Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Tryont is kivágtuk, ő maga írta meg twitteren. Nem tom ki jön helyette még.én is :/
Esc pipa leszHöri
Tryon tavaly fasza volt nagyon, mi pedig Lacit erőltetjük, amikor ő meg egyre szarabb
több mint 13 éve
Tryont is kivágtuk, ő maga írta meg twitteren. Nem tom ki jön helyette még.Esc pipa lesz
több mint 13 éve
Bobzilla IR 😀 Tommie Harris ment a helyére 😀 😀HöriEz a faszi keresi szerintem a legtöbb pénzt meccsenként a ligában. 😀
Ezzel együtt sajnálom. Nagyon tehetséges játékos, kár, hogy a szervezete nem bírja. 😕
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
hát igen 😀kezet foghat Marlin Jacksonnal
több mint 13 éve
Bobzilla IR 😀 Tommie Harris ment a helyére 😀 😀HöriTúl sokáig húzta 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
akkor nem csak én látom a pihentetést a Brackett IRben?ha Hengerer bizonyítja, hogy megfelelően tudja pótolni és ő is fasza MLB, szerintem simán ki is vágjuk majd Brackettet
mert hét közben még úgy volt hogy nemsokára játszhat, de hát így nekem sincs bajom de akkor szerintem már nem is MLBként térjen vissza ha Angerer megszokja az "új" posztjátOrk
több mint 13 éve
akkor nem csak én látom a pihentetést a Brackett IRben?mert hét közben még úgy volt hogy nemsokára játszhat, de hát így nekem sincs bajom de akkor szerintem már nem is MLBként térjen vissza ha Angerer megszokja az "új" posztját
több mint 13 éve
az szép, kezd bővülni a lista akkor rendesende félek, így se tudjuk lekőrözni majd a Vikings-KC-Hawks triót az 1/1-ért folyó versenyben
több mint 13 éve
na Brackett is IR, helyette jött Orlovsky.én mondom, 10. hétre alig marad veterán játékosunk, mindet pihentetjük 2012-re.
TANK!
több mint 13 éve
Bobzilla mindig sérült. De nálunk 3 évig a tricepszével voltak a bajai asszem, a Chargersnél rögtön rendbe hozták, eddig 2 meccsen játszott, eléggé sokat ráadásul. Asszem most éppen a lábával van valami nyűgje, de hát már többet játszott a köcsögöknél, mint nálunk az elmúlt 3 évbenbrühhhühhhü, Bullitt Bob örökeibe lépettNem vagyok benne biztos, de mintha valahol olvastam volna hogy Bobzilla megint sérült.szf61
el van átkozva nálunk az SS poszt, aki oda be mer lépni, garantáltan 2 meccs után IR-en végzi
jövőre meg megy Bullitt is a Chargersbe, ahol sérthetetlen marad 😀Stez
több mint 13 éve
a térde bibis, hétvégén nem játszott, de előtte mindkétszer igenbrühhhühhhü, Bullitt Bob örökeibe lépettNem vagyok benne biztos, de mintha valahol olvastam volna hogy Bobzilla megint sérült.szf61
el van átkozva nálunk az SS poszt, aki oda be mer lépni, garantáltan 2 meccs után IR-en végzi
több mint 13 éve
brühhhühhhü, Bullitt Bob örökeibe lépettNem vagyok benne biztos, de mintha valahol olvastam volna hogy Bobzilla megint sérült.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
brühhhühhhü, Bullitt Bob örökeibe lépettel van átkozva nálunk az SS poszt, aki oda be mer lépni, garantáltan 2 meccs után IR-en végzi
jövőre meg megy Bullitt is a Chargersbe, ahol sérthetetlen marad 😀
több mint 13 éve
érkezett A.J. Edds (OLB), Angerer iowai csapattársa, egykori 4. körös Dolphin.#championship most tényleg.
Bullitt IR ezzel egyidőben
több mint 13 éve
Akkor ki lesz a kezdő QB hétvégén? Vagy az ötös lottó számokat hamarabb eltalálom? 😉ThundersNFLha Collins felépül ő, ha nem akkor Painter.
több mint 13 éve
Akkor ki lesz a kezdő QB hétvégén? Vagy az ötös lottó számokat hamarabb eltalálom? 😉
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Croyle was 19-of-27 for 169 yards with one touchdown, but he lost a fumble that set up Adam Vinatieri's game-winning field goal.szf61Áh, tényleg, most már emlékszem, köszi. Mondjuk hirtelen arra is, hogy milyen szarul játszottunk. 😉
(Croyle akkor valami másik meccsen csinálhatta ezt az INT+lesérülés kombót. Mindenesetre emlékszem valami ilyesmire.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Te is tudod, hogy festő Polian lányát vette el/rabolta el, Collins pedig nem megy sehova a 4 milliója miatt.Orlovsky lett. Az a csúnya, hogy szerintem ebben a pillanatban már ő a legjobb opció.Escalademégis amikor legutóbb így együtt voltak 3-an akkor neki kellett mennieOrk
több mint 13 éve
Orlovsky lett. Az a csúnya, hogy szerintem ebben a pillanatban már ő a legjobb opció.Escalademégis amikor legutóbb így együtt voltak 3-an akkor neki kellett mennie
több mint 13 éve
Orlovsky lett. Az a csúnya, hogy szerintem ebben a pillanatban már ő a legjobb opció.
több mint 13 éve
Croyle was named the starting quarterback for the Chiefs' against the Indianapolis Colts, and made his first start on November 18 2007 at the RCA Dome in a 13–10 loss.Orlovsky mellett Brodie Croyle is jön próbajátékra. Lájk.HöriHa ez az az Croyle aki a Chiefsnél volt annak idején (a név egyezik), akkor ez nekünk való fickó, mert szórja az INT-eket, és minden második meccsén lesérül. 😀
(Asszem ellenünk volt, amikor mindkettőt bemutatta egyszerre: Dobott egy INT-et, majd utána blokkolni próbáld és lesérült. 😀)peterk2005
Croyle was 19-of-27 for 169 yards with one touchdown, but he lost a fumble that set up Adam Vinatieri's game-winning field goal.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Orlovsky mellett Brodie Croyle is jön próbajátékra. Lájk.HöriHa ez az az Croyle aki a Chiefsnél volt annak idején (a név egyezik), akkor ez nekünk való fickó, mert szórja az INT-eket, és minden második meccsén lesérül. 😀
(Asszem ellenünk volt, amikor mindkettőt bemutatta egyszerre: Dobott egy INT-et, majd utána blokkolni próbáld és lesérült. 😀)