Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Itt vannak a meccs utáni nyilatkozatook 1 videóba sürítve:www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jacksonville-Jaguars-postgame-press-conference/b2d53861-172e-4e0f-be66-8e3b43d23bc6
Gus elismerte, hogy alaposan lebaszta a társaságot a szünetben. Mondjuk nem sokat használt a dolog....
1-15nél lenne szerintetek edzőcsere (HC)? Vagy még adnátok egy évet a stábnak?BazzaniMarad mindenki a helyén. Will Blackmon és Ball is visszajöhetett volna még év végén, de az hogy IRre raktuk őket azt jelenti, hogy inkább tartalékoljuk őket 2015re. (Bár Ball mondjuk FA lesz a szezon után.)
Hurnsről van valami hír, mennyire súlyos a concussion? Bye week alatt felépül, remélem 😐mustaine2 hét elég kell, hogy legyen a felépülésére. Ha meg súlyosabb a dolog, akkor ő is megy IRre szerintem a fentebb ecsetelt okok miatt.
több mint 11 éve
Arról már komolyan nem ő tehet, hogy nem kap labdát miután üresre játszotta magát.Hurnsről van valami hír, mennyire súlyos a concussion? Bye week alatt felépül, remélem 😐mustaineIgen. Az a hír, hogy ratyi.
Egyébként pedig ilyen siralmas játék után nem tudom őt hypeolni, úgyhogy marad Mike Evans, bocsi mustaine. 😀Stez
több mint 11 éve
Hurnsről van valami hír, mennyire súlyos a concussion? Bye week alatt felépül, remélem 😐mustaineIgen. Az a hír, hogy ratyi.
Egyébként pedig ilyen siralmas játék után nem tudom őt hypeolni, úgyhogy marad Mike Evans, bocsi mustaine. 😀
több mint 11 éve
Hurnsről van valami hír, mennyire súlyos a concussion? Bye week alatt felépül, remélem 😐
több mint 11 éve
1-15nél lenne szerintetek edzőcsere (HC)? Vagy még adnátok egy évet a stábnak?
több mint 11 éve
Alulról mindenképp. Top 32es csapat vagyunk, ez vitathatatlan. 😀😀Majd még igyekszem pozitívumokat keresni a meccsről velünk kapcsolatban. Már azon túl persze, hogy vége lett. 😀😀iktriadEldőlt meccsek eredményeinek (elfogadható közelire való) kozmetikázásában tavalyhoz képet elképesztő a fejlődés, de liga szinten is top10-es a gárda érzésem szerint!Húsrágó
több mint 11 éve
Majd még igyekszem pozitívumokat keresni a meccsről velünk kapcsolatban. Már azon túl persze, hogy vége lett. 😀😀iktriadEldőlt meccsek eredményeinek (elfogadható közelire való) kozmetikázásában tavalyhoz képet elképesztő a fejlődés, de liga szinten is top10-es a gárda érzésem szerint!
több mint 11 éve
Jó hír, Shortsnak nincs baja. Ma is 100 yard felett zárt. Az nem rossz. Én Alualut éreztem nagyon súlytalannak passzvédekezésben ezen az elátkozott meccsenCyp baromira mérges volt magára a meccs után:
Ace-t meg b.ssza meg egy taliga apró majom
Cypriennek meg 15 yard kevés, hogy valahogy földre vigyen valakit, úgyhogy a majmok menjenek hozzá isHúsrágó
Cyprien: I'm angry, I felt I should have helped the team more. .We played terrible. We didn't play well. We play this game because we love it. I'll go back and prove it to myself.De azért volt pár pozitív szava is:
I'm a combination of angry at myself and frustrated. We are better than this. We'll show it and turn this thing around.
I think the young guys do a good job staying focused during the game. We'll turn this around, no questionMajd még igyekszem pozitívumokat keresni a meccsről velünk kapcsolatban. Már azon túl persze, hogy vége lett. 😀😀
több mint 11 éve
Én Alualut éreztem nagyon súlytalannak passzvédekezésben ezen az elátkozott meccsenAce-t meg b.ssza meg egy taliga apró majom
Cypriennek meg 15 yard kevés, hogy valahogy földre vigyen valakit, úgyhogy a majmok menjenek hozzá is
több mint 11 éve
A legnagyobb pozitívum: jövő héten tuti nem fogunk kikapni!!!WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem ártana egy jobban blokkoló TE, bar Harbor szerintem nem teljesít rosszul, már ami az elkapásokat illetiphylosMondom, Marcedes jön vissza. Blokkolásban még mindig ligaelit. és Nic Jacobs se rossz ezen a téren.
több mint 11 éve
nem ártana egy jobban blokkoló TE, bar Harbor szerintem nem teljesít rosszul, már ami az elkapásokat illeti
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Voltak bíztató jelek ma, bár ahhoz csak fél szemmel kell látni a meccset (a hibákat ne keressük) Bortles nem volt ma rossz, sőt az INT sem volt egy nagy hiba, ilyet dobott Manning tavaly Poz kezébe. Ha minden ilyen meccsen tudná ezt hozni a futás meg a jó védelem mellett, akkor nem 1 w lenne.phylosJa, bár sajna ez a 14 pont ránk nézve hízelgő. Viszont Denard személyében van RBnk. A Gerhart projektnek viszont úgy tűnik reszeltek.
