Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂Mindhárman teljes edzésen vettek részt, szerintem játszani fognak.
ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdőHöri
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Még a MNF alatt kérdezte meg valaki Twitteren, hogy egy 10es listán mennyivel bíznánk jobban Painterben, ha normális haja lenne. Én egy 3 ponttal tuti.
több mint 13 éve
nincs gáz, mert 6 egészséges van, elszámoltam. igaz, hogy 2 hétfőn jött, de ez belefér.van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂Ha valaki kidől meccs közben, akkor valamelyik TE megy majd be guardnak? 😀salander
ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdőHöri
Tepper, Seth Olsen, Saturday, Linkenbach, Toudouze
backup: Ojinnaka
több mint 13 éve
van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂Ha valaki kidől meccs közben, akkor valamelyik TE megy majd be guardnak? 😀
több mint 13 éve
van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdő
több mint 13 éve
No para, Caldwell már mondta, hogy Painter fog kezdeni vasárnapnem edzett: RB Joseph Addai (rest), T Anthony Castonzo (ankle), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (abdomen), DE Robert Mathis (rest), DT Drake Nevis (back)Hát Collins maradhatna is a pihenésnél 😀dugo1993
Limitáltan: QB Kerry Collins (concussion), DT Fili Moala (ankle), LB Ernie Sims (knee)Höri
több mint 13 éve
dugo93
4 225
nem edzett: RB Joseph Addai (rest), T Anthony Castonzo (ankle), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (abdomen), DE Robert Mathis (rest), DT Drake Nevis (back)Hát Collins maradhatna is a pihenésnél 😀
Limitáltan: QB Kerry Collins (concussion), DT Fili Moala (ankle), LB Ernie Sims (knee)Höri
több mint 13 éve
igen, minden héten kihagynak 1-1 edzést. (olykor Wayne és Clark is, de ők mostanában nem fáradnak el a meccsen) 😊Megszokott náluk, hogy kapnak pihenőnapot?Ti akkor idénre be is zárjátok a boltot? Ez most már inkább tragikus, mint komikus.tomi-tomiAddai és Mathis tuti játszik, elvégre csak pihentetés miatt nem edzettek. Freeney is minden bizonnyal ott lesz a pályán, nagy gond csak OL-ben lesz, meg a DT-knél.Höri
Csak??tomi-tomi
több mint 13 éve
Megszokott náluk, hogy kapnak pihenőnapot?Addai és Mathis tuti játszik, elvégre csak pihentetés miatt nem edzettek. Freeney is minden bizonnyal ott lesz a pályán, nagy gond csak OL-ben lesz, meg a DT-knél.Hörinem edzett: RB Joseph Addai (rest), T Anthony Castonzo (ankle), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (abdomen), DE Robert Mathis (rest), DT Drake Nevis (back)Ti akkor idénre be is zárjátok a boltot? Ez most már inkább tragikus, mint komikus.tomi-tomi
Csak??
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Addai és Mathis tuti játszik, elvégre csak pihentetés miatt nem edzettek. Freeney is minden bizonnyal ott lesz a pályán, nagy gond csak OL-ben lesz, meg a DT-knél.nem edzett: RB Joseph Addai (rest), T Anthony Castonzo (ankle), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (abdomen), DE Robert Mathis (rest), DT Drake Nevis (back)Ti akkor idénre be is zárjátok a boltot? Ez most már inkább tragikus, mint komikus.tomi-tomi
több mint 13 éve
nem edzett: RB Joseph Addai (rest), T Anthony Castonzo (ankle), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (abdomen), DE Robert Mathis (rest), DT Drake Nevis (back)Ti akkor idénre be is zárjátok a boltot? Ez most már inkább tragikus, mint komikus.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
nem edzett: RB Joseph Addai (rest), T Anthony Castonzo (ankle), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (abdomen), DE Robert Mathis (rest), DT Drake Nevis (back)Limitáltan: QB Kerry Collins (concussion), DT Fili Moala (ankle), LB Ernie Sims (knee)
több mint 13 éve
Manning ma azt nyilatkozta, hogy jól halad a felépülése, és még idén szeretne játszani. Ha ez utóbbi kacsa is, az valószínű, hogy ha ilyent nyilatkozik, akkor a rehabilitáció jól halad. A másik hír, hogy Henne egész évre lesérült a Miami-ban, úgyhogy lett egy erős riválisunk az 1/1 pickért. Nekik ráadásul tényleg nagyon kell egy jó QB, úgyhogy a Colts+Luck project erősen kérdéses... 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
ownedlabdaszerzésben sose voltunk rosszakHöriMondjuk tavaly (31. pickekben, 23. FFban).Escalade
elbasztam
több mint 13 éve
labdaszerzésben sose voltunk rosszakHöriMondjuk tavaly (31. pickekben, 23. FFban).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tehát Linkenbach versus Tamba Hali.nem fog 😀
Sokat jót nem ígér a dolog.... de hát a kapanyél is elsülhet.szf61
feston mulik a dolog mert futni az ido hianyaban gyanitom megint nem tudunk futni.
fantasztikusan mutat mondjuk a houston kontra akarki parharc a tuloldalon is.
sztem ha festo nem virit meg nagyobbat az elmult meccsnel akkor ez is szevasz lesz 😕
több mint 13 éve
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha van csapat akit el kellene verni az a Kansas. Ha a fal nem lesz rettentően rossz, szerintem sikerül is!Castonzo valószínű nem fog játszani.
(egy győzelemtől még lehetünk 1/1) 😀dugo1993
Tehát Linkenbach versus Tamba Hali.
Sokat jót nem ígér a dolog.... de hát a kapanyél is elsülhet.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha van csapat akit el kellene verni az a Kansas. Ha a fal nem lesz rettentően rossz, szerintem sikerül is!alapvetően igen. Cassel szétterrorizálása nem nagy feladat, labdaszerzésben sose voltunk rosszak, Charles nem fut szét minket, így simán lehet esélyünk.
(egy győzelemtől még lehetünk 1/1) 😀dugo1993
egy gond van, a KC pont ugyanezt gondolja 😊
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha van csapat akit el kellene verni az a Kansas. Ha a fal nem lesz rettentően rossz, szerintem sikerül is! (egy győzelemtől még lehetünk 1/1) 😀
több mint 13 éve
nem edzett: Castonzo, Diem, Freeney, Moala, Nevislimitáltan: Sims 😮, Collins
több mint 13 éve
Painter marad a kezdő, Collins még nem 100-as. #hellyeahLehet hogy csak meggondolta magát, amikor az előző hír befutott az OL-ról.
(ma is záporoznak a hírek)Höri