Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Lageman elemzi a punt egység problémái vasárnap:www.jaguars.com/media-gallery/videos/All-Access-Film-Room/b8fa16fa-ce1f-4fc3-a234-76ed2849fdb3
Telvin Smithnek tényleg nem volt jó napja...
De azért a D fejlődik:
Tavaly ilyenkor 8 meccs után -178 volt a pontkülönbségünk. Idén 9 meccs után -110nél vagyunk.
több mint 11 éve
Hurns a Bengals elleni meccsről:www.jaguars.com/media-gallery/videos/Hurns-I-try-to-be-consistent/4c3f01c4-c757-4b63-bb91-dfe6cd5f9185
| Az angol lordok sírva fakadnának ha ezt az angolt hallanák 😀 |
Nagyjából azt mondta a szokásos tölteléken kívül, (be better, work hard, etc) hogy amint a labda a levegőben van, agresszívnak kell lenni. Szoros meccs volt, mert a második félidőben jó volt a védelem és jöttek a turnoverek, így meg volt az esély a fordításra (Más kérdés, hogy Blake INT-je közbeszólt a végén 😕 )
A második TD-t érezte nehezebbnek, mert a védő közel volt hozzá. Az elsőnél a DB nem figyelte a labdát, így "pretty easy"nek érzi (Nem tudom, hogy Blake így akarta-e dobni, de szerintem nem egészen. Összevissza kacsázott a labda, ahogy elhagyta a kezét. Más kérdés, hogy mégis így lett jó)
Bíznak egymásban Blake-kel, egyre jobb a chemistry.
Jól érzi magát a csapatnál, de vannak hullámvölgyek és hullámhegyek a játékában. Most az a legfontosabb, hogy konzisztens tudjon maradni, és tudja tartósítani a jó formát. Ugyanúgy készül mint eddig, azzal a különbséggel, hogy próbál keményebben edzeni, hogy minél jobb legyen hétről hétre.
több mint 11 éve
Lehet szavazni Allen Hurnsre, hogy ő legyen a hét rookieja!Nem kell Eagles fanbase, mustaine rászánja az egész napját, és folyamatosan szavazgat majd, tol rá pár ezret 😀
www.nfl.com/voting/rookies/2014/REG/9?module=HP11_content_stream_voting_pepsi#playerId:0ap3000000421408
Mustaine, mobilizáld a teljes Eagles fanbaset (meg akit még tudsz), hogy a lieblinged nyerjen a héten! 😀😀iktriad
több mint 11 éve
Lehet szavazni Allen Hurnsre, hogy ő legyen a hét rookieja!Kár, hogy a kuka védelmetek nem tudta tartani Jeremy Hillt, így ő fogja kapni 😕
www.nfl.com/voting/rookies/2014/REG/9?module=HP11_content_stream_voting_pepsi#playerId:0ap3000000421408
Mustaine, mobilizáld a teljes Eagles fanbaset (meg akit még tudsz), hogy a lieblinged nyerjen a héten! 😀😀iktriad
több mint 11 éve
Lehet szavazni Allen Hurnsre, hogy ő legyen a hét rookieja!Mustaine, mobilizáld a teljes Eagles fanbaset (meg akit még tudsz), hogy a lieblinged nyerjen a héten! 😀😀
több mint 11 éve
Cincyből - Londoba -> egy rövid road tripp video. www.jaguars.com/media-gallery/videos/On-the-Road-Journey-to-London/9b217a76-1527-4f8f-bc91-0cce136230a0
Tegnapi összefoglaló:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Inside-the-Jaguars-Landed-in-London/6829ec42-b56d-4914-b9bc-0df071cf844b
Az Eagles leigazolta Iktriad nagy kedvencét, az egykori horvát csatárt és Jaguars safetyt, Chris "Robert Prosinecki" Prosinskit. 😕mustaineHOLY SHIT! 😀😀
A csapat pontokért játszik nem a statisztikájért.....Pontok nincsenek a statisztika mehet a bilibe.m-bryoTudom szar elfogadni, de ettől még tény: idén a fejlődésért játszunk elsősorban. Jövőre már a pontokért is. Lásd még Gus tegnapi nyilatkozata:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley-Compete-anywhere-any-time-any-place/45622992-e584-4801-bcb7-b4bc392730c6
több mint 11 éve
A csapat pontokért játszik nem a statisztikájért.....Pontok nincsenek a statisztika mehet a bilibe.