Reméljük Hurns, meg Cecil felépül a bye week alatt. Utána meg már lesz Marcedes is.
több mint 11 éve
Voltak bíztató jelek ma, bár ahhoz csak fél szemmel kell látni a meccset (a hibákat ne keressük) Bortles nem volt ma rossz, sőt az INT sem volt egy nagy hiba, ilyet dobott Manning tavaly Poz kezébe. Ha minden ilyen meccsen tudná ezt hozni a futás meg a jó védelem mellett, akkor nem 1 w lenne.
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Most csak 14 ponttal kaptunk ki Londonban, szemben a tavaly 32vel. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen. 😀😀
több mint 11 éve
Ez igen kellemetlen, akkor meglehet az az 5 TD-s tippem. 😀Pontosan.Blake.mustaine
Mindennek a kulcsa Blake. 😀Stez
Romo és McClain is aktív a Cowboysban. Utóbbi nem tudni, menyit tud majd játszani.
Nálunk nincs meglepi az inaktívakat illetően:
WR Mike Brown, RB Storm Johnson, CB Tommie Campbell, LB Jeremiah George, RG Brandon Linder, OT Sam Young, DE Andre Branchiktriad
több mint 11 éve
Pontosan.Blake.mustaine
Mindennek a kulcsa Blake. 😀Stez
Romo és McClain is aktív a Cowboysban. Utóbbi nem tudni, menyit tud majd játszani.
Nálunk nincs meglepi az inaktívakat illetően:
WR Mike Brown, RB Storm Johnson, CB Tommie Campbell, LB Jeremiah George, RG Brandon Linder, OT Sam Young, DE Andre Branch
több mint 11 éve
Blake.mustaine
Mindennek a kulcsa Blake. 😀
több mint 11 éve
Ez Cypren meccse lesz.
több mint 11 éve
Scobee bemikrofonozva a tegnapi Fan Rallyn. www.jaguars.com/media-gallery/videos/NFL-Fan-Rally-Scobee-Micd-Up/1f813c14-9949-4792-be6c-0a791f8203a6
A kedvenc pillanatom a reakciója, mikor meglát egy LSU mezt(Scobee az állami "rivális" Louisana Techre járt anno)! 😀😀
Érzem, hogy ez lesz Lee nagy meccs. (Játszik egyáltalán?)Sixo67Gus azt mondta, nagyon jól dolgozott a héten edzéseken, szerintem látjuk ma.
Érzem, hogy ez Bortles meccse lesz.McClain lehet nem is játszik a Cowboysban. Legyen inkább 4 nekünk, és 1 tehenészeknek, ha így(valamilyen kisebb csoda folytán) nyerünk.
5 TD-passzt oszt szét, kettőt kap Hurns, egyet Robinson, egyet Scandrick, és még egyet McClain.Stez
több mint 11 éve
Érzem, hogy ez Bortles meccse lesz.5 TD-passzt oszt szét, kettőt kap Hurns, egyet Robinson, egyet Scandrick, és még egyet McClain.
több mint 11 éve
Mondj egy csapatot ahol a 4. és 5. számú elkapó jobb , mint a Jagsnél.5 😀Ha ő a 4. akkor Ace hanyadik lolSixo67Érzem, hogy ez lesz Lee nagy meccs. (Játszik egyáltalán?)Sixo674. számú WR jelenleg, szerintem nem sok szerepet kap. Egyébként a mai meccsre probable besorolást kapott ő is, és Shorts is.mustaine
Shorts, Robinson, Hurns, Lee, Ace a sorrend a hivatalos DC szerint 😀mustaine
több mint 11 éve
5 😀Ha ő a 4. akkor Ace hanyadik lolSixo67Érzem, hogy ez lesz Lee nagy meccs. (Játszik egyáltalán?)Sixo674. számú WR jelenleg, szerintem nem sok szerepet kap. Egyébként a mai meccsre probable besorolást kapott ő is, és Shorts is.mustaine
Shorts, Robinson, Hurns, Lee, Ace a sorrend a hivatalos DC szerint 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hurns, Robinson és Shorts tuti előttük sztem.Ha ő a 4. akkor Ace hanyadik lolSixo67Érzem, hogy ez lesz Lee nagy meccs. (Játszik egyáltalán?)Sixo674. számú WR jelenleg, szerintem nem sok szerepet kap. Egyébként a mai meccsre probable besorolást kapott ő is, és Shorts is.mustaine
több mint 11 éve
Ha ő a 4. akkor Ace hanyadik lolÉrzem, hogy ez lesz Lee nagy meccs. (Játszik egyáltalán?)Sixo674. számú WR jelenleg, szerintem nem sok szerepet kap. Egyébként a mai meccsre probable besorolást kapott ő is, és Shorts is.mustaine
mustaine