Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
De hogy valami hasznosat is tegyek a közösbe, szerintetek mennyi realitása lehetne annak, hogy egy sztárt hozzunk a csapatba TRADE keretében, mondjuk a draftcetlik vagy egy Mathis,Garcon,Bracket csomagért? Mondjuk egy DE-t, CB-t vagy LB-t? (WR gondolom eleve esélytelen, látva a szerencsés belenyúlásokat eleddig....)flzoli
nem akarok túlozni, de olyan 0.00031 %Höri
Az egy dolog, hogy a GM (remélem itt is úgy hívják őket, szóval Polian) írtózik ettől a művelettől (lehet, hogy bacifóbiás, és nem akar kezetfogni, amikor meg kéne pecsételni az ügyletet? 😀 )
Ha jól emlékszem az idei FA piaci mozgolódásunk is megbotránkoztatóan aktív volt, lehet, hogy ebben is fejlődőtt valamit a vezetés 😊

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
nem kell aggódnotok én rátok teszek tippmixen és szerintem Polianék is 😀Farky
BB-hez méltó stratégiai lépés lenne, ha a Pats legyőzésével szállnátok ki a Suck for Luck versenyből. 😀
Azért az ősi riválistól mégse kéne gigazakót kapni, hogy Suttyófiak ezt emlegessék évtizedekig. Igaz, hogy amatőr csapatot vernek majd meg, de Colts logó alatt játszanak majd.flzoli
Eleddig jó poénok voltak. Ennek mi a tököm értelme volt?! (Tudom, ez a Ti portátok és érzékeny a lelkem.)tomi-tomi
Speciel én a suttyót, arra értettem, hogy újonc. Legalább is van egy ilyen jelentése is. És ha már a hazafiak vagytok, akkor mégis csak van valami közötök a hadsereghez.

Sértegetni nem akartam, bocsánat
flzoli
Nem ismertem ezt a jelentését, pedig voltam újonc. Minden rendben.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
De hogy valami hasznosat is tegyek a közösbe, szerintetek mennyi realitása lehetne annak, hogy egy sztárt hozzunk a csapatba TRADE keretében, mondjuk a draftcetlik vagy egy Mathis,Garcon,Bracket csomagért? Mondjuk egy DE-t, CB-t vagy LB-t? (WR gondolom eleve esélytelen, látva a szerencsés belenyúlásokat eleddig....)flzoli
nem akarok túlozni, de olyan 0.00031 %

több mint 13 éve
Azért az ősi riválistól mégse kéne gigazakót kapni, hogy Suttyófiak ezt emlegessék évtizedekig. Igaz, hogy amatőr csapatot vernek majd meg, de Colts logó alatt játszanak majd.flzoli
Eleddig jó poénok voltak. Ennek mi a tököm értelme volt?! (Tudom, ez a Ti portátok és érzékeny a lelkem.)tomi-tomi
Speciel én a suttyót, arra értettem, hogy újonc. Legalább is van egy ilyen jelentése is. És ha már a hazafiak vagytok, akkor mégis csak van valami közötök a hadsereghez.

Sértegetni nem akartam, bocsánat

De hogy valami hasznosat is tegyek a közösbe, szerintetek mennyi realitása lehetne annak, hogy egy sztárt hozzunk a csapatba TRADE keretében, mondjuk a draftcetlik vagy egy Mathis,Garcon,Bracket csomagért? Mondjuk egy DE-t, CB-t vagy LB-t? (WR gondolom eleve esélytelen, látva a szerencsés belenyúlásokat eleddig....)