több mint 11 éve
Az Eagles leigazolta Iktriad nagy kedvencét, az egykori horvát csatárt és Jaguars safetyt, Chris "Robert Prosinecki" Prosinskit. 😕
több mint 11 éve
Tessék m-bryo, a Pro Football Focusnál az eheti összefoglalóban mind a négy kiemelt Jags játékos(Hurns, Ryan Davis, Linder és ... McClendon? 😀😀) pozitív osztályzatot kapott, ezzel szemben A.J. Green meg negatívat! www.profootballfocus.com/blog/2014/11/03/refo-jaguars-bengals-week-9/
Aki megy Londonba, csináljon már valami óriástáblát, amivel megüzeni Pásztornak, hogy mi vagyunk a családja 😀😀HöriDe biztos ami biztos, ezt franciául is írja majd ki arra a plakátra. 😀😀
több mint 11 éve
Aki megy Londonba, csináljon már valami óriástáblát, amivel megüzeni Pásztornak, hogy mi vagyunk a családja 😀😀
több mint 11 éve
Most már 1 Blackmon sincs az aktív keretben, Willt is IRRe tettük. Még nem Colvint aktiváltuk, hanem jött egy LB Khairi Fortt, a Saint idei 4. körös pickje, aki azóta már a Benglast is megjárta. A Californiára jár(mondjuk eredetileg Penn States volt, csak a Paterno balhé után lelépett onnan - Allen Robinson tehát ismerheti)t, szóval már 4en vannak az 53ban a Golden Bearsből nálunk. Pontosan. Még hányszor írjam már le? Tavaly az alapoktól kezdtük az építkezést, és a mostani kettős annyira rossz rostert örökölt, hogy ez még az eddigi erősítésekkel együtt is az NFL leggyengébb keretének számít!Akkor ugorj le a hídról, mást nem tudok mondani. 😀Konkrétan szeretem a sci-fi-t de amit Te írtál ide az UTÓPIA!!!!m-bryoÁ nálam már vicc kategória az egész csapat...ennyi.m-bryoBortlesre értettem a türelmet, nem a csapatra. Az mondjuk tény, az egyik némileg függ a másiktól is. De nem lesz egy csapásra jó csapat egy franchiseból. Jó draftok, jó FA-k kellenek, és okos vezetőség. Na itt évekig semmi sem volt meg. Gené konkrétan tönkretette az egész franchiset, ezen nincs mit szépíteni. És a ciki az, hogy ebből nem lehet 1-2 év alatt kijönni. Kurva unalmas egy Jags fan számára, eleged van, nem bízol már a csapatban, utálod a folyamatos szenvedésüket, abszolút megértem, hogy így érzel. Csak sajnos nem tehetsz mást, mint hogy türelmes vagy. Az elmúlt években is reménykedhettél, de akkor tudtad magadban, hogy halálra van ítélve a csapat, senki sem húzza ki a szarból, most legalább annyival beljebb vagytok, hogy egy pici fény pislákol az alagút végén, ami Bortles miatt van így. Legalább abban lehet reménykedni, hogy ez a gyerek hoz valami változást, és nem Gabbert-szintű játékos lesz.
Emiatt írtam korábban, hogy nagyon sok múlik majd a következő offseasonon. Milyen FA-kat hoztok, mert hely lesz szarásig, milyet draftoltok, és mellé ez a fiatal, idén még rookiekból álló csapat, meg Bortles egy teljes TC után hogy muzsikál majd együtt.
