Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem az történt, hogy a Jags nem számított arra, hogy a Titans Lockert húzza be 8-ra. Titans elé feltradelni csak őrült árért lehetett volna (ha egyáltalán), ezért ez kizárt volt. Viszont amikor a Titans Lockert húzta be, akkor felcsillant a Jags szeme, hogy esetleg a wishlist elején trónoló Gabbert elérhető lenne, de csak ha a Vikings elé tud kerülni a gárda, mert valószínűtlen, hogy a Vikings után is meglehetne még Gabbert. Ahogy a Jags megfigyelői látták az egyenletet Gabbert-2.kör>Ponder.Persze, eladó szempontjából érthető, minél jobban lehúzni a másikat, ha van olyan, aki hajlandó ennyire lehúzatni magát 😉 Egy 3. kör még szerintem is vállalható lett volna, az más kérdés, hogy egyáltalán volt-e olyan QB, akit érdemes lett volna korán húzni (szerintem nem nagyon), pláne feltrade-elni érte (még annyira sem), ráadásul túlzott ellenértékkel (nem). Ha olyan játékosért mész fel mindent megadva, aki kirángatja a franchise szekerét a katyvaszból, akkor megéri, de szerintem ha 1/16-tal húzzák valamelyik QB-t, aki bent marad addig, sem jártok rosszabbul, viszont marad egy 2. körös picketet, ami azért nem mindegy. Bár, ha hoztok rajta egy 25. vonalbeli puntert, akkor végülis mindegy 😛WyattNa igen, lehet venni úgy is, hogy Franchise QB-re ment, vagy úgyis, hogy egy hathelyes ugrásért adott (szerintem) túl (kurvára) sokat 😊Wyattnem minden franchise qb-t lehet összekukázni a 199. helyen, valakiért meg kell küzdeni (Vikings elé kell kerülni). És ha neked olyan portékád van, amiért a vevő szinte mindent megadna, akkor Te is a lelkiismerttel vállalható legmagasabb árat fogod kiszabni érte...Húsrágó
És ha valaki sokkal többet lát Gabbertben mint Ponderban, akkor meg hülyeség lett volna nem feltradelni. Ezt meg kellett játszani, ha nem bíztak eléggé Ponder, Kaeper stb stb képességeiben.
Arról, hogy ennyi QB needes csapat miatt a túlértékelt QB-k közül objektívan nézve megérte-e egyáltalán az első körben QB-t húzni, gyakorlatilag felesleges okoskodás. Nagy igény Vs szerény kínálat ezt eredményezte. BTW egy évvel a draft előtt, még sokan beszéltek kimondottan erős QB felhozatalról (Gabbertnek is nagy idénye volt akkor stb). Aztán ezek a hangok elcsendesedtek.
több mint 13 éve
1) A felsorolt RB-k mögött hány csapatnak van elite vagy aközeli irányítója? Na ez a különbség! (Texans áll hozzá a legközelebb)Plusz, ahol van franchise irányító, éppen a passzorientált liga miatt nem fognak túlfizetni egy sztárfutóért, amikor 2-emberes rotációval könnyen elérhetnek olyan futójátékot, amivel éppen eléggé kiegyensúlyozott lehet a támadójátékuk.
Húsrágó
Érdemes lesz az Arian Foster helyzetet figyelni például idén ("rongyos" 500 ezerért szaladgál a pályán), különösen egy várható Chris Johnson megadeal fényében, hogy mihez kezd vele a Texans.
több mint 13 éve
Kirk Morrison már nem jön vissza. Ment a Billsbe pótolni Poslusznyt, (aki meg ironikus módon pont az ő helyére).iktriadGondolom olcsón megúszták. Örülök, hogy sikerült végül csapatot találnia.
