NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Kicsit féltem, hogy vasárnap a Lucas Oilban még bajba is kerülhet az 1/1, de szerencsére Caldwell tutira megy. Festő kezd.
több mint 13 éve
Addai Józsival mi van? Idén már nem is játszik?mascheranomatematikai esély van rá, hogy felmegy a pályára, de ha nem muszáj, akkor inkább nem töretjük össze.
több mint 13 éve
Addai Józsival mi van? Idén már nem is játszik?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
dugo93
4 225
bevallom ezen még én is röhögtem...akkor lett volna igazi poén ha mondjuk tavaly mutatják ugyanezt, mert akkor nem velünk kell megcsinálni 😀
több mint 13 éve
Visszahívjuk megint Todd Boumant a traktorról a kedvedért. 😊kar h gabbertet nem lehet hova fokozni pedig az a qb lenne csak igazan ubermensch 😀Fakeazért elég brutál kezdő qb-k vannak a csoportunkban, tavaly kiröhögtem volna azt aki azt mondja h ez a 4 ember lesz a kezdő.FarkyÉs még lehet fokozni, ha Hasselbacket Locker és Paintert Orlovsky váltaná. 😊iktriad
több mint 13 éve
Newton fossá fogja alázni a védelmünket, Painter meg dob legalább 3-4 picket 😊csak Orlowskyt ne küldjék be túl korán hogy megfordítsa az egészet 😀
no chanceStez
több mint 13 éve
Newton fossá fogja alázni a védelmünket, Painter meg dob legalább 3-4 picket 😊no chance
több mint 13 éve
Hétvégén melegbe lesztek, lehet kibaszunk veletek 😂gabokockaminden drive-ból TD-t kapunk!
több mint 13 éve
extra fontosságú mérkőzés lesz, mivel a Panthers elleni vereséggel még a Vikings se zavarhatna be két győzelemmelszóval a legjobb Denevér Fater formával úgyis ki fogunk kapni 😊
amúgy az év vicce még a hét közben:
Peyton Manning hopes to play in games(s) at end of season in "controlled circumstances" like red zone.
több mint 13 éve
Hétvégén melegbe lesztek, lehet kibaszunk veletek 😂gabokockaAkkor idén nem sokszor láttál miket idén. Akárhány helyen meg tudunk lékelni egy esetleges győzelmet... 😊
Newton a klasszikus felépítésű/stílusú irányító, aki ellen sose tudott a Colts normálisan játszani.
több mint 13 éve
Hétvégén melegbe lesztek, lehet kibaszunk veletek 😂
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Caldwell már csak azért sem lehet, mert szerencsétlen beszélni sem tud 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kar h gabbertet nem lehet hova fokozni pedig az a qb lenne csak igazan ubermensch 😀azért elég brutál kezdő qb-k vannak a csoportunkban, tavaly kiröhögtem volna azt aki azt mondja h ez a 4 ember lesz a kezdő.FarkyÉs még lehet fokozni, ha Hasselbacket Locker és Paintert Orlovsky váltaná. 😊iktriad
több mint 13 éve
azért elég brutál kezdő qb-k vannak a csoportunkban, tavaly kiröhögtem volna azt aki azt mondja h ez a 4 ember lesz a kezdő.FarkyÉs még lehet fokozni, ha Hasselbacket Locker és Paintert Orlovsky váltaná. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀Talán Caldwell? 😀roniadiazért elég brutál kezdő qb-k vannak a csoportunkban, tavaly kiröhögtem volna azt aki azt mondja h ez a 4 ember lesz a kezdő.Farkyen most is kirohogom azt aki ezt a negy nevet kepes faarccal elmondani.Fake
inkabb dungy legyen 😊 caldwellel nem annyira tudnek elhehereszni manapsag ...
több mint 13 éve
Talán Caldwell? 😀azért elég brutál kezdő qb-k vannak a csoportunkban, tavaly kiröhögtem volna azt aki azt mondja h ez a 4 ember lesz a kezdő.Farkyen most is kirohogom azt aki ezt a negy nevet kepes faarccal elmondani.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért elég brutál kezdő qb-k vannak a csoportunkban, tavaly kiröhögtem volna azt aki azt mondja h ez a 4 ember lesz a kezdő.Farkyen most is kirohogom azt aki ezt a negy nevet kepes faarccal elmondani.
több mint 13 éve
A december 4-ei Saints-Lions primetime meccs lesz, közölte a liga. Eddig a Pats-Colts lett volna, de az megy 19:00-ra.Denynagyon rég óta tudjuk.
a prime time meg nem érdekel minket, lásd Farky sigje 😀
több mint 13 éve
A december 4-ei Saints-Lions primetime meccs lesz, közölte a liga. Eddig a Pats-Colts lett volna, de az megy 19:00-ra.
több mint 13 éve
azért elég brutál kezdő qb-k vannak a csoportunkban, tavaly kiröhögtem volna azt aki azt mondja h ez a 4 ember lesz a kezdő.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
de hogy ez a gyökér Jax még egy Brownstól is képes kikapni..esküszöm, annak ellenére, hogy megvertek minket, ők érdemelnék az 1/1-et 😀
siralmas eddig.. de legszebb öröm a káröröm 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NEM SZOPTUNK KI !!!!!!!
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Mondjuk a tegnapi Blount futás nem volt kutya..ő pont jó lenne mi a futójátékunkhoz. Nem baj, hogy nincs út előtte...csinál ő magának 😀