Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 932 — Circus Maximus
( ez is Róla szól?!
http://kepgep.hu/2011/08/13/main/11-3.html 😊wmitty
Nem. Ez azt ábrázolja, hogy hol a luck, ami körül minden forog.
Amolyan oktatási jelleggel felvázolja, miként is jár, aki azt hiszi jön egy megváltó, ezért érdemes ilyen pózban maradni egy éven át. De ők ebben a felállásban kellemetlen és mélyreható benyomást is szerezhetnek indokolatlanul, mint az jól kivehető.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
( ez is Róla szól?!
http://kepgep.hu/2011/08/13/main/11-3.html 😊

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha Luck idejön, nemcsak a divízió, a teljes AFC szívhatja a fogát. Manninggel mint tanítómester, aki minimum terminátort farag a srácból mire pályára kerül, Luck meg csak még jobb lesz. Simán itt lehet a következő Montana-Steve Young vagy Favre-Rodgers páros ha Luck itt köt ki.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Utóbbira nem látok sok esélyt, szóval ha Manning utód nélkül marad, akkor szopni fogunk 20 évig, mint a Dolphins Marino nélkül.Höri
Ezt én is így gondolom. Főleg ebben a pass heavy ligában ahová az NFL fejlődni látszik.

A kérdés csak az, hogy ebben Luck-e a megoldás, vagy esetleg más. Ha a drafton elérhető árát nézem, akkor Luck a legnagyobb esély, de kibeb*szott drágán. Az ő árából 2 első kör első felébe eső, plusz 2 második körös QB-t húzhatunk a következő évben, és még akkor is marad 1-2 harmadik körös pickünk pluszban. 😊 Ha feltesszük, hogy Polian képes lesz Luck segge alá draftolni egy értelmes csapatot hátul húzva, akkor azt is feltehetjük, hogy négy próbából csak behúz egy valódi tehetséget. 😊

Az igazság az, hogy fogalmam sincs, hogy mi lenne a legjobb. Csak spekulálok, és hol ezt látom jobbnak hol azt. Valamivel el kell tölteni az időt basszus, Paintert nem fényezhetjük itt állandóan. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem lesz több mínuszos szezon erősítésre, az tuti.peterk2005
újabb elfeledett tényre hívnám fel a figyelmet:
1-1 évben nem 20-25 olyan játékos jelentkezik a draftra, aki tud focizni.

mi ez, hogy nem tudunk erősíteni? Bullshit. Ha fasságokat húz Polian, akkor ja, de ez nem drafthely függő.Höri
Elméletileg igazad van, node mire megyünk az elmélettel? Polian adott, a fasságai is adottak. Abból kell főznünk ami van, vagy le kell szerződtetni Belichicket. 😀peterk2005
- Igen, hogyha nem találunk Manning utánra olyan franchise arcot, aki a tökelütötteket erős csapattá fogja össze, akkor Poliant ki kell rúgni ha az előző évek szintjén húz játékosokat.

- Ha megtanul normálisan draftolni, akkor nincs gond, legfeljebb átalakul a franchise arca. Majd a bika defense, vagy a lenyűgöző special team, esetleg a lefoghatatlan támadófal hozza a sikereket. És irányít mellé egy Flacco-féle balfék.

Utóbbira nem látok sok esélyt, szóval ha Manning utód nélkül marad, akkor szopni fogunk 20 évig, mint a Dolphins Marino nélkül.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

mi ez, hogy nem tudunk erősíteni? Bullshit. Ha fasságokat húz Polian, akkor ja, de ez nem drafthely függő.Höri
Elméletileg igazad van, node mire megyünk az elmélettel? Polian adott, ha vannak fasságai - szerintem nem több mint másnak, sőt, de - a fasságai is adottak. Abból kell főznünk ami van, vagy le kell szerződtetni Belichicket. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.

Miért is nem ?
Ez tiszta matematika.
Van egy sorod ahol 1-től 224-ig erősorrendben szerepelnek a játékosok.
Ha 1., 33., 65., stb. helyen választasz, akkor nagyobb esélyed van a tutira, mint a 32., 64., 96., stb helyen.
Szubjektív, de az elméletet erősítő tényező, hogy Polian nem gyakran húz baromságokat 10 év átlagában.szf61
szerintem meg kurva szarokat húzott az elmúlt 5 évben majdnem végig.

a játékosokat pedig nem úgy húzzák, hogy a 45. valamivel jobb, mint a 49., de sokkal jobb, mint a 67., a 195. meg egy lófaszjóska hozzá képest.