Kénytelen mutatni pár trükköt neki 😊
3. Tony Boselli szerint Eugene Monroenak össze kell kapnia magát (ha valakinek neki elhiszem) mert ez eddig kevés tőle, szerinte Whimper nem volt olyan rossz a Falcons ellen. Meester játszik legjobbanjelenleg az O-lineból.iktriad
Ha már RBk, Pete Prisco írt egy cikket (elsősorban a Chris Johnson holdout miatt) arról, hogy hiába vanb egy csapatnak Top RBje, önmagában már nem annyira jelentős a szerepük.Idiótaság. Liga passzorientált, de ettől még ezek a játékosok kiemelkedőek, de jelenleg a csapat mögöttük nem az.
http://peteprisco.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/6315047/31524065
Ez a rész nagyon érdekes és több mint elgondolkodtató:
The top five running backs in the NFL are arguably Chris Johnson, Adrian Peterson, Arian Foster, Maurice Jones-Drew and Jamaal Charles. How many playoff games did they win between them last season? None. Zippo. Zilch. As we ready for the 2011 season, which one of those backs plays on a team favored to win its division? None. Zippo. Zilch.
Mivel a Jags egy run first csapat még mindig támadásban MJD képességei miatt, ez elég elgondolkodtató ránk nézve is...
iktriad
1) A felsorolt RB-k mögött hány csapatnak van elite vagy aközeli irányítója? Na ez a különbség! (Texans áll hozzá a legközelebb)
2) Az 5 legjobb RB-ből 3 az AFC Manning csoportban játszik, ahonnan negatív mérleggel nem fogsz rájátszásba jutni... de nem olyan régen, 2009-ben, AP nyert Csoportot (14-2 - amiből ~1700 támadó yarddal és 18 TD-vel vette ki a részét), nyert playoff meccset Favre-val. Super Bowlt nem játszottak, de a Saints ellen nem AP-n múlott (3 TD).
Lehet csoportot, PO meccset, SB nyerni elite RB nélkül is, de elite QB nélkül már bajosan (vagy extrém domináns deffel). Pont ezt a különbséget érzékelteti a fizetés is, a top5 QB fizuja Vs top5 RB. (bár CJ hamarosan szükíteni fogja a rést).
Egyszerűen nem arról van szó, hogy a túlfoglalkoztatott (túl sok labdával tömött) elite RB-k miatt nem nyertek PO meccset ezek a csapatok, mert visszahúz egy gárdát, ha túl jó egy RB, hanem a többi csapatrész gyengeségei okozták (okozzák) a lemaradást. A példaképpen idecitált évben ráadásul még fizetési sapka sem volt, nem hasíthattak ki ezek a srácok akkor pénzt a keretből, hogy más játékosnak már ne jutott volna hely...
"Backs aren't as valuable as you think"
Ez meg egy eszement faszság. 2000y az 2000y!
több mint 13 éve
Én is ideszemtelenkednék egy hírrel...Vagy olyasfélével.
: Pos:
Cecil Shorts - WR - Jaguars
Jaguars.com's John Oehser expects rookie WR Cecil Shorts to be "starting by midseason," and possibly emerge as the "best receiver on the roster" by the end of the year.
Shorts caught five passes for 52 yards in the Jaguars' second preseason game, and may be working his way up a weak receiver depth chart in Jacksonville. Currently, Shorts is listed on the third team behind Jason Hill and Jarret Dillard. He's already making a move on Dillard, and Hill isn't exactly tough competition.
több mint 13 éve
Kirk Morrison már nem jön vissza. Ment a Billsbe pótolni Poslusznyt, (aki meg ironikus módon pont az ő helyére).Pár érdekesség a tegnapi és ma éjjeli rádiomüsorokból:
1. Rod Isaacat nickel, CB és safety(!) posztra is képezik. Jack szerint bár fog szerepet kapni idén, de még nem túl sokat.
2. Megerősítette, hogy David a kezdő QB, ezt ma megismételte az edzések előtt. Nagyon dicsérte McCownt.
3. Tony Boselli szerint Eugene Monroenak össze kell kapnia magát (ha valakinek neki elhiszem) mert ez eddig kevés tőle, szerinte Whimper nem volt olyan rossz a Falcons ellen. Meester játszik legjobbanjelenleg az O-lineból.
4. Jeff Lageman szerint a picket leszámítva Garrard elég jól játszott a Falcons ellen, főleg ha azt vesszük, hogy 8 hónap óta először játszott.
