Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
komoly érzésem van, hogy nyerünk, félek így is lesz :/áll a bál, Wayne is pofázik, Saturday is, most gondolom "bizonyít" a csapat és nyer
de reméljük nem így lesz 😀
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Polian azt mondta, Caldwell nagyon jó munkát végez idén a csapattal. 😀playoffos szezonra nem lehet panasz, ugyanis tavalyi mintára 7-9el bent leszünk 😀
Szerintem is, amennyiben Luckra megyünk. 😊Stez
több mint 13 éve
Polian azt mondta, Caldwell nagyon jó munkát végez idén a csapattal. 😀Szerintem is, amennyiben Luckra megyünk. 😊
több mint 13 éve
Deep targetnek nem kell magas ember. Pont hogy a tömegbe kell inkább. (Meg nem is kell a route runner képesség sem túlzottan deep-hez.)Én Broyles párti voltam 2/1-re, de hát a sérülése közbeszólt :/StezNekem is tetszik a srác, de picurka. 😊 Ha Reggie marad, akkor route runnerből van két kiváló (Reggie+Collie), és inkább egy deep threat elkapó kéne Garcon mellé/elé, Gonzo helyett, aki gyors és nem mellesleg magas, hogy 1-1-ben is nyugodtan lehessen neki dobni.peterk2005
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Én Broyles párti voltam 2/1-re, de hát a sérülése közbeszólt :/StezNekem is tetszik a srác, de picurka. 😊 Ha Reggie marad, akkor route runnerből van két kiváló (Reggie+Collie), és inkább egy deep threat elkapó kéne Garcon mellé/elé, Gonzo helyett, aki gyors és nem mellesleg magas, hogy 1-1-ben is nyugodtan lehessen neki dobni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Én Broyles párti voltam 2/1-re, de hát a sérülése közbeszólt :/
több mint 13 éve
hát remélem marad, mert annyira kurva jók vagyunk, hogy nem úgy tűnik, hogy érkezne egy Jeffery mondjuk a helyére :cool:StezWR-t tudunk húzni - lényegében akárkit húztunk akármelyik körben, az mind bevált, max. sérülés szólt közbe -, szóval én nem aggódom akkor sem, ha nem első körben húzunk. Sőt. Pl. Dwight Jones - ha bent marad addig - 3/1-re, de akár Jeff Fuller 5/1-re nekem nagyon jónak tűnne. (Csak a magas WR-eket figyelem mostanság - 6"3-6"4 -, mert "törpéink" már vannak. 😉)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
hát remélem marad, mert annyira kurva jók vagyunk, hogy nem úgy tűnik, hogy érkezne egy Jeffery mondjuk a helyére :cool:
több mint 13 éve
szerintem maradnincs értelme az "eladni" szónak.Szerinted akkor is elmegy ha Manning felépül?
kéretik átírni "elmegy magától"-raHöri
Nekem az volt eddig róla a benyomásom, hogy talán ő a leginkább "csapathű" a társaságban. Rossz a szó, ilyen azért arrafelé nem nagyon van, inkább mondom azt, hogy neki számít talán leginkább, hogy milyen mezben van.peterk2005
több mint 13 éve
Nekem az volt eddig róla a benyomásom, hogy talán ő a leginkább "csapathű" a társaságban. Rossz a szó, ilyen azért arrafelé nem nagyon van, inkább mondom azt, hogy neki számít talán leginkább, hogy milyen mezben van.peterk2005Évekig sírt a nagyobb fizuért. Ha akart volna már rég itthagyott volna minket. De,ha mégis elmenne járjon úgy,mint Edge!!! 8-)
több mint 13 éve
nincs értelme az "eladni" szónak.Szerinted akkor is elmegy ha Manning felépül?
kéretik átírni "elmegy magától"-raHöri
Nekem az volt eddig róla a benyomásom, hogy talán ő a leginkább "csapathű" a társaságban. Rossz a szó, ilyen azért arrafelé nem nagyon van, inkább mondom azt, hogy neki számít talán leginkább, hogy milyen mezben van.
több mint 13 éve
nincs értelme az "eladni" szónak.kéretik átírni "elmegy magától"-ra
több mint 13 éve
Ha lenne húszas évei elején járó sztárkaliber a csapatban, azt mi a pöcsért akarnánk eladni? 😊 De egyébként valóban nincs sztárunk, maximum vannak ügyes játékosok, de én szerintem ez is elég, eddig legalábbis elég volt. A védelemben Bethea szerintem alulértékelt, de nagyon jó játékos, már csak meg kéne találnunk a jó SS-t mellé. Laci eddig is szenny volt, Powers meg egyedül nem bírja el azért a posztot... De benne is sok van azért. Ezen kívül nem is mondom azt, hogy hú, de szarul állunk a védelmet tekintve, miután még az LB-k is összekapták magukat, Nevis meg fasza lesz a falban. Egyáltalán nem olyan rossz ez a csapat, itt egyszerűen Festő egy kalap szar véleményem szerint. Nem időzít jól, rosszkor dobja el a labdákat, rossz helyre, pontatlan. Ez pont elég. Nem örülnék Wayne eladásának sem, mivel kurva nagy segítség lehetne, ha esetleg úgy alakul, hogy lesz egy Luckunk... Bár szerintem eladjuk a picsába, miután látszik rajta, hogy tudna ő továbbra is faszán játszani, ha akarna...
több mint 13 éve
Ment PM!JoeyPorter(Nagyszerű, köszönöm itt is!)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
(OFF: nem tudok valakit, aki vesz fel - méghozzá DVD-formátumban - Sport TV-s közvetítéseket? Lemaradtam a vasárnap estinek a második negyedéről, hiányzik. Jó lenne valaki révén pótolni.)wmittyMent PM!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
wayne nagyon nem top5 kaliber es kis tulzassal sosem volt az. collie nem es angerer sem.
