Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Na, Blake csinált valami olyat, amit még egy Jags rookie QB sem soha: Még soha nem szerzett újonc Jags QB 1nél több TDt idegenben. Egészen tegnapig. Gabbertnek azt hiszem 1 vagy 2 alkalommal volt összesen 2 TDs meccse (már ha volt ilyen...), de azon csodálkozom, hogy Garrardnak és főleg Leftwichnek ez nem jött össze 2002ben és 2003ban.
Halloren Evansról és Linderről:
Nothing new on Jaguars RG Brandon Linder (shoulder) and S Josh Evans (shoulder). Will be monitored this week. Should qualify as good newsRemélem mindkettő játszik, főleg Linder. McClendonnal érezhetően visszaesett a támadófal hatékonysága.
több mint 11 éve
Egy érdekes teóriát olvastam Leevel kapcsolatban - a USCn elég volt neki az atletikussága is, hogy domináns elkapó legyen, és ez már az NFLben nem elég. Neki kell valószínűleg a legtöbbet fejlődnie routok futásában és egyebekben, és ez időt vesz igénybe.
több mint 11 éve
Peter King MMQBjében 3 helyen írt rólunk - sajnos ebből 2 a "ez nem tetszett a héten" rovatban voltc. The Jacksonville punt team.Viszont szerinte ha nem Romo nem játszik vasárnap, meg fogjuk verni a Cowboyst! O_O
i. Blake Bortles makes too many dumb throws. He’s full of potential, obviously, but he’s got to think about the dangerous throws he makes.
9. I think Tony Romo plays in London against the Jaguars on Sunday, and if he doesn’t—either because he aggravates his back or it tightens up on the nine-hour flight to London—I think the Jags win the game.mmqb.si.com/2014/11/03/nfl-week-9-peter-king-monday-morning-quarterback/6/
Mondjuk Jerry bácsi szerint Romo játszani fog a Wembleyben. De ez mindent elmond, hogy mennyire "nagy" respektje van Weedennek(az eheti hét lúzere díjasának - majd kezet foghatnak Bradleyvel, mert idén már ő is elnyerte ezt egyszer.) ....
több mint 11 éve
Majd Höri méltatja eleget a Dallas ellen. 😛BekiHa mondjuk úgy játszik, mint a Miami vagy a Browns ellen, akkor nehéz lesz ezt megtennie. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A csapat megérkezett Londonba!Majd Höri méltatja eleget a Dallas ellen. 😛
Blake nem fogalmatan, csak még rookie. Nem lehet mindenki Luck vagy Bridgewater. 😀😀 Ilyen statokat összehozni úgy, hogy gyakorlatilag rossz meccse volt biztató a jövőre nézve. BB megint nagyban mea culpázott a meccs után, hogy mennyire rosszul játszott.Stez is tisztában van ezzel, csak kedvenc játékosokról nehéz az ilyet beismerni. 😀BekiStez válasza érkezik in 3... 2... 1.... 😀😀iktriadNem tehet róla szegény, hogy fogalmatlan QB-k dobálnak felé...mustaineAllen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.mustaineHurns meg remélem most nem tűnik el meccsekre, mint az Eagles utáni pár találkozón.iktriad
Csak legyen egyszer már egy baromi jó meccse is...iktriad
több mint 11 éve
A csapat megérkezett Londonba! Blake nem fogalmatan, csak még rookie. Nem lehet mindenki Luck vagy Bridgewater. 😀😀 Ilyen statokat összehozni úgy, hogy gyakorlatilag rossz meccse volt biztató a jövőre nézve. BB megint nagyban mea culpázott a meccs után, hogy mennyire rosszul játszott.Stez is tisztában van ezzel, csak kedvenc játékosokról nehéz az ilyet beismerni. 😀BekiStez válasza érkezik in 3... 2... 1.... 😀😀iktriadNem tehet róla szegény, hogy fogalmatlan QB-k dobálnak felé...mustaineAllen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.mustaineHurns meg remélem most nem tűnik el meccsekre, mint az Eagles utáni pár találkozón.iktriad
Csak legyen egyszer már egy baromi jó meccse is...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Stez is tisztában van ezzel, csak kedvenc játékosokról nehéz az ilyet beismerni. 😀Stez válasza érkezik in 3... 2... 1.... 😀😀iktriadNem tehet róla szegény, hogy fogalmatlan QB-k dobálnak felé...mustaineAllen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.mustaineHurns meg remélem most nem tűnik el meccsekre, mint az Eagles utáni pár találkozón.iktriad
több mint 11 éve
Stez válasza érkezik in 3... 2... 1.... 😀😀Nem tehet róla szegény, hogy fogalmatlan QB-k dobálnak felé...mustaineAllen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.mustaineHurns meg remélem most nem tűnik el meccsekre, mint az Eagles utáni pár találkozón.iktriad
több mint 11 éve
Nem tehet róla szegény, hogy fogalmatlan QB-k dobálnak felé...Allen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.mustaineHurns meg remélem most nem tűnik el meccsekre, mint az Eagles utáni pár találkozón.iktriad
több mint 11 éve
Allen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.mustaineBeadles javulgat, inkább McClendonnal voltak gondok tegnap (bár pl a meccs végi Margus Hunt sacket Joeckel nyelte be), mikor Linder kiszállt kényszerből.
