Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Behúzzátok az öregedő PM helyére. Logikusnak tűnik, hogy elkezdi a Front Office a csapatot "Luck kompatibilissá tenni". Manning-nek meg úgy is mind1, hogy kinek dobál még abban a 2 évben amíg nem vonul nyugdíjba. Annyiból képlékeny lenne az egész, hogy Luck még messze nem a tiétek és kemény munka lesz annyi suck-t összehozni, hogy legyűrjétek a Miami-t. (Akik szintén örömmel húznák 2. Dan Marino-nak).Amadeus91
Két hónapja még azért számolgattam a napokat, hogy végre jön a szezon, láthatom Manningot megint a pályán. Aztán jött a döbbenet, hogy nem lesz ott, majd már azért kell félni, hogy egyáltalán játszhat-e még.

Én ezt a csapatot nem azért szeretem, mert indianai vagyok, vagy mert kék a színe, vagy patkó a jele, hanem a játékosok miatt. Nekem ők jelentik a Colts-ot, miattuk szeretem a csapatot, és még őket szeretném látni. Tudom, hogy az idő nem korlátlan, tudom, hogy idővel váltani kell, de van egy ütem amit még el tudok viselni és van amit már nem. Az nekem túl gyors, hogy amellett, hogy sokan már Manningot is lényegében zárójelbe teszik, még két, a franchise-al hasonlóan összenőtt játékostól köszönjünk el hirtelen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
csak nem biztos h ez a legalkalmasabb időpontFarky
Annyiból képlékeny lenne az egész, hogy Luck még messze nem a tiétek...Amadeus91
Én is erre gondoltam,

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
csak nem biztos h ez a legalkalmasabb időpontFarky
miért is ne? Ha minden igaz, egész évben suck lesz Luck-ért, aki 10ből 9 ember szerint már most Franchise QB szint. Behúzzátok az öregedő PM helyére. Logikusnak tűnik, hogy elkezdi a Front Office a csapatot "Luck kompatibilissá tenni". Manning-nek meg úgy is mind1, hogy kinek dobál még abban a 2 évben amíg nem vonul nyugdíjba. Annyiból képlékeny lenne az egész, hogy Luck még messze nem a tiétek és kemény munka lesz annyi suck-t összehozni, hogy legyűrjétek a Miami-t. (Akik szintén örömmel húznák 2. Dan Marino-nak).

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
csak nem biztos h ez a legalkalmasabb időpont

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
http://www.stampedeblue.com/2011/10/14/2489757/the-reggie-wayne-and-robert-mathis-trade-rumors#storyjump
Erről mi a véleményetek? Sztem BBS kezd még nagyobb barom lenni...Beher
Ha ez tényleg megtörténik, keresek magamnak másik csapatot. 😊peterk2005
Bennem is valami hasonló reakció fogalmazódott meg.Beher
Nem lehet, hogy egy komplett generáció váltást próbáltok meg? (csak kérdem)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Beher Indianapolis Colts 38
http://www.stampedeblue.com/2011/10/14/2489757/the-reggie-wayne-and-robert-mathis-trade-rumors#storyjump
Ha ez tényleg megtörténik, keresek magamnak másik csapatot. 😊peterk2005
Bennem is valami hasonló reakció fogalmazódott meg.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha ez tényleg megtörténik, keresek magamnak másik csapatot. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

keddig minden kiderül

több mint 13 éve
Beher Indianapolis Colts 38

Erről mi a véleményetek? Sztem BBS kezd még nagyobb barom lenni...
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
na ebben én is benne lennék 😀

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
íj tényleg, elfelejtettem, hogy már 0-5-tel állunk, 0-4-re emlékeztem 😀
akkor megóvjuk a Chiefs elleni L-t és megkapjuk 3-0-lal 😛

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
A 12-4-es mérleg 0-5 után nagyobb bravúr lenne, mint maga a bejutás 😀Bálesz
A Colts igazi bravúrcsapat, már egy évtizede.

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Colts (12-4) - Packers (14-2) SB lesz
Stez
A 12-4-es mérleg 0-5 után nagyobb bravúr lenne, mint maga a bejutás 😀

több mint 13 éve
Na 1-2 tipp jelen állás szerint, hogy szerintetek ki lesz ott a Super Bowlon?

Én Baltimore-Green Bayre tennék.

