Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
7 hónapja
Eddig ez a preseason elég gyengén néz ki támadó oldalon. Reméljük ez semmit sem jelent az alapszakaszra nézve.Én remélem annyit jelent, hogy Stick el lesz zavarva. Utcán jobb QBk vannak.
Sixo
7 hónapja
Eddig ez a preseason elég gyengén néz ki támadó oldalon. Reméljük ez semmit sem jelent az alapszakaszra nézve.

7 hónapja
Ahogy az Animal Cannibals mondá:"Minden változik. A lényeg nem!
Ez a Yo az elmúló években."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
Herbert talp-ín sérülést szedett össze. Első hétre jó lesz. Nagyon alattomosan elhúzódó tud lenni ez. Reméljük nem nála.
8 hónapja
Most kezdődött meg az idei edzőtábor. Ebben mindig is jók voltunk.

8 hónapja
Kár volt visszanéznemFelhívtuk a 49erst, érdeklődve Aiyuk iránt.Miután elküldtük Keenant? Az ő pénze alatt tuti nem ír alá. Nagyon dühös leszek ha idekerül.
szaba
Sixo
8 hónapja
Azt nem nekem kell megoldanom, ha akarják a GM-nek biztos van elképzeléseMibű?Mert? Fiatalabb és blokkoló WR-ként extra az 1000 yardos szezonjai mellé.Felhívtuk a 49erst, érdeklődve Aiyuk iránt.Miután elküldtük Keenant? Az ő pénze alatt tuti nem ír alá. Nagyon dühös leszek ha idekerül.
szaba
Sixo
Szerintem passzolna ide.
KeyG
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Kérjetek szagtanácsot a szentektől 😁Mibű?Mert? Fiatalabb és blokkoló WR-ként extra az 1000 yardos szezonjai mellé.Felhívtuk a 49erst, érdeklődve Aiyuk iránt.Miután elküldtük Keenant? Az ő pénze alatt tuti nem ír alá. Nagyon dühös leszek ha idekerül.
szaba
Sixo
Szerintem passzolna ide.
KeyG
empty taxi
Ezt még anyám is két cekkerrel...
8 hónapja
Mibű?Mert? Fiatalabb és blokkoló WR-ként extra az 1000 yardos szezonjai mellé.Felhívtuk a 49erst, érdeklődve Aiyuk iránt.Miután elküldtük Keenant? Az ő pénze alatt tuti nem ír alá. Nagyon dühös leszek ha idekerül.
szaba
Sixo
Szerintem passzolna ide.
KeyG

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 hónapja
Mert? Fiatalabb és blokkoló WR-ként extra az 1000 yardos szezonjai mellé.Felhívtuk a 49erst, érdeklődve Aiyuk iránt.Miután elküldtük Keenant? Az ő pénze alatt tuti nem ír alá. Nagyon dühös leszek ha idekerül.
szaba
Sixo
Szerintem passzolna ide.
We are just the Ravens!
8 hónapja
Felhívtuk a 49erst, érdeklődve Aiyuk iránt.Miután elküldtük Keenant? Az ő pénze alatt tuti nem ír alá. Nagyon dühös leszek ha idekerül.
szaba

8 hónapja
Felhívtuk a 49erst, érdeklődve Aiyuk iránt.
8 hónapja
youtu.be/8KzkG0Y1G0I?si=X9BzSY72KBXBac9k
We are just the Ravens!
8 hónapja
Elkészült az új edzőközpont. Talán idén nem F grade-t kap a játékosoktól a facility. https://www.youtube.com/watch?v=_XHTcRWSBUo
Legjobb az egészben a pizza kemence
The Chargers new Pizza oven is 🔥 🍕 pic.twitter.com/lwDJafGBCn
— NFL on ESPN (@ESPNNFL) July 11, 2024
Szerkesztette: Gabesz92

9 hónapja
more like justin halpert amirite pic.twitter.com/VzuNPDpYyq
— Los Angeles Chargers (@chargers) June 20, 2024

9 hónapja
#Chargers one-year deal for Tony Jefferson: $1.21 million, salary cap $985,000 under veteran salary benefit
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) June 18, 2024

9 hónapja
Alt a jobb oldali tackle, Salyer meg csere az edzéseken.Úgy néz ki, hogy TRey Pipkins a kezdő right guard.
Sixo
9 hónapja
Tony Jefferson próbajátékon van a csapatnál. Tavaly jelentette be a visszavonulását, azóta meggondolta magát.

9 hónapja
Chargers released former Pro-Bowl center and three-year team captain Corey Linsley.Ugyan csak 2.200 snappet játszot a csapatnál, ami ~ 2 kezdő szezont takar sacket egyet se engedett és 4* üthették meg az ő hibájából Herbertet (vagy aki ép mögötte állt). Jó kis center volt.
KeyG

Liverpool Fc
9 hónapja
Chargers released former Pro-Bowl center and three-year team captain Corey Linsley.
We are just the Ravens!
9 hónapja
OT Leatherwood jött a raiderstől, korábbi első körös bust.Colson visszatért az edzésekre, de csak az oldalvonal mellett dolgozik.

10 hónapja
#Chargers waived OT Tyler Smith. UDFA out of Western Carolina.
— Daniel Popper (@danielrpopper) May 23, 2024

10 hónapja
Rakerestem, nem irjak, hogy sulyos. Viszont csak most latom, hogy NaVorro Bowman az LB coach nalatok!Colson 40 perc edzés után megsérült.System fit.
Sixo
empty taxi