Nagyon agresszív FA kell, és nem csak odadobni a nevesebb FA-knak a nagy zsozsót, hanem mindezt okosan tenni, és lehetőleg nem olyan játékosokat elhozni, akik a nagy lóvé után már szarnak az egészre.Stez
Valamibe kapaszkodni kell egy franchise szurkolójának, ha a csapatnak egyszerűen nem megy. Hennevel kapaszkodni sem volt mibe. Vagy legyél Pats fan, ott mindig nyernek. 😊Stez
DE! Szemben a tavalyi évvel, ahogy az első 8 meccsen semmi esélyünk nem volt a győzelemre, Nem egészen ez a helyzet idén. Idénre az volt a csapat célja, hogy minden meccsen legyen reális esélyünk nyerni. Amióta Bortles kezd, a San Diego elleni utolsó negyedet(!) leszámítva MINDIG meccsben voltunk bárkivel. És tettük mindezt 28 első és másodéves játékossal(és ez a szám most már 29re nőtt, és lehet a hét végére 30 lesz Colvinnal), 10 olyan rookieval, aki idén már kezdett.
Az idei draftolt(vagy Hurns esetében UDFA) rookiek nagy része több mind biztató - Linder a legjobb falemberünk, Bowanko miatt sem lehet panasz. Hurns és Allen Robinson vezetik az NFLt a rookiek között TDkben és elkapásokban. És Leeről sem mondtam még le. Telvin volt a hét védője rookie létére. És Colvint még nem is láttuk.
A secondaryben jelenleg 4 másodéves kezd, és persze nem tökéletesek, de nem rajtuk megy el a meccs. A D-line brutálisan erős, domináns pass rusher nélkül!
Úgy tűnik Denard (másodéves játékos) személyében MJD utódja is megvan! Simán lehet 1000 yardos futónk már az idén(577 yard kell neki ehhez 7 meccsen). Ez ki gondolta volna 4 hete?
És Bortles minden hibája ellenére továbbra is biztató jeleket mutat. (A hibái, ahogy Stez is írta, mind korrigálható)
Ha te ennek ellenére nem látod, hogy igenis ennek a csapatnak van jövője, akkor nem tudok rajtad segíteni. Keress ez esetben egy másik kedvenc NFL csapatot.
több mint 11 éve
Akkor ugorj le a hídról, mást nem tudok mondani. 😀Konkrétan szeretem a sci-fi-t de amit Te írtál ide az UTÓPIA!!!!m-bryoÁ nálam már vicc kategória az egész csapat...ennyi.m-bryoBortlesre értettem a türelmet, nem a csapatra. Az mondjuk tény, az egyik némileg függ a másiktól is. De nem lesz egy csapásra jó csapat egy franchiseból. Jó draftok, jó FA-k kellenek, és okos vezetőség. Na itt évekig semmi sem volt meg. Gené konkrétan tönkretette az egész franchiset, ezen nincs mit szépíteni. És a ciki az, hogy ebből nem lehet 1-2 év alatt kijönni. Kurva unalmas egy Jags fan számára, eleged van, nem bízol már a csapatban, utálod a folyamatos szenvedésüket, abszolút megértem, hogy így érzel. Csak sajnos nem tehetsz mást, mint hogy türelmes vagy. Az elmúlt években is reménykedhettél, de akkor tudtad magadban, hogy halálra van ítélve a csapat, senki sem húzza ki a szarból, most legalább annyival beljebb vagytok, hogy egy pici fény pislákol az alagút végén, ami Bortles miatt van így. Legalább abban lehet reménykedni, hogy ez a gyerek hoz valami változást, és nem Gabbert-szintű játékos lesz.
Emiatt írtam korábban, hogy nagyon sok múlik majd a következő offseasonon. Milyen FA-kat hoztok, mert hely lesz szarásig, milyet draftoltok, és mellé ez a fiatal, idén még rookiekból álló csapat, meg Bortles egy teljes TC után hogy muzsikál majd együtt.
