NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már idézetek, Nate Dunlevy:
"Pity the Jags. They won today, but they'll have to watch Gabbert for years. We only have to watch our crappy guy for 6 more weeks."Escalade
A 2. félidejőben mutatott játékát (főleg a 3. negyedbelit) elnézném sokáig.
Amúgy ha Manning tényleg megy, ha jön Luck, mint ahogy az ESPN megpedzegette, el tudom képzelni, hogy mi majd lecsapunk rá, mint szokásos Colts szemétre(kell egy backup QB is, McCown nem megoldás), ami nektek már nem kell, nekünk viszont igen. 😊

Amúgy 0-10 ide, vagy oda, roppant bosszantó, mert évek óta most van a legjobb futásblokkoló fal/legjobb Donald Brown/legegészségesebb WR sor/legjobb DE rotáció.Escalade
Majd jövőre.
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Adam Schefter után szabadon:
"The Colts are just about on the clock."

Ha már idézetek, Nate Dunlevy:
"Pity the Jags. They won today, but they'll have to watch Gabbert for years. We only have to watch our crappy guy for 6 more weeks."

Amúgy 0-10 ide, vagy oda, roppant bosszantó, mert évek óta most van a legjobb futásblokkoló fal/legjobb Donald Brown/legegészségesebb WR sor/legjobb DE rotáció.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Polian azt mondta meccs után, hogy Manning vissza fog térni 2012ben (reményei szerint teljesen egészségesen).
http://www.stampedeblue.com/2011/11/13/2559274/bill-polian-peyton-manning-will-be-back-with-the-colts-in-2012iktriad
van itt valaki, aki hisz poliannek még ?Höri
Ott a pont.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Polian azt mondta meccs után, hogy Manning vissza fog térni 2012ben (reményei szerint teljesen egészségesen).
http://www.stampedeblue.com/2011/11/13/2559274/bill-polian-peyton-manning-will-be-back-with-the-colts-in-2012iktriad
van itt valaki, aki hisz poliannek még ?

több mint 13 éve
http://www.stampedeblue.com/2011/11/13/2559274/bill-polian-peyton-manning-will-be-back-with-the-colts-in-2012
több mint 13 éve
Nyert a Miami. Nyert a Rams. Ti kikaptatok nagy nehezen. 😊

Most már tényleg lehet begyakorolni a koreográfiát a draftra (avagy a Suck for Luck anthem): http://www.youtube.com/watch?v=jxf66UtSZ_Eiktriad
most kapom az infót, hogy a Super Bowl szünetében csak akkor bocsájtják rendelkezésre a Lucas Oil pázsitját, ha Kylie lép fel.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
tökéletes forduló volt ez számunkra, nagyon közel az 1/1 😊
mindenképpen jól járunk, vagy baszottul megfiizeti nekünk valaki, hogy odaadjuk Luckot, vagy elvisszük mi magunk

több mint 13 éve
Nyert a Miami. Nyert a Rams. Ti kikaptatok nagy nehezen. 😊

Most már tényleg lehet begyakorolni a koreográfiát a draftra (avagy a Suck for Luck anthem): http://www.youtube.com/watch?v=jxf66UtSZ_E
több mint 13 éve
olyan szempontból "jól" állunk, hogy a Miami és a Rams is olyan csapat ellen nyert, amitől mi kikaptunkOrk
Illetve mindkettő nyerhető meccset játszik (vs. Redskins, vs. Browns). A mai nap döntő lehet az 1/1 szempontjából. Amennyiben minden "ideálisan" alakul, már lehet is vasalni a 12-es számot a mezekre...Escalade
Elég egyhangú lesz így az eredménykövető ha a két csapat szurkolótábora ugyanazért (Jags W)fog szorítani. 😊
több mint 13 éve
olyan szempontból "jól" állunk, hogy a Miami és a Rams is olyan csapat ellen nyert, amitől mi kikaptunkOrk
Illetve mindkettő nyerhető meccset játszik (vs. Redskins, vs. Browns). A mai nap döntő lehet az 1/1 szempontjából. Amennyiben minden "ideálisan" alakul, már lehet is vasalni a 12-es számot a mezekre...

több mint 13 éve
én ma a Yahoo tippjátékban a Miamire tettem a Washington ellen.

