Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
egyet biztosan😊Ha megnézed, akkor fogadni merek, hogy a Colts élen járhat a tackle számokat tekintve, de élen járhat a kapott first downokat tekintve is (ami nem érdem).ulpianusLáttál idén meccsünket? peterk2005
több mint 13 éve
Ha megnézed, akkor fogadni merek, hogy a Colts élen járhat a tackle számokat tekintve, de élen járhat a kapott first downokat tekintve is (ami nem érdem).ulpianusLáttál idén meccsünket? Te értesz ehhez a játékhoz, érdekelne a véleményed, hogy szerinted mi lehet a védelem problémája? Ugye ez a csapat úgy lett felépítve, hogy a védelmi funkciók felét a támadók intézik - azzal, hogy náluk van a labda illetve, hogy pontokat raknak a táblára. A védelemnek pedig a maradékot kéne megoldani. Namost, azt nem tudom eldönteni, hogy alapvetően elcsesztük-e a védelmet, vagy "csak" a körülmények szerencsétlen egybeesése az ok. Nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi, azaz azzal, hogy támadásfronton estünk jópár kategóriát, a védelmünk is automatikusan "gyengült", amihez hozzájött pluszban pár szerencsétlen lépés és sérülés - pl. Sandersre terveztük építeni az SS posztot, ami sajnos nem jött be, illetve Bullit, Brackett sérülése, és az, hogy a baloldali CB posztra nem találjuk az embert. Szóval nekem úgy tűnik, hogy ezek együttesen teszik most ilyen bénává a védelmet, amit viszont helyre is lehetne rakni nagy átalakítás nélkül, ha azt az 1-2 posztot rendbe rakjuk. De jó lenne egy "szakértői szem" véleményét is hallani.
Más. Ahogy nézem a 2011-es csapat salary-ket (pl. Colts 2011-es salaries), a legtöbb csapatnak komoly tartalékai vannak a 120 millióhoz képest. Ebbe simán belefér nálunk pl. Wayne, Mathis, sőt Brackett újraszerződése is (szvsz Mathisen kívül a többi nem is hiszem, hogy sokkal többe kerülne) és a draftolt újoncok leszerződtetése, plusz még marad pénz az FA piacra is. Persze a legtöbb csapatnál ez lesz, így a verseny is megnő egyes játékosokért. (Mathis pl. kaphat olyan ajánlatot amit mi már nem akarunk/tudunk megadni.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Azt akartam mondani vele, hogy szívtuk a vérét (és nem is PB kaliber CB), viszont tisztán látszik, hogy az esetek nagy többségében a séma miatt szenvedett.Jennings, Hayden, Lacey, Johnson, Thomas.EscaladeSzegény Tim Jennings nagyon a bögyödben van 😀 Powers kimaradt.Höri
Jamey Richard is visszatért. Rettegj Miami!
több mint 13 éve
Jennings, Hayden, Lacey, Johnson, Thomas.EscaladeSzegény Tim Jennings nagyon a bögyödben van 😀 Powers kimaradt.
SzuperKerry meg ment az IR-re. Élete legjobb biznisze.
több mint 13 éve
A sok tackle nem mindig, de leginkább rossz védelmet jelent.Attól van, hogy nincs elég 3&out. Minden drive 5-6 tacklenél kezdődik.
Valamint többet megy a kelleténél a sok playből álló, üzembiztos játék a csapat ellen.
Ez alól kivétel, ha a védelem olyannyira gyenge, hogy a big playeket is nyalja emelt arányban, amivel a tackle szám csökkenthető.
Ha megnézed, akkor fogadni merek, hogy a Colts élen járhat a tackle számokat tekintve, de élen járhat a kapott first downokat tekintve is (ami nem érdem).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Azért Foster és Nevis kiesésével az a viszonylag elfogadható futás elleni védekezés is megbízhatatlan lett.A corner poszt nem az erősségünk, de tisztán látszik, hogy a séma vastagon benne van. Jennings, Hayden, Lacey, Johnson, Thomas, stb. Mindenki indokolatlan területet hagy a WRnek, márpedig egy közös van ezekben az emberekben. Megértem, hogy nem akarnak szezon közben HCt kirúgni (bár azt adom, hogy ha a Titans ellen is így teljesít a csapat, akkor elveszítette az öltözőt, mennie kell a bye alatt), viszont Coyer gond nélkül távozhatna.