Nagyon agresszív FA kell, és nem csak odadobni a nevesebb FA-knak a nagy zsozsót, hanem mindezt okosan tenni, és lehetőleg nem olyan játékosokat elhozni, akik a nagy lóvé után már szarnak az egészre.Stez
Valamibe kapaszkodni kell egy franchise szurkolójának, ha a csapatnak egyszerűen nem megy. Hennevel kapaszkodni sem volt mibe. Vagy legyél Pats fan, ott mindig nyernek. 😊
több mint 11 éve
Konkrétan szeretem a sci-fi-t de amit Te írtál ide az UTÓPIA!!!!Á nálam már vicc kategória az egész csapat...ennyi.m-bryoBortlesre értettem a türelmet, nem a csapatra. Az mondjuk tény, az egyik némileg függ a másiktól is. De nem lesz egy csapásra jó csapat egy franchiseból. Jó draftok, jó FA-k kellenek, és okos vezetőség. Na itt évekig semmi sem volt meg. Gené konkrétan tönkretette az egész franchiset, ezen nincs mit szépíteni. És a ciki az, hogy ebből nem lehet 1-2 év alatt kijönni. Kurva unalmas egy Jags fan számára, eleged van, nem bízol már a csapatban, utálod a folyamatos szenvedésüket, abszolút megértem, hogy így érzel. Csak sajnos nem tehetsz mást, mint hogy türelmes vagy. Az elmúlt években is reménykedhettél, de akkor tudtad magadban, hogy halálra van ítélve a csapat, senki sem húzza ki a szarból, most legalább annyival beljebb vagytok, hogy egy pici fény pislákol az alagút végén, ami Bortles miatt van így. Legalább abban lehet reménykedni, hogy ez a gyerek hoz valami változást, és nem Gabbert-szintű játékos lesz.
több mint 11 éve
Á nálam már vicc kategória az egész csapat...ennyi.m-bryoBortlesre értettem a türelmet, nem a csapatra. Az mondjuk tény, az egyik némileg függ a másiktól is. De nem lesz egy csapásra jó csapat egy franchiseból. Jó draftok, jó FA-k kellenek, és okos vezetőség. Na itt évekig semmi sem volt meg. Gené konkrétan tönkretette az egész franchiset, ezen nincs mit szépíteni. És a ciki az, hogy ebből nem lehet 1-2 év alatt kijönni. Kurva unalmas egy Jags fan számára, eleged van, nem bízol már a csapatban, utálod a folyamatos szenvedésüket, abszolút megértem, hogy így érzel. Csak sajnos nem tehetsz mást, mint hogy türelmes vagy. Az elmúlt években is reménykedhettél, de akkor tudtad magadban, hogy halálra van ítélve a csapat, senki sem húzza ki a szarból, most legalább annyival beljebb vagytok, hogy egy pici fény pislákol az alagút végén, ami Bortles miatt van így. Legalább abban lehet reménykedni, hogy ez a gyerek hoz valami változást, és nem Gabbert-szintű játékos lesz.
Nagyon agresszív FA kell, és nem csak odadobni a nevesebb FA-knak a nagy zsozsót, hanem mindezt okosan tenni, és lehetőleg nem olyan játékosokat elhozni, akik a nagy lóvé után már szarnak az egészre.
több mint 11 éve
Á nálam már vicc kategória az egész csapat...ennyi.
több mint 11 éve
Konkrétan nálam már ennyi év alatt a türelem elszált!!!m-bryoBortlesneek ez volt a 6ok meccse kezdőként, és már le is mondasz róla(mert hogy róla beszélünk most csak)?
