Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha a Vikes nagyon szar lesz és ővék az 1/1 gondolkodás kivágják McNabb-et és szarnak Ponderre.megérteném az álláspontodat ha tudnál példát mondani olyan esetre hogy 1. körös QB-t 1 év után elhajtottak a picsába.
McNabb kirugásával még salary cap-al is bírják. (Különös tekintettel az új CBA szabályokra a rookie-kat illetően)
Ha Jags lesz 1/1 és elviszik a franchiset LA-ba, teljes takarítás lesz.
Gabbert magy a levesbe és vele együtt Del Rio és még sokan mások.
szf61
de ilyen nincsen
több mint 13 éve
Guglizás nélkül is megy...Nem leszünk 1/1esek. Top 10 valószinű, de szerintem még az 5ből is kimaradunk. Különben is a helyi tippmix maffia (Don Polian és klánja) nem fogja engedni (=leadjátok mindkét meccseteket nekünk 😊). És a közeli jövőben nem megyünk LAbe.
Ha a Vikes nagyon szar lesz és ővék az 1/1 gondolkodás kivágják McNabb-et és szarnak Ponderre.
McNabb kirugásával még salary cap-al is bírják. (Különös tekintettel az új CBA szabályokra a rookie-kat illetően)
Csak ennyit akartam mondani...szf61
több mint 13 éve
Ezt te se gondolod komolyan. Tuti nem dobják ki a két top15ös picket egy év után.
több mint 13 éve
Guglizás nélkül is megy...Vikings (1-5) és McNabb-et nagyon nem kezdik szeretni mostanság.jaj
+ Titkos esélyesként a Jacksonville ( vagy a jövő évben valószínű LA Jaguars)szf61
guglizz rá a Christian Ponder, Blaine Gabbert kettős nevére, hogy vaj mióta vannak a klubnál, mi a posztjuk és hanyadik körben keveredtek oda.
Höri
Ha a Vikes nagyon szar lesz és ővék az 1/1 gondolkodás kivágják McNabb-et és szarnak Ponderre.
Csak ennyit akartam mondani...
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
szvsz ha az összes WR itt marad, akkor is elkapó jön. (és nem mi leszünk az 1/1. Ha igen, akkor Lucsok)De röhögnék, ha tényleg ti lennétek az 1/1, aztán húznátok valami RBt 😀tenorxHát ennyire szerintem mi sem vagyunk vakok. Richardson mondjuk épp karrier csúcsot döntött Alabama-ban, de szvsz így is nehezen fog beférni az első tíz pick közé. Rajta kívül meg nem is nagyon van első körös prospect. Szvsz vagy WR-t húzunk ( Jeffery/Blackmon) ha megy Gonzo mellett Wayne is, vagy pedig a falba. Én egy letrade+CB picknek is örülnék (Kirkpatrick, jó magas is a gyerek), de annyian mondják, hogy CB-t hátul köll húzni, hogy nem hiszem, hogy meglépnénk.peterk2005
Gonzó meg cut azonnal, mi a fasznak adunk neki pénzt 2 éve?
Wayne meg 33 éves
több mint 13 éve
De röhögnék, ha tényleg ti lennétek az 1/1, aztán húznátok valami RBt 😀tenorxHát ennyire szerintem mi sem vagyunk vakok. Richardson mondjuk épp karrier csúcsot döntött Alabama-ban, de szvsz így is nehezen fog beférni az első tíz pick közé. Rajta kívül meg nem is nagyon van első körös prospect. Szvsz vagy WR-t húzunk ( Jeffery/Blackmon) ha megy Gonzo mellett Wayne is, vagy pedig a falba. Én egy letrade+CB picknek is örülnék (Kirkpatrick, jó magas is a gyerek), de annyian mondják, hogy CB-t hátul köll húzni, hogy nem hiszem, hogy meglépnénk.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Vikings (1-5) és McNabb-et nagyon nem kezdik szeretni mostanság.jaj
+ Titkos esélyesként a Jacksonville ( vagy a jövő évben valószínű LA Jaguars)szf61
guglizz rá a Christian Ponder, Blaine Gabbert kettős nevére, hogy vaj mióta vannak a klubnál, mi a posztjuk és hanyadik körben keveredtek oda.