Mellesleg a (3 napja 41-7re kikapó) Tennessee 9,5 pontos favorit.
több mint 13 éve
Azért az érdekes, hogy a total tackle-ök listáját Angerer magabiztosan vezeti, még Conner meg a 4. (forduló előtt ráadásul 2. volt)Mindkettő, bár ez a statisztika olyan sokat nem jelent. A tackle-k számát úgy is lehet növelni, hogy hátralépek három képést, és nem elővételezem a játékot, hanem megvárom amíg kiderül merre menjek. A tackle így biztos, csak éppen ettől nem lesz jó egy védő - sőt.
A defensive backek közt pedig Bethea vezet..most vagy van még valami tehetség ebben a védelemben, vagy csak ilyen sokat vannak a pályán..talán mindkettő egy kicsitdugo1993
Ezzel együtt szerintem igazad van, ez a védelem nem egészében rossz. Futás ellen például jobbak lettünk, ami össz yardokban nem látszik, de a yard/attempt számunk sokkal jobb, mint a korábbi években. (Az össz számot erőteljesen rontja, hogy magasan ellenünk történt a legtöbb futási kísérlet.) Bethea esetén is inkább az lehet a baj, hogy nem találja a helyét. Azokon a posztokon ahol nincs kezdő szintű játékosunk annyira szarul teljesítünk, hogy ez az egész védelmet befolyásolja. Emellett Angerer is tanulófázisban van még. Legalábbis a mi tampa 2 rendszerünkben még tanul. Szerintem Brackettnek sokkal komolyabb szerepe van/volt a védelmünkben, mint első látásra tűnik. A mike nálunk különösen összetett poszt, amit ő remekül megoldott, Angerer pedig még tanulja. Szvsz, ha sikerülne a baloldali corner posztot és az SS posztot megoldani, akkor ez a védelem jobb lehetne, mint a korábbiak. (Lehet, hogy szakmai/edző problémák is vannak, de ehhez nem tudok hozzászólni. Ha vannak, akkor azt is rendezni kell persze.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
átfut rajtunk mindenki, nyilván az LB-knek kell megállítani az ellent ilyenkor.. DT témába nem mennék bele, egy rakat 2. körös, fiatal játékosunk van, akikről azért még nem kaphattunk annyira képet.. Nevis amikor játszott, jó volt azért..
több mint 13 éve
Azért az érdekes, hogy a total tackle-ök listáját Angerer magabiztosan vezeti, még Conner meg a 4. (forduló előtt ráadásul 2. volt)meg nincs normális DTnk
A defensive backek közt pedig Bethea vezet..most vagy van még valami tehetség ebben a védelemben, vagy csak ilyen sokat vannak a pályán..talán mindkettő egy kicsitdugo1993
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Azért az érdekes, hogy a total tackle-ök listáját Angerer magabiztosan vezeti, még Conner meg a 4. (forduló előtt ráadásul 2. volt)A defensive backek közt pedig Bethea vezet..most vagy van még valami tehetség ebben a védelemben, vagy csak ilyen sokat vannak a pályán..talán mindkettő egy kicsit
több mint 13 éve
Igazából erre gondolok. " Nélküle meg még a Dolphins is jobb nálunk"gondolod 9-7-el nyeri a csoportot a Colts?ulpianusAzt várták, hogy nálunk jobbak lesznek, ami nem biztos, hogy igaz. Ha lenne PM, akkor legalábbis. Nélküle meg még a Dolphins is jobb nálunk, nem hogy egy Texans.StezHey bro, várjuk azt ki azért....Delonso_
Persze statisztikai valószínűsége annak is lenne, mégha ezt legalább egyet elérő pozitív egész számmal nem lehet kifejezni százalékosan.
