Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Mit gondoltok Flynn jöhet?-ill. előrébb lennénk vele??armando83Nem. Nem.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Bradley-t ismeri, NFL múltja van, fiatal, a Canes-nél pro style-t játszottak és viszonylag sok pontot szereztek, papíron nem rossz kinevezés és így hivatalosan is kizárhatjuk Tebow-t a lehetséges célpontok közüljjncaaJedd Fisch az OCjjncaaAz jó nekünk???armando83
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Bradley-t ismeri, NFL múltja van, fiatal, a Canes-nél pro style-t játszottak és viszonylag sok pontot szereztek, papíron nem rossz kinevezés és így hivatalosan is kizárhatjuk Tebow-t a lehetséges célpontok közülJedd Fisch az OCjjncaaAz jó nekünk???armando83

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jedd Fisch az OCjjncaaAz jó nekünk???
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Jedd Fisch az OC

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Greg Olson (QB coach) elment a Raidersbe OC-nek. Azért krokodilkönnyeket nem hullajtok.MakaFinoman szólva észlelhetetlen volt a munkája 😀
Nagyon remélem hogy Gus kőkemény védelmet csinál,játékosállomány megvan hozzá,meg jöhet a D heavy Draft,Fa-ról pedig egy két luk betömése O oldalon.
Mit gondoltok Flynn jöhet?-ill. előrébb lennénk vele??
több mint 12 éve
Greg Olson (QB coach) elment a Raidersbe OC-nek. Azért krokodilkönnyeket nem hullajtok.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
www.trespassmag.com/wp-content/uploads/2010/02/image003.jpgEz se lenne gyenge csapat,ha már Goose 😀 és segítőtársáról beszéltek 😊
több mint 12 éve
Akkor megint hülye voltam. 😊Azért írtam, hogy Gus SEGÍTŐJE, TÁRSA.... tudom,hogy Maverick van a képen, pont azért. 😊pakeszMegvan Gus segítője:A képen Maverick van. Goose meg halott, mint Greene doki a Vészhelyzetben (mindkettőt Anthony Edwards játszotta. Komolyan.).iktriad
static.filmkatalogus.hu/Top-Gun--39179.jpg 😀
(tudom, hogy az Goose, de jó lesz "Gúsz-nak" is 😀 )pakesz
több mint 12 éve
Azért írtam, hogy Gus SEGÍTŐJE, TÁRSA.... tudom,hogy Maverick van a képen, pont azért. 😊Megvan Gus segítője:A képen Maverick van. Goose meg halott, mint Greene doki a Vészhelyzetben (mindkettőt Anthony Edwards játszotta. Komolyan.).iktriad
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Egy kis múltidéző, tavaly ilyenkor: Gene Smith, Mike Mularkey Press Conference 😀Mondjuk Mularkey még akkor is azt hitte, hogy 1-2 playre vagyunk az áttöréstől, mikor 2-11re álltunk...
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Mularkey-named-head-coach/185d717c-0d1e-488c-b776-7f673ead7fde
Sokszor elhangzik: This team is really close, close to be a consistent winner... ehm 😀
180 fokos fordulat tavalyhoz képest, Gus inkább tűnik HC-nek, aki motivátor.senkise
A kontraszt nagy a 2 GM és HC közt, ez tény.
Ja, remélem hogy Todd Wash lesz az új DC, mert Babichról csak rosszat hallottam/olvastam mindenhol. Tényleg nem való DCnek. Még Duffner, a LB coach is jobb nála.
Update:
Mel Tucker lett a Bears DCje. Gratula neki, a macik jól jártak vele. Nem kérjük cserébe Babichet, köszi.
több mint 12 éve
Egy kis múltidéző, tavaly ilyenkor: Gene Smith, Mike Mularkey Press Conference 😀www.jaguars.com/media-gallery/videos/Mularkey-named-head-coach/185d717c-0d1e-488c-b776-7f673ead7fde
Sokszor elhangzik: This team is really close, close to be a consistent winner... ehm 😀
180 fokos fordulat tavalyhoz képest, Gus inkább tűnik HC-nek, aki motivátor.
