A funkció használatához be kell lépni!
Indianapolis Colts
51 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor bízok a csodában... 😕kicsit off, de másnál is szaggat a sport2-n a kép? nálam tegnap este óta... tud valaki valamit a dologról? jó lenne este folyékonyan játszó Coltsot látniNálunk nem.szaba
😊Lecso4
több mint 14 éve
kicsit off, de másnál is szaggat a sport2-n a kép? nálam tegnap este óta... tud valaki valamit a dologról? jó lenne este folyékonyan játszó Coltsot látniNálunk nem.
😊Lecso4
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kicsit off, de másnál is szaggat a sport2-n a kép? nálam tegnap este óta... tud valaki valamit a dologról? jó lenne este folyékonyan játszó Coltsot látni😊
több mint 14 éve
Angerer akkor fog játszani amikor Hughes 😕jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik megOrkén azt olvastam, hogy megint Conner kezd majd.
logikus lépés, hiszen ő 7. körös, míg Angerer 2.Höri
Nagyon vigyázunk az első pár körös pickjeinkre, nehogy kárba menjen az a sok lóvé.
Bár Angerert szerintem Brackett II.-nek hozták, van még még ideje bőven.
Ha esetleg Brackett megsérül, akkor kell játszania Angerer-nek.
De akkor kib@szott nagyot ...
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
biztos nem szeretik a védő társak mert kicsit elüt tőlük, ők inkább az offensebe képzelik el őt 😀jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik megOrkén azt olvastam, hogy megint Conner kezd majd.
logikus lépés, hiszen ő 7. körös, míg Angerer 2.Höri
több mint 14 éve
jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik megOrkha már csak fent lesz 3 playben, 3 fumble tuti elkönyvelhető 😛

több mint 14 éve
jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik megOrkén azt olvastam, hogy megint Conner kezd majd.
logikus lépés, hiszen ő 7. körös, míg Angerer 2.

több mint 14 éve
jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik meg
több mint 14 éve
a Questionable osztagból King, Session és Garcon sem utazik a csapattal el. (+Gonzo és Sanders)Humber waived/injured listára került.
Blair White aktiválva van a PS-ből 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
meg a giants meccshez mert ugy lattam nem irta senkipm egesz karrierje soran eloszor tortent meg h vegigjatszotta a meccset
es emellett tobb futast hivott mint passzt
na az meg hozzakepest sem piti
több mint 14 éve
péntek van, ergo van hivatalos injury riport állapotjelzésekkel.edzőmeccs lesz 😛
Indianapolis
Out: WR Anthony Gonzalez (ankle), LB Ramon Humber (hand), S Bob Sanders (biceps)
Questionable: RB Joseph Addai (knee), DL Eric Foster (knee), WR Pierre Garcon (hamstring), T Charlie Johnson (foot), CB Brandon King (hamstring), LB Clint Session (hamstring)
Probable: LB Gary Brackett (back), CB Jerraud Powers (foot), C Jeff Saturday (knee)
Denver
Out: T Ryan Harris (ankle), RB Knowshon Moreno (hamstring)
Questionable: CB Champ Bailey (foot), CB Andre' Goodman (thigh), G Chris Kuper (knee), LB Wesley Woodyard (hamstring)
Probable: RB Laurence Maroney (thigh), S Darcel McBath (forearm)Höri

több mint 14 éve
Tavalyi győzelmi százalékunk alapján soha nem hozunk el senkit egy waiverről sem, hacsak nem egyedül kérjük.a waiver claim egy kérelem.dobtunk egy waiver claimet a Minnesotából kivágott Mickey Shuler Jr-re. Hihetetlneül boldog vagyok, hogy a Fins előttünk volt a listán.Na, most ez az a helyzet, amikor egy szót se értek a mondandódból : )
aki nem tudná, egy TE a csávó.Höri
Mi is az a waiver claim? Minek egy kivágott játékos? Jó egy újabb TE, vagy rossz? És a "boldog vagyok"-ot komolyan vagy ironikusan gondoltad? Miért érdekes a Miami listahelyezés?wmitty
Höri
Mindig utolsók leszünk.
Hacsak nincs olyan szabály hogyha többször megelőztek a waiver claimeknél akkor előre lépsz.
Ezt nem tudom.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
péntek van, ergo van hivatalos injury riport állapotjelzésekkel.Indianapolis
Out: WR Anthony Gonzalez (ankle), LB Ramon Humber (hand), S Bob Sanders (biceps)
Questionable: RB Joseph Addai (knee), DL Eric Foster (knee), WR Pierre Garcon (hamstring), T Charlie Johnson (foot), CB Brandon King (hamstring), LB Clint Session (hamstring)
Probable: LB Gary Brackett (back), CB Jerraud Powers (foot), C Jeff Saturday (knee)
Denver
Out: T Ryan Harris (ankle), RB Knowshon Moreno (hamstring)
Questionable: CB Champ Bailey (foot), CB Andre' Goodman (thigh), G Chris Kuper (knee), LB Wesley Woodyard (hamstring)
Probable: RB Laurence Maroney (thigh), S Darcel McBath (forearm)