5. Lageman szerint Hart újra nem játszott jól. Nem jó jel. Szerintem ő és Underwood lesznek az első Gene Smith által draftolt játékosok akik végleg lesznek küldve. (Underwood elöször szintén ki lettt téve '09ben, de a practice squadba visszaigazoltuk egyből).
6. A backup C John Estes Lageman szerint nagyon, nagyon biztatóan játszott a 2. félidőben. Tony Moll gyengus, mig Spitz közepes volt.
7. Lageman szerint sack ügyben a Bills O-line a legjobb recept amit egy orvos felírhat a védőfalunknak és a pass rushereinknek. Azt is mondta, hogy a 3 preseason felvétel alapján Marcell Dareus a legjobb játékos már most a Bills Dben.
(. Boselli Monroet, Lageman Prosinkskit, Isaacet és Matt rothot fogja figyelni, mig John Oesher Jenningsre kíváncsi. Mint (sejtelmesen megjegyezte) fontos szerep várhat rá idén...
Alualu nem edzett, de semmi komoly baja nincs. Karim továbbra is lábadozik. Kampman szerint Tyson és a D-line szemmel láthatólag fejlődött:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=10378
(Alualuról Jeff és Boselli is kisebb ódákat zengett a Jaguars This Weekben. Lageman szerint amit Knightonból látott múlt pénteken bíztató, kérdés tud-e igy játszani 60 percen át.)
Gabbert a kezdő QB kérdésről:
“At the end of the day the coaches make the decision,” Gabbert said. “David is a great quarterback. He’s helping me along and he’s the guy for this team right now. He’s a veteran. He’s been the starter here for I don’t know how many years, six years now. So he’s doing a great job and the same thing for him. It’s all about getting reps because we’re improving every day. Training camp is a process. Preseason is a process but we’ll be ready to go at the start of the regular season.”
A Pro Football Focus Jags szezonelőzetese:
https://www.profootballfocus.com/blog/2011/08/24/pff-preview-2011-jacksonville-jaguars/
MJD újra fogadkozott, hogy 100%osan érzi magát, és készen fog állni szezonkezdetre: http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=10377
Ha már RBk, Pete Prisco írt egy cikket (elsősorban a Chris Johnson holdout miatt) arról, hogy hiába vanb egy csapatnak Top RBje, önmagában már nem annyira jelentős a szerepük.
http://peteprisco.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/6315047/31524065
Ez a rész nagyon érdekes és több mint elgondolkodtató:
The top five running backs in the NFL are arguably Chris Johnson, Adrian Peterson, Arian Foster, Maurice Jones-Drew and Jamaal Charles. How many playoff games did they win between them last season? None. Zippo. Zilch. As we ready for the 2011 season, which one of those backs plays on a team favored to win its division? None. Zippo. Zilch.
Mivel a Jags egy run first csapat még mindig támadásban MJD képességei miatt, ez elég elgondolkodtató ránk nézve is...
És végül a tegnapi videósajtótájékoztatók:
Kampman: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4153
MJD: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4152
Gabbert: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4151
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Persze, eladó szempontjából érthető, minél jobban lehúzni a másikat, ha van olyan, aki hajlandó ennyire lehúzatni magát 😉 Egy 3. kör még szerintem is vállalható lett volna, az más kérdés, hogy egyáltalán volt-e olyan QB, akit érdemes lett volna korán húzni (szerintem nem nagyon), pláne feltrade-elni érte (még annyira sem), ráadásul túlzott ellenértékkel (nem). Ha olyan játékosért mész fel mindent megadva, aki kirángatja a franchise szekerét a katyvaszból, akkor megéri, de szerintem ha 1/16-tal húzzák valamelyik QB-t, aki