Azóta mondjuk eldőlt, hogy visszatér Großman, szóval annyira nem biztos a győzelmük, de ha összejön, akkor belefér ma egy WHöri
A németek már nem használják a ß betűt egy ideje, helyette 2 ss-t használnak.iktriad
de Rex nem német, hanem floridai 😛

egyébként tudom, engem pont tanítottak is németből mikor átvariálták a dolgokat, csupán Rex Felügyelő lényének kínosságára próbáltam egy extra lapáttal rátenni :/

több mint 13 éve

Azóta mondjuk eldőlt, hogy visszatér Großman, szóval annyira nem biztos a győzelmük, de ha összejön, akkor belefér ma egy WHöri
A németek már nem használják a ß betűt egy ideje, helyette 2 ss-t használnak.
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
olyan szempontból "jól" állunk, hogy a Miami és a Rams is olyan csapat ellen nyert, amitől mi kikaptunk
több mint 13 éve

Azóta mondjuk eldőlt, hogy visszatér Großman, szóval annyira nem biztos a győzelmük, de ha összejön, akkor belefér ma egy W

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
szerintem lesz ott mojo td

több mint 13 éve
A Jaxet sem kell félteni... Amennyiben ellenünk még Gabbert is 60% felett passzolna, azt hiszem kijelenthetjük a 0-16ot, és jöhet a só.Escalade
hát még az utolsó héten így is lehet egyszer odacsapni nekik úgy mutatóba 😊Ork
Szerintem a legjobb esélyeitek a Ravens ellen vannak. Ők szinte mindig szabadnapot vesznek ki, ha AFC Southos az ellenfél.

Mára pedig kevés pontot, punt háborút és (a hagyományok miatt) 7 pontos vagy annál kevesebb Jags győzelmet várok. Spoiler: Scobee Fgvel nyerünk(ha már hagyomány örzés).
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
.Bazzani
Hm. Bevallom, én csak rövid távra gondoltam.
Szurkolóként csak arra tudok koncentrálni (drukkolássommal "hatni"), hogy ma, meg egy hét múlva, meg két hét múlva, stb. győzzön a csapat. Hogy valamikor a ködös jövőben mi lesz, és az pontosan min múlik, nem tudok spekulálni, és feleslegesnek is érzem.

(Minek írnék, mondjuk, egy Packs-topikba olyat, hogy "még ma rúgjuk ki Rodgerst, mert érzem, hogy a 2017-es SB-ban az ő INT-je miatt fogunk kikapni!"?)wmitty
Ennek a szezonnak a részetekről már vége.
Innentől szinte mindegy,hogy hány győzelmetek lesz,mert ugye a PO volt az eredeti cél.
Persze el akarja (?) az emberfia kerülni a 0-16ot (meséljek róla? 😀 ),de ha az kell a távlati tervekhez,akkor legyen az.
Nekem mindegy,csak arra próbáltam reagálni,hogy aki a 0-16ot szeretné,az nem biztos,hogy a Colts győzelmei ellen van. Egyébként egy győzelem símán belefér az 1/1be,mert a Miami és egyéb társai 3 W körül lesznek.

több mint 13 éve
A Jaxet sem kell félteni... Amennyiben ellenünk még Gabbert is 60% felett passzolna, azt hiszem kijelenthetjük a 0-16ot, és jöhet a só.Escalade
hát még az utolsó héten így is lehet egyszer odacsapni nekik úgy mutatóba 😊
több mint 13 éve
A Jaxet sem kell félteni... Amennyiben ellenünk még Gabbert is 60% felett passzolna, azt hiszem kijelenthetjük a 0-16ot, és jöhet a só.

több mint 13 éve
én örülnék ha nyerne a csapat csak hát ők véletlenül sem akarnak ilyet csinálni az idén
több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Csak hogy nehogy félreérthető legyek:
a mai napon, mostantól számított közel nyolc óra múlva nyerni - szerintem szurkoló számára* ennél "távlatibb" gondolkodás nincs.

(* szszsz - Babits után szabadon 😉

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
.Bazzani
Hm. Bevallom, én csak rövid távra gondoltam.
Szurkolóként csak arra tudok koncentrálni (drukkolássommal "hatni"), hogy ma, meg egy hét múlva, meg két hét múlva, stb. győzzön a csapat. Hogy valamikor a ködös jövőben mi lesz, és az pontosan min múlik, nem tudok spekulálni, és feleslegesnek is érzem.

(Minek írnék, mondjuk, egy Packs-topikba olyat, hogy "még ma rúgjuk ki Rodgerst, mert érzem, hogy a 2017-es SB-ban az ő INT-je miatt fogunk kikapni!"?)

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Úgy érzem, most kellene/lehetne kettéválasztani ( ) a topikot: egyet azoknak, akik a Colts vereségeinek örülnek, egyet azoknak, akik a Colts győzelmeinek örül(né)nek. A két csoport ma csak elbeszélni tudhat egymás mellett.wmitty
Mindkét csoport a Colts győzelmét akarja.
Csak egyik rövid a másik hosszútávon.

több mint 13 éve
Úgy érzem, most kellene/lehetne kettéválasztani ( ) a topikot: egyet azoknak, akik a Colts vereségeinek örülnek, egyet azoknak, akik a Colts győzelmeinek örül(né)nek. A két csoport ma csak elbeszélni tudhat egymás mellett.

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
komoly érzésem van, hogy nyerünk, félek így is lesz :/
áll a bál, Wayne is pofázik, Saturday is, most gondolom "bizonyít" a csapat és nyer
de reméljük nem így lesz 😀Stez
Ugyan már, sose félj, míg Festőt látod 😀
MoJo megoldja nekünk ezt a feladatot majd