Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sütött róla a játékosmegfigyelő múltEscalade
az mondjuk nem árt momentán

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Jó arcnak tűnik. Fiatal és meggyőző. Szimpatikus, de a szakma nem erről szól, ettől függetlenül sok sikert neki.
több mint 13 éve
csak most néztem meg az adatlapját és látom helyi kötődésű.

Indianában született, Purduera járt. Homer.

több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Na. Nekem a sok bla bla mellett ami megmaradt a sajtókonferenciáról az az a kép amikor Irsay átöleli Grigsont.
Az ember 2 méter magas és kb 130 kiló.
Irsay úgy nézett ki mellette mint egy puli a dobberman mellett 😊

Egyébként szerintem nem hülye, jól kivágta magát a nehéz kérdésekből.
Nem lesz baj.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Egyértelmű volt, hogy ma nem lesz hivatalos döntés Caldwellről. Nem akarták vegyíteni a kettőt, valamint az alaposság hiányát és felszínességet kommunikálni. Ezzel együtt a PC alapján nagyon kifelé áll a szénája, hivatalos döntés valamikor jövőhét elején.

A semmitmondás már megy, de nem is lehetett mást várni. Sütött róla a játékosmegfigyelő múlt, és kelleni fog jó pár segítő a salary cap menedzselésében. Ezzel együtt örülök, hogy egy friss arcot hozott Irsay.

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nyilvános seppoku-t követek el az Oktogonon, melyre ezúton is meghívok minden topictársat :/szf61
majd csinálj event-et fb-n 😊

több mint 13 éve
Grigson első nyilvános interjúja
http://t.co/6gFCY6M5

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Feltételezem semmi extra, csak bemutatják az új GM-et, aztán vagy Ő, vagy Irsay mesél a jövőbeni tervekről, és mondják majd a szépeket. Mert baromi sokat úgy sem fogunk megtudni. Talán még elmondják, Caldwell maradhat-e.Stez
Nem hiszem, hogy Caldwell sorsáról is lesz szó.
De ha mégis neked lesz igazad és esetleg azt jelentik be, hogy marad...
Nyilvános seppoku-t követek el az Oktogonon, melyre ezúton is meghívok minden topictársat :/szf61
Caldwell sorsa az új GM-től függ.
Az új GM megvan. Nyilván az újságírók meg fogják kérdezni Őt vagy Irsay-t, hogy mi a terve Caldwellel, illetve a többiekkel.

több mint 13 éve
Feltételezem semmi extra, csak bemutatják az új GM-et, aztán vagy Ő, vagy Irsay mesél a jövőbeni tervekről, és mondják majd a szépeket. Mert baromi sokat úgy sem fogunk megtudni. Talán még elmondják, Caldwell maradhat-e.Stez
Nem hiszem, hogy Caldwell sorsáról is lesz szó.
De ha mégis neked lesz igazad és esetleg azt jelentik be, hogy marad...
Nyilvános seppoku-t követek el az Oktogonon, melyre ezúton is meghívok minden topictársat :/

több mint 13 éve
Feltételezem semmi extra, csak bemutatják az új GM-et, aztán vagy Ő, vagy Irsay mesél a jövőbeni tervekről, és mondják majd a szépeket. Mert baromi sokat úgy sem fogunk megtudni. Talán még elmondják, Caldwell maradhat-e.

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
Irsay (Grigson) sajtókonferencia este 10-kor it: http://www.colts.com/Streaming.htmlszf61
Lécci, aki nézi és érti, majd meséljen!

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Irsay (Grigson) sajtókonferencia este 10-kor it: http://www.colts.com/Streaming.html

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de a DeSean- Asante- vonalat nagyon gyorsan felejtse el mindenki mert róluk csak politikailag inkorrekt jelzőkkel tudok nyilatkozni.Höri
pl h gyapotszedo niggerek ? 😀
amugy epp irni akartam asantera h ebbe a semaba nem nagyon lenne nagyobb ongol mint egy szerelni keptelen cb
de aztan elgondolkodtam h ha peytonnak reszeltek akkor az mennyiben rajzolhatja ujra az egesz csapatot
defensestul mindenestul. es arra jutottam h "sajnos" amig nem jon el a rosterbonusz kiosztasanak napja
(marc. 2. ha jolemlekszem) addig errol sem fogunk tudni egy arva ertelmes nem szintisztan kepzelgesen alapulo sort sem irni.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
akkor most kíváncsian várom az új HC-t