bent marad addig, sem jártok rosszabbul, viszont marad egy 2. körös picketet, ami azért nem mindegy. Bár, ha hoztok rajta egy 25. vonalbeli puntert, akkor végülis mindegy 😛Na igen, lehet venni úgy is, hogy Franchise QB-re ment, vagy úgyis, hogy egy hathelyes ugrásért adott (szerintem) túl (kurvára) sokat 😊Wyattnem minden franchise qb-t lehet összekukázni a 199. helyen, valakiért meg kell küzdeni (Vikings elé kell kerülni). És ha neked olyan portékád van, amiért a vevő szinte mindent megadna, akkor Te is a lelkiismerttel vállalható legmagasabb árat fogod kiszabni érte...Húsrágó
több mint 13 éve
Hát nem tudom, most hogy nálunk hagyta a varászporát, lehet már a voodoo se fog menni neki. Úgy meg nehéz lesz csapatba kerülni. Marad a karate.És különben is (kopp, kopp, kopp) Harveynál nagyobb feltrade buktát úgysem lehet már csinálni....iktriadSzerintem ez tény! 😊 És még mindig motoszkál benne egy gondolat, hogy Denverben el fog kotyogni Ő szép csendben. Lehet, hogy csak annyi volt a baja, hogy tengerszinten kellett focizni? 😀Húsrágó
több mint 13 éve
Na igen, lehet venni úgy is, hogy Franchise QB-re ment, vagy úgyis, hogy egy hathelyes ugrásért adott (szerintem) túl (kurvára) sokat 😊Wyattnem minden franchise qb-t lehet összekukázni a 199. helyen, valakiért meg kell küzdeni (Vikings elé kell kerülni). És ha neked olyan portékád van, amiért a vevő szinte mindent megadna, akkor Te is a lelkiismerttel vállalható legmagasabb árat fogod kiszabni érte...
több mint 13 éve
És különben is (kopp, kopp, kopp) Harveynál nagyobb feltrade buktát úgysem lehet már csinálni....iktriadSzerintem ez tény! 😊 És még mindig motoszkál benne egy gondolat, hogy Denverben el fog kotyogni Ő szép csendben. Lehet, hogy csak annyi volt a baja, hogy tengerszinten kellett focizni? 😀
több mint 13 éve
Na igen, lehet venni úgy is, hogy Franchise QB-re ment, vagy úgyis, hogy egy hathelyes ugrásért adott (szerintem) túl (kurvára) sokat 😊WyattHa Gabbert beválik senkit se fog érdekelni az ára. Ha nem akkor meg már úgyis mindegy lesz (és költözünk?...)
És különben is (kopp, kopp, kopp) Harveynál nagyobb feltrade buktát úgysem lehet már csinálni....
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Na igen, lehet venni úgy is, hogy Franchise QB-re ment, vagy úgyis, hogy egy hathelyes ugrásért adott (szerintem) túl (kurvára) sokat 😊
több mint 13 éve
Akkor OK. Van valaki akinek esetleg kifelé áll a rúdja valahonnan, és erősítést jelentene? Milyen kaliberben lehet reménykedni? (gondolom középső körösnél jobb picket nem ad érte Gene).Garrard: Sanszos. Bár mondjuk Leftwichre is azt mondta JDR az ominózus 3. Green Bay elleni meccs előtt '07ben, hogy minden rendben lesz vele, aztán tudjuk mi lett(cut 2-3 nap múlva, mondjuk Lefty nem bírta volna elviselni hogy csere,. milyen ironikus hogy most már úgy néz ki beletörődött ebbe a szerepbe...). Jack szavai amúgy is néha óvatossággal kezelendőek bármilyen témában. Emlékszem mikor Greg Jonesnak'07ben elszakadt asszem az ACLje, azt mondta Jack, hogy "rendben lesz". Másnap IR-en volt. 😀
Garrard kérdés: szerintem sosem volt kérdés, JDR-t valahogy nem ilyen fazonnak látom. Garrard pedig mindig meg tudja lepni a szurkolókat (hol pozitívan, hol negatívan). Nekem az az érzésem, hogy most jól fog játszani (félidő alatt 2 TD és 120-140 y abből 10 futva), ami elég lesz, hogy erre az évre még megtartsa a szekrényét.Húsrágó
Nem hiszem, hogy picket adnánk valakiért, max ha súlyos a helyzet. És akkor is valami Justin 😊 kategóriás (=7. körös)tradere kell gondolni. Inkább valamilyen kerethirdetésnél kidobott RT-t fogunk összekukázni, ha kell.
