Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Imi1975
55
Tud ez a Miami ha akar 😀
több mint 13 éve
Na, ma nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt az 1/1....roppant mód örülök, több, mint 10 évig Manning, most meg behúzzátok Luck-t :mad:Bonditetszett volna kikapni ellenünk 😀
több mint 13 éve
Na, ma nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt az 1/1....roppant mód örülök, több, mint 10 évig Manning, most meg behúzzátok Luck-t :mad:
több mint 13 éve
fiúk, a draftra be kéne gyakorolni ezt a koreográfiát http://www.youtube.com/watch?v=jxf66UtSZ_EÉs kihúzzátok Trent Richardsont az 1/1el 😀
ember még nem volt ilyen boldog 24 pontos zakó után, mint én most 😀Höri
több mint 13 éve
fiúk, a draftra be kéne gyakorolni ezt a koreográfiát http://www.youtube.com/watch?v=jxf66UtSZ_Eember még nem volt ilyen boldog 24 pontos zakó után, mint én most 😀
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Nem nem..innen már nem létezik, hogy elbukja a Dolphins..Csak nem lesz olyan meccs mint tavaly a Giants-Eagles 😀 😀
több mint 13 éve
szaba
10 547
Jó lesz a USC QB is 😀én inkább a 😕 ikont használnám ( 😛 )Höriengem már csak a dolphins meccsei izgatnak 😀 azt tudom, hogy mi megoldjuk a házi feladatotHöriők is haladnak 😀Farky
több mint 13 éve
én inkább a 😕 ikont használnám ( 😛 )ők is haladnak 😀Farkymeg is tettük e felé a 9. lépést 😊Farkyengem már csak a dolphins meccsei izgatnak 😀 azt tudom, hogy mi megoldjuk a házi feladatotHöri
több mint 13 éve
ők is haladnak 😀meg is tettük e felé a 9. lépést 😊Farkyengem már csak a dolphins meccsei izgatnak 😀 azt tudom, hogy mi megoldjuk a házi feladatotHöri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
meg is tettük e felé a 9. lépést 😊Farkyengem már csak a dolphins meccsei izgatnak 😀 azt tudom, hogy mi megoldjuk a házi feladatot
több mint 13 éve
Hát akkor innentől egyértelmű, hogy a Colts rámegy Luckra.tenorxMár amennyiben az adott (4.) napon "nem alkalmas" a válasz, és a draft utána lesz. ÉS a FO is őt akarja majd. És bent lesz akkor még.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
meg is tettük e felé a 9. lépést 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Hát akkor innentől egyértelmű, hogy a Colts rámegy Luckra.
több mint 13 éve
Manning beszélt, mégpedig hogyközben már megy a falcons meccs, de ki nem szarja le?
ha Luckot draftoljuk, akkor kezdenie kell, ebben az esetben pedig békességben át fogja adni a lehetőséget az ifjoncnak.Höri
szóval itt http://www.indystar.com/article/20111104/SPORTS03/111040333/1058/SPORTS03 azt is leírják, hogy Manning opciós szerződésének határideje a 2012-es idény 4. napján lesz, szóval ekkorra eldől biztosan, hogy marad vagy nem. Ugyebár nyáron 1+4 éves szerződést kapott mivel nem volt egészséges, és azt mondja, hogy ha februárban sem lesz az, akkor úgy fair, hogy nem élnek az opcióval, hogy maradjon a klubnak zsetonja.
több mint 13 éve
Manning beszélt, mégpedig hogyha Luckot draftoljuk, akkor kezdenie kell, ebben az esetben pedig békességben át fogja adni a lehetőséget az ifjoncnak.
több mint 13 éve
majd elhozzuk Tebow-t, meg az 1/5-öt az 1/2-ért cserébe.
Peyton pedig megtanítja neki hogyan kell a labdát nem a segge alól dobni.Höri
nem is kell dobnia, a 16 ellenfélből 10 ki sem áll ellenünk és 3-0-val megkapjuk a w-t, a többin meg csak futunk majd, ha meg néha passzolunk, majd jön Addai 😀
Garcon eladását amúgy én is tag után gondoltam 😉
több mint 13 éve
majd elhozzuk Tebow-t, meg az 1/5-öt az 1/2-ért cserébe.Peyton pedig megtanítja neki hogyan kell a labdát nem a segge alól dobni.
több mint 13 éve
Tag-et rá! 😊egy ilyen Festő szezon után simán lesz akkora értéke, hogy őt akarja majd mindenki 😀Garconnak lejár a szerződése, nem? Akkor őt nem fogjátok trade-elni.vassadi
mellé még eladjuk Garcont is a csomagba, mehetnek isten hírével 😀Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
megoldjuk 😊egy ilyen Festő szezon után simán lesz akkora értéke, hogy őt akarja majd mindenki 😀Garconnak lejár a szerződése, nem? Akkor őt nem fogjátok trade-elni.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
egy ilyen Festő szezon után simán lesz akkora értéke, hogy őt akarja majd mindenki 😀Garconnak lejár a szerződése, nem? Akkor őt nem fogjátok trade-elni.
több mint 13 éve
miről beszélsz?hogy nem mi leszünk az 1/1, azzal pedig vége is a Luck szappanoperának számunkra hamarosan. 😊Stezakkor feltrade, saját pick + Manning 😀JSanyo
egy ilyen Festő szezon után simán lesz akkora értéke, hogy őt akarja majd mindenki 😀
mellé még eladjuk Garcont is a csomagba, mehetnek isten hírével 😀
több mint 13 éve
hogy nem mi leszünk az 1/1, azzal pedig vége is a Luck szappanoperának számunkra hamarosan. 😊Stezakkor feltrade, saját pick + Manning 😀
több mint 13 éve
legnagyobb vicc hogy barkley cluaSEN hasomés.Így van, a Luck saga áprilisig megy, nincs mese. Ráadásul Barkley is marha jónak tűnik, úgyhogy még Luck nélkül is van miről írni. 😊peterk2005Én alapból úgy gondolom, hogy nem mi leszünk az 1/1, azzal pedig vége is a Luck szappanoperának számunkra hamarosan. 😊Stezde naív vagy bazmeg, 1/2-re nem lehet QB-t húzni? 😀 Amíg le nem megy a választás, mindenhol erről fognak cikkezni.Höri
csak mer szőke mind a 2... mndnuk sancho hasonmást is olvastam mér, az se jobb-.
több mint 13 éve
Így van, a Luck saga áprilisig megy, nincs mese. Ráadásul Barkley is marha jónak tűnik, úgyhogy még Luck nélkül is van miről írni. 😊Én alapból úgy gondolom, hogy nem mi leszünk az 1/1, azzal pedig vége is a Luck szappanoperának számunkra hamarosan. 😊Stezde naív vagy bazmeg, 1/2-re nem lehet QB-t húzni? 😀 Amíg le nem megy a választás, mindenhol erről fognak cikkezni.Höri
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Én alapból úgy gondolom, hogy nem mi leszünk az 1/1, azzal pedig vége is a Luck szappanoperának számunkra hamarosan. 😊Stezde naív vagy bazmeg, 1/2-re nem lehet QB-t húzni? 😀
Amíg le nem megy a választás, mindenhol erről fognak cikkezni.