Az utolsó 4en úgy játszik mint egy rookie, ami azért visszaesés, mert a Colts, Chargers, Steelers meccseken egyáltalán nem úgy játszott. TÜRELEM, esz még jobb is. A közepes teljesítményével is meccseben voltunk az AFC Northot vezető Bengals ellen, idegenben,
több mint 11 éve
Konkrétan nálam már ennyi év alatt a türelem elszált!!!Mondjuk te pont örülnél, ha legalább ennyire fogalmatlan lenne Geno. 😀Stez is tisztában van ezzel, csak kedvenc játékosokról nehéz az ilyet beismerni. 😀BekiStez válasza érkezik in 3... 2... 1.... 😀😀iktriadNem tehet róla szegény, hogy fogalmatlan QB-k dobálnak felé...mustaineAllen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.mustaineHurns meg remélem most nem tűnik el meccsekre, mint az Eagles utáni pár találkozón.iktriad
Bortles szar, de a legjobb az egészben az, hogy a hibái olyanok, amiken simán lehet, és fog is javítani. De a zsebben jól mozog, azért nem fossa össze magát a nyomásnál, és érzi is azt, nem tiszta célpont a pass rushereknek. Most az, hogy fos dobásokat vállal be, az rookie mistake. Nem hoz jó döntéseket, ami súlyos hiba, de ezen a tapasztalat, az idő, és a WR-ekkel való összeszokottság segít, hogy ha Bortles okos. Akkor tudni fogja az elkapói korlátait, meg a stílusukat, kinek hová, meddig dobhatja, mit vállalhat be.
Egy ekkora foshalmaz csapatban, 183789274398483273 újonccal előtted a falban, melletted a WR sorban, hát ember legyen a talpán, aki rögtön király lesz. Bortles nem Luck szintű tehetség, sosem lesz az, de ne feledjük el, hogy Lucknak future HOF WR-je volt segítségként, plusz Hilton. Reggienek bármikor odadobhatta a labdát, catch volt.
Bortles egy BB szintet simán le tud hozni 1-2 éven belül, ha a körülötte lévő csapatot is sikerül megerősíteni. Bárki mondhat bármit, én szezon után Shortsot röhögve elengedném a piacra az évi 5-6 millás jóslatokkal együtt, és hoznék egy biztos kezű célpontot, egy playmaker WR-t. Plusz valami olyan tight endet, aki valamit csinál is, mert ahogy látom, itt olyan nincs. 😀
Robinson és Hurns mindketten tehetségesek, bár nagyobb potenciál előbbiben van, viszont ami Bortles szempontjából a legfontosabb lenne, hogy valaki biztoskezű legyen, emberrel a nyakán is elkapja a labdát, az Hurnsben például nagyon ritkán van meg. 3-4 hetente van 1-2 villanása, de onnantól eltűnik. Az inkonzisztens játék a WR-eknél szvsz a lehető legrosszabb. Leeről nem is beszélek, ő a no comment kategória. Igazából egy top Blackmon lenne a legnagyobb upgrade ennek a csapatnak.
De amúgy mit is kéne beismernem akkor Bortlesről pár meccs után? 😀
Hogy sokat hibázik, hogy kurva fos döntéseket hoz? Ja, sokat hibázik, kurva rossz döntéseket hoz. És? A legviccesebb az egészben, hogy a meccsenkénti 2 pickje ellenére is több reménnyel ül le bármelyik Jax fan a TV elé meccset nézni, mint amikor Henne dobált.
Bortlesnek nem idén kell világot váltania. Soha nem kell megváltania azt, senki sem ezt várja tőle. A BB szintre sem most kell felérnie, és nem is jövőre. De felnő majd, ha köré valami csapatot is elkezdenem odarakni. Az pedig, hogy legyen más játékos, nem jön el egyik hétről a másikra, a döntései sem lesznek sokkal jobbak. Most még nem. A fejlődést évek távlatában kell nézni, nem hetek távlatában. Azért azt se feledjük el, hogy ez a jelenlegi kezdőcsapat konkrétan szerintem egy napot nem játszott így a TC-ben például, mert az egyik nem volt kezdő, a másik sérült volt, stb stb. És ezek fontos tényezők.
Bortles nem ismeri a csapattársai határait, most kezdi megismerni. Próbálkozik, feszegeti a határokat, és megtanulja, mit lehet és mit nem.
