Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ugh ... megdörzsöltem reggel párszor a nyitva lévő szememet. :/

Azt hiszem nem kis érdeme volt a srácoknak abban a ritkaságban, hogy az esti nézettségi versenyt - előzetes hírek szerint - a World Series nyerte. Szóval ezért, de csak is ezért, le a kalappal!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fú, ez durva lett.

üzentünk a delfineknek, hogy nem olyan könnyű a dolguk nekik se.
persze a jaguars ellen mi egyet tuti nyerünk, szóval nem izgulnék a helyükben.

peterk jól mondja, a passzt Manning se tudja levédeni, de ha itt van, akkor kevésbé látványosan szartak volna bele a védők a meccsbe. Jelen állapotunkban, 0-21-es első negyed után mindenki tudta, hogy onnantól kezdve garbage.

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
egyszerűen nem tudom felfogni, elhinni hogy egy irányító hiánya ilyen mélységbe taszítson egy csapatot :/ :/

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 304 — Whoops, looks like something went wrong.
Persze, hogy nem csak Manning hiányzik. Konkrétan az idei eredményeink mutatnak rá Polianék totális bukására, ami az elmúlt évekbeli FO-nkat és draftjainkat illeti. Persze kivételek mindig akadnak, de egyébként totális csőd. Ezt a csődöt túl tudtuk élni PM-mel, ez volt eddig a szerencsénk. De PM-mel vagy nélküle, radikális változásokra lesz szükség a nagykutyáknál, mert meg merem kockáztatni, hogy még PM-mel sem lenne PO ezzel a védelemmel. Ennyire szarok nem voltunk azért.. ideje lesz elkezdeni aktívkodni és FA-zni, illetve nem Donald Brownokat és Hughesokat hozni első körben, akkor inkább vegyünk valami jól bevált játékost azon az első körön.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ez KO lett
valahogy volt egy olyan érzésem, hogy nagyon el fognak páholni minket, sajnos így is lett, mondjuk ami zavar, hogy passzolni is az passzol ellenünk, aki csak akar, azzal azért az utóbbi években olyan nagy gondok nem voltak, mint a run D#-vel, azt már megszoktuk.. igazi átjáróház lett a védelem, még PM-sem tudná visszahozni az ilyen meccseket..Stez
Évek óta sokszor az jelenti a védelmünket, hogy nálunk van a laszti és nem az ellennél...
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Abszolút külsősként (azért bírom a Colts-ot is) most már megkérdőjelezem, hogy ez a tragikus játék csak Manning hiányára vezethető vissza. 62 pontos zakóban már mindenkinek benne kellett lennie. Nem láttam a meccset, de ez az érzésem. Most már csak azt sajnálom, hogy ha így halad a dolog, akkor legalább 2 olyan csapat is előttünk fog draftolni, akinek franchise QB kell (Dolphins, Colts). Mi meg kínlódhatunk tovább.garrett27
Azért Luckon kívül is vannak pofás QB-k nem?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a tragikus játék nyilván nem csak Manning miatt van, de az, hogy ez ilyen nyilvánvaló, az már igen. Ha Manning ott van a pályán, akkor csinálunk minimum 20 ponntal többet, a Saints meg ennyivel kevesebbet van a pályán és ennyivel kevesebb pontot szerez. És akkor lenne mondjuk 42:28 az eredmény, és senki nem arról beszélne, hogy mennyire sz*r a Colts, hanem arról, hogy egy 5:1-re álló csapat hogy tudott ilyen sz*r napot kifogni. 😉

Egyébként a Saints megmutatta amit már amúgy is tudtunk: lényegében nincs secondary-nk, illetve úgy általában passz elleni védekezésünk. Ebből adódóan aztán egy jól passzoló csapat ellen rohangálunk mint gólyafos a levegőben, és a futás ellen is összeesünk. Ennyire nem vagyunk rosszak mint tegnap, de komoly bajok vannak. Szerintem nincs mese, ide kell húzni a drafton, és ha lehet, az FA piacról is itt kell erősíteni. A támadók (max. egy új WR-el kiegészülve) meg fogják oldani ha Manning ott lesz a pályán, de a védelmet rendbe kell tenni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Abszolút külsősként (azért bírom a Colts-ot is) most már megkérdőjelezem, hogy ez a tragikus játék csak Manning hiányára vezethető vissza. 62 pontos zakóban már mindenkinek benne kellett lennie. Nem láttam a meccset, de ez az érzésem. Most már csak azt sajnálom, hogy ha így halad a dolog, akkor legalább 2 olyan csapat is előttünk fog draftolni, akinek franchise QB kell (Dolphins, Colts). Mi meg kínlódhatunk tovább.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
nagy meccs van ma emberek, ha a Broncost nem veri el a Dolphins, akkor senkit.Höri
na hát igen...