Pont az a lényeg, hogy a franchise QB biztonságos kiválasztásához igen elől kell lenni, de minden mást meg lehet oldani később.Höri
OK .. maradjunk ebben, nem hinném hogy meg tudnálak győzni puszta számelméleti alapon.
Ha belevesszük a faszul húzott faktort, akkor nagyon bonyolulttá válik.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve

Miért is nem ?
Ez tiszta matematika.
Ha 1., 33., 65., stb. helyen választasz, akkor nagyobb esélyed van a tutira, mint a 32., 64., 96., stb helyen.
Szubjektív, de az elméletet erősítő tényező, hogy Polian nem gyakran húz baromságokat 10 év átlagában.szf61
szerintem meg kurva szarokat húzott az elmúlt 5 évben majdnem végig.

a játékosokat pedig nem úgy húzzák, hogy a 45. valamivel jobb, mint a 49., de sokkal jobb, mint a 67., a 195. meg egy lófaszjóska hozzá képest.

Pont az a lényeg, hogy a franchise QB biztonságos kiválasztásához igen elől kell lenni, de minden mást meg lehet oldani később.

több mint 13 éve

Miért is nem ?
Ez tiszta matematika.
Szubjektív, de az elméletet erősítő tényező, hogy Polian nem gyakran húz baromságokat 10 év átlagában.

több mint 13 éve

mi ez, hogy nem tudunk erősíteni? Bullshit. Ha fasságokat húz Polian, akkor ja, de ez nem drafthely függő.

több mint 13 éve
egy "Manning" nélkül az egész mit érne? el sem tudom képzelni. ebben az összefüggésben arra gondolni, hogy lehetséges volna egy újabb évtized, egy újabb "Manninggel"... minden megfontolás nélkül máris aláírnám. ez a franchise olyan valami, aminek az élén az ember egy géniuszt akar látni. ilyesmire általában, normális esetben semmi esély - ilyen képességű és hatású valakinek ugyan honnan adódna pont akkor, pont jókor, pont ott egy (lehetséges) utódja...?wmitty
Én is ilyen habitus vagyok. 😊 Nekem is szó szerint a QB posztnál kezdődik és a támadásoknál végződik ez a sport. Elismerem a védőmunkát, tisztelek bármilyen más teljesítményt, de a TV elé a támadósorok tudnak leültetni, abból is a látványos passzjáték.

De ezzel együtt is tartok attól, hogy ez a Luck dolog számunkra a hamis gyémántot jelenti. Nem is maga Luck, hiszen megnézve pár meccsét szerintem is nagy QB lesz - bár a Manning-i magasságokat kizártnak tartom, Manningból emberöltönként is jó, ha egy születik. Én csak attól tartok, hogy úgy járunk, hogy van egy ritka nagy tehetségünk, és végignézhetjük, ahogy "végigszenvedi" a karrierjét egy Manningénál rosszabb adottságú csapattal. Manningnak legalább jutott egy James, Freeney, Harrison, Wayne, stb. De Lucknak - ha nem végzünk még legalább 2x hasonlóan borzalmasan mint most, - a nevéhez hűen igazán szerencsére lesz szüksége, hogy évekig ismét középről/hátulról draftolva valahogy jó csapatot tegyünk alá.

Persze, ha Manning nem épülne fel esetleg, az egész más helyzetet teremtene, hiszen először is, az az opció, hogy az ő utolsó pár évét erősítsük, eltűnik. Másodszor akkor Luck azonnal kezdene, és akkor úgyis jönne még 1-2 gyenge év (ne feledjük, Manning is 3:13-al kezdte a karrierjét), ami lehetőséget teremtene a csapat frissítésre. De ha végigüli Manning mögött a 3-4 évet, akkor nem lesz több mínuszos szezon erősítésre, az tuti.

több mint 13 éve
Azt, hogy hozzá hasonló játékos nagyon-nagyon ritka. És ilyen esetben bizony nem elképzelhetetlen, hogy draftolni kell, még ha azt is jelentse, hogy 3 vagy 4 évig Manning mögött lesz és tanul a lá Aaron Rodgers.iktriad
Szerintem érzi, hogy van esély az 1/1-re és nyomja fel Luck trade árát. 😊

Legalábbis, ha van esze. A napokban néztem, hogy az elmúlt 10 évben az átlagos draft pozíciónk #26. volt. Nem csoda, hogy Freeney-n és Wayne-en kívül tulajdonképpen nincs elismert elit játékos a csapatban. Ha ledraftolnánk Luckot, akkor két eset lehetséges:

1. Vagy nem lesz olyan jó amilyennek mondják, és akkor miénk az évtized bustja, amire egy vagyont költöttünk tekintettel arra, hogy mennyit kaphattunk volna érte eltradelve.