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
OL-be is befér, jöhet Diem helyére 😊

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Grigson OL volt, nem DL.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Közben a liga megerősítette, így hivatalos a Grigson dolog. Ezzel van új DT csapatban, bár kitudja, lehet robbanékony, akkor megy szélre. Kezdetnek eldöntheti, akarja-e Peytont. De szerencsés a fickó, azon kevesek között lehet, akik a legtöbbet tudhatnak PM sérüléséről, felépüléséről.
több mint 13 éve
Sims nekem megfelel, rendes Florida State arc 😀 cserének bőven megfelel, rutinja van ha be kell ugrani.

de a DeSean- Asante- vonalat nagyon gyorsan felejtse el mindenki mert róluk csak politikailag inkorrekt jelzőkkel tudok nyilatkozni.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
addig jó míg csak a GM jön philadelphiából 😊Höri
Ahogy hallottad Escet Grigson méreteiről láthatod, hogy egy DT is jön 😊
Mondjuk én Samuelt szívesen látnám 1-2 évre, ha hozza azt, amit Phillyben is, de másra nincs szükség.
Deny: Ernie Simset max olcsóért tartjuk meg szerintem, egyáltalán semmi kiemelkedőt sem mutatott, sérülés miatt lett kezdő, de Ő is gyakran sérült.
Az LB sort kb. Hengerer hozta le egyedül. 😊Stez
Meg sem lepődöm, tavalyi rosterünkről őt utáltam a legjobban. Az egyetlen bánatom csak az volt, hogy nem közvetlen riválishoz ment, és őket szomorította.
több mint 13 éve
Ahogy hallottad Escet Grigson méreteiről láthatod, hogy egy DT is jön 😊
Mondjuk én Samuelt szívesen látnám 1-2 évre, ha hozza azt, amit Phillyben is, de másra nincs szükség.
Deny: Ernie Simset max olcsóért tartjuk meg szerintem, egyáltalán semmi kiemelkedőt sem mutatott, sérülés miatt lett kezdő, de Ő is gyakran sérült.
Az LB sort kb. Hengerer hozta le egyedül. 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ernie Simst megtartjátok? 😀
több mint 13 éve
addig jó míg csak a GM jön philadelphiából 😊

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Állítólag már csak a papírmunka van hátra, és Ryan Grigson az új Colts GM.

Nem tudom, hogy jó lesz-e, bár Irsay eddig elég sikeres döntéseket hozott. Annak viszont örülök, ha végre megoldódik ez a helyzet. Nem szerencsés egy ennyire fontos offseason alatt sokáig GM nélkül kóvályogni, főleg hogy ezalatt potenciális edzők kelnek el...

edit: most nézem, elég speciális GM paraméterekkel rendelkezik: 6'6, 290 lb. 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Schefter szerint már az ügyvédek dolgozzák csak ki a szerződés részleteit, megegyezett az Indy és Grigson.
több mint 13 éve
DeSean, na Ő mi a fasznak?
Csak és kizárólag a sebességéből él, az end zoneban kb. használhatatlan.
Gyors elkapónk meg van, ha Garcont megtartjuk. Már pedig Őt aztán olcsóbban marasztalni tudjuk majd, mint DeSeant, aki egész szezonban a pénzéért sírt, végig droppolt, ha meg nem, akkor éppen alibizgetett.
Neki nem látom értelmét. Jöjjön akkor már Holmes, azt csókolom. Ráadásul nálunk returnerként is kitörölhetné a seggét DeSean, mert a mi ST-nk csak arra jó, hogy összetöresse a visszahordóját.
Grigsonnal nem lenne bajom, de maximum akkor hozza ide Samuelt valami szaros pickért, hogy legalább CB-nk legyen még 1-2 évig, az úgy is nagy need nálunk.
Egyébként meg nyilván mindenki annyit költekezik, amennyit költekezhet. Fake már ezerszer mondta, hogy Polian sem azért zsidóskodott, mert lusta volt pénzt kidobni, egyszerűen csak baszottul nincs sok helyünk a sapka alatt. Ennyi.Ha Peyton visszavonul, ez a gondunk megszűnik, akkor aztán oda lehet baszni az FA-n és agresszívkodni. Ha Peyton marad, akkor idén is kukázni fogunk FA-n, mert orbitálisan nagy capet visz el.