Ő legalább feszegeti a határokat, de most ha megnézed Hennet, aki inkább röhögve lesétál -20-as difinél, és nem vállalja be a necces dobásokat, futásokat, csak hogy ne adja el a labdát, vagy ne sérüljön meg... Az jobb? Szerintem nem.
Bortlesnek türelem kell, és egy megfelelő mentor, aki ahogy látom, azért megvan most.
Viszont az a mentalitás, hogy ő legyen a legjobb, hogy mindig mindenáron nyerni akarjon, na ez a mentalitás teszi majd jó játékossá. Mert fejlődni akar, és fejlődni is fog. Nincs ezzel semmi gond, most még sokat hibázik, ratyi szegény, de még ezekkel a hatalmas hibáival is sokkal nagyobb potenciál van benne, mint a liga starter QB-inat felében.
22 éves még csak. Szerintem már a 25-26 lesz tapossa majd, amikor tényleg jó szezonokat hoz majd.
Jacksonvilleben azért kicsit más tészta dobálni, mint Atlantában, ahol a segged alá tolnak egy akkor elit Whiteot, majd hoznak egy elit TE-t, és hogy ne bízzák a véletlenre, egy Jonest.
Türelem.Stez
több mint 11 éve
Snapszámok tegnapról:OFFENSE (63 snaps)
QB: Blake Bortles 63.
OL: Zane Beadles 63, Austin Pasztor 63, Luke Joeckel 63, Luke Bowanko 63, Jacques McClendon 49, Brandon Linder 14.
RB: Denard Robinson 38, Toby Gerhart 20, Will Ta’ufo’ou 14, Jordan Todman 7.
WR: Allen Robinson 55, Allen Hurns 54, Cecil Shorts 53, Marqise Lee 6, Ace Sanders 0.
TE: Clay Harbor 51, Nic Jacobs 17.
DEFENSE (68 snaps)
DL: Chris Clemons 50, Sen’Derrick Marks 43, Roy Miller 39, Red Bryant 34, Tyson Alualu 33, Ziggy Hood 26, Ryan Davis 21, Abry Jones 17, Chris Smith 10.
LB: J.T. Thomas 68, Telvin Smith 34, Geno Hayes 34, LaRoy Reynolds 24, Jeremiah George 10.
DB: Johnathan Cyprien 68, Demetrius McCray 67, Dwayne Gratz 67, Josh Evans 61, Sherrod Martin 42.
Marqise 6, Ace 0 snappet volt fent a támadóknál. LaRoy Reynolds játszott sokat azután, hogy George megsérült.
Lesz 6 meccse bizonyítani, hogy Blakekel együtt (mert ők ketten még nem voltak páylán) lehet 1. számú is. .DDPersze, nagyszerű no 2 TE lehet, de ahhoz rengeteget keres.mustaineMarcedes nagyjából 5 éve volt a csúcson, amikor Garrard irányított. Idén sem sok mindent csinált sem ellenünk, sem a Washington ellen a hosszú TD-jét kivéve. Harminc éves már, ezért én tuti váltanék, mert sem ő, sem Harbor (LOL!) nem megoldás.mustaineSzerintem jön majd TE vagy FAről vagy a draftról, de azért én még nem mondanék le Lewisról. Az elmúlt években sérülések és/vagy pályán kívüli ügyek hátráltatták. Tavaly év végén volt 4 meccse amikor volt TD elkapása. Maradhat még képezni az utódját jövőre. Meg nem árt 1 sokat látott veterán ennyi ifjonc mellett.iktriad
több mint 11 éve
Persze, nagyszerű no 2 TE lehet, de ahhoz rengeteget keres.Marcedes nagyjából 5 éve volt a csúcson, amikor Garrard irányított. Idén sem sok mindent csinált sem ellenünk, sem a Washington ellen a hosszú TD-jét kivéve. Harminc éves már, ezért én tuti váltanék, mert sem ő, sem Harbor (LOL!) nem megoldás.mustaineSzerintem jön majd TE vagy FAről vagy a draftról, de azért én még nem mondanék le Lewisról. Az elmúlt években sérülések és/vagy pályán kívüli ügyek hátráltatták. Tavaly év végén volt 4 meccse amikor volt TD elkapása. Maradhat még képezni az utódját jövőre. Meg nem árt 1 sokat látott veterán ennyi ifjonc mellett.iktriad
több mint 11 éve
Marcedes nagyjából 5 éve volt a csúcson, amikor Garrard irányított. Idén sem sok mindent csinált sem ellenünk, sem a Washington ellen a hosszú TD-jét kivéve. Harminc éves már, ezért én tuti váltanék, mert sem ő, sem Harbor (LOL!) nem megoldás.mustaineSzerintem jön majd TE vagy FAről vagy a draftról, de azért én még nem mondanék le Lewisról. Az elmúlt években sérülések és/vagy pályán kívüli ügyek hátráltatták. Tavaly év végén volt 4 meccse amikor volt TD elkapása. Maradhat még képezni az utódját jövőre. Meg nem árt 1 sokat látott veterán ennyi ifjonc mellett.
