Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Irsay szerint a Luck draft nagyon is elképzelhetőiktriad
Mit mondanak pontosan?

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Irsay szerint a Luck draft nagyon is elképzelhető:
http://sports.yahoo.com/nfl/news;_ylt=AuPKxfZrAKGipJJcbFqewvdDubYF?slug=jc-cole_colts_andrew_luck_2012_draft_101011

Szóval most már hivatalos a Suck 4 Luck?
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Dan Muir visszajött, lassan mi vagyunk az AFC-ben a Dream Team. Már csak 1 W kell hozzáHöri
😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Olyan franchise-t épített amire nagyon kevés példa van az NFL történetében. Persze lehet azt mondani, hogy Manning-el megalapozta az egészet, de 10 éven keresztül 10+ win és Playoff szereplés nem jön csak úgy.szf61
Hát igen, ehhez Manning is kellett, nincs az a GM amelyik szerencse nélkül sikeres tudna lenni. Nem véletlen ez a nagy Luck hype is egyébként a Colts fanbase-ben. Bő tíz éve a Manning érában szocializálódunk. Innen nézve tényleg úgy nézhet ki a képlet, hogy végy egy elit QB-t és lesz egy elit csapatod. Aminek ráadásul - mint minden nagyon csábítóan hamisnak - még van is bőven igazságtartalma. 😀 Ettől még, én csalódott lennénk, ha beleugranánk a Luck bizniszbe - feltéve, ha Manning felépül persze.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dan Muir visszajött, lassan mi vagyunk az AFC-ben a Dream Team. Már csak 1 W kell hozzá

több mint 13 éve
Addai "néhány hetet" pihenni fog, de majd beugrik helyette DonáldHöri
Remélem nem komoly a sérülés.

több mint 13 éve
Addai "néhány hetet" pihenni fog, de majd beugrik helyette Donáld

több mint 13 éve
de az sem mind1, hogy kiért. sanchezért és julioért sem adott volna senki más ennyit se, nem hogy többet, de luckért sorban fognak állni páran, ha minden így marad. a kereslet meg lőheti az árat akár a ricky williams szintig.gabtsi
Ha csak Luck jönne a draftra, akkor sztem az egekben lenne az 1/1 pick ára, de nagyon erős lesz a jövő évi felhozatal QB-ban, ami azért korlátokat szab neki.

Pont emiatt sajnos Hörinek igaza van, Griffin ugyan emiatt valószínűleg nem jön ki jövőre. (Pedig nekünk ideális pick lenne a második kör elején. 😊)

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Julio Jones idén a Falconsnak egy 1., 2. és 4.kört és 2012-es drafton 1. és 4. kört ért.aztec
jó de nem mindegy, hogy kinek.
3 helyet felmenni az első körben, egész más mint 20-at.

Sanchez 1/5 lett, és érte azévi 1. és 2. kört, valamint 3 játékost (2 kezdő) kapott a Browns.Höri
de az sem mind1, hogy kiért. sanchezért és julioért sem adott volna senki más ennyit se, nem hogy többet, de luckért sorban fognak állni páran, ha minden így marad. a kereslet meg lőheti az árat akár a ricky williams szintig.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Kiderült sajna amit nem hittem volna PM nélkül nem félkarú óriások vagyunk hanem törpék.Fredo
Ez elég egyértelmű volt. Sőt, tulajdonképpen valamennyire törvényszerű is. peterk2005
Ilyen loosing streak mellett természetes, hogy csüggednek a népek, ürül a bandwagon és a követelik hogy hulljanak a fejek.
(Bár Caldwell tényleg elhúzhatna. Mikor a végén 4 és 11 nél puntolni akart, azt hittem szétharapom a monitort)

Nehéz az értelmet elválasztani az érzelmektől. Az eszével mindenki tudja hogy a szezonnak annyi, de nagyon-nagyon rossz nézni a játékosokat ahogy szenvednek, küzdenek és vereség a vége.

Én is bízom Polian-ban.

Nem szereti a sajtót? Na és!
Rigolyás vén fasz? Na és!