2. Ha pedig beválik, és Manningot megközelítő szinten lesz képes teljesíteni, akkor lesz mögötte egy csapat, amelyikkel maga Manning is csak kétszer jutott el a superbowl-ig. Sőt, lehet, hogy még olyan sem, mert - bár szerintem ez most még egy jó csapat, de - pár év múlva vérfrissítés nélkül esélyes, hogy nem lesz az. Ha most nem rendezzük a nyilvánvaló needjeinket, akkor sokáig nem fogjuk, mert pár év és Freeney, Mathis, Saturday, stb. helyettesítéséről kell majd gondoskodni, és az nem fog egyszerre menni a mostani needjeinkkel. Ráadásul, ha elköltjük most az 1/1-et Luckra, és Manning, majd Luck ezzel a csapattal is produkál, akkor megint nem fogunk elöl húzni jó ideig.

Szóval szerintem az a vicces helyzet van, hogy Luckkal valószínűleg mindenki jobban járna mint mi. 😉peterk2005
Nagyon jó elemzés .
Posztolnod kéne a 18to88.com-ra.
Ott is épp ezen agyalnak a népek, de ilyen szempontból még senki nem közelítette meg.

több mint 13 éve
jó az idézeted 😊

több mint 13 éve
Luck-téma:
a saját szemszögemből nézve azt kell mondanom, hogy bár egyébként sportszurkolóként kifejezetten a játék, a csapat, az együtt-működés az, ami mindig minden kedvencemben megfogott, és sosem a show és a sztárok - de a Coltsnál nincs mese, itt egyértelműen egyetlen játékos varázsa, gigantikus nagysága, elképesztő teljesítménye az, ami magával ragadja az embert

szó valamit nekem az utóbbi fél évtizedben az Indianapolisért való szorítás ad(ott), azt 80-90 százalékban Manningtől kaptam-kapom
hozzátéve, hogy minden más játékost is kedvelek, sőt, az egész egyesületet is, minden jellemzőjével és vonatkozásával együtt (szín, logó, habitus, stílus, stb.)

egy "Manning" nélkül az egész mit érne? el sem tudom képzelni

ebben az összefüggésben arra gondolni, hogy lehetséges volna egy újabb évtized, egy újabb "Manninggel"... minden megfontolás nélkül máris aláírnám
ez a franchise olyan valami, aminek az élén az ember egy géniuszt akar látni
ilyesmire általában, normális esetben semmi esély - ilyen képességű és hatású valakinek ugyan honnan adódna pont akkor, pont jókor, pont ott egy (lehetséges) utódja...?

de láss csodát: úgy hozta a sors, hogy adódik! szinte kínálja magát... csak érte kell nyúlni, és "elvenni"
amivel dehogy akarom azt mondani, hogy direkt rá kell hajtani a "vesztésre"... ezt elképzelhetetlen tartom a sportban
de azt igen, hogy mint kívánatos kimenetelre gondolok, ami ha bárhogy is megvalósul, úgy fogom érezni, egy álom beteljesült: egy valóságos csoda
(aztán hogy egy csoda hány napig tart, az más kérdés, csak az életben derülhet ki)

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
hihetetlen apró véletleneket produkál az élet...
focimeccs (európai) streamjét nézem valami portugál vagy milyen adón, egyszercsak a szünetben NFL-közvetítés pármásodperces reklámja:
hát persze hogy Manninget mutatják benne, de csak őt, ahogy talán valami Oakland (tök feketék) elleni meccsen igazgatja a falat snap előtt

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
A Steelers ellen is jól muzsikált a csapat, szóval 3-4, akár 5 győzelem is kinézhet a Coltsnak idén.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Fredo 205
Nagyon furcsa hogy ilyen időszakban alapszakasz (eleje-közepe) a következő draft a téma. Szomorú, máskor ilyentájt 4-1-el szoktunk állni és nézni a divizónkat hogy ki lesz az ellenfél...
A Rams nagyon "komoly" ellenfél lesz, megnézve a sorsolásukat...
Bár ebben a ligában nincs ilyen, de kit fogunk megverni ha a Kc itthon sem sikerült 17-0-ról
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Az biztos, hogy ebből az 1 szempontból talán a legszerencsésebb csapat lennénk, hogy Manning után kifogunk egy Luckot is.. Na de ne szaladjunk előre, én örülnék 1-2 győzelemnek a szezonban 😊

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Azért ha eljön Indybe és 3 évet Manning mögött fog még tanulni, akkor úristen mekkora játékos lesz belőle? 😀dugo1993
Lehet nagyobb, mint Manning. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Mondjuk azt is megjegyezhetjük, hogy Irsay elég sok mindent mondott mostanában aminek nem sok köze volt az igazsághoz.