Leenek lehet valami baja van, vagy egyszerűen most nem fér be a WR rotációba(ahogy Ace sem).
Hurns meg remélem most nem tűnik el meccsekre, mint az Eagles utáni pár találkozón.
több mint 11 éve
Allen Hurns a legjobb, a többi egy nagy szar. Meg még az Allen Robinson meg Denard Robinson elmegy. Beadles? Beadles menjen vissza Denverbe most azonnal, meg a Marqise is, vagy ő meg az egyetemre.
több mint 11 éve
Bortles összeszedett valami csuklósérülést, de nem komoly elmondása szerint.Josh Evans és Linder sérülése sem tűnik komolyan, ellenben Jeremiah George állapota problémás lehet. Ugyanaz a baja, ami Marcedesnek. LB poszton egyre vékonyabbak vagyunk. 😕
Egyébként J. T. Thomas játéka egyre jobban tetszik. 2 pick 2 meccs alatt. Mondjuk Hill 2. TDjénél elmondása szerint ő hibázott. Poznak ez tényleg nem jó hír. Mondjuk Telvin főleg az első félidőben ritka rossz volt. George nem játszott rosszul, amíg bent volt.
Hurns és Denard mellett emlékezünk meg arról, hogy Gerhartnak ez volt a legjobb meccse Jags mezben eddig. Ha még ennél is tudna kicsit jobb lenni, az szép kombó lenne Denarddal.
Shoelace amióta kezd (3 meccs) 329 futott yardnál, és 2 TDnél jár.
Sackekben most 3. vagyunk a Chiefsszel holtversenyben 27el(tavaly 31 volt 16 meccsen), a Vikes és a Bills mögött. Ryan Davis pedig 4.5 sackkel már a csapat sackleadere let. Branch hiányát annyira nem érezzük.... És Chris Smithnek is meglett az első 0.5 sackje!
STben pedig Mike Mallorynak ideje összekapni az egységét, mert egyre többet és komolyabban szenvedünk ott. Már 5 blokkolt puntnál és FGnél járunk idén. Valami nagyon nem stimmel. Todman viszont állatkodott egész meccsen kickreturnben. Ez jó.
több mint 11 éve
Tőle várnám folyamatosan a go&post routokat, de lehet, hogy előtte megtanítják neki, hogy hogyan kell használni a kezét az elkapásoknál.
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
jaja, nagyon eltűnt, írtam/kérdeztem is az eredménykövetésben. Asszem nem is láttam fent a pályánphylosRemélem egy Shortsos pályafutása lesz nálunk, Idén semmi, jövőre majdnem 1000 yardos szezon.
több mint 11 éve
jaja, nagyon eltűnt, írtam/kérdeztem is az eredménykövetésben. Asszem nem is láttam fent a pályán
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Ha jó a matekom, Hurns vezeti a rookiekat holtversenyben Watkinsszal és Benjaminnal TD elkapásokban, Allen Robinson pedig szintén holtversenyben első elkapott passzokban.Ja másnak is feltűnt, hogy Marqise Lee ma teljesen eltűnt? 😕
Will a törött ujjával képes lesz erre? 😀😀Meglett a spread!!!Kis dolgoknak is örülni kell. 😀
iktriad
Biztos bekúrnak a fiúk a cover the spread partyn. Blackmon csapol.Maka
több mint 11 éve
Meglett a spread!!!Kis dolgoknak is örülni kell. 😀
iktriad
Biztos bekúrnak a fiúk a cover the spread partyn. Blackmon csapol.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Biztos Jeremy Hill futott még egy pontot.Meglett a spread!!!azóta már 5 things lett 😀phylos
Blake életében először több TDt dobott, mint picket.
itt-ot egész jó volt a D.
