NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ööö, minek kéne nekünk FA?

Manninggel 2-1 vagy 3-0 a mérlegünk most.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondjuk, ha az FO már sejtette, hogy idén Manningnak annyi lesz, akkor megértem, hogy nem költött drága FA igazolásokra. Majd jövőre meglátjuk...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát kíváncsian várom azt a hatalmas FA-zást, amit most várnánk, miután ekkora szarba kerültünk.
Lófasz sem lesz belőle szerintem. Annyival leszünk erősebbek, hogy a top pickkel jobb játékosok közül válogathatunk, de ami az FA-t, vagy akármilyen trade-t illeti, szerintem semmilyen komoly aktivitás nem lesz jövőre sem.
Most is mennyi, nekünk upgrade S volt a piacon? Weddle, Mikell és még sorolhatnám.. PM is megmondta, hogy kevesebb zsetont adjanak neki, csak a csapat többi részén legyenek tisztességes játékosok. Megint csak a szemétből válogattunk, még ha volt néhány is nap, amikor azt legalább aktívan tettük..

több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 037 — !SuPeR6BoWL!
Az NSO-n már Garrard neve is szóba került nálatokThundersNFL
Garrard's agent told The Associated Press in an email Monday that the Colts have not contacted him.iktriad
Oksa akkor csak hápogott a cikk 😉

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Testaverde is csapat nélkül van (egy ideje), biztos tudnánk neki helyet szorítani a rosteren... 😊

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Garrard's agent told The Associated Press in an email Monday that the Colts have not contacted him.
több mint 13 éve
amíg ott írják, az nem gond.

az már inkább, hogy Fox felvetette Bulgert is, mert ugye nyugdíjból visszarángatott QB-ból sose elég.
szerintem ennek sincs semmi valóságalapja, de szarkeverésnek kiváló.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó, hát nyilván Garrard nem fog érkezni, csak mint csapat nélküli nevesebb QB lett beírva gondolom. Mondjuk vicces lenne, ha a Titans QB-je után a Jagsé jönne 😀 Aztán az év végére megérkezne Schaub, na mondjuk vele jól járnátok 😛
Amúgy nagyon komolyat küzdöttetek tegnap, gratula. Painter faszán kezdett, kb mint Willie Beaman, de aztán egész életképes lett, nehogy ő legyen tényleg a következő Cassel 😛

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ja. Úgyis unatkozunk, szórjunk ki még pár milliót és gyűjtsük be a divízió munkanélkülijeit. 😂

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Sajnos Clark árnyéka önmagának, lehet tényleg utoléri a kor (18to88en volt kimutatás, 30on túl mennyire drasztikusan esnek a TE-ek teljesítményei).Escalade
Szerintem - illetve remélem, hogy - Clark teljesítményére az vet árnyékot, hogy sokkal több blokkolási feladatot kap, mint Manning idején. Ebben meg sosem volt igazán jó. Ráadásul két meccsen is igazi elit DE/LB-t kellett volna kikapcsolnia. Azért Mario Williams ill. Harrison a komoly blokkolóknak is meg tudja feküdni a gyomrát. A passzjátékben meg szerintem egyszerűen az van, hogy Collins még a WR-ekkel a széleken sem érzi a timingot, a TE játék meg középen történik, ahol sokkal fontosabb a pontos időzítés. Clark kihasználásához kell a jó QB.

több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 037 — !SuPeR6BoWL!
Az NSO-n már Garrard neve is szóba került nálatok

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Csak egy dolgot nem értek. A mérkőzés során általában rendre jól levédekezték az első két próbálkozást. Aztán jött a harmadik és sok (ha jól emlékszem sorrendben 7-10-7-13-19), és ezeket a játékokat rendre beszívtuk. Miért van ez?Zolika
Nyilván minden játék más, de szerintem alapvetően azért volt ez, mert a tampa2-ben amit játszunk, az MLB-nek fel kell ismernie a playt és annak megfelelően vagy hátralépni vagy fellépni a LOS felé. Tegnap Angerer játszott MLB-t, és bár tackle-ben király a gyerek, azért a játék olvasásban és a passz elleni védekezésben még nem jár Brackett szintjén. Ha nem ismeri fel időben a passzjátékot, vagy nem jól lép hátra (nem jól helyezkedik), akkor a középső területek fedezet nélkül maradhatnak. A safety-k meg gondolom féltek túlságosan előrelépni, nehogy hosszú játék legyen a vége. Wallace sebességéből kiindulva jogos is volt a félelem.

