Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Az egy dolog, hogy a GM (remélem itt is úgy hívják őket, szóval Polian) írtózik ettől a művelettől (lehet, hogy bacifóbiás, és nem akar kezetfogni, amikor meg kéne pecsételni az ügyletet? 😀 )De hogy valami hasznosat is tegyek a közösbe, szerintetek mennyi realitása lehetne annak, hogy egy sztárt hozzunk a csapatba TRADE keretében, mondjuk a draftcetlik vagy egy Mathis,Garcon,Bracket csomagért? Mondjuk egy DE-t, CB-t vagy LB-t? (WR gondolom eleve esélytelen, látva a szerencsés belenyúlásokat eleddig....)flzolinem akarok túlozni, de olyan 0.00031 %Höri
Ha jól emlékszem az idei FA piaci mozgolódásunk is megbotránkoztatóan aktív volt, lehet, hogy ebben is fejlődőtt valamit a vezetés 😊
több mint 13 éve
nem kell aggódnotok én rátok teszek tippmixen és szerintem Polianék is 😀FarkyBB-hez méltó stratégiai lépés lenne, ha a Pats legyőzésével szállnátok ki a Suck for Luck versenyből. 😀
Nem ismertem ezt a jelentését, pedig voltam újonc. Minden rendben.Speciel én a suttyót, arra értettem, hogy újonc. Legalább is van egy ilyen jelentése is. És ha már a hazafiak vagytok, akkor mégis csak van valami közötök a hadsereghez.Azért az ősi riválistól mégse kéne gigazakót kapni, hogy Suttyófiak ezt emlegessék évtizedekig. Igaz, hogy amatőr csapatot vernek majd meg, de Colts logó alatt játszanak majd.flzoliEleddig jó poénok voltak. Ennek mi a tököm értelme volt?! (Tudom, ez a Ti portátok és érzékeny a lelkem.)tomi-tomi
Sértegetni nem akartam, bocsánat
flzoli
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
De hogy valami hasznosat is tegyek a közösbe, szerintetek mennyi realitása lehetne annak, hogy egy sztárt hozzunk a csapatba TRADE keretében, mondjuk a draftcetlik vagy egy Mathis,Garcon,Bracket csomagért? Mondjuk egy DE-t, CB-t vagy LB-t? (WR gondolom eleve esélytelen, látva a szerencsés belenyúlásokat eleddig....)flzolinem akarok túlozni, de olyan 0.00031 %
több mint 13 éve
Speciel én a suttyót, arra értettem, hogy újonc. Legalább is van egy ilyen jelentése is. És ha már a hazafiak vagytok, akkor mégis csak van valami közötök a hadsereghez.Azért az ősi riválistól mégse kéne gigazakót kapni, hogy Suttyófiak ezt emlegessék évtizedekig. Igaz, hogy amatőr csapatot vernek majd meg, de Colts logó alatt játszanak majd.flzoliEleddig jó poénok voltak. Ennek mi a tököm értelme volt?! (Tudom, ez a Ti portátok és érzékeny a lelkem.)tomi-tomi
Sértegetni nem akartam, bocsánat
De hogy valami hasznosat is tegyek a közösbe, szerintetek mennyi realitása lehetne annak, hogy egy sztárt hozzunk a csapatba TRADE keretében, mondjuk a draftcetlik vagy egy Mathis,Garcon,Bracket csomagért? Mondjuk egy DE-t, CB-t vagy LB-t? (WR gondolom eleve esélytelen, látva a szerencsés belenyúlásokat eleddig....)
több mint 13 éve
nem kell aggódnotok én rátok teszek tippmixen és szerintem Polianék is 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ahogy mondod, összeszarjuk magunkat magunktól. 😊tehát saját magatok mumusai vagytok.Hörisimán nyernénk, csak szerezni kéne giants mezeketHöriFelesleges, idén a kék csapatok a mumusaink.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
tehát saját magatok mumusai vagytok.Felesleges, idén a kék csapatok a mumusaink.tomi-tomiHát jó lenne, ha megúsznánk a Hazafiak ellen 50 pont alatt, és Tomiboyt séróját is sikerülne néhányszor összekócolni. Walker csinál vagy 200 yardot, Arlington vagy kicsoda lehúzza Festő 2 csodapasszát Garcon irányába. Ja és persze Linkenbach megeszi reggelire Wilforkot 😊flzolisimán nyernénk, csak szerezni kéne giants mezeketHöri
több mint 13 éve
Felesleges, idén a kék csapatok a mumusaink.Hát jó lenne, ha megúsznánk a Hazafiak ellen 50 pont alatt, és Tomiboyt séróját is sikerülne néhányszor összekócolni. Walker csinál vagy 200 yardot, Arlington vagy kicsoda lehúzza Festő 2 csodapasszát Garcon irányába. Ja és persze Linkenbach megeszi reggelire Wilforkot 😊flzolisimán nyernénk, csak szerezni kéne giants mezeketHöri
több mint 13 éve
Azért az ősi riválistól mégse kéne gigazakót kapni, hogy Suttyófiak ezt emlegessék évtizedekig. Igaz, hogy amatőr csapatot vernek majd meg, de Colts logó alatt játszanak majd.flzoliEleddig jó poénok voltak. Ennek mi a tököm értelme volt?! (Tudom, ez a Ti portátok és érzékeny a lelkem.)