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nem kell aggódnotok én rátok teszek tippmixen és szerintem Polianék is 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
simán nyernénk, csak szerezni kéne giants mezeketHöri
Felesleges, idén a kék csapatok a mumusaink.tomi-tomi
tehát saját magatok mumusai vagytok.Höri
Ahogy mondod, összeszarjuk magunkat magunktól. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Hát jó lenne, ha megúsznánk a Hazafiak ellen 50 pont alatt, és Tomiboyt séróját is sikerülne néhányszor összekócolni. Walker csinál vagy 200 yardot, Arlington vagy kicsoda lehúzza Festő 2 csodapasszát Garcon irányába. Ja és persze Linkenbach megeszi reggelire Wilforkot 😊flzoli
Felesleges, idén a kék csapatok a mumusaink.tomi-tomi
tehát saját magatok mumusai vagytok.

több mint 13 éve
Hát jó lenne, ha megúsznánk a Hazafiak ellen 50 pont alatt, és Tomiboyt séróját is sikerülne néhányszor összekócolni. Walker csinál vagy 200 yardot, Arlington vagy kicsoda lehúzza Festő 2 csodapasszát Garcon irányába. Ja és persze Linkenbach megeszi reggelire Wilforkot 😊flzoli
Felesleges, idén a kék csapatok a mumusaink.

több mint 13 éve
Eleddig jó poénok voltak. Ennek mi a tököm értelme volt?! (Tudom, ez a Ti portátok és érzékeny a lelkem.)

több mint 13 éve
ősi = kevesebb, mint 10 évHöri
Az már az olyan ifjoncoknak mint én már a régmúltba vész, talán valamikor én is akkor csatlakoztam a sportág szurkerkörébe

több mint 13 éve
tökre mindegy, hogy mennyire égünk majd le, a hülye is tudja, hogy komolytalanok vagyunk PM nélkül, mindenki eképpen is fog hozzáállni az eredményhez.. én is, pont emiatt nem is fogom magam felhúzni, nincs is értelmeStez
ősi = kevesebb, mint 10 év

több mint 13 éve
😊

Azért az se volt semmi, amikor tavaly 13 pontos előnynél talán ha jól emlékszem a 4. negyedben mennyire riadt tekintettel néztek Bradyék, amikor PM elindította a szokásos lélekromboló hadműveletet 5 percel a meccs vége előtt 😊

több mint 13 éve
tökre mindegy, hogy mennyire égünk majd le, a hülye is tudja, hogy komolytalanok vagyunk PM nélkül, mindenki eképpen is fog hozzáállni az eredményhez.. én is, pont emiatt nem is fogom magam felhúzni, nincs is értelmeStez
Azért az ősi riválistól mégse kéne gigazakót kapni, hogy Suttyófiak ezt emlegessék évtizedekig. Igaz, hogy amatőr csapatot vernek majd meg, de Colts logó alatt játszanak majd.

több mint 13 éve
simán nyernénk, csak szerezni kéne giants mezeket

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
tökre mindegy, hogy mennyire égünk majd le, a hülye is tudja, hogy komolytalanok vagyunk PM nélkül, mindenki eképpen is fog hozzáállni az eredményhez.. én is, pont emiatt nem is fogom magam felhúzni, nincs is értelme

több mint 13 éve
Hát jó lenne, ha megúsznánk a Hazafiak ellen 50 pont alatt, és Tomiboyt séróját is sikerülne néhányszor összekócolni. Walker csinál vagy 200 yardot, Arlington vagy kicsoda lehúzza Festő 2 csodapasszát Garcon irányába. Ja és persze Linkenbach megeszi reggelire Wilforkot 😊

több mint 13 éve
Pats elleni SNF átpakolva este 7-re 😊Höri
várható volt, a Pats 2 meccses nyeretlenségi sorozatban brillírozik, félnek, hogy a végén még nyerünk 😊

több mint 13 éve
Pats elleni SNF átpakolva este 7-re 😊

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
rakd ki és húzd be Luckot a helyére 😛Stez
Minek kell Luck, ha Painter még elérhető?
több mint 13 éve
rakd ki és húzd be Luckot a helyére 😛

több mint 13 éve
Fantasy Footballban Peyton Manninget, akik birtokolják az ESPN játékában, ki kellett venni ma az IR-listából és áttenni az aktívak közé, mert a rendszer váratlanul "Doubtful"-lá minősítette.
(Csak egyszerűen szemét kitolás a hozzá hű játékosokkal, semmi több 😉wmitty
ha nem csinálsz tranzakciót, maradhatnak IR-en oda nem illők is 😛

