Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..JSanyoMeglátta Reggie Nelsont és ez valószinű megzavarta.
több mint 13 éve
hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..
több mint 13 éve
Hughes és Thomas is inaktív. Egy sérülésektől ennyire megtépázott csapatba nem bekerülni szinte már tehetség (nem véletlenül 1 és 3. körös játékosok). Legalább azt mondhatnánk, hogy két nagyon mély, hatékony pozíció, ahova nem férnek be..... A 2010es draft volt a SB hangover, nem a szezon.Taps.
több mint 13 éve
annak is örülnék, ha Megatront elhoznánk a Lionstól, PM-mel laza 2000 yard, 20 TD-s WR lenne 😀 😛
több mint 13 éve
nem egészen mert ott mind2 QB volt, 2007-ben meg nem 😛Megatron 1/2 volt.Őrület, nem? Majdnem olyan a kontraszt, mint az 1998-as 1. és 2. között.wmitty
Jamarcus mögött.Bazzani
a Raiders-nek kellett a QB, de abban az évben ilyen posztú játékos nem volt a drafton (JMR, Quinn, Kolb, Matt Moore!), kivéve Drew Stantont, aki világklasszissá érett, de nem játszik soha.
több mint 13 éve
Megatron 1/2 volt.Őrület, nem? Majdnem olyan a kontraszt, mint az 1998-as 1. és 2. között.
Jamarcus mögött.Bazzani
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Megatron 1/2 volt.Luckot tartják 1/1nek. Jefferyt meg 1/2nek jelenleg leginkább. De az biztos, hogy Blackmon meg ő egyelőre TOP 5 várományosok.1/3
Megatron 1/2 volt ha jól emlékszem.ulpianus
De ha oda kerülünk az 1/1-hez és nem Luckot húzzuk akkor Polian tényleg bekaphatja 😀dugo1993
Jamarcus mögött.
több mint 13 éve
dugo93
4 225
Luckot tartják 1/1nek. Jefferyt meg 1/2nek jelenleg leginkább. De az biztos, hogy Blackmon meg ő egyelőre TOP 5 várományosok.1/3
Megatron 1/2 volt ha jól emlékszem.ulpianus
De ha oda kerülünk az 1/1-hez és nem Luckot húzzuk akkor Polian tényleg bekaphatja 😀
több mint 13 éve
Luckot tartják 1/1nek. Jefferyt meg 1/2nek jelenleg leginkább. De az biztos, hogy Blackmon meg ő egyelőre TOP 5 várományosok.Megatron 1/2 volt ha jól emlékszem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nem engem kell meggyőzni, láthatod, hogy Polian trade hajlamainak okait magyarázom meg.azért számold bele a szintkülönbséget is.indokold már meg légy oly kedves.Amadeus91ki az a világklasszis QB, aki eddig kiszolgálta Alshon Jeffery-t vagy Michael Floydot?
Justin Blackmonnak egy 27 éves baseball játékos a QB-ja.
Az egyedüli premier WR, akinek elit QB-ja is van, az Ryan Broyles.Höri
Luck köré tudnátok építeni hosszú évekre előre. Ha húztok egy elkapót (aki klasszis egyetemi szinten..már ha) akkor 2-3 év múlva mikor PM visszavonul, megint ugyanott lesztek.Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
azért számold bele a szintkülönbséget is.ki az a világklasszis QB, aki eddig kiszolgálta Alshon Jeffery-t vagy Michael Floydot?nagy baromságot szólottál, ülj le, egyes.indokold már meg légy oly kedves.Amadeus91
ha Wayne-t elcseréljük, WR lesz a pick. És kb elismerjük, hogy nem tudunk szarabbak lenni a Dolphins/Rams-nél 😀 (ha mégis, akkor cseréljük az 1/1-et)Höri
Az egyedüli premier WR, akinek elit QB-ja is van, az Ryan Broyles.Höri
Luck köré tudnátok építeni hosszú évekre előre. Ha húztok egy elkapót (aki klasszis egyetemi szinten..már ha) akkor 2-3 év múlva mikor PM visszavonul, megint ugyanott lesztek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
ki az a világklasszis QB, aki eddig kiszolgálta Alshon Jeffery-t vagy Michael Floydot?indokold már meg légy oly kedves.Amadeus91idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.Amadeus91nagy baromságot szólottál, ülj le, egyes.
