tkulin

Los Angeles Chargers

tkulin
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 1 éve
Fórum hozzászólások
77


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Magyarázat a Sims videóhoz:
 ftw.usatoday.com/lists/chargers-schedule-video-sims-taylor-travis-butker?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2RKW9u2litcTn0GJ3Cn-aJ_kP0io7gzmUGzzlMr9nbRCfj7PbEYxmIzdk_aem_AXoYlJ4-DhZuDvjGVBJQt8Y1kKBllddWrcrIPJTP3iQbKcNFiCgH06O5pPkW0-m36JilHfaURedH7N7OgSfdrRHg

Így már viccesebb, hogy tudod milyen poenok vannak benne elrejtve 😃
8 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Source: Edge rusher Bud Dupree is signing with the #Chargers.

Dupree takes his 53 career sacks to Jim Harbaugh’s defense.
KeyG
Ennyiért megér itt egy patront.

iktriad
Nah ezt meg aztán végképp nem értem. Van Bosa, Mack, Tui és Chris Rumph. Hova? Rumph elé jött 4.nek ennyiért?
Sixo
Kell a mélység, amikor Bosa meg fog serulni az ötödik meccs után 😃 Rumph meg teljes kuka. Mélységnek tokeletes
11 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Raiders received approval for a one-year deal to hold a portion of their training camp at the Jack Hammett Sports Complex in Costa Mesa, California.

ismét Kaliforniában lesz a training camp, de nem Napában / a Bay Areában, mint korábban, hanem most Costa Mesa a helyszín, ami Los Angeles vonzáskörzetében van.
deyell
A Chargers edzőközpontja jelenleg, de most fognak átköltözni az új komplexumba, most készül el. Gondolom a Telesco vonal miatt lett ez a választás
18 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Tyler Boyd visiten van nálunk. A spotrac szerint közel 31 misink van a sapka alatt. Amit nem tudom, hogy hogy intézett Hortiz. Jó kérdés, hogy mennyiért jönne és kell-e nekünk annyiért. Elsőre nekem sok és nem a válaszom.
Sixo
Én sem ragaszkodom hozza ezután a draft után.
Inkább a safety piaccal szemezek, vannak rajta nagyon jó nevek (pl Simmons).
24 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Junior Colson LB tekintve azt, hogy ki maradt meg bent , egy teljesen no brainer volt, nagyon örülök neki.
24 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Ladd McConkey egy felcsere után második kor elején. Patriots-cal cseréltünk 4. Koros picket adtunk és visszakaptuk az 5. Körüket.
DeJean Coopert akartam, de ez se rossz 😃

Szerkesztette: tkulin
24 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Elérhető játékosok listája Fűzővel kifelé szerint:

7. Cooper DeJean, DB, Iowa
17. Jer’Zhan Newton, DT, Illinois
21. Ladd McConkey, WR, Georgia
22. Kool-Aid McKinstry, CB, Alabama
24. Adonai Mitchell, WR, Texas
29. Kingsley Suamataia, OT, BYU
30. Jackson Powers-Johnson, C, Oregon
33. Zach Frazier, C, West Virginia
37. Keon Coleman, WR, Florida State
38. Cooper Beebe, G, Kansas
39. TJ Tampa, CB, Iowa State
41. Ennis Rakestraw Jr., CB, Missouri
42. Kamari Lassiter, CB, Georgia
44. Mike Sainristil, CB, Michigan
45. Roman Wilson, WR, Michigan
46. Troy Franklin, WR, Oregon
47. Christian Haynes, G, UCONN
48. Payton Wilson, LB, NC State
49. Braden Fiske, DT, Florida State
51. Junior Colson, LB, Michigan

Brutális jó még a felhozatal, és ötödiknek húzunk.

Akik tetszenének nagyon:
7. Cooper DeJean, DB, Iowa
17. Jer’Zhan Newton, DT, Illinois
22. Kool-Aid McKinstry, CB, Alabama

Az a baj, hogy nem hiszem, hogy rögtön felcserével kezdenénk, de egy Newtonért vagy Cooperért én cserélnék fel azonnal.