Összességében ezzel együtt azért rossznak a 3rd down védekezésünket sem mondanám. A steelers 15-ből 8-at csinált ellenünk, mi meg 16-ból 7-et. Ez akár pech is lehet, ha pont ezeknél a 3rd down-oknál nem jön össze a pass rush, vagy Big Ben pont ilyenkor tud kilépni oldalra.

Escalade: Brackettel kapcsolatban éppen azért vagyok szkeptikus amit itt leírtam. Nem ismerem a cap space-ünket, de szerintem az idei elengedésekkel nem vagyunk rossz helyzetben. Igazából Freeney pénze lesz jövőre nagyon durva (valami 14 millió körül), de azok után ahogy Freeney játszik, ha őt elengedjük, akkor ledurrantom magam. 😉 Rajta kívül Bethea 5 milliója tűnik kicsit soknak, de a 120 millához illetve ahhoz, hogy top draft pickeket is viszonylag jó pénzen lehet jövőre már hozni, szerintem ha egészséges, nem szabad elengedni Brackett-et. Kivéve, ha találunk valami über durva CB/SS megoldást, és tampa 2 helyett jóval több cover 2-t játszunk.

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Hengerer 20 tackle, ő legalább elvan magában 😀Stez
az egészséges szám.

mondjuk Con Air és Wheeler mellett oda is lehet érni időben.Höri
Meg kell védjem Wheelert (ezt sem gondoltam volt). Ő Hughes-szal ellentétben nem csak a TC-ben villogott, ezen a 3 meccsen több jó megmozdulása volt mint az előző két évben. Sokkal jobban olvassa a játékot, biztosabban szerel.

Angerer egy vadállat volt tegnap, nálam Brackettnek befellegzett. Sokat tett a csapatért, viszont sokat keres és habár még mindig jobb cover MLB, mint Pat, teljes képet tekintve (nem csak ár/teljesítmény arányt) 2 meccs alapján Angereré a poszt.
Összességében a fiatal LB sor hosszú évekre visszamenőleg a legjobb meccset játszotta, mint egység.

Ezek mellett jó volt látni egy jól játszó #23-ast, Johnson megmutatta, miért került a semmiből ennyire hamar előre a depth charton (persze Tryon mellőzése továbbra is érthetetlen). A fal is kiváló munkát végzett, nagyon pozitív hogy a sokat szidott Reitz/Pollak/Linkenbach trió egy ilyen domináns meccset játszott, ráadásul pont a Steelers ellen. Nevis pedig már most kiegyenlített néhány Polian baklövést a múltból...

Sajnos Clark árnyéka önmagának, lehet tényleg utoléri a kor (18to88en volt kimutatás, 30on túl mennyire drasztikusan esnek a TE-ek teljesítményei). Bosszantó nagyon ez az év, mert talán 2006ig kéne visszamenni, hogy egy viszonylag használható támadófalat és egészséges WR brigádot tudjon felmutatni a Colts (a DLine most jobb/secondary gyengébb). Manninggel ez a csapat simán hazatérhetne februárban, de hát ilyen a mi szerencsénk...

edit: mellesleg ha akár csak itthon is 2-3 éve QBként játszanék, roppantul csípné a szememet, hogy akár én is irányíthatnám ezt a Coltsot. A QB szituáció egy vicc, két ennyire inkompetens embert nagyítóval nehéz a profi világban találni.

több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 911
Délután sikerült megnéznem a meccset. Előzetesen sima zakóra számítottam, így meglepetésként ért a szoros végeredmény. Ez a meccs hozható lett volna, ha nem Collins irányít. Kibaszott idegesítő volt, hogy hiába játszották magukat tisztára a WR-ek egyszerűen nem kaptak pontos átadást. Majdnem minden kísérletre sikerült 2-3 méterre az elkapó felé - mellé dobnia a labdát. Dühítő volt nézni, gondolom átélni is, főleg Waynenek.
A védelem nagyot játszott. Csak egy dolgot nem értek. A mérkőzés során általában rendre jól levédekezték az első két próbálkozást. Aztán jött a harmadik és sok (ha jól emlékszem sorrendben 7-10-7-13-19), és ezeket a játékokat rendre beszívtuk. Miért van ez?

