Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem olyan reménytelen ez, mert a Dolphins FO nem a stratégiai előrelátásáról híres. 😊 Minden azon múlik, hogy Sparano-nak mennyire forró a széke. Ha nagyon, akkor van még egy Washington, két Buffalo, Oakland, és egy Dallas meccsük is, amiken akár győzhetnek is.Mi viszont szenzációsan nyomjuk. 17 ponttal kikapni úgy, hogy 5 redzone látogatásunkból 10 pontot hozunk össze, közben az ellenfél az eladott labdák kivételével lényegében nem tud átjönni a térfelünkre, és mindez nem tűnik tankolásnak, azért nem semmi. 😀 Clark a legkirályabb, de már Collie, Wayne is kezdi megérezni, hogy mi a helyes catch/drop arány. 😂
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
majd kidolgozzuk a legjobb forgatókönyvet 😛mondjuk megkeressük a Lionst az 1/2-vel, nekik úgy is kell egy LT 😀
adunk még egy jövő évi 2+3. kört vagy Waynet és megkapjuk Megatront.. Polian elkezd mágusosdit játszani
több mint 13 éve
0-16-tal is 1/2 vagyunk mert a Dolphins sorsolása erősebbegyet nyerünk, de 1-15-tel is 1/2-k leszünk a Dolphinst elnézve 😀Stezjó kis játéknapot zártunk, nyert a Rams.Ez azt jelenti, hogy mindkét meccseteket el fogjátok/tervezitek veszteni ellenünk?iktriad
én a Dolphins meccset néztem egy szolid társasággal és hiába mondtam, hogy a végére bármekkora előnyt el fognak adni, nem hiték el.
mind1, az 1/2 már a mienkHöri
több mint 13 éve
egyet nyerünk, de 1-15-tel is 1/2-k leszünk a Dolphinst elnézve 😀jó kis játéknapot zártunk, nyert a Rams.Ez azt jelenti, hogy mindkét meccseteket el fogjátok/tervezitek veszteni ellenünk?iktriad
én a Dolphins meccset néztem egy szolid társasággal és hiába mondtam, hogy a végére bármekkora előnyt el fognak adni, nem hiték el.
több mint 13 éve
jó kis játéknapot zártunk, nyert a Rams.Ez azt jelenti, hogy mindkét meccseteket el fogjátok/tervezitek veszteni ellenünk?
több mint 13 éve
jó kis játéknapot zártunk, nyert a Rams.én a Dolphins meccset néztem egy szolid társasággal és hiába mondtam, hogy a végére bármekkora előnyt el fognak adni, nem hiték el.
mind1, az 1/2 már a mienk
több mint 13 éve
Tim who?
több mint 13 éve
Polian nem akar 1/1-et, szerintem ha a miénk lesz, akkor is trade lesz belőle
több mint 13 éve
Nem ő tehet róla, hogy az offensünk jelenleg általában nem üti meg az NFL mércét...Scobee bekaphatja ma is betettem a kezdőbe, de minek.FarkyAzért jelenleg annyira nem venném fixra, hogy kétszer is elpáholjátok Coltsot 😀 Főleg, 17. héttől lehet tartani, addigra már nem lesz nektek tét, csak az, hogy első 10 picken belül hol végez Jax, túloldalt a becsület még tét lesz.DenyMinden a Miamitól függ. Ha valahogy bemákolnak egy Wt, Don Polian és tippmix bandája akcióba lép. Ha ez szükséges, Polian maga fog a 17. heti meccsen QBt játszani.
És különben is, a Dnk terrorizálni fogja a festőt. Eladja kétszer a labdát, meg a Jags összehoz 2-3 50 yardos driveot a saját 20asról, és Scobee megint kicsinálja az Indyt. Ahogy szokta. 😊iktriad
több mint 13 éve
Scobee bekaphatja ma is betettem a kezdőbe, de minek.Minden a Miamitól függ. Ha valahogy bemákolnak egy Wt, Don Polian és tippmix bandája akcióba lép. Ha ez szükséges, Polian maga fog a 17. heti meccsen QBt játszani.Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriadAzért jelenleg annyira nem venném fixra, hogy kétszer is elpáholjátok Coltsot 😀 Főleg, 17. héttől lehet tartani, addigra már nem lesz nektek tét, csak az, hogy első 10 picken belül hol végez Jax, túloldalt a becsület még tét lesz.Deny
És különben is, a Dnk terrorizálni fogja a festőt. Eladja kétszer a labdát, meg a Jags összehoz 2-3 50 yardos driveot a saját 20asról, és Scobee megint kicsinálja az Indyt. Ahogy szokta. 😊iktriad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Minden a Miamitól függ. Ha valahogy bemákolnak egy Wt, Don Polian és tippmix bandája akcióba lép. Ha ez szükséges, Polian maga fog a 17. heti meccsen QBt játszani.Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriadAzért jelenleg annyira nem venném fixra, hogy kétszer is elpáholjátok Coltsot 😀 Főleg, 17. héttől lehet tartani, addigra már nem lesz nektek tét, csak az, hogy első 10 picken belül hol végez Jax, túloldalt a becsület még tét lesz.Deny
És különben is, a Dnk terrorizálni fogja a festőt. Eladja kétszer a labdát, meg a Jags összehoz 2-3 50 yardos driveot a saját 20asról, és Scobee megint kicsinálja az Indyt. Ahogy szokta. 😊
több mint 13 éve
Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriadAzért jelenleg annyira nem venném fixra, hogy kétszer is elpáholjátok Coltsot 😀 Főleg, 17. héttől lehet tartani, addigra már nem lesz nektek tét, csak az, hogy első 10 picken belül hol végez Jax, túloldalt a becsület még tét lesz.
több mint 13 éve
Painter 2× annyi futott yarddal zárt mint Chris Johnson? 😂
több mint 13 éve
Ha Manninget addig sem rakjátok IRre, egy drivera bejön és megnyeri Luckot. 😊Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriad3-3 lenne a végeredmény, 260 percnyi játék után isStez
több mint 13 éve
Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriad3-3 lenne a végeredmény, 260 percnyi játék után is
több mint 13 éve
Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊
több mint 13 éve
úgyis mi leszünk a nyeretlenek :cool: 😛
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
a Rams legalább nyert, már csak a Dolphinsnak kéne valami alibigyőzelmet hozniaStezjól el kéne porolni a feneked, hogy ilyeneket mondasz 😀
több mint 13 éve
uraim! uraim! legyünk elegánsak! tegyük meg tétjeinket, hogy melyik csapat hagyja el először a pályát nyertesen.
több mint 13 éve
de a Miami is esélyes volt egy erősebb ellenféllel szemben - mi (ma is) esélytelenek egy gyengébbel
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
a Rams legalább nyert, már csak a Dolphinsnak kéne valami alibigyőzelmet hoznia
több mint 13 éve
Tényleg mi vagyunk a leggyengébb csapata a mezőnyben. Vannak hasonlók, de mind képes valami többre.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
remélem még a jó isten ma veletek lesz és nyertek!sansztalan
Ventura