ha Wayne-t elcseréljük, WR lesz a pick. És kb elismerjük, hogy nem tudunk szarabbak lenni a Dolphins/Rams-nél 😀 (ha mégis, akkor cseréljük az 1/1-et)Höri
Az egyedüli premier WR, akinek elit QB-ja is van, az Ryan Broyles.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
indokold már meg légy oly kedves.idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.Amadeus91nagy baromságot szólottál, ülj le, egyes.
több mint 13 éve
Irsay már most tagadja, hogy Wayne és Mathis megfelelő ellenértékért vihető, szóval tutira mehetnek 😀
több mint 13 éve
idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.Amadeus91nagy baromságot szólottál, ülj le, egyes.
ha Wayne-t elcseréljük, WR lesz a pick. És kb elismerjük, hogy nem tudunk szarabbak lenni a Dolphins/Rams-nél 😀 (ha mégis, akkor cseréljük az 1/1-et)
több mint 13 éve
nálunk semmi sem simaMathist elcseréljük Kerriganre 😛evidens, hogy az elkapó nem tudja magának dobni a labdát... idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.
az adja magát, hogy ha Wayne megy, akkor WR kell, de akkor vagy Luck, vagy WR pick, akkor most melyik?
Vagy WR-t szedünk FA-ról? Azt nem hinnémStez
Ha meglesz az 1/1 akkor sima Luck.Amadeus91
ha meglesz az 1/1, akkor is simán benne van egy letradeStez
Ez igaz, de ha Luck lesz a következő Manning/Brady és a Colts inkább letradel, mintsem begyűjtse, sokáig fogják szidni a front officet. Főleg hogy PM se lesz már fiatalabb...
több mint 13 éve
nálunk semmi sem simaMathist elcseréljük Kerriganre 😛evidens, hogy az elkapó nem tudja magának dobni a labdát... idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.
az adja magát, hogy ha Wayne megy, akkor WR kell, de akkor vagy Luck, vagy WR pick, akkor most melyik?
Ha meglesz az 1/1 akkor sima Luck.Amadeus91
ha meglesz az 1/1, akkor is simán benne van egy letrade
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Mathist elcseréljük Kerriganre 😛evidens, hogy az elkapó nem tudja magának dobni a labdát... idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.
Ha meglesz az 1/1 akkor sima Luck.
több mint 13 éve
Mathist elcseréljük Kerriganre 😛az adja magát, hogy ha Wayne megy, akkor WR kell, de akkor vagy Luck, vagy WR pick, akkor most melyik?
Vagy WR-t szedünk FA-ról? Azt nem hinném
több mint 13 éve
Mathis trade akkor lenne értelmes ha a balfasz Jerry Hughes ott kopogtatna a kezdő11 ajtaján. Az a vicc, hogy így is marad a padon, de legalább Jamaal és Brayton mögött lehetne 4th DE.Wayne trade ha lesz (reméljük nem) akkor előrevetíti, hogy új no1 WR kell -> SUCK FOR JEFFERY 😊
Engem mindenesetre mind2 trade meglepne, Polian eddigi üzleti mentalitása alapján.