Csak franchise QBra és small school prospectre('09ben egy 2. körös picket adott az addig mindenki számára ismeretlen Derek Coxért a Patsnek) hajlandó 2,. körös pickeket beáldozni. 😊Van valaki akinek esetleg kifelé áll a rúdja valahonnan, és erősítést jelentene? Milyen kaliberben lehet reménykedni? (gondolom középső körösnél jobb picket nem ad érte Gene).HúsrágóViccelsz bolondozol? 😂 Hogy a jó kis alacsonyabb ligás játékosokra ne maradjon pick? Inkább szór el egy 2. kört 😛Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Van valaki akinek esetleg kifelé áll a rúdja valahonnan, és erősítést jelentene? Milyen kaliberben lehet reménykedni? (gondolom középső körösnél jobb picket nem ad érte Gene).HúsrágóViccelsz bolondozol? 😂 Hogy a jó kis alacsonyabb ligás játékosokra ne maradjon pick? Inkább szór el egy 2. kört 😛
több mint 13 éve
Akkor OK. Van valaki akinek esetleg kifelé áll a rúdja valahonnan, és erősítést jelentene? Milyen kaliberben lehet reménykedni? (gondolom középső körösnél jobb picket nem ad érte Gene).Eben tegnap azt mondta bízik abban, hogy visszatér már a Titans ellen, mondjuk hogy milyen játékkal az kérdéses nekem. Ma veszik ki a varratokat a hátából a kis műtétje miatt. Az RT poszt számomra talán a legnagyobb Achilles sarkunk jelenleg. Nem sírnék ha jönne valaki, mert Whimper nem megoldás...A Scout Inc szerint 5 Jaguars játékos van szerintük a Top 200ban (MJD 38.; Daryl Smith 80.(!); Marcedes 147. Posluszny 160. Mathis 197.): http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/26858/scouts-top-200-missing-roos-betheaAzért ez érdekes lista. Aso kapcsán olvastam egy statisztikát, hogy 3 év alatt nem repült felé összesen 100 labda, annyira kerülték Őt az irányítók, míg Revis felé szezononként repül ennyi - ettől is annyira impresszívek a száma (képességeit nem vitatom). De nálam legalábbis a "nem is merik megpróbálni" nagyobb dominanciát sejtet a posztjára vonatkoztatva, mint amikor "kicsi félsszel , de azért odadobják".
iktriad
Visszakanyarodva offolásból: Jó lenne, ha Daryl Smith idén alátámasztaná ezt a 80. helyezését és a 99M$-os LB sor egésze baromira dominálna, mert igazán elnézegetnék egy jó DEF-et.
RT pozicióba nem kellene szerintetek valakit tradelni? Túl korai még aggódni?Húsrágó
iktriad
Garrard kérdés: szerintem sosem volt kérdés, JDR-t valahogy nem ilyen fazonnak látom. Garrard pedig mindig meg tudja lepni a szurkolókat (hol pozitívan, hol negatívan). Nekem az az érzésem, hogy most jól fog játszani (félidő alatt 2 TD és 120-140 y abből 10 futva), ami elég lesz, hogy erre az évre még megtartsa a szekrényét.
több mint 13 éve
http://www.bloggingtheboys.com/2011/8/23/2379008/the-beasts-of-the-nfc-east-why-my-division-is-still-better-than-yourAz elmúlt hat évben az AFC South csapatai aratták a legtöbb győzelmet a ligában. A cikk az NFC EAST-et fényezi, de a legtöbb győzelem mégis az AFC South neve mellet van 😊
több mint 13 éve
Eben tegnap azt mondta bízik abban, hogy visszatér már a Titans ellen, mondjuk hogy milyen játékkal az kérdéses nekem. Ma veszik ki a varratokat a hátából a kis műtétje miatt. Az RT poszt számomra talán a legnagyobb Achilles sarkunk jelenleg. Nem sírnék ha jönne valaki, mert Whimper nem megoldás...A Scout Inc szerint 5 Jaguars játékos van szerintük a Top 200ban (MJD 38.; Daryl Smith 80.(!); Marcedes 147. Posluszny 160. Mathis 197.): http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/26858/scouts-top-200-missing-roos-betheaAzért ez érdekes lista. Aso kapcsán olvastam egy statisztikát, hogy 3 év alatt nem repült felé összesen 100 labda, annyira kerülték Őt az irányítók, míg Revis felé szezononként repül ennyi - ettől is annyira impresszívek a száma (képességeit nem vitatom). De nálam legalábbis a "nem is merik megpróbálni" nagyobb dominanciát sejtet a posztjára vonatkoztatva, mint amikor "kicsi félsszel , de azért odadobják".