több mint 13 éve
ősi = kevesebb, mint 10 évHöriAz már az olyan ifjoncoknak mint én már a régmúltba vész, talán valamikor én is akkor csatlakoztam a sportág szurkerkörébe
több mint 13 éve
ősi = kevesebb, mint 10 évtökre mindegy, hogy mennyire égünk majd le, a hülye is tudja, hogy komolytalanok vagyunk PM nélkül, mindenki eképpen is fog hozzáállni az eredményhez.. én is, pont emiatt nem is fogom magam felhúzni, nincs is értelmeStezAzért az ősi riválistól mégse kéne gigazakót kapni, hogy Suttyófiak ezt emlegessék évtizedekig. Igaz, hogy amatőr csapatot vernek majd meg, de Colts logó alatt játszanak majd.flzoli
több mint 13 éve
😊Hát jó lenne, ha megúsznánk a Hazafiak ellen 50 pont alatt, és Tomiboyt séróját is sikerülne néhányszor összekócolni. Walker csinál vagy 200 yardot, Arlington vagy kicsoda lehúzza Festő 2 csodapasszát Garcon irányába. Ja és persze Linkenbach megeszi reggelire Wilforkot 😊flzolisimán nyernénk, csak szerezni kéne giants mezeketHöri
Azért az se volt semmi, amikor tavaly 13 pontos előnynél talán ha jól emlékszem a 4. negyedben mennyire riadt tekintettel néztek Bradyék, amikor PM elindította a szokásos lélekromboló hadműveletet 5 percel a meccs vége előtt 😊
több mint 13 éve
tökre mindegy, hogy mennyire égünk majd le, a hülye is tudja, hogy komolytalanok vagyunk PM nélkül, mindenki eképpen is fog hozzáállni az eredményhez.. én is, pont emiatt nem is fogom magam felhúzni, nincs is értelmeStezAzért az ősi riválistól mégse kéne gigazakót kapni, hogy Suttyófiak ezt emlegessék évtizedekig. Igaz, hogy amatőr csapatot vernek majd meg, de Colts logó alatt játszanak majd.
több mint 13 éve
Hát jó lenne, ha megúsznánk a Hazafiak ellen 50 pont alatt, és Tomiboyt séróját is sikerülne néhányszor összekócolni. Walker csinál vagy 200 yardot, Arlington vagy kicsoda lehúzza Festő 2 csodapasszát Garcon irányába. Ja és persze Linkenbach megeszi reggelire Wilforkot 😊flzolisimán nyernénk, csak szerezni kéne giants mezeket
több mint 13 éve
tökre mindegy, hogy mennyire égünk majd le, a hülye is tudja, hogy komolytalanok vagyunk PM nélkül, mindenki eképpen is fog hozzáállni az eredményhez.. én is, pont emiatt nem is fogom magam felhúzni, nincs is értelme
több mint 13 éve
Hát jó lenne, ha megúsznánk a Hazafiak ellen 50 pont alatt, és Tomiboyt séróját is sikerülne néhányszor összekócolni. Walker csinál vagy 200 yardot, Arlington vagy kicsoda lehúzza Festő 2 csodapasszát Garcon irányába. Ja és persze Linkenbach megeszi reggelire Wilforkot 😊
több mint 13 éve
Pats elleni SNF átpakolva este 7-re 😊Hörivárható volt, a Pats 2 meccses nyeretlenségi sorozatban brillírozik, félnek, hogy a végén még nyerünk 😊
több mint 13 éve
rakd ki és húzd be Luckot a helyére 😛StezMinek kell Luck, ha Painter még elérhető?