több mint 11 éve
Marcedes nagyjából 5 éve volt a csúcson, amikor Garrard irányított. Idén sem sok mindent csinált sem ellenünk, sem a Washington ellen a hosszú TD-jét kivéve. Harminc éves már, ezért én tuti váltanék, mert sem ő, sem Harbor (LOL!) nem megoldás.
több mint 11 éve
Úgy tűnik, ha Colvin tényleg aktiváljuk (ezen a héten meg kell tenni - lejár a 21 nap- , ha játszatni akarjuk) akkor valószínűleg nickel CB poszton fogjuk először bevetni. Plusz valami olyan tight endet, aki valamit csinál is, mert ahogy látom, itt olyan nincs. 😀Van egy, de ő csak majd a 2.. Indy meccsen térhet vissza. Egyébként korrekt irás volt. Olyan tipikus Indy fanos, bő lére eresztett. 😀😀
Stez
És mi van ha a tehenészeknél már lesz Romo, és jól fog játszani? 😀😀Stanzit fogom követelni végig FYIMajd Höri méltatja eleget a Dallas ellen. 😛BekiHa mondjuk úgy játszik, mint a Miami vagy a Browns ellen, akkor nehéz lesz ezt megtennie. 😀iktriad
(mind2 csapatba)Höri
több mint 11 éve
Stanzit fogom követelni végig FYIMajd Höri méltatja eleget a Dallas ellen. 😛BekiHa mondjuk úgy játszik, mint a Miami vagy a Browns ellen, akkor nehéz lesz ezt megtennie. 😀iktriad
(mind2 csapatba)
több mint 11 éve
Mondjuk te pont örülnél, ha legalább ennyire fogalmatlan lenne Geno. 😀Stez is tisztában van ezzel, csak kedvenc játékosokról nehéz az ilyet beismerni. 😀BekiStez válasza érkezik in 3... 2... 1.... 😀😀iktriadNem tehet róla szegény, hogy fogalmatlan QB-k dobálnak felé...mustaineAllen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.mustaineHurns meg remélem most nem tűnik el meccsekre, mint az Eagles utáni pár találkozón.iktriad
Bortles szar, de a legjobb az egészben az, hogy a hibái olyanok, amiken simán lehet, és fog is javítani. De a zsebben jól mozog, azért nem fossa össze magát a nyomásnál, és érzi is azt, nem tiszta célpont a pass rushereknek. Most az, hogy fos dobásokat vállal be, az rookie mistake. Nem hoz jó döntéseket, ami súlyos hiba, de ezen a tapasztalat, az idő, és a WR-ekkel való összeszokottság segít, hogy ha Bortles okos. Akkor tudni fogja az elkapói korlátait, meg a stílusukat, kinek hová, meddig dobhatja, mit vállalhat be.