több mint 13 éve
nem értem a nagy aggódást, simán nyerünk a Pats ellen 😛Hát ilyen értelemben akkor nem sok érték van a jelenlegi csapatban, akiért többet kapnánk 2 fabatkánál. Manning, Wayne, Freeney TOP5-os kaliber saját posztján, de már mind benne vannak a korban. Konkrétan fiatal huszas évei elején járó sztárkaliberünk nincs is talán. Colie talán, ha nem zúzzák le a fejét, vagy Angerer
ilyen tradere meg annyi esély sincs, mint amennyit Höri írt 😀
alapból Garcon szerintem sehol sem elsőszámú elkapó lenne, tehát olyan sokat nem adnának érte, plusz új szerződést is kéne adni neki... Mathis oké, bár én nem örülnék, ha megválnánk tőle és bárminemű pótlás nélkül nem is vagyok benne biztos, hogy rögtön elpasszolnánk, Brackett pedig minden évben sérült és azért évi 2-3 hasonló, ha nem jobb MLB szokott lenni a piacon és hát ugye azért azt is vegyük számításba, hogy utóbbi két játékos sem mai fickó már...Stez
több mint 13 éve
nem értem a nagy aggódást, simán nyerünk a Pats ellen 😛ilyen tradere meg annyi esély sincs, mint amennyit Höri írt 😀
alapból Garcon szerintem sehol sem elsőszámú elkapó lenne, tehát olyan sokat nem adnának érte, plusz új szerződést is kéne adni neki... Mathis oké, bár én nem örülnék, ha megválnánk tőle és bárminemű pótlás nélkül nem is vagyok benne biztos, hogy rögtön elpasszolnánk, Brackett pedig minden évben sérült és azért évi 2-3 hasonló, ha nem jobb MLB szokott lenni a piacon és hát ugye azért azt is vegyük számításba, hogy utóbbi két játékos sem mai fickó már...
több mint 13 éve
nem értem a nagy aggódást, simán nyerünk a Pats ellen 😛ilyen tradere meg annyi esély sincs, mint amennyit Höri írt 😀
alapból Garcon szerintem sehol sem elsőszámú elkapó lenne, tehát olyan sokat nem adnának érte, plusz új szerződést is kéne adni neki... Mathis oké, bár én nem örülnék, ha megválnánk tőle és bárminemű pótlás nélkül nem is vagyok benne biztos, hogy rögtön elpasszolnánk, Brackett pedig minden évben sérült és azért évi 2-3 hasonló, ha nem jobb MLB szokott lenni a piacon és hát ugye azért azt is vegyük számításba, hogy utóbbi két játékos sem mai fickó már...
több mint 13 éve
dugo93
4 225
megpróbálhatja így is..vagy váltson technikát és menjen a raiders szurkolókhoz 😀aszondod a Tampa drukkereknél kell érdeklődni ?Höri(OFF: nem tudok valakit, aki vesz fel - méghozzá DVD-formátumban - Sport TV-s közvetítéseket? Lemaradtam a vasárnap estinek a második negyedéről, hiányzik. Jó lenne valaki révén pótolni.)wmittyNem akarlak biztatni a kalózkodásra, de neten tuti megtalálod 😀dugo1993
több mint 13 éve
aszondod a Tampa drukkereknél kell érdeklődni ?(OFF: nem tudok valakit, aki vesz fel - méghozzá DVD-formátumban - Sport TV-s közvetítéseket? Lemaradtam a vasárnap estinek a második negyedéről, hiányzik. Jó lenne valaki révén pótolni.)wmittyNem akarlak biztatni a kalózkodásra, de neten tuti megtalálod 😀dugo1993
több mint 13 éve
dugo93
4 225
(OFF: nem tudok valakit, aki vesz fel - méghozzá DVD-formátumban - Sport TV-s közvetítéseket? Lemaradtam a vasárnap estinek a második negyedéről, hiányzik. Jó lenne valaki révén pótolni.)wmittyNem akarlak biztatni a kalózkodásra, de neten tuti megtalálod 😀
több mint 13 éve
(OFF: nem tudok valakit, aki vesz fel - méghozzá DVD-formátumban - Sport TV-s közvetítéseket? Lemaradtam a vasárnap estinek a második negyedéről, hiányzik. Jó lenne valaki révén pótolni.)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
tranzakció áradat:LeFevour 1 hete nálunk volt workouton. Ezek szerint remek produkciót nyújthatott, ha itt kötött ki.
Seth Olsen IR
Prince Miller és Muir elküldve. Nem lett belőle sztár 😕
Mike McNeill-t felvitték PS-ből aktív keretbe mert nincs tight end. Érkezett az Eagles PS-ből Anthony Hill ugyanez miatt.
Mogan Trent ugyebár CB, ő ügyes volt a próbajátékon.
A PS helyre pedig DAN LeFEVOUR érkezett 😀 Akkor ennyit a Suck4Luck kampányról.Höri
több mint 13 éve
tranzakció áradat:Seth Olsen IR
Prince Miller és Muir elküldve. Nem lett belőle sztár 😕
Mike McNeill-t felvitték PS-ből aktív keretbe mert nincs tight end. Érkezett az Eagles PS-ből Anthony Hill ugyanez miatt.
Mogan Trent ugyebár CB, ő ügyes volt a próbajátékon.
A PS helyre pedig DAN LeFEVOUR érkezett 😀 Akkor ennyit a Suck4Luck kampányról.