Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
a harmadik az Mangold 😀 😀

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂

ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdőHöri
Mindhárman teljes edzésen vettek részt, szerintem játszani fognak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
erről amúgy ordít, hogy fotosopp, és az a durva, hogy nem

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

Még a MNF alatt kérdezte meg valaki Twitteren, hogy egy 10es listán mennyivel bíznánk jobban Painterben, ha normális haja lenne. Én egy 3 ponttal tuti.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elég combos névsor, kíváncsi vagyok Painter meddig marad egészséges

több mint 13 éve

ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdőHöri
Ha valaki kidől meccs közben, akkor valamelyik TE megy majd be guardnak? 😀salander
nincs gáz, mert 6 egészséges van, elszámoltam. igaz, hogy 2 hétfőn jött, de ez belefér.

Tepper, Seth Olsen, Saturday, Linkenbach, Toudouze
backup: Ojinnaka

több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan

Ha valaki kidől meccs közben, akkor valamelyik TE megy majd be guardnak? 😀
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
lassan Irsaynek kell beállni a falba..

több mint 13 éve

ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdő

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
nem edzett: RB Joseph Addai (rest), T Anthony Castonzo (ankle), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (abdomen), DE Robert Mathis (rest), DT Drake Nevis (back)

Limitáltan: QB Kerry Collins (concussion), DT Fili Moala (ankle), LB Ernie Sims (knee)Höri
Hát Collins maradhatna is a pihenésnél 😀dugo1993
No para, Caldwell már mondta, hogy Painter fog kezdeni vasárnap
több mint 13 éve
nem edzett: RB Joseph Addai (rest), T Anthony Castonzo (ankle), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (abdomen), DE Robert Mathis (rest), DT Drake Nevis (back)

Limitáltan: QB Kerry Collins (concussion), DT Fili Moala (ankle), LB Ernie Sims (knee)Höri
Hát Collins maradhatna is a pihenésnél 😀

több mint 13 éve
Ti akkor idénre be is zárjátok a boltot? Ez most már inkább tragikus, mint komikus.tomi-tomi
Addai és Mathis tuti játszik, elvégre csak pihentetés miatt nem edzettek. Freeney is minden bizonnyal ott lesz a pályán, nagy gond csak OL-ben lesz, meg a DT-knél.Höri
Megszokott náluk, hogy kapnak pihenőnapot?
Csak??tomi-tomi
igen, minden héten kihagynak 1-1 edzést. (olykor Wayne és Clark is, de ők mostanában nem fáradnak el a meccsen) 😊

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Ti akkor idénre be is zárjátok a boltot? Ez most már inkább tragikus, mint komikus.tomi-tomi
Addai és Mathis tuti játszik, elvégre csak pihentetés miatt nem edzettek. Freeney is minden bizonnyal ott lesz a pályán, nagy gond csak OL-ben lesz, meg a DT-knél.Höri
Megszokott náluk, hogy kapnak pihenőnapot?
Csak??

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve

Addai és Mathis tuti játszik, elvégre csak pihentetés miatt nem edzettek. Freeney is minden bizonnyal ott lesz a pályán, nagy gond csak OL-ben lesz, meg a DT-knél.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Ti akkor idénre be is zárjátok a boltot? Ez most már inkább tragikus, mint komikus.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve

Limitáltan: QB Kerry Collins (concussion), DT Fili Moala (ankle), LB Ernie Sims (knee)

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Manning ma azt nyilatkozta, hogy jól halad a felépülése, és még idén szeretne játszani. Ha ez utóbbi kacsa is, az valószínű, hogy ha ilyent nyilatkozik, akkor a rehabilitáció jól halad. A másik hír, hogy Henne egész évre lesérült a Miami-ban, úgyhogy lett egy erős riválisunk az 1/1 pickért. Nekik ráadásul tényleg nagyon kell egy jó QB, úgyhogy a Colts+Luck project erősen kérdéses... 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
labdaszerzésben sose voltunk rosszakHöri
Mondjuk tavaly (31. pickekben, 23. FFban).Escalade
owned

elbasztam

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
labdaszerzésben sose voltunk rosszakHöri
Mondjuk tavaly (31. pickekben, 23. FFban).

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tehát Linkenbach versus Tamba Hali.
Sokat jót nem ígér a dolog.... de hát a kapanyél is elsülhet.szf61
nem fog 😀
feston mulik a dolog mert futni az ido hianyaban gyanitom megint nem tudunk futni.
fantasztikusan mutat mondjuk a houston kontra akarki parharc a tuloldalon is.
sztem ha festo nem virit meg nagyobbat az elmult meccsnel akkor ez is szevasz lesz 😕
több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha van csapat akit el kellene verni az a Kansas. Ha a fal nem lesz rettentően rossz, szerintem sikerül is!

(egy győzelemtől még lehetünk 1/1) 😀dugo1993
Castonzo valószínű nem fog játszani.
Tehát Linkenbach versus Tamba Hali.
Sokat jót nem ígér a dolog.... de hát a kapanyél is elsülhet.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha van csapat akit el kellene verni az a Kansas. Ha a fal nem lesz rettentően rossz, szerintem sikerül is!

(egy győzelemtől még lehetünk 1/1) 😀dugo1993
alapvetően igen. Cassel szétterrorizálása nem nagy feladat, labdaszerzésben sose voltunk rosszak, Charles nem fut szét minket, így simán lehet esélyünk.

egy gond van, a KC pont ugyanezt gondolja 😊

több mint 13 éve

(egy győzelemtől még lehetünk 1/1) 😀

több mint 13 éve
nem edzett: Castonzo, Diem, Freeney, Moala, Nevis

limitáltan: Sims 😮, Collins

több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Painter marad a kezdő, Collins még nem 100-as. #hellyeah

(ma is záporoznak a hírek)Höri
Lehet hogy csak meggondolta magát, amikor az előző hír befutott az OL-ról.