több mint 12 éve
Megszabadultunk Bonamegotól. Mostantól az amúgy "remek" Lions STt rombolja tovább.Confirmed: Lions have hired John Bonamego as their new special-teams coordinator.
több mint 12 éve
The Jaguars will have new offensive and defensive coordinators. And the offensive coordinator job will be important because that person will call the plays. Don’t rule out the team going into the college ranks for a play-caller. Caldwell said the team is “absolutely” willing to go the college route. (Halloran)Tuckert a Bears próbálja megnyerni DCnek a hírek szerint! Csak Babich ide ne jöjjön cserébe. LNB coach lehet, de nem DC.
több mint 12 éve
THX...Bradley sajtótájekóztatója nincsen meg valahol írott formában? (feljegyzés) Nemvolt szerencsém látni....m-bryowww.jaguars.com/media-gallery/videos/Gus-Bradley-press-conference/b1113008-0603-4eb0-a6c6-5c4f4fae0384iktriad
több mint 12 éve
Bradley sajtótájekóztatója nincsen meg valahol írott formában? (feljegyzés) Nemvolt szerencsém látni....m-bryowww.jaguars.com/media-gallery/videos/Gus-Bradley-press-conference/b1113008-0603-4eb0-a6c6-5c4f4fae0384
több mint 12 éve
Bradley sajtótájekóztatója nincsen meg valahol írott formában? (feljegyzés) Nemvolt szerencsém látni....
több mint 12 éve
Megvan Gus segítője:A képen Maverick van. Goose meg halott, mint Greene doki a Vészhelyzetben (mindkettőt Anthony Edwards játszotta. Komolyan.).
több mint 12 éve
Megvan Gus segítője:😀
(tudom, hogy az Goose, de jó lesz "Gúsz-nak" is 😀 )
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Lesz idén Seahawks- Titans is. 😊Csak a Titans-t nagyon ne bántsátok, ők is szimpik. 😊Medvepapa"Áj szink disz, iz dö bigining of ö bjutiful frendsipp" 😀 😀pakesz
több mint 12 éve
Csak a Titans-t nagyon ne bántsátok, ők is szimpik. 😊Medvepapa"Áj szink disz, iz dö bigining of ö bjutiful frendsipp" 😀 😀
több mint 12 éve
Remélem Wash lesz a nyerőAccording to Coach Bradley Seattle DL coach Todd Wash & Chicago LB coach Bob Babich are "in strong consideration" for DC jobÉs lehet Collegeból jön az új OC
Don't be surprised if Jaguars dip into college ranks to hire offensive coordinator.4 HC jelölttel beszéltünk: Tucker, Schotty Jr, Jay Gruden és Bredley. Kahn ott volt mind a 4 interjúnál.
Mindketten ott lesznek a Seniorbowlon jövő héten. Bradley megpróbál 1-2 helyet ott betölteni az edzői stábban.
több mint 12 éve
Video Chat most Caldwellel, Bradleyvel és Brian Sextonnalwww.jaguars.com/livechat/
több mint 12 éve
Kuharsky egész jó összefoglalója a Bradley intróról:espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/46612/bradley-caldwell-duo-about-energy-passion
A kintiek Maka véleményét tükrözik - odáig vannak az új HC belépőjéért. Nekem tetszett Gus intrója is, csakúgy mint Caldwellé, de az elmúlt 4 szezon kétkedővé tett, szóval egyelőre csak reménykedem, hogy lesznek eredményeink is.
több mint 12 éve
Mivel 1/2re valószinű DEt húzunk, mellette ott van Babin és Mincey (+ Lane, és Selvie) emiatt nem aggódnék.Érdekes! Szerintem nagyon jól jártatok -ismétlem magam- mert nem csak jó D# szakember, de külső szemlélő megítélése szerint meg van benne az a karakter ami jó head kóccsá teszi, és ezért nem látok nagy esélyt rá,hogy befürödjön!Pass rush egyelőre mindkét csapatnak a vesszőparipája, szal megeshet... 😀Medvepapa
Egy darabig biztosan figyelni fogom a keret alakulását, de nem csak én, hanem a többi Hawks fan is. Remélem nem húzza el a kiszemeltjeinket 😛undisputedly