Olyan franchise-t épített amire nagyon kevés példa van az NFL történetében.
Persze lehet azt mondani, hogy Manning-el megalapozta az egészet, de 10 éven keresztül 10+ win és Playoff szereplés nem jön csak úgy.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
A Harmadik Robert Griffin igen örömteli lenne, de ha van esze, nem jön ki januárban 4. számú QB-nak, hanem megvárja 2013-at, hogy 1/1 legyen.

több mint 13 éve
Kiderült sajna amit nem hittem volna PM nélkül nem félkarú óriások vagyunk hanem törpék.Fredo
Ez elég egyértelmű volt. Sőt, tulajdonképpen valamennyire törvényszerű is. A szabályok miatt az NFL-ben nem lehet Real Madridot építeni, minde posztra megvéve a legjobbakat. Ha valahol kiemelkedő tehetséged van, akkor törvényszerűen máshol be kell érjed a középszerűvel, ettől lesz kiegyensúlyozott a liga. Nekünk Manning jutott, így rá lett építve a csapat, jó WR corppal, elit pass rusherekkel, és a tampa2-be passzoló jó LB sorral és secondary-val. És működött is, folyamatosan playoffban voltunk és az utóbbi 5 évben 2 SB-t is játszottunk. És ha Sanders egészsége bírta volna, ha nem jön a tavalyi sérüléshullám, stb., akkor ebből több is kijöhetett volna, az ismert hiányosságaink ellenére (falak, gyenge futás) is.

De eljött a változás ideje, Manning sérülése tulajdonképpen csak megmutatta a nyilvánvalót, amit azért eddig is lehetett tudni. Szerintem jó felé is kezdtünk lépni - már a tavalyi draft is mutatta, hogy tudjuk a hibáinkat -, csak egyelőre még kevés volt az idő és az eszköz. Hátulról húzva olyan nagy csodát nem lehet várni, ehhez képest az idei draft kimondottan jól néz ki, és ha Hughes végül mégis beválna, akkor tulajdonképpen a tavalyira is azt mondhatjuk majd (Hughes, Angerer, Conner, Eldridge). A tavalyival közben azt is megtanultuk, hogy csak hátsó körökből nem fogjuk tudni megoldani a secondary problémát.

Én bízom Polian-ban, szerintem tudja mit csinál. Persze húztunk bustokat is, de ki nem? A szezon előtti FA piaci aktivitásunk azt mutatja ráadásul, hogy ha van pénz akkor hoz ő onnan is embert. A Manning szerződése miatt most van tartalék, így van esély megtartani a legjobbakat, és még további színvonalas játékosokat is elkaphatunk jövőre az FA piacon. Plusz, itt lesz a jövő évi draft, ahol ha megcsípjük az 1/1-et akkor Luck miatt jó sokat kaphatunk érte úgy, hogy közben még behúzhatunk pl. egy Kalilt/Jonathan Martint az oline-ba, vagy egy Jeffery-t/Blackmon-t WR pozícióba, plusz mellé tudnánk egy playmaker CB-t vagy safety-t is húzni a második kör elején valahol. (Vagy esetleg pl. Robert Griffin-t akit tényleg le lehetne ültetni Manning mögé 2-3 évre tanulni, és utána komoly franchise QB lehetne nálunk.)

Szóval izgalmas ez a mostani időszak is, csak nem a pályán. 😀

több mint 13 éve
Angerer 11 assist tackle?!

Man, kicsit jobban kéne iparkodni, elég gáz, hogy mindig csak másodiknak ér oda.

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Julio Jones idén a Falconsnak egy 1., 2. és 4.kört és 2012-es drafton 1. és 4. kört ért.aztec

Sanchez 1/5 lett, és érte azévi 1. és 2. kört, valamint 3 játékost (2 kezdő) kapott a Browns.Höri
Tény, a több, mint 20 hely ugrásnak ennyi az ára.Bár lehet meglesz ennek még Atlantában a böjtje.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
ahogy emlékszem, nem rád szoktak 😀Höri
hát látod hol tartanak emiatt 😂

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve

Sanchez 1/5 lett, és érte azévi 1. és 2. kört, valamint 3 játékost (2 kezdő) kapott a Browns.

több mint 13 éve
Igaz ... elfelejtettem ezzel kalkulálni.
Végül is ha mienk az 1/1 és Manning mégis felépül, akkor nekünk is ez marad az egyik legjobb lehetőség.
Szerinted mit ér meg Luck ?