Egy ekkora foshalmaz csapatban, 183789274398483273 újonccal előtted a falban, melletted a WR sorban, hát ember legyen a talpán, aki rögtön király lesz. Bortles nem Luck szintű tehetség, sosem lesz az, de ne feledjük el, hogy Lucknak future HOF WR-je volt segítségként, plusz Hilton. Reggienek bármikor odadobhatta a labdát, catch volt.
Bortles egy BB szintet simán le tud hozni 1-2 éven belül, ha a körülötte lévő csapatot is sikerül megerősíteni. Bárki mondhat bármit, én szezon után Shortsot röhögve elengedném a piacra az évi 5-6 millás jóslatokkal együtt, és hoznék egy biztos kezű célpontot, egy playmaker WR-t. Plusz valami olyan tight endet, aki valamit csinál is, mert ahogy látom, itt olyan nincs. 😀
Robinson és Hurns mindketten tehetségesek, bár nagyobb potenciál előbbiben van, viszont ami Bortles szempontjából a legfontosabb lenne, hogy valaki biztoskezű legyen, emberrel a nyakán is elkapja a labdát, az Hurnsben például nagyon ritkán van meg. 3-4 hetente van 1-2 villanása, de onnantól eltűnik. Az inkonzisztens játék a WR-eknél szvsz a lehető legrosszabb. Leeről nem is beszélek, ő a no comment kategória. Igazából egy top Blackmon lenne a legnagyobb upgrade ennek a csapatnak.
De amúgy mit is kéne beismernem akkor Bortlesről pár meccs után? 😀
Hogy sokat hibázik, hogy kurva fos döntéseket hoz? Ja, sokat hibázik, kurva rossz döntéseket hoz. És? A legviccesebb az egészben, hogy a meccsenkénti 2 pickje ellenére is több reménnyel ül le bármelyik Jax fan a TV elé meccset nézni, mint amikor Henne dobált.
Bortlesnek nem idén kell világot váltania. Soha nem kell megváltania azt, senki sem ezt várja tőle. A BB szintre sem most kell felérnie, és nem is jövőre. De felnő majd, ha köré valami csapatot is elkezdenem odarakni. Az pedig, hogy legyen más játékos, nem jön el egyik hétről a másikra, a döntései sem lesznek sokkal jobbak. Most még nem. A fejlődést évek távlatában kell nézni, nem hetek távlatában. Azért azt se feledjük el, hogy ez a jelenlegi kezdőcsapat konkrétan szerintem egy napot nem játszott így a TC-ben például, mert az egyik nem volt kezdő, a másik sérült volt, stb stb. És ezek fontos tényezők.
Bortles nem ismeri a csapattársai határait, most kezdi megismerni. Próbálkozik, feszegeti a határokat, és megtanulja, mit lehet és mit nem.
Ő legalább feszegeti a határokat, de most ha megnézed Hennet, aki inkább röhögve lesétál -20-as difinél, és nem vállalja be a necces dobásokat, futásokat, csak hogy ne adja el a labdát, vagy ne sérüljön meg... Az jobb? Szerintem nem.
Bortlesnek türelem kell, és egy megfelelő mentor, aki ahogy látom, azért megvan most.
Viszont az a mentalitás, hogy ő legyen a legjobb, hogy mindig mindenáron nyerni akarjon, na ez a mentalitás teszi majd jó játékossá. Mert fejlődni akar, és fejlődni is fog. Nincs ezzel semmi gond, most még sokat hibázik, ratyi szegény, de még ezekkel a hatalmas hibáival is sokkal nagyobb potenciál van benne, mint a liga starter QB-inat felében.
22 éves még csak. Szerintem már a 25-26 lesz tapossa majd, amikor tényleg jó szezonokat hoz majd.
Jacksonvilleben azért kicsit más tészta dobálni, mint Atlantában, ahol a segged alá tolnak egy akkor elit Whiteot, majd hoznak egy elit TE-t, és hogy ne bízzák a véletlenre, egy Jonest.
Türelem.