Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Painter marad a kezdő, Collins még nem 100-as. #hellyeah

(ma is záporoznak a hírek)

több mint 13 éve
Castonzo nem játszik vasárnap, tehát ha nem tákolják össze Diemet, akkor valami ilyen OL áll majd össze:
Linkenbach, Reitz, Saturday, Pollák + Mike Tepper/Ojinnaka/Toudouze

esetleg Seth Olsen, aki alapvetően OG.

jó lesz ez, Hali biztos örül.

több mint 13 éve
Ojnnaka, meg Toudouze...

kezd Joe Reitz minőségi játékossá válni az OL-ben. Miért nem Ugoh jött vissza? 😀 😀

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Schefter: Colts placed G Ben Ijalana and DT Eric Foster on IR, waived LB Nate Triplett, and signed OTs Michael Toudouze and Quinn Ojinnaka.
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Én spec még nagyon szeretném látni Manninget látni pár évet dobálgatni.Delonso_
Költői kérdés volt. 😉 Naná, hogy Manning játsszon újra, lehetőleg minél tovább.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én spec még nagyon szeretném látni Manninget látni pár évet dobálgatni.
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Nem tudom, hogy azért drukkoljak, hogy draftoljátok Luckot, vagy hogy Manning még 2-3 évig játsszon úgy, mint fénykorában. A kettő együtt sajnos nem megy. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
szóval baszhatod 😊Jakehomer
Nem értem: miért? És miért pont ő?

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Luck nyomott egy 1 kezes elkapást 😊 http://www.youtube.com/watch?v=3X0VJT1CmV0

45-19-re nyertek. Luck 23-27, 227 yds, 3 tdsHöri
NFL-ben ez nem catch, szóval baszhatod 😊Jakehomer
Majd Manning megtanítja a training campben.

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
Luck nyomott egy 1 kezes elkapást 😊 http://www.youtube.com/watch?v=3X0VJT1CmV0

45-19-re nyertek. Luck 23-27, 227 yds, 3 tdsHöri
NFL-ben ez nem catch, szóval baszhatod 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Tryont leigazolta a Giants

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Ijalana ACL sérülés, valószínűleg IR. Castonzoról még semmi hír.

Egy öröm maradt még ebben a szezonban, hogy pár fiatal játékos megmutatja, mit is tud. Erre sorra lesérülnek.

több mint 13 éve
Foster helyett feljön PS-ből Ogbu vagy Ric Matthews.

Nem emlékeztünk még meg Jerry Hughes első sack-jéről az NFL-ben.
Itt az idő http://www.youtube.com/watch?v=E-UZB91NmlY

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
http://www.mockingthedraft.com/2011/10/4/2468011/pure-mockery-2Deny
Köszi neked is. Mondjuk ha tényleg ezeket húzzunk első kettőre, akkor Polian költözzön az Északi Sarkra. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Tegnap a csapat azért küzdésből 5ös volt. Painteren több küzdeni akarást láttam mint Collinson.

De a végén a 4th & 5... Annak neki kellett volna menni. Persze így meg még egyet léptünk az 1/1hez 😀

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Különös az élet...
Csalódottan ülök itthon, olvasgatom a friss hozzászólásokat, épp egy órája néztem végig a tegnap éjszakai felvételt.
Közben letöltök, és a filesonic.com-os linkek egyikénél ebben a percben feljön a Captcha, és azt kell beírnom az ablakba, hogy
Manning81 byvidel
- na erre mondjon valaki valamit! 😉
Meg kéne nézni a Krúdy Gyula-féle Álmoskönyv NFL-es fejezetét, mit ír a témáról, vagy hogy egyáltalán mi az a "byvidel" - jó vagy rossz előjel?

