Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Mark Davis told him he could finish out the season but McKenzie declined, informed his staff this morningJon Gruden????
Fura így év közben, de talán lesz lehetőség előre dolgozni a GM interjúk beütemezésével...kíváncsi leszek kik jutnak el interjúra és kivel lesz az interjú
Rolni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Cooper 217 yard 3 TD........Azért volt egy szép dropja is! 😊
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Egy érdekes infot elárult Chucky Carr-ral kapcs: sokkal kevésbé lóg a nyakában, mint év elején. Ugyanúgy megmondja neki, hogy mi a gameplan, footwork, etc... de több szabadságot adott neki az utóbbi időben. Carr pedig mintha kevesebbet görcsölne.
több mint 7 éve
Ha hívnak én megyek! 😊
több mint 7 éve
A kérdés, hogy ki jön Gruden mellé ide bábnak.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tyűű... Azt hittem megvárják a szezon végét RM kivágásával.Ez a normális ha egyszer egy zseni van a csapatnál!!!! (Aki nekem emberileg is hatalmasat nőt a szemembe tegnap mikor kiment a szurkolók közé a mérkőzés végén.Látszott rajta a rengeteg feszültség és ez egy nagyon őszinte reakció volt részéről!)
Hát nem. Zajlik az élet.
Teljes a Gruden privatizáció.
TST
több mint 7 éve
Ez jogos:Kivéve, ha Reggie volt az embere. 😃
Ok, @JasonLaCanfora has said:
- Mack will be traded a day before the trade.
- Coop will be traded days before the trade.
- Kolton Miller was a top target days before the draft
- And McKenzie is out a day before the firing.
He, quite obviously, has a very good OAK source.
Lehet őt kell figyelni innentől?
Rolni
több mint 7 éve
Ez jogos:Ok, @JasonLaCanfora has said:
- Mack will be traded a day before the trade.
- Coop will be traded days before the trade.
- Kolton Miller was a top target days before the draft
- And McKenzie is out a day before the firing.
He, quite obviously, has a very good OAK source.
Lehet őt kell figyelni innentől?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Kíváncsi leszek, hogy milyen hatással lesz ez a move az öltözőre...Szezon elején szerintem nagyon jól játszott a csapat csak hát elfogytak a második félidőre.
Ebben is fejlődtünk volna véleményem szerint csak jött ugye a Mack & Cooper trade. Mentálisan akkor padlón volt az öltöző. Sokan féltek is (jogosan), hogy mi lesz itt.
Viszont az utóbbi pár mérkőzésen küzdenek a srácok! Nem is kicsit. Csak hiányzik a talent.
Aztán, hogy most ez a hír mennyire befolyásolja "megint" a játékosok morálját azt majd a következő meccseken meglátjuk.
több mint 7 éve
Érdekes lenne amúgy egyszer megtudni mi hogy történt valójában 😊Nem lehet 2 kapitány a hajón.
Vic szerint pl:
Gruden and McKenzie tried to make it work. And they actually like each other. But it was always awkward. Especially when a lot of Reggie’s players were cut, traded or benched.
Rolni
több mint 7 éve
Tyűű... Azt hittem megvárják a szezon végét RM kivágásával.Hát nem. Zajlik az élet.
Teljes a Gruden privatizáció.
több mint 7 éve
Mondjuk kurvára előttem van a kép, amikor Chucky magából kikelve üvölti "Te büdös zs.. adjá má zsét egy kib-szott passrusherre!!!" Bocs a vulgaritásért a ...helyén izraelita van természetesen.Igen. Jelenleg azt hiszem Alabamában valami director of etwas, előtte az Eaglesnél volt.Ed Marynowitz új névként a kalapban.A neve alapján GM-ként?
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
több mint 7 éve
Érdekes lenne amúgy egyszer megtudni mi hogy történt valójában 😊Vic szerint pl:
Gruden and McKenzie tried to make it work. And they actually like each other. But it was always awkward. Especially when a lot of Reggie’s players were cut, traded or benched.
több mint 7 éve
Mark Davis told him he could finish out the season but McKenzie declined, informed his staff this morningFura így év közben, de talán lesz lehetőség előre dolgozni a GM interjúk beütemezésével...kíváncsi leszek kik jutnak el interjúra és kivel lesz az interjú
több mint 7 éve
Igen. Jelenleg azt hiszem Alabamában valami director of etwas, előtte az Eaglesnél volt.Ed Marynowitz új névként a kalapban.A neve alapján GM-ként?
Amadeus
Fast Willie
több mint 7 éve
Ed Marynowitz új névként a kalapban.A neve alapján GM-ként?
Amadeus
több mint 7 éve
Elnézést, csak viccelni akartam. Nem támadásnak szántam??????? 😊Hoppá....lehet hogy nem Gruden akarta Macket és Coopert kirakni???Hoppá...Jó reggelt! 😊 (VÓTMÁ!!!) Hoppá, hallottál már média manipulációról? Hoppá...sosem tudjuk meg az igazságot. Hoppá... Kikaptunk bazze😊)))))))))))))))))))
dande
Fast Willie
Én még nem láttam... hangosan gondolkodni próbáltam... Bocs ha ezzel fájdalmat okoztam neked 😉
dande
több mint 7 éve
Cabinda 6. a rookie LB-k között a PFF statjai alapján.
több mint 7 éve
Ed Marynowitz új névként a kalapban.
több mint 7 éve
??????? 😊Hoppá....lehet hogy nem Gruden akarta Macket és Coopert kirakni???Hoppá...Jó reggelt! 😊 (VÓTMÁ!!!) Hoppá, hallottál már média manipulációról? Hoppá...sosem tudjuk meg az igazságot. Hoppá... Kikaptunk bazze😊)))))))))))))))))))
dande
Fast Willie
Én még nem láttam... hangosan gondolkodni próbáltam... Bocs ha ezzel fájdalmat okoztam neked 😉
több mint 7 éve
Hoppá....lehet hogy nem Gruden akarta Macket és Coopert kirakni???Tényleg nem ő akarta egyébként.
dande
több mint 7 éve
Hoppá....lehet hogy nem Gruden akarta Macket és Coopert kirakni???Hoppá...Jó reggelt! 😊 (VÓTMÁ!!!) Hoppá, hallottál már média manipulációról? Hoppá...sosem tudjuk meg az igazságot. Hoppá... Kikaptunk bazze😊)))))))))))))))))))
dande
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
McKenzie kirúgva.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Lehet hülye kérdés de ki az a 120 yard????Vagy mi ??? 😃🤔Ki nem szarja le?120 yard nem így látja.Harmadszor most már kezdtek hinni abban hogy ez Jon Gruden egy kibaszott nagy zseni aki teli van draft cetlivel mint a déli busz 😃??én a kezdetek óta mondom.
Rózsa Sándor
Amadeus
Full Raiders trollkodó brigád.
Ja de a Mahomas felszopása nem maradt el, bő nyállal. Letolt gatyával várom őket, jövőre. Fszm.
Surda
Amadeus