NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
én nem töretném össze magam, amikor látom, hogy a csapat fele és a veteránok is basznak már erre a szezonra.. Addait sem véletlenül hanyagoljuk szerintem, ha nagyon akarnák, már simán játszhatnaStez
nem is azt mondtam, hogy túlélném 😊 teljesen egyetértek ezzel, Addai pihen, Carter meg szerez némi xp-t, hátha szintet lép jövőre. Mondjuk ha már úgyis kuka ez a szezon, jöhetne mindenhol a cseresor.

én futnék nagyon szívesen 😊JSanyo
mert te vagy a legbesztebb 😉Fake
köszipuszi 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Új játékos a keretben: Colts sign FB Ryan Mahaffey.iktriad
Hát Carter nem is volt számomra túl meggyőző eddigdugo1993
pedig Carter nagyon jó, csak éppen nem fullback.

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
igazoljuk le a jó öreg Brian Dawkinst...öreg már öreg, de nincs még egy ember aki úgy felpörgetni a d#-t

ez a videója is szétszed
http://www.youtube.com/watch?v=qe5B8W8ZyR4

jaaa..persze csak jövőre jöjjön, nehogy erőre kapjanak a srácok..még 40 évesen is lehet jobb lenne mint a mostani ss

ez lemaradt a végéről

😀 😀 😀 😀

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
azért Addai egész jól indított a szezonban. Carter akkor is gyenge voltdugo1993
Addai jó, de nem fog már futni, mert a végén még nyerünk és nem lesz Luck 😀
Sims Walker? 😂 neee
Royal minek? visszahordani tud, nálunk arra esélye sincs 😀 azt a szintet hozza Garcon is, amit Royal WR-ként

több mint 13 éve
azért Addai egész jól indított a szezonban. Carter akkor is gyenge volt

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Maddenbe a 3.szezont tolom Carterrel. A csapat tagja még Eddie Royal és Mike Sims Walker is. Hozzájuk mit szólnátok? (A mostaniak még szintén a csapat tagjai.)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mint ha nem lenne mindegy, hogy ki fut 2 yardot 😊Stez
mert te vagy a legbesztebb 😉
több mint 13 éve
én nem töretném össze magam, amikor látom, hogy a csapat fele és a veteránok is basznak már erre a szezonra.. Addait sem véletlenül hanyagoljuk szerintem, ha nagyon akarnák, már simán játszhatna

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
én futnék nagyon szívesen 😊

több mint 13 éve
mint ha nem lenne mindegy, hogy ki fut 2 yardot 😊

több mint 13 éve
Új játékos a keretben: Colts sign FB Ryan Mahaffey.iktriad
Hát Carter nem is volt számomra túl meggyőző eddig

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új játékos a keretben: Colts sign FB Ryan Mahaffey.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Amúgy a TicketCity alapján Indy-ben kimondottan olcsók a jegyek. A hónap végi Panthers meccsre már $15-ért lehet "kakasülős" jegyetg kapni, de a pálya melletti legdrágább jegy is "csak" $130. ("Normál" nézőteres jegyeket néztem, az excluzívok - kajával, piával, különbejáratú cheerleaderrel 😉 - nyilván drágábbak.) Ahogy nézem egyébként a Pats és a Packers jegyei a legdrágábbak (vagy csak azok kaphatóak most már?), ezekért simán $200-at is le kell perkálni.peterk2005
kereslet-kinalat
nyilvan ha Manning jatszana es a csapat mondjuk 8-2-vel allna, akkor 100 alatt nem igen tudnal bejutni, de jelen helyzetben szerintem a meccs elott par oraval 20-30 usd-ert siman hozza tudnal jutni egy palyahoz kozeli helyhez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Ne vicceljpeterk2005
Ó, pedig olyan jól esett viccelni 😉

(életemben csak egyszer jutottam el eddig NFL-meccsre, "MisColtsról" Londonba, és szeretett Coltsunkat valószínűleg csak akkor fogom valaha élőben látni, ha ők is eljönnek Angliába; igaz, akkor mindegy lesz a jegyár)

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
.dugo1993
Nézőszám-kérdés: nem tudom megítélni, mert bevallom, eddig idén még egy meccsen se voltam kint 😉 (Nyilván a jegyár miatt.)wmitty
Ne viccelj, csak nem Indy-ben dekkolsz? 😊

Amúgy a TicketCity alapján Indy-ben kimondottan olcsók a jegyek. A hónap végi Panthers meccsre már $15-ért lehet "kakasülős" jegyetg kapni, de a pálya melletti legdrágább jegy is "csak" $130. ("Normál" nézőteres jegyeket néztem, az excluzívok - kajával, piával, különbejáratú cheerleaderrel 😉 - nyilván drágábbak.) Ahogy nézem egyébként a Pats és a Packers jegyei a legdrágábbak (vagy csak azok kaphatóak most már?), ezekért simán $200-at is le kell perkálni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az átállást jól megoldotta a Packers és a Chiefs is 1-2 idény alatt, csak a megfelelő ember keze alatt kell végbevinni az átállást. Freeney meg OLB lesz 😀Stez
És a megfelelő emberekkel. Bár még nincs topon, de nálunk egy idény alatt megoldotta Haslett az átállást
több mint 13 éve
.dugo1993
Nézőszám-kérdés: nem tudom megítélni, mert bevallom, eddig idén még egy meccsen se voltam kint 😉 (Nyilván a jegyár miatt.)

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
szerintem eddig sem a nézők számával volt baj, legalábbis ránézésre. persze előbb utóbb követelni fogják az eredményeket

több mint 13 éve
Végre valami jó hír!

(Ja, nem: rossz. Nyilván tök drágák, és ezek szerint nem lesznek olcsóbbak.)

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bennünket nagyban érintő bejelentés Irsay-től:

2o12-ben is ugyannyiba kerülnek majd a jegyek, mint idén.

több mint 13 éve
Arra még át is lehet állni 😀

több mint 13 éve
Az átállást jól megoldotta a Packers és a Chiefs is 1-2 idény alatt, csak a megfelelő ember keze alatt kell végbevinni az átállást. Freeney meg OLB lesz 😀

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Én is néha elgondolkozok ezen, hogy szinte az összes kiemelkedő védelem 3-4es. Meg alapjában jobb is szerintem. Csak az megint megesz pár évet mire erre átáll egy csapat. Pláne nálunk.

De ha Freeney és Mathis visszavonul/elmegy a csapattól érdemes lehet elgondolkodni rajta.

Visszatérve Luckhoz, szerintem nincs olyan egyetemi irányító akinek ne tenne jót ha 1 évet tanulna PM mögött.dugo1993
Bears, Cleveland, Jacksonville, Cincinnati, ezek mind 4-3-as top 10-es védelmek. Nem a séma számít elsősorban.

több mint 13 éve
Én is néha elgondolkozok ezen, hogy szinte az összes kiemelkedő védelem 3-4es. Meg alapjában jobb is szerintem. Csak az megint megesz pár évet mire erre átáll egy csapat. Pláne nálunk.

De ha Freeney és Mathis visszavonul/elmegy a csapattól érdemes lehet elgondolkodni rajta.

Visszatérve Luckhoz, szerintem nincs olyan egyetemi irányító akinek ne tenne jót ha 1 évet tanulna PM mögött.

több mint 13 éve
jöjjön Dom Capers és egy rossz szavam nem lesz