több mint 13 éve
Brackettet szerintem kivágjuk és én arra tippelek, hogy a Wayne-Mathis duóból az egyiktől fogunk csak megválni. És ezért mondtam, hogy én Mathistől válnék meg ebben az esetben. A falat megerősíteni nem tudom mennyire akarjuk, tkintve, hogy idén a draftról sok falembert húztunk eléggé elől, illetve most azért tűrhetően karistol a névtelenekből összerakott fal. Falat FA-ról lenne érdemes erősíteni max. WR-t meg egyelőre azért közepes, hátsó pickekkel is jókat lehet húzni, az az egyetlen, amihez értünk legalább. A secondaryt sem a draftról erősíteném, hanem egy tapasztalt leadert hoznék FA-ról. Nem poénból reménykedtem nagyon abban, hogy lecsapunk Mikellre, miután a Philly elengedte. Kár érte.De hát ennek előbb-utóbb el kell jönnie, nem szabad ezen csodálkozni, Főleg, mikor Denverből szaros 3.körért akarják elpaterolni az évek óta egyik legjobb DJ Williamset és még sorolhatnám. Ennyit a csapat ikonjairól és arról, hogy mit tettek a csapatért. Mi meg túl akarjuk élni és kell egy vezéráldozat, ha mondjuk PM mellé egy Luckot akarunk hozni 1/1-ért például. Ez üzlet.StezEzt felfogom én is, de pont most és pont őket? Ha év végén elengedjük Brackett-et, egy szót nem szólok, mert érthető. Azt is értem, hogy Reggie és Mathis is nehéz ügy, mert mindketten valószínűleg emelést akarnak év végén. De egyrészt Manning új szerződése megengedné, hogy megtartsuk őket, másrészt Gonzo is cut lesz valószínűleg, így egy WR-t mindenképpen hozni kell. Annyi pickünk nem lesz, hogy a falat is erősítsük, a secondary-ba is húzzunk, és hozzunk két potens WR-t is egyszerre. Plusz ugye Luck, ha úgy adódna. Az FA-ról meg hasonló kaliber ugyanennyibe kerülne.peterk2005
több mint 13 éve
De hát ennek előbb-utóbb el kell jönnie, nem szabad ezen csodálkozni, Főleg, mikor Denverből szaros 3.körért akarják elpaterolni az évek óta egyik legjobb DJ Williamset és még sorolhatnám. Ennyit a csapat ikonjairól és arról, hogy mit tettek a csapatért. Mi meg túl akarjuk élni és kell egy vezéráldozat, ha mondjuk PM mellé egy Luckot akarunk hozni 1/1-ért például. Ez üzlet.StezEzt felfogom én is, de pont most és pont őket? Ha év végén elengedjük Brackett-et, egy szót nem szólok, mert érthető. Azt is értem, hogy Reggie és Mathis is nehéz ügy, mert mindketten valószínűleg emelést akarnak év végén. De egyrészt Manning új szerződése megengedné, hogy megtartsuk őket, másrészt Gonzo is cut lesz valószínűleg, így egy WR-t mindenképpen hozni kell. Annyi pickünk nem lesz, hogy a falat is erősítsük, a secondary-ba is húzzunk, és hozzunk két potens WR-t is egyszerre. Plusz ugye Luck, ha úgy adódna. Az FA-ról meg hasonló kaliber ugyanennyibe kerülne.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
A számisztika egyébként Luck eljövetelét jósolja. Ha Polian szó szerint vette a #18 pótlását, akkor nem véletlen, hogy a rosteren Collins (#5), Orlovsky (#6) és Painter (#7) szerepel. Ha Collins felépülésével elengedjük Orlovsky-t, akkor Collins (#5) és Painter (#7) marad, azaz jön Luck (#12). 😊peterk2005Post of the week! 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Várni lehetett,hogy lesz valami, legalábbis én már gondoltam rá. Főleg, miután mindketten sírtak a nagy pénzért már és amúgy sem keresnek keveset. Wayne elengedésének mondjuk nem örülnék annyira, miután Clark is egy akat fos, így se TE-nk, se rendes #1 WR-ünk nem lenne. Mathis felőlem mehetne, ha kapunk érte jó ellenértéket, de ezt meg kétlem, hogy tényleg valaki beáldozna érte mondjuk egy 1-2.kört.De hát ennek előbb-utóbb el kell jönnie, nem szabad ezen csodálkozni, Főleg, mikor Denverből szaros 3.körért akarják elpaterolni az évek óta egyik legjobb DJ Williamset és még sorolhatnám. Ennyit a csapat ikonjairól és arról, hogy mit tettek a csapatért. Mi meg túl akarjuk élni és kell egy vezéráldozat, ha mondjuk PM mellé egy Luckot akarunk hozni 1/1-ért például. Ez üzlet.
több mint 13 éve
A számisztika egyébként Luck eljövetelét jósolja. Ha Polian szó szerint vette a #18 pótlását, akkor nem véletlen, hogy a rosteren Collins (#5), Orlovsky (#6) és Painter (#7) szerepel. Ha Collins felépülésével elengedjük Orlovsky-t, akkor Collins (#5) és Painter (#7) marad, azaz jön Luck (#12). 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)