több mint 13 éve
gondolod 9-7-el nyeri a csoportot a Colts?Hey bro, várjuk azt ki azért....Delonso_Minden évben az várják, hogy na most majd összeesünk és nyeri a csoportot a Texans/Titans/Jaguars.Azt várták, hogy nálunk jobbak lesznek, ami nem biztos, hogy igaz. Ha lenne PM, akkor legalábbis. Nélküle meg még a Dolphins is jobb nálunk, nem hogy egy Texans.Stez
Idén megtörtént. Mégha ilyen túlzottan nem is várta senki.roniadi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Hey bro, várjuk azt ki azért....Minden évben az várják, hogy na most majd összeesünk és nyeri a csoportot a Texans/Titans/Jaguars.Azt várták, hogy nálunk jobbak lesznek, ami nem biztos, hogy igaz. Ha lenne PM, akkor legalábbis. Nélküle meg még a Dolphins is jobb nálunk, nem hogy egy Texans.Stez
több mint 13 éve
Minden évben az várják, hogy na most majd összeesünk és nyeri a csoportot a Texans/Titans/Jaguars.Azt várták, hogy nálunk jobbak lesznek, ami nem biztos, hogy igaz. Ha lenne PM, akkor legalábbis. Nélküle meg még a Dolphins is jobb nálunk, nem hogy egy Texans.
több mint 13 éve
Minden évben az várják, hogy na most majd összeesünk és nyeri a csoportot a Texans/Titans/Jaguars.Idén megtörtént. Mégha ilyen túlzottan nem is várta senki.
több mint 13 éve
Olvasom a colts fórumot, és tök vicces, hogy pl. a Steelers meccs után sokan még pozitív szezont is jósoltak nekünk, ma meg már ott tartanak, hogy ez a csapat még az NCAA-ben sem állna helyt. 😀Az igazság tuti, hogy félúton van. Manning szerepe óriási, de egyedül ő sem csinál nyarat. Ez a csapat nagyrészt ugyanezzel az emberállománnyal két éve SB-t játszott, és veretlenségi rekordot döntött. Ezt nem lehet véletlenül elérni. Ez a gárda - Manning nélkül is - az első felébe tartozik a ligának, csak éppen mentálisan elment nyaralni, illetve van egy-két pozíció, ahol durván szarok lettünk. Plusz, a szezont már az idény elején leírta a csapat, és biztos hogy a játékosok fejében az is ott motoszkál, hogy egy ilyen garbage szezonban nem akarnak lesérülni. Ha csak 1%-ban vannak ilyen gondolatok, már az is mistackle-ket, dopped labdákat jelent, amivel úszik is a meccs. Szerintem ez nem is szándékos, egyszerűen ilyen az ember. Ha elveszíti a reményt a cél elérésére, akkor ha akar, ha nem leereszt.
Egyébként ez a dolog nem példa nélküli. Nem is egy példa van a múltban arra, hogy csapatok egyik évről a másikra megtáltosodnak, vagy éppen összeesnek. Sőt, akár egyik hétről a másikra. Lásd pl Vikes, Dallas az utóbbi évekből, vagy pl. a Denver 6:0 utáni beborulását pár éve. Egy hét, de még egy offseason alatt sem lehet a fél csapatot kicserélni, úgyhogy ez csak úgy történhet meg, ha az a csapat már korábban is jó/rossz volt, csak mentálisan változott meg a helyzet. És arra is elég sok példa van, hogy egy csapat szenved, aztán 1-2 poszt megoldásával hirtelen szintet ugrik.
Szvsz, ha Manning visszajön, jövőre simán PO-sok leszünk. Ebben szemernyi kétségem sincs. A kérdés inkább az lesz, hogy mit tudunk kezdeni a korai draft pickjeinkkel. Ha nem sokat, akkor marad a PO, de SB esélyről nem lehet szó. Ha viszont jól kufárkodunk, akkor bármi lehet.
több mint 13 éve
Ki legyen a head coach?Mike Leach 😛
Én Jeff Fishert szeretném...szf61
több mint 13 éve
Irsay tweet:"Titanic collapse,apologies 2 all ColtsNation..problems identifiable;solutions in progress but complex in nature/ better days will rise again"
Fejek fognak hullani.
Ami az edzői stáb teljesítményét tekintve nem is csoda.
Sokan leírták már előttem a coaching staff hibáit. Nem ismétlem.
Ki legyen a head coach?
Én Jeff Fishert szeretném...