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Úgy tudom csak 2 millió az a 4. Ki az a Kalil?peterk2005
Hát ő:
http://www.usctrojans.com/sports/m-footbl/mtt/kalil_matt00.htmliktriad
Áh, kösz. Szerintem oline-ba nem húzunk, főleg nem tacklet.peterk2005
http://www.mockingthedraft.com/2011/10/4/2468011/pure-mockery-2
több mint 13 éve
Jó meccs volt. Végül is csak az idei 1-2-3. körösünk sérült meg, és Fosternek fejeződött be nagy valószínűséggel a karrierje. Nem volt sose domináns DT, viszont rengeteget köszönhetünk neki, tipikus all-effort játékos, nagyon sajnálom. Ellenben legalább a színvonal az egeket verdeste.

A festő vegyesen játszott. Ha egy kicsivel jobban érezné a zsebet (sokszor 2 előrelépéstől volt a tengernyi időtől), még lehetne is belőle valami. Jó látni, mekkora tartás van ebben a sikerhez szokott csapatban.

Legjobb hír: idén nem lesz több MNF. Ez a pregame+kommentálás kritikán aluli, reklámtengerrel megspékelve.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
0-4. Vasárnap igazi "Must Lose" rangadó a Chiefssel. A végén még tényleg összejön a Luck draft. De Kalil mindenképpen.
Egyébként a mai MNF alapján szerintem kidobtatok 4 millió $t az ablakon. Painter > Collinsiktriad
Hát ő:
http://www.usctrojans.com/sports/m-footbl/mtt/kalil_matt00.htmliktriad
Áh, kösz. Szerintem oline-ba nem húzunk, főleg nem tacklet. Nem is nagyon látnám értelmét Castonso és Ijalana idei behúzása után. Talán guardba, Diem mögé/helyére. Tegnap mondjuk szörnyen teljesített a fal, de én nem írnám le őket. Saturday-en kívül Diem hiányában kis túlzással az összes embernek együttvéve nincs húsz meccses tapasztalata. Ráadásul a legjobb rookie Castonso hiányzott is. Össze fog ez álni, még ha ligaelit fal nem is lesz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
0-4. Vasárnap igazi "Must Lose" rangadó a Chiefssel. A végén még tényleg összejön a Luck draft. De Kalil mindenképpen.
Egyébként a mai MNF alapján szerintem kidobtatok 4 millió $t az ablakon. Painter > Collinsiktriad
Hát ő:
http://www.usctrojans.com/sports/m-footbl/mtt/kalil_matt00.html
több mint 13 éve
Úgy tudom csak 2 millió az a 4. Ki az a Kalil?

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egy kis szerencsével odalehetett volna ma a nyeretlenség. Painter ígéretes, bár azért annyira extra nem volt (teszem hozzá, Collinst, illetve Coltsot most láttam idén először). 2 szép driveot vezetett (mindkettő FG kísérletig jutott, második kimaradt), illetve 2 jó passz Garconnak, amit a Pierre és a blokkok megoldottak. Blitz ellen egyelőre nem megy neki, első sacknél lasztit is elejtette, de utána álta a sarat. Védelmet kéne még kicsit jobban olvasnia és jó lesz ez. Bár playcalling nem segítette, szerintem nagyon kevés futás volt hívva (meg ugye labdabirtoklás is el volt tolódva Buccs oldalra 40 perc - 20 perc arányban).

Fosternek minél előbbi felépülést, elég komolynak nézett ki az eset.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyébként a mai MNF alapján szerintem kidobtatok 4 millió $t az ablakon. Painter > Collins
több mint 13 éve
Tryon kivágásánál pl Gonzo mellőzése sokkal jobban idegesít. Csak ki kéne deríteni, hogy képes-e még NFL szinten játszani (amennyiben igen, gond nélkül no. 2 WR), helyette viszont lyukas kezű Garconok és White-ok kapnak lehetőséget. Kezd egyre zavarosabb lenni ez a szezon...

több mint 13 éve
Ők azért nem azt mondják, hogy Peyton szándékosan nem játszik év eleje óta, csak hogy így már megérné a 0-16dugo1993
Biztos azért vágatta fel magát másodszor is, hogy ne lógjon ki a lóláb. 😀