2013-as 1. 2. 3 . picket ?szf61
annyit megér, mint Eli.
=
1/4
3/65
következő évi 1. körHöri
Nálam valahogy így néz ki a legideálisabb végkifejlett. Szerintem sem lesz 1/1, ellenben egy top 3as pick esélyes.Escalade
Ha a Rams kapja az 1/1-et akkor ott egy OL draft a legesélyesebb inkább.Persze csak, ha megtartják az 1/1et és nem cserélnek.

több mint 13 éve
A Rams nem lesz ellenfél.
Ha jól emlékszem 60 Millió körüli szerződésük van Bradforddal.
Még ment is tavaly a felháborodás, hogy ennyit fizetnek egy srácnak, aki egy snap-et sem látott még az NFL-benszf61
neked is megemlítem a "csere" nevű tranzakciós manővert.Höri
Végül is ha mienk az 1/1 és Manning mégis felépül, akkor nekünk is ez marad az egyik legjobb lehetőség.

legalább 😀

Julio Jones idén a Falconsnak egy 1., 2. és 4.kört és 2012-es drafton 1. és 4. kört ért.

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

annyit megér, mint Eli.
=
1/4
3/65
következő évi 1. körHöri
Nálam valahogy így néz ki a legideálisabb végkifejlett. Szerintem sem lesz 1/1, ellenben egy top 3as pick esélyes.

több mint 13 éve
Még ment is tavaly a felháborodás, hogy ennyit fizetnek egy srácnak, aki egy snap-et sem látott még az NFL-benszf61

annyit megér, mint Eli.
=
1/4
3/65
következő évi 1. kör

több mint 13 éve

2013-as 1. 2. 3 . körös picket ?

több mint 13 éve
neked is megemlítem a "csere" nevű tranzakciós manővert.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
azért milyen jól nézne ki a Luck-Bradford 1/1 duó a Ramsben 😊

több mint 13 éve
Az elmúlt öt év a folyamatos remegésig tartó izgulásról szólt nálam Colts ügyben. A sokévi PO elkényeztetett, de valamilyen szinten "sokat váróvá" is tett. Ha véletlenül csak reggel tudtam meg az eredményt akkor rettegve nyitottam az nfl.com-ot és félve néztem a felső sorban előbukkanó rubrikákban hogy vastaggal van-e szedve (győztes) az IND... Gondolom ismerős dolgok ezek másnak is.
Ellenben idén szégyenszemre (?) nem is izgulok a legkisebb mértékben sem. Természetesen követem az eredményt, de például tegnap 17-0 utáni 24-28-tól nem kaptam idegrohamot...
Kiderült sajna amit nem hittem volna PM nélkül nem félkarú óriások vagyunk hanem törpék. Nem tudom mi igaz a Luck-os sztoriból, de úgy látszik 2 komoly ellenfelünk lesz: Miami, RamsFredo
Hasonlóképp vagyok/voltam én is (bár azért ez szomorú valahol, hogy így ürül ki az emberből a félsz)

Még ment is tavaly a felháborodás, hogy ennyit fizetnek egy srácnak, aki egy snap-et sem látott még az NFL-ben

több mint 13 éve
Nem tudom mi igaz a Luck-os sztoriból, de úgy látszik 2 komoly ellenfelünk lesz: Miami, RamsFredo
mind2 csapat kegyetlen rossz, én egyre kevésbé vagyok derülátó ilyen szempontból 😀
Inkább a Miami-t mondanám, Rams nem hiszem h QB-t húzna 1/1-re.Farky
de eladja a picket sajnos.Höri
ha rám hallgatnak behúzzuk Luck-ot :cool:DiamondsHead44
ahogy emlékszem, nem rád szoktak 😀