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
pedig azt hittem hogy csak a 6 hetet kell kivárni és Jim majd megment minket 😀
több mint 13 éve
Megerősítve azt, amit Escalade ír, a meccs leghosszabb play-e egy screen passzból lett.Ami igazán csúnya a meccsben, hogy nem volt kimondott "running up the score". Persze, passzolgatott Brees 3-4-5 TDs előnynél is, de nem HR labdákat, csak a zónát felszeletelve. Gond nélkül lekapták a 3. negyed közepén, ezzel megszakítva a 350 yardos sorozatát, és Graham 100 yardos rekordját. Az utolsó negyedben szinte már csak futottak. EscaladeA "szinte" ki is maradhat. Egy passzplay se volt az utolsó negyedben a részünkről.atapapa
Nem értettem az edzői gárdát: ment a futás egy-két alkalommal, simán lehetett volna hozni yardokat, egy-két FG-t, esetleg még egy TD. Erre belekergették Paintert, a Dome-ban egy passzolgatásba, no huddle-lel... A Dome egy baromira hangos stadion, és az elején a közönség nyomta is szépen, látszott Painteren, hogy néha fogalma sincs arról, hogy merre van az end zone!
Már korábban is írtam, hogy szerintem a SB-on nem azért nyertünk annak idején, mert Brees bármivel jobb lenne mint Manning, hanem a két edzői gárda különbsége volt az edge (és vonatkoztassunk el az onside-tól, továbbra is vallom, hogy az egyik legőrültebb húzás volt, és szerintem anélkül is meg lehetett volna a meccs).
több mint 13 éve
Ami igazán csúnya a meccsben, hogy nem volt kimondott "running up the score". Persze, passzolgatott Brees 3-4-5 TDs előnynél is, de nem HR labdákat, csak a zónát felszeletelve. Gond nélkül lekapták a 3. negyed közepén, ezzel megszakítva a 350 yardos sorozatát, és Graham 100 yardos rekordját. Az utolsó negyedben szinte már csak futottak. EscaladeA "szinte" ki is maradhat. Egy passzplay se volt az utolsó negyedben a részünkről.
több mint 13 éve
Ráadásul ugyan ez az inkompetens edzői gárda állt az oldalvonalon.Ami most Nálatok folyik ebben az évben, az jóval túlmutat PM hiányán. Annyi hibát elkövetett a csapatvezetés, amennyi már nem csak ezt az évet fenyegeti.
Ilyenkor lehet elgondolkodni, hogy mennyien bújtak be Manning mögé az elmúlt években és fürödtek érdemtelenül a dicsőségben. Ilyenkor üt vissza a rosszabbnál rosszabb draftolás, kombinálva a (sérülékeny) veteránok túlfizetésével. Ráadásul Peytontól a legrosszabb dolgokat kezdik suttogni, amik ha beigazolódnak, jó ideig nem kell aggódni a playoffban. Folyamatosan mondogattam magamnak, hogy a Chiefs/Dolphins/Rams sokkal gyengébb csapat, esély nincs az 1/1re. Továbbra is tartom, hogy "csak" top 3as pick lesz, viszont ha -ahogy a kiszivárgó jelek mutatják- a veteránok besokallnak, feladják, akkor Polianék vakarhatják áprilisban a fejüket...Escalade
A kezdő QB kijelölése. Collins szerződtetése nyilatkozat a saját eddigi hülyeségünkről. Painter kezdőben hagyása a hiba (szvsz Collins meggyógyult) tetézése. Aki pedig Painter-rel no huddle-t nyomat és hagyja neki sorozatosan áthívni a játékokat, az nem százas.
A csapat nincs felkészítve mentálisan a negatív élmények sokaságára és feldolgozására. Illetve az alkalmatlan gameplan kidolgozása és az egyre gyakoribb rossz döntések miatt felesleges frusztrációt okoznak a játékosoknak. Én elaludtam az első negyed után, de ki az a nem normális, aki a Saints és Brees ellen Painter-rel belekezd egy "pisztolypárbajba"? Még egy-két ilyen vezetői húzás és Polian-éknak nem maradhatna mit vakargatniuk áprilisban.
Hol van már ez a csapat a Steelers elleni állapotától?! Mintha az FO eljátszaná a szőlősgazdát a jégeső után.
(PM roster-en tartása csak hab a tortán, most már kénytelenek végig ott hagyni. Ha IR-re tennék, akkor egyből beindulnának a pesszimista spekulációk a jövőjével kapcsolatban. Az is nagyon jót tenne a csapat lelkének.)
Én nagyon remélem, hogy a Pats (TB és BB) nem fog emberkedni. Méltatlan lenne - önmagukhoz és a rivalizáláshoz - a negatív élményeket egy PM nélküli Colts-on kiélni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)