Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Fredo 205
A Luck "letradelésével" kapcsolatban kérdezném, hogy nincs valamilyen szabályozás arra vonatkozólag, hogy mit lehet kérni érte, azaz egyfajta max. érték (sapka)? Úgy hallottam, hogy szabályozva van ez, hogy ne lehessen sokat kérni.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 304 — Whoops, looks like something went wrong.
Garcont nem fogjuk szvsz megtartani, sokat fog kérni, valami agyas FO meg majd megdobja valami jó szerződéssel, amit tőlünk nem fog megkapni. Szerintem legalábbis, miután én is WR picket várok, ha nem 1/1 leszünk. Így meg nem is fogunk mindent megtenni a maradása érdekében.
Mondjuk én megmondom őszintén, hogy Blackmont nem akarom WR-ek közül, még ha elég brutál is, inkább Jefferyt. 😊 De a legjobb forgatókönyv nekem az 1. kör Luck, 2. kör Broyles draft lenne, amire no chance. 😂 Persze ha Waynet sem adnánk el.

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..JSanyo
tippmix 😛Höri
hát bazmeg ha ezek után lesz képe jó szerződésért sírni, az a minimum, hogy pofán vágom 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tenyleg. es ki is generalja az offolast azzal h megallas nelkul luckozik szeptember eleje ota ?
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ne menjünk túl egy határon OFFolásban

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ha csak ezt veszed figyelembe, akkor igen. De azt is vedd hozzá, hogy reálisan Lucktól nem várható Manning-i karrier. Amit egy csapat elérhet Luck húzásával, az az, hogy majdnem biztosra mehet abban, hogy lesz egy jó franchise QB-je a következő évtizedre. De hogy Luck egy Rivers, Roethlisberger, stb. szintnél magasabbra is jut majd, az már nála is nagy lutri. Innentől kezdve pedig, ha hiszel abban, hogy a 2011-es első körösöd franchise QB szintre ér - sőt netán még a jeleit is mutatja ennek idén -, akkor érdemesebb eltradelni Luckot, és az árát másra költeni.peterk2005

Nagy lutri, ez tény!Nem akarom megsérteni a Chargers szurkolókat, de azzal a csapattal, annyi profi tapasztalattal, mint Rivers, Luck már SB-t nyert volna. 😉 Roethlisberger már más tészta, de talán.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hát amilyen első szezont produkált Clausen...
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
Ha Manning mellé érdemes elgondolkodni róla, akkor miért ne lenne érdemes Gabbert és Ponder mellé (helyett).szf61
mert Luck nem július közepén mászott el a szivárvány mögül.
minden GM tudta, hogy van ez a csávó, de inkább tanul ahelyett, hogy focizna 2011-ben az NFL-ben.
ha számoltak volna vele, hogy inkább az ő megjelenését kivárják akkor

bár szar az irányítójuk, de

a, nem draftolnak QB-t (Redskins, Dolphins, Seahawks)
b, nem draftolnak QB-t az 1. körben (49ers, Bengals, Chiefs)
Höri
Alapvetően hibás válasz...
A diskurzus nem arról szól, hogy ki-miért draftolt QB-t 2011-ben.
(Ebben számos egyéb tényező is szerepet játszhatott:
- el kell adni a jegyeket valahogy
-végig kell csinálni a szezont több-kevesebb sikerrel, stb...)

Inkább arról szól, hogy ki-miért menne Luckért 2012-ben.

Ha ezt nézed, az általam leírtak reális alternatívák a Vikes és a Jags esetében is.szf61
Szerintem meg jó válasz. Egész biztos, hogy sem Ponder, sem Gabbert nem lesz kivágva, főleg úgy, hogy egyébként jól játszanak (Ponder azért még kérdőjel) csak épp jön Luck. Egyébként sem a Jax, sem a Vikes nem olyan top, hogy mondjuk egy letrade-ért kapott 2 első körös pick (vagy egy tucat korai körös...Luck-ról beszélünk) ne jönne jól.
Höri, Clausen egyébként lehetett volna Franchise QB nem? Mármint, tudom, hogy második kör, de az ő karaktere, tapasztalata alkalmassá tehette volna. (Más kérdés, hogy jött Cam). Csak úgy vitték oda, hogy ráépítenek majd előbb utóbb.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A diskurzus nem arról szól, hogy ki-miért draftolt QB-t 2011-ben. (Ebben számos egyéb tényező is szerepet játszhatott: - el kell adni a jegyeket valahogy -végig kell csinálni a szezont több-kevesebb sikerrel, stb...)

Inkább arról szól, hogy ki-miért menne Luckért 2012-ben. Ha ezt nézed, az általam leírtak reális alternatívák a Vikes és a Jags esetében is.szf61
Ha csak ezt veszed figyelembe, akkor igen. De azt is vedd hozzá, hogy reálisan Lucktól nem várható Manning-i karrier. Amit egy csapat elérhet Luck húzásával, az az, hogy majdnem biztosra mehet abban, hogy lesz egy jó franchise QB-je a következő évtizedre. De hogy Luck egy Rivers, Roethlisberger, stb. szintnél magasabbra is jut majd, az már nála is nagy lutri. Innentől kezdve pedig, ha hiszel abban, hogy a 2011-es első körösöd franchise QB szintre ér - sőt netán még a jeleit is mutatja ennek idén -, akkor érdemesebb eltradelni Luckot, és az árát másra költeni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
És ha Luckből akkor bust lesz mint Ryan Leaf? Vagy akkor marhaságot írtam mint ide Csajágaröcsöge 😀ThundersNFL
Bárkiből lehet bust, de akár össze is törhetik rögtön az első meccsén.
Ettől függetlenül az eddigiek alapján nem félek attól, hogy bust lesz. De akkor ezzel az erővel ne draftoljunk senkit sem, mert bust lehet.Stez
Igazad van Stez!