több mint 13 éve
rakd ki és húzd be Luckot a helyére 😛
több mint 13 éve
Fantasy Footballban Peyton Manninget, akik birtokolják az ESPN játékában, ki kellett venni ma az IR-listából és áttenni az aktívak közé, mert a rendszer váratlanul "Doubtful"-lá minősítette.ha nem csinálsz tranzakciót, maradhatnak IR-en oda nem illők is 😛
(Csak egyszerűen szemét kitolás a hozzá hű játékosokkal, semmi több 😉wmitty
több mint 13 éve
Fantasy Footballban Peyton Manninget, akik birtokolják az ESPN játékában, ki kellett venni ma az IR-listából és áttenni az aktívak közé, mert a rendszer váratlanul "Doubtful"-lá minősítette.(Csak egyszerűen szemét kitolás a hozzá hű játékosokkal, semmi több 😉
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Ez mind igaz amit mondasz. Csak a nagyon kiemelkedő játékosok kelnek el hamar a drafton ilyen posztokon. Az elmúlt években Berry volt pont az aki (talán) megérte az előkelő draftot safetyk közül. Ha jól emlékszem 1/5 volt, de javíts ki ha tévednék.Nekünk kettő van. Lewis is jó safety. Ha érdekel, a mi gondunk az, hogy mögöttük nincs senki. Így Berry tavaly 1000+ snapet volt a pályán például. Lewis se jött le sokat. Se tavaly se idén. Ez nem normális, és egy sérülés kinyírja a d#t. Ami főleg nem normális dolog. Azért back up safetyt lehet találni mindig. most is ezzel buktunk egy meccset leginkább. Fasano nem is értette miért nem fogja senki.safety ritkán ér első kört.Ott van nektek Berry. Szerintem a következő 10 év legjobb safetyje is lehet, ha kiheveri ezt az ACL-t.
Sztem 2012re egy sincs. Második körben sem sok. Utána akad pár név, de ők már nem kezdő szint azonnal, akárhogy nézem. (Pedig a Chiefsbe nálam fő prioritás egy back up safety, szóval nézem serényen a 2-3-4-5. (jelenleg) körös safetyket).ulpianus
Persze safteyből is 2 kell 😀dugo1993
Nem azt mondtam, hogy nem ér első kört safety (ahol ti fogtok drafoltni TOP3 ban főleg, de cáfolj meg nyugodtan), hanem hogy ritkán. Ahogy TE is, FB is, G is kevés van, akit első körben érdemes vinni, de olyan szinte nincs is, akit TOP3ban megérné. De persze majd lesz egyszer egy ilyen, csak attól még igaz, hogy ritkán.ulpianus
Persze amit soha nem lehet tudni a sérülés. Balszerencsés dolog ez az ACL...(én már csak tudom)
több mint 13 éve
Nekünk kettő van. Lewis is jó safety. Ha érdekel, a mi gondunk az, hogy mögöttük nincs senki. Így Berry tavaly 1000+ snapet volt a pályán például. Lewis se jött le sokat. Se tavaly se idén. Ez nem normális, és egy sérülés kinyírja a d#t. Ami főleg nem normális dolog. Azért back up safetyt lehet találni mindig. most is ezzel buktunk egy meccset leginkább. Fasano nem is értette miért nem fogja senki.Ott van nektek Berry. Szerintem a következő 10 év legjobb safetyje is lehet, ha kiheveri ezt az ACL-t.Safety-t pedig 1. vagy 2. körből kéne hozni ez egyértelműflzolisafety ritkán ér első kört.
Sztem 2012re egy sincs. Második körben sem sok. Utána akad pár név, de ők már nem kezdő szint azonnal, akárhogy nézem. (Pedig a Chiefsbe nálam fő prioritás egy back up safety, szóval nézem serényen a 2-3-4-5. (jelenleg) körös safetyket).ulpianus
Persze safteyből is 2 kell 😀dugo1993
Nem azt mondtam, hogy nem ér első kört safety (ahol ti fogtok drafoltni TOP3 ban főleg, de cáfolj meg nyugodtan), hanem hogy ritkán. Ahogy TE is, FB is, G is kevés van, akit első körben érdemes vinni, de olyan szinte nincs is, akit TOP3ban megérné. De persze majd lesz egyszer egy ilyen, csak attól még igaz, hogy ritkán.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Ott van nektek Berry. Szerintem a következő 10 év legjobb safetyje is lehet, ha kiheveri ezt az ACL-t.Safety-t pedig 1. vagy 2. körből kéne hozni ez egyértelműflzolisafety ritkán ér első kört.
Persze safteyből is 2 kell 😀