Mondtam már, hogy meglett a spread? WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Na Hurns élete legjobb meccsét produkálta az NFL-ben, 7 elkapás (karrier csúcs), 112 yard (karrier csúcs), 2 TD (karrier csúcs, holtversenyben). Elit WR, lehetne többet használni.mustaineCsak tudná állandósítani ezt a formát.
4 dolog, amit megtudtunk ebből a meccsből a Jagsről:
www.bigcatcountry.com/2014/11/2/7147019/jaguars-vs-bengals-recap-4-things-we-learned-in-the-26-10-lossiktriad
több mint 11 éve
Meglett a spread!!!azóta már 5 things lett 😀
Blake életében először több TDt dobott, mint picket.
itt-ot egész jó volt a D.
Na Hurns élete legjobb meccsét produkálta az NFL-ben, 7 elkapás (karrier csúcs), 112 yard (karrier csúcs), 2 TD (karrier csúcs, holtversenyben). Elit WR, lehetne többet használni.mustaineCsak tudná állandósítani ezt a formát.
www.bigcatcountry.com/2014/11/2/7147019/jaguars-vs-bengals-recap-4-things-we-learned-in-the-26-10-lossiktriad
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Meglett a spread!!! Blake életében először több TDt dobott, mint picket.
Itt-ott egész jó volt a D.
www.bigcatcountry.com/2014/11/2/7147019/jaguars-vs-bengals-recap-4-things-we-learned-in-the-26-10-loss
több mint 11 éve
Na, Blake becsuletere, 250y 2TD INT en ezt minden heten elfogadnam tole.Amugy Rivers is 3 INTet szerzett a Phins vedelem ellen ma.
több mint 11 éve
Na Hurns élete legjobb meccsét produkálta az NFL-ben, 7 elkapás (karrier csúcs), 112 yard (karrier csúcs), 2 TD (karrier csúcs, holtversenyben). Elit WR, lehetne többet használni.
több mint 11 éve
Köszi a jinxet, lemaradt a 2 .futás után.Azt hiszem eddig még senki sem járt jól azzal fantasyban ha rám hallgatott. #JinxtriadSzerintem Denard Robinson-nak lehet nagy napja megint, mivel elég foghíjas a Bengals LB sor.Toto21
Egyébként félek Reggie Nelson ma is legalább 13 pontot fog szerezni...iktriad
több mint 11 éve
Azt hiszem eddig még senki sem járt jól azzal fantasyban ha rám hallgatott. #JinxtriadSzerintem Denard Robinson-nak lehet nagy napja megint, mivel elég foghíjas a Bengals LB sor.
Egyébként félek Reggie Nelson ma is legalább 13 pontot fog szerezni...iktriad
több mint 11 éve
Hmm... Basszus, akkor visszateszem Wilhoite-ot. 😀 Nagyon elbizonytalanítottatok! 😛 Bár sztem Hill-el fognak futni amennyit csak lehet. 😊Iktriadra hallgatni fantasy ügyben, desperate move.Egyre inkább úgy tűnik, hogy Jeremiah George kezd MLBben, és Thomas visszamegy OTTOba. Elég rizikós húzás. Ja és akkor egy újabb rookie kezdőnk lesz, mert abból sose elég. 😀😀Georrge-ot betettem fantasy-be az irasod utan remelem hozni fogja a pontokat 😉Toto21
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Inside-the-Jaguars-Ready-for-Cincinnati-/68ee36a7-698f-4d1d-8a3a-ff689a534805iktriad
Én egyszer tettem ezt meg, a SS Gerald Alexandert elvittem meccs előtt, asszem 4 pontot hozott, míg az IK által köpködött és így általam kitett Reggie Nelson 13-at. 😊Höri