Viszont ha a Fins beelőz a Luckért folytatott harcban akkor ki lehet az QB akit még el tudtok képzelni PM helyéreThundersNFL
Senki.

Annyit csak Luck ér, hogy Manning mellé elvigyük.
Ha ő kimegy, akkor 1. kör WR, 2. vagy 3. körben jöhet QB, ha marad bent jó és Paintert elcseréljük.

több mint 13 éve
És ha Luckből akkor bust lesz mint Ryan Leaf? Vagy akkor marhaságot írtam mint ide Csajágaröcsöge 😀ThundersNFL
Ettől függetlenül az eddigiek alapján nem félek attól, hogy bust lesz. De akkor ezzel az erővel ne draftoljunk senkit sem, mert bust lehet.Stez
Igazad van Stez!

Viszont ha a Fins beelőz a Luckért folytatott harcban akkor ki lehet az QB akit még el tudtok képzelni PM helyéreThundersNFL
RGIII !
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Igazad van Stez!

Viszont ha a Fins beelőz a Luckért folytatott harcban akkor ki lehet az QB akit még el tudtok képzelni PM helyére

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Ettől függetlenül az eddigiek alapján nem félek attól, hogy bust lesz. De akkor ezzel az erővel ne draftoljunk senkit sem, mert bust lehet.

több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
És ha Luckből akkor bust lesz mint Ryan Leaf? Vagy akkor marhaságot írtam mint ide Csajágaröcsöge 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
nagyon erős ez a Miami, gondunk lesz velük a suck for Luck kampány megnyeréséért 😊
így marad Jeffery

whehe, pár mockban 1/3-ra várnak minket és Coplest húzzuk 😀
na a DE pick az, aminek egyáltalán nem tudnék örülniStez
Coples DT-nek indult, de olyan elmebeteg pass rusher volt, hogy inkább kirakták szélre, hogy több haszna legyen.
Ebből adódik, hogy 3-4-es DE lesz 😛

A Miami meg legyőzhetetlen. Papírforma alapján 0-6-tal zárják a csoportot, és övék a szerencse

több mint 13 éve
nagyon erős ez a Miami, gondunk lesz velük a suck for Luck kampány megnyeréséért 😊
így marad Jeffery

whehe, pár mockban 1/3-ra várnak minket és Coplest húzzuk 😀
na a DE pick az, aminek egyáltalán nem tudnék örülni

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
igaz, itt a S4L verzió

közben kikap a dolphins, hát basszák megHöri
Jó lett.

Phins: Szerinted miért reverse jinxelem a Jets játékosait? 😊
több mint 13 éve
igaz, itt a S4L verzió

közben kikap a dolphins, hát basszák meg

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hiányolom a sigről a Suck for Luck feliratot. A Colts 2011 helyett én ezt írtam volna be.
több mint 13 éve
2 éve volt egy sigem, ami elég menő volt. megcsináltam az idei verziót, szabadon felhasználható

több mint 13 éve
Egyik szurkolótábor gyomra sem veszi be ha egyik évben ezt a csávót mondják a franchise jövőjének, a másik évben meg már amazt.

Ha új stáb alakul, akkor nyilván lehet igénye rá az új mesternek, hogy új QB-t akarjon, de első évben akkor is azzal fog dolgozni, aki van. Ha nem, akkor nem nevezik ki, ennyire egyszerű.

A te verziód lényegében első alkalommal történne meg az NFL történetében, amire azért eléggé minimális esélyt látok.

több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Ha Manning mellé érdemes elgondolkodni róla, akkor miért ne lenne érdemes Gabbert és Ponder mellé (helyett).szf61
minden GM tudta, hogy van ez a csávó, de inkább tanul ahelyett, hogy focizna 2011-ben az NFL-ben.

Höri
Alapvetően hibás válasz...
A diskurzus nem arról szól, hogy ki-miért draftolt QB-t 2011-ben.
(Ebben számos egyéb tényező is szerepet játszhatott:
- el kell adni a jegyeket valahogy
-végig kell csinálni a szezont több-kevesebb sikerrel, stb...)

Inkább arról szól, hogy ki-miért menne Luckért 2012-ben.

Ha ezt nézed, az általam leírtak reális alternatívák a Vikes és a Jags esetében is.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Azért, mert Manningnek még valószínűleg 1-2 jó éve lesz, és emellett Ponder meg Gabbert se ügyetlen, 10+ évre hozták őket.tenorx
Ezt nem tudom megítélni...
Manning-ban lehet még 1-2 év, lehet hogy már semmi.
Ha játszatják még az idén ... meglátjuk.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve

A 2. körben húzott irányító már nem számít franchise QB-nak, azt 1 év után ki lehet dobni. A legutóbbi 2 példa Drew Stanton testvérem, Jimmy Clausen, de Kellen Clemens is ottan körül van.

több mint 13 éve
Azért, mert Manningnek még valószínűleg 1-2 jó éve lesz, és emellett Ponder meg Gabbert se ügyetlen, 10+ évre hozták őket.