De röhögnék, ha tényleg ti lennétek az 1/1, aztán húznátok valami RBt 😀tenorxTrent Richardson for the win
több mint 13 éve
De röhögnék, ha tényleg ti lennétek az 1/1, aztán húznátok valami RBt 😀tenorxDonald Brown társának? Az vicces volna.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
De röhögnék, ha tényleg ti lennétek az 1/1, aztán húznátok valami RBt 😀
több mint 13 éve
jelenleg a Dolphins és a Rams nem tűnik nagyon úgy, hogy sokkal több W-t hozhatnának 😀A Rams-nak nem kell QB (rettenetes pénzt öltek Bradford-ba), tehát ha övék az 1/1 elcserélik.
Stez
Marad a Miami.. és valóban nehéz lesz alulmúlni őket.
Illetve még szóba jöhetnek:
Vikings (1-5) és McNabb-et nagyon nem kezdik szeretni mostanság.
Panthers (1-5), bár Cam Newton elég jól teljesít, ők is cserélhetnek
+ Titkos esélyesként a Jacksonville ( vagy a jövő évben valószínű LA Jaguars)
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
attól félek, hogy Luckhoz maximum 2-3 győzelem kell, de szerintem nekünk simán lesz 4 is.. de hát jelenleg a Dolphins és a Rams nem tűnik nagyon úgy, hogy sokkal több W-t hozhatnának 😀Stez@ Saints - kikapunk
@ Titans - ha akarnak valamit, nyerniük kell. a héten többet tudunk majd, hogy mit sütöttek ki a bye week alatt CJ-vel
vs Falcons - bűnrosszak magukhoz képest -> ellenünk feltámadnak
vs Jaguars - ezt lehet megnyerjük, sérülésektől függ 😀
vs Panthers - 5 hét sok idő, lehet megtanulnak nyerni. Szar a D, lehet nyerünk, de inkább nem.
@ Patriots - ki se álljunk
@ Ravens - itt se
vs Titans - ugyanaz mint elsőre + playoff picture fokozódás. nekik must-win
vs Texans - szintén must win nekik, ha nem akarnak idegenben playoffozni
@ Jaguars - hát itt suckolni kell mindenképpen
több mint 13 éve
Én is így gondolom, addig jó amíg vesztünk és nem sérül meg senki. 😊 A secondary-n kívül ez a csapat azért jóval jobb annál amit letesz az asztalra mostanság. Painter is korrekten teljesít, így megvan a veszélye, hogy egyszer csak elkezdünk nyerni és megszokjuk. 😀 Márpedig ha az 1/1 nem is jön össze, mindenképpen jó lenne az első háromban húzni. Az se mellékes, hogy ha sokat nyerünk, akkor Paintert valószínűleg elviszik máshová kezdőnek, és akkor a felépülő Manning mögött nem lenne senki értelmes.peterk2005ha 0-16 leszünk, Painterre akkor is jönni fog trade offer, ezt most megmondom. (persze ehhez végig játszania kell).
akkora a kereslet a QB-kra, hogy egészen minimális elvárásoknak kell csak megfelelnie, hogy be lehessen váltani egy cetlire.
remélem Polian meg is teszi majd.
több mint 13 éve
Én is így gondolom, addig jó amíg vesztünk és nem sérül meg senki. 😊 A secondary-n kívül ez a csapat azért jóval jobb annál amit letesz az asztalra mostanság. Painter is korrekten teljesít, így megvan a veszélye, hogy egyszer csak elkezdünk nyerni és megszokjuk. 😀 Márpedig ha az 1/1 nem is jön össze, mindenképpen jó lenne az első háromban húzni. Az se mellékes, hogy ha sokat nyerünk, akkor Paintert valószínűleg elviszik máshová kezdőnek, és akkor a felépülő Manning mögött nem lenne senki értelmes.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
1. idén rakták át a kickoff helyét 5 yarddal közelebbre, ezért vagyunk rosszabbak.Erre gondoltam én is: az köztudott, és "megszokott", hogy szánalmas e téren a teljesítményünk. (Egek, ki mindenkit, mennyi, de mennyi embert kipróbált a csapat returnerként csak az alatt a hat év alatt, mióta én nézek Colts-meccseket...) De hogy "ennyire" kilátástalan legyen a dolog, legalábbis kinézetre - ilyenre alig emlékszem, ezért tűnt fel.wmittyEbben valószínűleg nem csak a visszahordó, hanem a blokkolók is benne vannak. Mindazonáltal szerintem a visszahordás jelentősége erősen lecsökkent számunkra. Ha Pat barátunk átrúgja a pályán a lasztit, a visszahordónk meg letérdel, máris egálban vagyunk. Annál jobbat meg úgyse tudunk évek óta összehozni. 😉peterk2005
2. Lefeged is rossz. Nem kap blokkokat, de az oldalra tartó labdát az 1 yardoson elkapni és menni vele előre ötöt, az balfaszság.