végén csak elgyökérkedte a Dolphins a győzelmét...
elképesztő komolyan, lesz egy Luck legalább nekik, nekünk akkor marad valami faszipántos WRStez
ne törődj smemivel, ígyál kólát viszkivel 😛 ennyi év után azthiszem kijár nekünk egy sztár qb 😊Ventura
aztán jön a nevető 3. 😂

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
nagy meccs van ma emberek, ha a Broncost nem veri el a Dolphins, akkor senkit.Höri
na hát igen...

elképesztő komolyan, lesz egy Luck legalább nekik, nekünk akkor marad valami faszipántos WRStez
ne törődj smemivel, ígyál kólát viszkivel 😛 ennyi év után azthiszem kijár nekünk egy sztár qb 😊

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
hát ez KO lett
valahogy volt egy olyan érzésem, hogy nagyon el fognak páholni minket, sajnos így is lett, mondjuk ami zavar, hogy passzolni is az passzol ellenünk, aki csak akar, azzal azért az utóbbi években olyan nagy gondok nem voltak, mint a run D#-vel, azt már megszoktuk.. igazi átjáróház lett a védelem, még PM-sem tudná visszahozni az ilyen meccseket..

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Aucs. Szerintem ez a meccs még Simmséknél is top 3.

Caldwell fapofa pocok fejét azért ilyenkor 5 fele megkocogtatnám...

több mint 13 éve
a 2. félidőt nem nézem meg.
0-7, lépéselőnyben vagyunk még mindig.

0-31-nél végigmutogatta az arcokat a kamera, sajnálom a fiúkat, mert végülis ők nem tehetnek róla, hogy Peyton nincs. Max az OL 😛

szóval sokszor szidom őket én is, de ilyen megalázó zakót sose jó kapni

több mint 13 éve
elképesztő komolyan, lesz egy Luck legalább nekik, nekünk akkor marad valami faszipántos WR

több mint 13 éve
fura, de én a Miamit tartom esélyesebbnek, reméljük nyernek is
mi meg nem izgulhatunk legalább 😀

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
SZerintem meg továbbra is egyszerű a fáma, ha 1/1, akkor Luck, ha nem 1/1, akkor WR
de Polian idióta az utóbbi időbe, úgyhogy kickert választunk 😊Stez
vagy kick returner CB-t a másodosztályból 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
pedig van egy olyan érzésem, h nem fogja

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
nagy meccs van ma emberek, ha a Broncost nem veri el a Dolphins, akkor senkit.

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 932 — Circus Maximus
Dungy azt mondta, hogy ha lehetőségetek lesz Luckot draftolni akkor húzzátok be és utána egy Manning trade-t sem lehetne kizárni... :/
Ő csak tudjazolika26
Ha ez igazzá válna( de szerintem nem fog) az első utamba eső Colts fan vendégem 2 korsó hideg sörreThundersNFL
Hajrá Colts!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Dungy azt mondta, hogy ha lehetőségetek lesz Luckot draftolni akkor húzzátok be és utána egy Manning trade-t sem lehetne kizárni... :/
Ő csak tudjazolika26
Ha ez igazzá válna( de szerintem nem fog) az első utamba eső Colts fan vendégem 2 korsó hideg sörre

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
SZerintem meg továbbra is egyszerű a fáma, ha 1/1, akkor Luck, ha nem 1/1, akkor WR
de Polian idióta az utóbbi időbe, úgyhogy kickert választunk 😊Stez
Trent Richardson!
több mint 13 éve
de Polian idióta az utóbbi időbe, úgyhogy kickert választunk 😊

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Én még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább érkezzen egy klasszis WR, vagy DE.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Ő csak tudjazolika26
csinos cap hit lenne belőle

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Ő csak tudjazolika26
Dungy idén azt is mondta, hogy Manning 100%, hogy játszani fog. (ezt kb. egy hónapja) Ezért kapja a fizut. 😊Newman
És IR-en van? Nem! Hátakkormeg? 😀

http://insidehandoff.com/