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Fantasy Footballban Peyton Manninget, akik birtokolják az ESPN játékában, ki kellett venni ma az IR-listából és áttenni az aktívak közé, mert a rendszer váratlanul "Doubtful"-lá minősítette.
(Csak egyszerűen szemét kitolás a hozzá hű játékosokkal, semmi több 😉

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
safety ritkán ér első kört.
Sztem 2012re egy sincs. Második körben sem sok. Utána akad pár név, de ők már nem kezdő szint azonnal, akárhogy nézem. (Pedig a Chiefsbe nálam fő prioritás egy back up safety, szóval nézem serényen a 2-3-4-5. (jelenleg) körös safetyket).ulpianus
Ott van nektek Berry. Szerintem a következő 10 év legjobb safetyje is lehet, ha kiheveri ezt az ACL-t.
Persze safteyből is 2 kell 😀dugo1993
Nekünk kettő van. Lewis is jó safety. Ha érdekel, a mi gondunk az, hogy mögöttük nincs senki. Így Berry tavaly 1000+ snapet volt a pályán például. Lewis se jött le sokat. Se tavaly se idén. Ez nem normális, és egy sérülés kinyírja a d#t. Ami főleg nem normális dolog. Azért back up safetyt lehet találni mindig. most is ezzel buktunk egy meccset leginkább. Fasano nem is értette miért nem fogja senki.

Nem azt mondtam, hogy nem ér első kört safety (ahol ti fogtok drafoltni TOP3 ban főleg, de cáfolj meg nyugodtan), hanem hogy ritkán. Ahogy TE is, FB is, G is kevés van, akit első körben érdemes vinni, de olyan szinte nincs is, akit TOP3ban megérné. De persze majd lesz egyszer egy ilyen, csak attól még igaz, hogy ritkán.ulpianus
Ez mind igaz amit mondasz. Csak a nagyon kiemelkedő játékosok kelnek el hamar a drafton ilyen posztokon. Az elmúlt években Berry volt pont az aki (talán) megérte az előkelő draftot safetyk közül. Ha jól emlékszem 1/5 volt, de javíts ki ha tévednék.
Persze amit soha nem lehet tudni a sérülés. Balszerencsés dolog ez az ACL...(én már csak tudom)

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Safety-t pedig 1. vagy 2. körből kéne hozni ez egyértelműflzoli
Sztem 2012re egy sincs. Második körben sem sok. Utána akad pár név, de ők már nem kezdő szint azonnal, akárhogy nézem. (Pedig a Chiefsbe nálam fő prioritás egy back up safety, szóval nézem serényen a 2-3-4-5. (jelenleg) körös safetyket).ulpianus
Ott van nektek Berry. Szerintem a következő 10 év legjobb safetyje is lehet, ha kiheveri ezt az ACL-t.
Persze safteyből is 2 kell 😀dugo1993
Nekünk kettő van. Lewis is jó safety. Ha érdekel, a mi gondunk az, hogy mögöttük nincs senki. Így Berry tavaly 1000+ snapet volt a pályán például. Lewis se jött le sokat. Se tavaly se idén. Ez nem normális, és egy sérülés kinyírja a d#t. Ami főleg nem normális dolog. Azért back up safetyt lehet találni mindig. most is ezzel buktunk egy meccset leginkább. Fasano nem is értette miért nem fogja senki.

Nem azt mondtam, hogy nem ér első kört safety (ahol ti fogtok drafoltni TOP3 ban főleg, de cáfolj meg nyugodtan), hanem hogy ritkán. Ahogy TE is, FB is, G is kevés van, akit első körben érdemes vinni, de olyan szinte nincs is, akit TOP3ban megérné. De persze majd lesz egyszer egy ilyen, csak attól még igaz, hogy ritkán.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Safety-t pedig 1. vagy 2. körből kéne hozni ez egyértelműflzoli
Persze safteyből is 2 kell 😀