Legalábbis Manningel kapcsolatbandugo1993
Irsay tweetjeit elnézve szerintem az ébren töltött 16 órából 14-et be van rúgva mint állat.

több mint 13 éve
Azért ha eljön Indybe és 3 évet Manning mögött fog még tanulni, akkor úristen mekkora játékos lesz belőle? 😀dugo1993
Van a dologban valami, de én azért nem dimenzionálnám ezt túl. Igaz, hogy Manning nem egy Favre abban az értelemben, hogy nem hiú, nem nagyképű. Viszont control freak. Amíg ő lábra tud állni, addig nem létezik, hogy más kapjon akár egyetlen snapet is az első csapattal. Painter itt van már két éve, de csak két héttel ezelőtt tudott életében először az elsőkkel edzeni. 😉 (Ezért is bíztató amit látunk, hogy tényleg sokkal több van benne mint ami eddig kiderült, csak nem tudott gyakorolni.)

Ennek kontrasztjaként Rogers - bár ezt nem tudom, de - valószínűleg több nyári tábort is végiggyakorolhatott az első csapattal tekintettel arra, hogy Favre utolsó évei a Packersnél is úgy teltek, hogy utolsó pillanatokig hezitált, hogy folytassa-e.

több mint 13 éve
Mondjuk azt is megjegyezhetjük, hogy Irsay elég sok mindent mondott mostanában aminek nem sok köze volt az igazsághoz.

Legalábbis Manningel kapcsolatban

több mint 13 éve
Azt, hogy hozzá hasonló játékos nagyon-nagyon ritka. És ilyen esetben bizony nem elképzelhetetlen, hogy draftolni kell, még ha azt is jelentse, hogy 3 vagy 4 évig Manning mögött lesz és tanul a lá Aaron Rodgers.iktriad
Szerintem érzi, hogy van esély az 1/1-re és nyomja fel Luck trade árát. 😊

Legalábbis, ha van esze. A napokban néztem, hogy az elmúlt 10 évben az átlagos draft pozíciónk #26. volt. Nem csoda, hogy Freeney-n és Wayne-en kívül tulajdonképpen nincs elismert elit játékos a csapatban. Ha ledraftolnánk Luckot, akkor két eset lehetséges:

1. Vagy nem lesz olyan jó amilyennek mondják, és akkor miénk az évtized bustja, amire egy vagyont költöttünk tekintettel arra, hogy mennyit kaphattunk volna érte eltradelve.

2. Ha pedig beválik, és Manningot megközelítő szinten lesz képes teljesíteni, akkor lesz mögötte egy csapat, amelyikkel maga Manning is csak kétszer jutott el a superbowl-ig. Sőt, lehet, hogy még olyan sem, mert - bár szerintem ez most még egy jó csapat, de - pár év múlva vérfrissítés nélkül esélyes, hogy nem lesz az. Ha most nem rendezzük a nyilvánvaló needjeinket, akkor sokáig nem fogjuk, mert pár év és Freeney, Mathis, Saturday, stb. helyettesítéséről kell majd gondoskodni, és az nem fog egyszerre menni a mostani needjeinkkel. Ráadásul, ha elköltjük most az 1/1-et Luckra, és Manning, majd Luck ezzel a csapattal is produkál, akkor megint nem fogunk elöl húzni jó ideig.

Szóval szerintem az a vicces helyzet van, hogy Luckkal valószínűleg mindenki jobban járna mint mi. 😉

több mint 13 éve
Azért ha eljön Indybe és 3 évet Manning mögött fog még tanulni, akkor úristen mekkora játékos lesz belőle? 😀

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Irsay szerint a Luck draft nagyon is elképzelhetőiktriad
Mit mondanak pontosan?wmitty
Azt, hogy hozzá hasonló játékos nagyon-nagyon ritka. És ilyen esetben bizony nem elképzelhetetlen, hogy draftolni kell, még ha azt is jelentse, hogy 3 vagy 4 évig Manning mögött lesz és tanul a lá Aaron Rodgers.