ha meg nem, akkor nem. De legalább megadtuk az esélyt.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Hengerer 20 tackle, ő legalább elvan magában 😀Stezaz egészséges szám.
mondjuk Con Air és Wheeler mellett oda is lehet érni időben.
több mint 13 éve
Hengerer 20 tackle, ő legalább elvan magában 😀
több mint 13 éve
ilyen meccset az életben el nem tudtam volna képzelni.Most látjátok milyen jó volt nekünk évekig, hogy Bajusz ebben az emberben látta a nagy lehetőséget. 😉
ok, tudtuk, hogy a Steelers OL az egyik legrosszabb a ligában, de eléggé meglepett, hogy ezt ki is tudtuk használni.
alig futottak ellenünk ( 😮 ) és a nyomás is meg volt végig.
kár, hogy nem vagyunk vele kisegítve, mert Collins egy balfaszHöri
több mint 13 éve
A 0:3 után sok értelme nem is lenne december környékén kockáztatni az egészségét a semmiért.
több mint 13 éve
Irsay egy helyi tévében reggel elmondta, hogy Manning idén már nem fog játszani.ma-holnap felrakjuk IR-re gondolom.
nincs ebben semmi új, eddig is 90%-os biztonsággal vártam ezt a verziót.
több mint 13 éve
ilyen meccset az életben el nem tudtam volna képzelni.Nem az egyik kikérem magunknak A legrosszabb ennél szarabb már csak akkor lehetne, ha én egyedül állnék az összes pozícióban. 😕
ok, tudtuk, hogy a Steelers OL az egyik legrosszabb a ligában, de eléggé meglepett, hogy ezt ki is tudtuk használni.
kár, hogy nem vagyunk vele kisegítve, mert Collins egy balfaszHöri
több mint 13 éve
ilyen meccset az életben el nem tudtam volna képzelni.ok, tudtuk, hogy a Steelers OL az egyik legrosszabb a ligában, de eléggé meglepett, hogy ezt ki is tudtuk használni.
kár, hogy nem vagyunk vele kisegítve, mert Collins egy balfasz
több mint 13 éve
Hát az mondjuk várható volt, hogy ez a csapat nem a Steelers ellen kezd el nyerni. 😊Amúgy a védelem előtt le a kalappal. Egy nagy botlást kivéve ez a csapatrész rendkívül jól játszott, Freeney és Mathis a szokásosnál is állatabb volt, a futás ellen pedig szó szerint nagyszerűen helytálltunk. Ha a secondaryba jönne jövőre egy kiváló CB és egy jó SS, nem is akármilyen védelmünk lehetne.
Támadásban Collins nagyon-nagyon szürke volt, annyira, hogy Festő sokkal jobban mutatott a pályán, mint ő. Ez pedig azért már gyanús. Úgy néz ki van egy valószínűleg nem NFL szintű írányítónk aki némileg megérti magát az elkapókkal és a csapat is szereti, de ha fél méternél közelebb jár hozzá az ellenfél akkor tuti a fumble+lamdavesztés+TO TD, és van egy NFL szintű irányítónk aki labdát nem nagyon veszít, de más planétán jár, mint a támadósor többi tagja. Remek előjelek. 😉
több mint 13 éve
Fredo
205
Hát úgy tűnik tényleg nagy a baj, PM nélkül nem tudunk meccset nyerni. Ráadásul ezután elképzelhető hogy a Festő fog irányítani...Egyre jobban körvonalazódik a hátsó fertály és az itt is vázolt 1/1 lehetősége
több mint 13 éve
nyerta Hawks, ez nekünk mindenképpen jóStezCsak nehogy ti is nyerjetek ma véletlenül. 😊
több mint 13 éve
nyerta Hawks, ez nekünk mindenképpen jó
több mint 13 éve
Höri akkor koordinátorokkal college edzőkkel együtt te kit szeretnél?jó ez a Bullitt majd kurva jó lesz kb az a kategória hogy 14-2 lesz a vége kb kincstári optimizmus
Brackett végleges lesérülésére már elkezdünk készülni, mivel pont ezért jött tavaly Hengerer
Ijalana meg jöhetne már mert Linkenbach csak kb azért van fenn hogy meglegyünk 11-en
de amúgy nem kell aggódni 7. héttől már lesz Tressel és onnan megállíthatatlanok leszünk
több mint 13 éve
Ha Caldwellt kirúgnák, akkor nekünk a legjobb egy kiváló game-manager HC kéne. Már, ha a HC menedzselne. Akárki is csinálja most nálunk, marhára nem tudunk timeoutokat kérni, nagy nem vesszük észre az ellenfél onside kick kísérleteit és lehetne még sorolni. Pedig ezzel meccseket lehet nyerni - és ahogy tapasztaltuk bukni is.A drafton húzandó posztokról már körülbelül leírtam a véleményem, ennél jobban viszont nem látom értelmét, mert messze van még a vége, simán kiderülhet, hogy mondjuk Bullit kurva jó lesz, hogy Ijalana egyszer csak jön és szétblokkol mindenkit, ahogy az is lehet, hogy Brackett végleg lesérül. Majd a szilveszter örömére nekiállhatunk konkrétabban belemenni - úgyse lesz más témánk. 😊
Manninggal kapcsolatban pedig Soldados mindent leírt. Szurkoljunk, hogy még bírja az egészsége pár évet, mert akárki is fog jönni helyette, az már nem lesz olyan mint ő.
több mint 13 éve
ha véletlen rossz mérleggel zárnánk az évégén és mégsem lenne meg a 14-2, akkor szerintetek Caldwell repülhetne?úgy se rúgják ki.
akarná-e ezt valaki és ha igen kit szeretne a helyére a mostani szabad edzők közülOrk
de ha igen, akkor nem feltétlen állástalan edző jön, hanem egy koordinátor vagy college coach is benne van.