3. az ellenfelek ezt mind tudják. direkt nem rúgnak touchbacket, csak az 1-es vonal környékére, mert úgy is elbénázzuk.
>Szerencsére< nem ez a legnagyobb bajunk idén.
több mint 13 éve
hát azért nyilván az ST teljesítménye nem főleg Lefeged hibája, vagy az aktuális returneré, szerencsétlenhez oda sem ér a labda, de már összetörik 😀attól félek, hogy Luckhoz maximum 2-3 győzelem kell, de szerintem nekünk simán lesz 4 is.. de hát jelenleg a Dolphins és a Rams nem tűnik nagyon úgy, hogy sokkal több W-t hozhatnának 😀
már kívancsian várom, mikor rakjuk Paintert is IR-re, meg a jobb veteránjainkat 😀
több mint 13 éve
Erre gondoltam én is: az köztudott, és "megszokott", hogy szánalmas e téren a teljesítményünk. (Egek, ki mindenkit, mennyi, de mennyi embert kipróbált a csapat returnerként csak az alatt a hat év alatt, mióta én nézek Colts-meccseket...) De hogy "ennyire" kilátástalan legyen a dolog, legalábbis kinézetre - ilyenre alig emlékszem, ezért tűnt fel.wmittyEbben valószínűleg nem csak a visszahordó, hanem a blokkolók is benne vannak. Mindazonáltal szerintem a visszahordás jelentősége erősen lecsökkent számunkra. Ha Pat barátunk átrúgja a pályán a lasztit, a visszahordónk meg letérdel, máris egálban vagyunk. Annál jobbat meg úgyse tudunk évek óta összehozni. 😉
több mint 13 éve
Idén gyakorlatilag minden adott a suck for Luckhozdugo1993A "minden" azért túlzás, hiszen sok értékelhető teljesítmény, és sok szeretnivaló van most is a csapatban.
Csak, hát, hogy is mondjam, kevésbé tökéletes, mint amit fél-egy évtizede megszoktunk.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Idén gyakorlatilag minden adott a suck for LuckhozÉn már az átlag 20ast is aláírnám...Erre gondoltam én is: az köztudott, és "megszokott", hogy szánalmas e téren a teljesítményünk. (Egek, ki mindenkit, mennyi, de mennyi embert kipróbált a csapat returnerként csak az alatt a hat év alatt, mióta én nézek Colts-meccseket...)
Mostanában még hátrébbról is jövünk. 😕roniadi
De hogy "ennyire" kilátástalan legyen a dolog, legalábbis kinézetre - ilyenre alig emlékszem, ezért tűnt fel.wmitty
több mint 13 éve
Én már az átlag 20ast is aláírnám...Erre gondoltam én is: az köztudott, és "megszokott", hogy szánalmas e téren a teljesítményünk. (Egek, ki mindenkit, mennyi, de mennyi embert kipróbált a csapat returnerként csak az alatt a hat év alatt, mióta én nézek Colts-meccseket...)
Mostanában még hátrébbról is jövünk. 😕roniadi
De hogy "ennyire" kilátástalan legyen a dolog, legalábbis kinézetre - ilyenre alig emlékszem, ezért tűnt fel.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Lefeged visszahordási átlaga 7 yard volt a meccsen.Így adoptáljon legközelebb kedvencet magának wmitty
több mint 13 éve
igen ez a probléma új és meglepő 😛Én már az átlag 20ast is aláírnám...
én inkább azon lepődök meg, ha van egy driveunk, amit nem 20-asról kezdünkStez
Mostanában még hátrébbról is jövünk. 😕
több mint 13 éve
igen ez a probléma új és meglepő 😛én inkább azon lepődök meg, ha van egy driveunk, amit nem 20-asról kezdünk
több mint 13 éve
Most is reménykedtem és drukkoltam az utolsó percekig.Megint meglehetett volna...
Ami viszont tragikus, és szinte sír az ember, mikor látja: a visszahordások kilátástalansága. Nem tudom, Lefeged mire lenne képes, mert amint kézbe kapja a labdát és egyet lépne előre, máris négyen teperik le.
Mondom, a kulcsszó a teljes kilátástalanság e téren. (Ellenben az ellenfél returnjeinél mindig megvan a sansz a 30-40 yard megszerzésére.)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
És Don Polian a helyi maffia feje. 😊hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..JSanyotippmix 😛Höri
több mint 13 éve
hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..JSanyotippmix 😛