Mielőtt leszóltok, hogy pont ez a legtöbb power ranking állása az 1. forduló óta így gondolom 😀

Ja és a Ravens nyeri 😛dugo1993
Colts (12-4) - Packers (14-2) SB lesz
és nyerünk 2-0-ra, Freeney safetyjével, valamint McAfee 80 yardos puntokat átlagol, 29-szer rúgja a Packers 1 yardosára a labdát, aminek következtében képtelen pontot szerezni a Packers.
és McAfee lesz az SB MVP!

több mint 13 éve
3 gyors adat hétvégére

#Colts TE Dallas Clark has 14 receptions and 6 drops through 5 games this season.

#Colts have allowed 333 yds on 60 carries (5.6 YPC) to RBs in past 2 wks, including STer Jackie Battle's career game. Good news, Ced Benson.

In #Colts WR Reggie Wayne's last 2 meetings with #Bengals RCB Leon Hall, Wayne has been held to stat lines of 3/34/0 and 5/48/0

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Na 1-2 tipp jelen állás szerint, hogy szerintetek ki lesz ott a Super Bowlon?

Én Baltimore-Green Bayre tennék.

Mielőtt leszóltok, hogy pont ez a legtöbb power ranking állása az 1. forduló óta így gondolom 😀

Ja és a Ravens nyeri 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7058083/nfl-peyton-manning-confronts-body-own-limitations-espn-magazine
Peyton cikk, érdemes elolvasni.Petya
vidam. foleg amikor ahhoz a reszhez er az ember h "at 35". eddig is tudtam h meg kell becsulni minden percet amig jatszani lathatjuk de ez azert kisokkolt meg akkor is ha pontosan tudtam hany eves 😕
több mint 13 éve
Petya 181 — Eagles fan
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7058083/nfl-peyton-manning-confronts-body-own-limitations-espn-magazine
Peyton cikk, érdemes elolvasni.
több mint 13 éve
Nem tudom mennyire közismert, hogy a Colts-nak nem Manning az egyetlen 1/1-es draftoltja. peterk2005
hát ha húzszor nem írtam már le idén, hogy a legutóbbi Stanford QB eléggé nem vált be, akkor egyszer se 😛Höri
Höri, te mindenhova tartozol, csak nem "köz"-be. 😀peterk2005
jogos

több mint 13 éve
Nem tudom mennyire közismert, hogy a Colts-nak nem Manning az egyetlen 1/1-es draftoltja. peterk2005
hát ha húzszor nem írtam már le idén, hogy a legutóbbi Stanford QB eléggé nem vált be, akkor egyszer se 😛Höri
Höri, te mindenhova tartozol, csak nem "köz"-be. 😀

több mint 13 éve
hát ha húzszor nem írtam már le idén, hogy a legutóbbi Stanford QB eléggé nem vált be, akkor egyszer se 😛

több mint 13 éve
Ezt eddig is mindannyian úgy gondoltuk szerintem, hogy ha Luck jön, PM akkor is játszik még 2 évet mondjuk. Úgyhogy PM-nek is mindenképpen lenne esélye még gyűrűt, gyűrűket nyerni.
Vagy a Colts leigazol engem és lenyomom Paintert 😊

több mint 13 éve
Kis érdekesség még a Luck ill. 1/1 spekulációhoz. Nem tudom mennyire közismert, hogy a Colts-nak nem Manning az egyetlen 1/1-es draftoltja. Manning előtt 15 évvel John Elwayt- is mi draftoltuk 1/1-ként, de Elway nem akart ide jönni, mert a csapat nagyon sz*r volt és az akkori HC munkamoráljával sem értett egyet. Az öreg Irsay kénytelen volt eltradelni Denverbe.

Egyébként Elway azon 3 QB egyike akik #1 helyen lettek drafolva és ma tagjai a hall of fame-nek. Manning lesz a negyedik. A HOF-nak egyébként 47 QB a tagja, ebből 23 a modern időkből.

Elway egyébként abban is speciális, hogy a 15 éves karrierjének utolsó két évében nyerte a két gyűrűjét. Előtte is volt 3-szor SB-ben, de mindannyiszor kikapot, mindannyiszor szörnyű teljesítményyel. Volt olyan SB, ahol 19 volt a QB ratingje. 😉

Ja, és a két utolsó évében a két gyűrűt azután nyerte, hogy visszatért a sérüléséből. 😉

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
0-14-nél nyerünk kettőt.Höri
😊

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Van egy belső szabálya a csapatnak, ami szerint csak tökéletes alapszakaszokat adunk le.Escalade
yup, 0-14-nél nyerünk kettőt.