több mint 14 éve
igen, köszi, az alapján már nekem is összeállt a kép - persze, Fantasy-sként értem a waivert, csak a Te fenti megfogalmazásod már számomra túl "bennfentes" stílusú volt : ) (És konkrétan nem ismertem a "claim" szócskát.)
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
a waiver claim egy kérelem.dobtunk egy waiver claimet a Minnesotából kivágott Mickey Shuler Jr-re. Hihetetlneül boldog vagyok, hogy a Fins előttünk volt a listán.Na, most ez az a helyzet, amikor egy szót se értek a mondandódból : )
Mi is az a waiver claim? Minek egy kivágott játékos? Jó egy újabb TE, vagy rossz? És a "boldog vagyok"-ot komolyan vagy ironikusan gondoltad? Miért érdekes a Miami listahelyezés?wmitty
adott meccsszám és fizetés alatt a csapatok nem szabadügynökké tesznek játékost (cut) hanem waiverre teszik.
ez azt jelenti, hogy nem ő dönti el, hogy hová szerződik ha 48 órán belül jelentkezik érte másik csapat, aki szerződtetné.
Shuler esetében 3 gárda jelezte, hogy kellene. A Fins, a Falcons és a Colts.
Ezek közül a Miami volt a waiver sorrendben legelöl, ezért ők vihették el. (mivel gyakorlott fantasy játékos vagy így gondolom ismerős a szó, abban is a legjobban álló csapat kap utoljára embert a waiverről)
és irónia nélkül mondtam a boldogságot, mert szvsz semmi szükség egy 5. számú TE-re, főleg, hogy Shuler a Penn State-ben sem volt all-around TE, hanem Andrew Quarless-szal (jelenleg Green Bay) osztoztak a poszton.
szerk: bakker nem lapoztam az előbb így nem láttam Marci válaszát

több mint 14 éve
Így már vili, köszi! Akkor örülök én is : )
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Waiveren volt a srác. Mondtuk a ligának, hogy kéne vazze. A Miami is mondta (meg még lehet, hogy mások is) és övék lett mert előrébb vannak a sorrendben.dobtunk egy waiver claimet a Minnesotából kivágott Mickey Shuler Jr-re. Hihetetlneül boldog vagyok, hogy a Fins előttünk volt a listán.Na, most ez az a helyzet, amikor egy szót se értek a mondandódból : )
Höri pedig örül ennek, mert a srác szerinte kaki.
több mint 14 éve
dobtunk egy waiver claimet a Minnesotából kivágott Mickey Shuler Jr-re. Hihetetlneül boldog vagyok, hogy a Fins előttünk volt a listán.Na, most ez az a helyzet, amikor egy szót se értek a mondandódból : )
Mi is az a waiver claim? Minek egy kivágott játékos? Jó egy újabb TE, vagy rossz? És a "boldog vagyok"-ot komolyan vagy ironikusan gondoltad? Miért érdekes a Miami listahelyezés?
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
dobtunk egy waiver claimet a Minnesotából kivágott Mickey Shuler Jr-re. Hihetetlneül boldog vagyok, hogy a Fins előttünk volt a listán.aki nem tudná, egy TE a csávó.

több mint 14 éve
nem edzett:Joseph Addai (térd), Gary Brackett (hát), Charlie Johnson (láb), Clint Session (hamstring), Anthony Gonzalez (boka), Bob Sanders (bicepsz), Dwight Freeney (pihi), Ramon Humber (kéz,
Limitáltan:
Pierre Garçon (hamstring), Jeff Saturday (térd)
Fullosan:
Jerraud Powers (láb)

több mint 14 éve
kár érte, ígéretesen indult, bust lett belőle. legalább van gyűrűje.HöriNincsen. 2007-es 2. körös pick.
Eldridge játéka azért kiemelendő vasárnapról. És a visszajátszást megnézve feltűnt, hogy még Linkenbach is pályára került 1 drive erejéig, CJ helyén.

több mint 14 éve
Hm pedig anno nem volt rossz jatekos.a steelersből biztos nem lógna ki úgyis gondok vannak az LTvel náluk
Valaki tuti felszedi majd.Delonso_
több mint 14 éve
Hm pedig anno nem volt rossz jatekos.Valaki tuti felszedi majd.
több mint 14 éve
Colts | Tony Ugoh releasedhűha.
Tue, 21 Sep 2010 16:28:49 -0700
The Indianapolis Colts have released OT Tony Ugoh (toe) from their Injured Reserve list.Delonso_
mivel egy lábujjsérülést nem akkora dolog kiheverni, így arról van szó, hogy egyszerűen sajnáljuk rá a pénzt.
kár érte, ígéretesen indult, bust lett belőle. legalább van gyűrűje.