iktriad
Visszakanyarodva offolásból: Jó lenne, ha Daryl Smith idén alátámasztaná ezt a 80. helyezését és a 99M$-os LB sor egésze baromira dominálna, mert igazán elnézegetnék egy jó DEF-et.
RT pozicióba nem kellene szerintetek valakit tradelni? Túl korai még aggódni?Húsrágó
A Dtől sokat várok idén, főleg ha nem lesznek nagyobb sérülések (pl. Kampman, Pos; Session) szerintem pár sebességi fokozottal feljebb fog kapcsolni a védelem.
Kint megy a nagy agyalás, hogy mennyire van veszélyben Garrard helye. A fan base nagyon nagy része már Sunshinet akarja, de úgy tűnik egyelőre ezt most csak Garrard tolhatja el. Az FTUs Stellino szerint nem azonos a helyzet 2007tel, mert a; Garrard akkor sokkal meggyőzőbb volt mint Lefty (Gabbert 4 negyed alatt eddig nem volt annyira meggyőző), és b; Garrard tapasztalt veterán volt már '07ben, Gabbert rookie. Én most azt mondom, csak akkor lesz váltás QB poszton, ha Garrard bűnrosszul játszik a Bills ellen, míg Gabbert (vagy McCown, ne feledkezzünk el róla!) nagyot játszik. Megmondom őszintén, bár csipem Blainet és hosszú távon biztos sok örömet fog szerezni, még nem áll készen. David -akármennyire kiegyensúlyozatlan tud lenni- már bizonyította hogy igen.
több mint 13 éve
A Scout Inc szerint 5 Jaguars játékos van szerintük a Top 200ban (MJD 38.; Daryl Smith 80.(!); Marcedes 147. Posluszny 160. Mathis 197.): http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/26858/scouts-top-200-missing-roos-betheaAzért ez érdekes lista. Aso kapcsán olvastam egy statisztikát, hogy 3 év alatt nem repült felé összesen 100 labda, annyira kerülték Őt az irányítók, míg Revis felé szezononként repül ennyi - ettől is annyira impresszívek a száma (képességeit nem vitatom). De nálam legalábbis a "nem is merik megpróbálni" nagyobb dominanciát sejtet a posztjára vonatkoztatva, mint amikor "kicsi félsszel , de azért odadobják".
iktriad
RT pozicióba nem kellene szerintetek valakit tradelni? Túl korai még aggódni?
több mint 13 éve
Az NFL Network rookiekat bemuató sorozotának újabb részében Gabbert (és Ponder - aki lassan átalakul Patrick Dempsey klónná 😊 - valamit Kyle Rudolph) edzőtáborbeli élményeit mutatja be. A végén van egy jelenet, amikor bemondja (egy Zach Miller passz) play jó hosszú kódját, a reakciója utána aranyos, de Mike Thomas benyögése("Jöhet még pár ilyen labda, fiam") se rossz egy egész szép passz után (: http://www.nfl.com/videos/nfl-everything-to-prove/09000d5d821accbf/Everything-to-Prove-Episode-27-Part-1
több mint 13 éve
A S terrelle Whitehead lett kitéve (illetve sérült, lehet megy IR-re), hogy Youngnak helye legyen.MJD és Kampman nem fog játszani a preseasonben: http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2011-08-23/jaguars-will-hold-maurice-jones-drew-and-aaron-kampman Britton pedig bizakodó avval kapcsiolatban, hogy ott lehet a nyitómeccsen: http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-08-23/story/jaguars-notebook-right-tackle-eben-britton-planning-play
Jennings után most Karim lábadozik az agyrázkódásából(Rashad már újra edz), viszont Shorts, Prosinksi és az UDFA rookie CB TJ Heath visszatért edzeni.