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ha Collins-t elhajtják (és a Festő kezd) mi lesz a dohánnyal ? 2 milla nem kevés pénz.
Vagy ültetjük az öreget backup-backup QB-ként a teljes szezonban ?szf61
Szerintem ha a pénz és a normális játék között kell választani az a 2 milka nem olyan sok.FViktor93
Normális játék. Fura ezt hallani, elvégre Painterről van szó. Inkább a kisebbik rossz.Stez
Ki tudja lehet, hogy Painter lehoz egy Cassel féle szezont.
több mint 13 éve
Ha Collins-t elhajtják (és a Festő kezd) mi lesz a dohánnyal ? 2 milla nem kevés pénz.
Szerintem ha a pénz és a normális játék között kell választani az a 2 milka nem olyan sok.FViktor93
Normális játék. Fura ezt hallani, elvégre Painterről van szó. Inkább a kisebbik rossz.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Szerintem ha a pénz és a normális játék között kell választani az a 2 milka nem olyan sok.
több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Vagy ültetjük az öreget backup-backup QB-ként a teljes szezonban ?

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
ha mi irányítanánk a franchiset, már rég Favre dobálna 😀

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 224
Hozzátok el Harrell-t a packers PS-ből 😛 oriasi stealJayB
Ezzel csak az az apró kis gond, hogy nem mi irányítjuk a franchiset 😀

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hozzátok el Harrell-t a packers PS-ből 😛 oriasi steal
több mint 13 éve
Painter előtt ott van a Cassel-példa light változata.

Egy év közepes szezonnal
- komoly érdeklődést kelthet más csapatok között.
- mi se rakjuk ki olyan könnyen, mint mondjuk Sorgit.

Jelen állás szerint Painter karrierje ugyanaz lesz, mint Sorgié. Örökre padon, majd egyszercsak vége ha megsérül előszezonban.

QB poszton a kezdő tapasztalat mindennél többet ér a GM-ek szemében. Tavaly Caleb Hanie 2 drive-ot játszott jól a GB elleni playoff meccsen és máris elindultak a trade pletykák!!!

Nem lesz Painter hős, és standard kezdő QB sem soha. De ha megkapná a lehetősége,t ő is ráébredne, hogy most 10-12 meccs alatt megteremthetné magának egész életére a biztos egzisztenciát.

Ez Collins-nak már megvan, ezért sincs motivációja.

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Collins egy igazi megélhetési QB, minden mozdulatán látszik a 0 motiváció, a fasza kivan azzal hogy játszani kell szerintem 😊 Nem volt rossz karrierje de jelenleg nincs demotiválóbb látvány a futballpályán mint ő, egy lelkes fiatal kell ide aki ha dob is 5 INT-et meccsenként de legalább kis tűz lehet a szemében.JayB
Ezzel megint teljesen egyetértek.Höri
én is, de mondjuk én Painterben sem látom azt a hatalmas tüzetStez
Őt legalább a csapattársai szeretik 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Collins egy igazi megélhetési QB, minden mozdulatán látszik a 0 motiváció, a fasza kivan azzal hogy játszani kell szerintem 😊 Nem volt rossz karrierje de jelenleg nincs demotiválóbb látvány a futballpályán mint ő, egy lelkes fiatal kell ide aki ha dob is 5 INT-et meccsenként de legalább kis tűz lehet a szemében.JayB
Ezzel megint teljesen egyetértek.Höri
én is, de mondjuk én Painterben sem látom azt a hatalmas tüzet

több mint 13 éve
Ezzel megint teljesen egyetértek.