GM Gene eddigi preseason értékelése: http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=10371
Del Rio megerősítette, hogy még mindig David a kezdő QB, de azért nem ártana, ha kicsit magasabb sebességi fokozatba kapcsolna a héten (főleg a Bills meccsen). Tegnap a a rádióműsorában nagyon dicsérte McCownt az egész TC alatt nyújtott teljesítményért valamint a Falcons meccsen mutatott játéka miatt:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=10369
http://www.bigcatcountry.com/2011/8/23/2380458/jack-del-rio-on-garrard-deep-passes-and-starting-qbs
Kuharsky a témáról: http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/26875/jdr-on-deep-execution-by-garrard-offense
A BCC az O-line problémáíról: http://www.bigcatcountry.com/2011/8/23/2379070/jaguars-offensive-line-needs-to-gel
És Peter King tegnap jegyzete, amien nagyon nem ír új dolgot (mondjuk azt igen, hogy jelenleg az Alualu pick minden volt, csak reach nem...http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/peter_king/08/23/dallas/index.html?sct=nfl_t11_a0
A Scout Inc szerint 5 Jaguars játékos van szerintük a Top 200ban (MJD 38.; Daryl Smith 80.(!); Marcedes 147. Posluszny 160. Mathis 197.): http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/26858/scouts-top-200-missing-roos-bethea
És JDR: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4149 és David Garrard: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4150 tegnapi nyilatkozati képben és videóban
több mint 13 éve
Blaine milyen volt második heti meccsen kb. tömören?DenySemmilyen. Se TD, se INT, volt egy-két passz amit ő rontott el, néha viszont a WR-ek ejtették el. Viszont volt egy-két szép passza is. Nem ezzel a meccsel fogja bejátszani magát a kezdőbe.
több mint 13 éve
Blaine milyen volt második heti meccsen kb. tömören?
több mint 13 éve
Újabb Ex-Iowa játékos érkezőben Jacksonvillebe - a RB Albert Youngszegény, igazi töltelék.
http://www.bigcatcountry.com/2011/8/22/2378388/free-agent-rb-albert-young-heading-to-jaguars
Mivel Jennings, Karim, Richard Murphy mind kisebb sérülés után vannak, MJD meg pihenőzik, ezért kell egy backup RB. Na ő lesz Young. UDFA rookie volt 2008ban, a Vikings alakalmazta eddig. Itt vannak az eddigi statjai:
http://www.nfl.com/player/albertyoung/2507378/profileiktriad
több mint 13 éve
Bár nagyon kíváncsi leszek mi lesz a mai "MMQB Tuesday editionben" ime Peter King videója a QB kérdésről, a defensreről és MJDről:http://sportsillustrated.cnn.com/video/nfl/2011/08/22/king_jaguars.SportsIllustrated/index.html
És FTU cikk Paul Poslusznyval a középpontban(ha már a Bills lesz a következő ellenfél szombaton): http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-08-22/story/lb-paul-posluszny-eager-reward-jaguars-their-investment-him
több mint 13 éve
Újabb Ex-Iowa játékos érkezőben Jacksonvillebe - a RB Albert Younghttp://www.bigcatcountry.com/2011/8/22/2378388/free-agent-rb-albert-young-heading-to-jaguars
Mivel Jennings, Karim, Richard Murphy mind kisebb sérülés után vannak, MJD meg pihenőzik, ezért kell egy backup RB. Na ő lesz Young. UDFA rookie volt 2008ban, a Vikings alakalmazta eddig. Itt vannak az eddigi statjai:
http://www.nfl.com/player/albertyoung/2507378/profile
több mint 13 éve
A hány QB lesz a végső keretben, Gene Smith ezt válaszolta hétfő éjjeli rádioműsorában: "If there are 3 (quarterbacks) in our top 53 players, we will keep 3."iktriadüzenem neki, hogy ha a 3 legjobb játékosa QB, akkor kettőt cseréljen el más poszton lévő játékosokra. Lehetőleg úgy, hogy ne kettőt kapjon cserébe, hanem többet. 😛