Nagyon kéne a védelembe húzni valakit, a WR-t már elengedtem, de egy McConkey-nak is örülnék.
25 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Fuh bakker, megnyugodtam. Ez a Latham pletyka nagyot bent, féltem tőle.
Sixo
Ez így nekem is ok. Gondolom Alt megy RT-be, remelem könnyen megy majd az oldal valtas
25 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Faszom már a NFL.com mockban is 1/5 Latham. És azok a majmok meg peltykák, rumourok után mockolnak. Jó, hogy van itthon 2 monitor, mert úgy érzem ma az egyik be lesz törve.
Sixo
Lelkiekben már én is keszitem magam a Latham pickre, hogy kicsit elviselhetőbb legyen. 😃

Szerintem amúgy Hortiz mindenkit altat, nem hiszem el, hogy miután azt mondta, hogy BPA alapon draftol, utána fogja és 1/5ön jön Latham.

1/11-en oké lenne
25 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Nah ki mit tippel holnapra? Az én tippem: nem megyünk le, túl sokat kérünk annyira nem is jó QB-kért akik még bent lesznek 1/5re, Nabers-Harrison párosból aki marad azt visszük, szerintem Malik Nabers lesz ebből.
Sixo
Átnéztem a nagyobb nevű szakértők mockjait és a leggyakrabban mockolt játékos hozzánk JC Latham. Jeremiah szerint 1/5-ön is akár, de ha ki tudunk kicsit cserélni, akkor meg pláne.
Nem tudom, hogy nagy a smoke és taktikázik-e valamit Hortiz-Harbaugh és bújtatják a szándékukat, vagy ténylegesen ez várható-e.

Egyre inkább az az érzésem, hogy nem fog összejönni a nagy trade a Vikings-szel és 1/5-ön kell húzni.
Lesz bennem hiányérzet, ha ott Latham lesz a pick.

1/5-ön nekem Harrison/Nabers/Odunze kell legyen a pick, esetleg Alt/Bowers.

Szerkesztette: tkulin

Legkedveltebb fórum hozzászólások

6 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Sziasztok! New Yorkból írom ezeket a sorokat, tegnap egy hatalmas - de nagyon szenvedős győzelmet kaptam emlékbe a csapattól. Meg kell hagyni, hogy az amerikaiak tudják hogyan kell csinálni a showműsort. Nagyon hatásos volt végig a fénytechnika, hangtechnika és a show elemek (játékosok bemutatása stb..). Minden néző kapott egy LEDes világító karkotot, amit valahogyan távolról vezereltek és egyszerre villogott mindenki kezén fehér-zöld színekben, így elég jó látványt tudtak varázsolni a nézőtéren.
Sokat járok otthon foci meccsekre is és meglepődtem azon, hogy a stadionon belüli kerengőn gyakorlatilag minden méterre esett egy street food stand vagy egy sörös pult. Otthon válogatott meccsen kuzdhetek azért hogy talán kapjak egy hugymeleg sort a második félidő tizedik percere 😃
A meccsel kapcsolatosan sokat nem tudok nektek elmondani, defense hasított, brutálisat játszottak. A pass rush nagyon ment, a meccs végére felzabáltuk Wilsont. Staleyt ekézzük sokat - jogosan - de ez a tegnapi meccs nagyon korrekt volt, jól osszerakta a gameplant, dícsérjük meg.
Az offense gyengélkedése bele volt kódolva ebbe a meccsbe ilyen védőfal és Jets secondary ellen, ezzel nem foglalkoznék sokat.
Ja és élmény volt nézni élőben Derius Davis punt return TDjét. Olyan csend volt a Metlife-ban, meg a légy zummogeset is hallani lehetett😃(azért volt pár darab Chargers fan is)

A win az W, nem kell magyarázni, ráadásul kifejezetten kiegyensúlyozott teljesítménnyel sikerült lesimazni a Jetset. Egyelőre nem viszem túlzásba a lelkesedést, majd csak ha legyőzzük a Lionst vasarnap. De ahogy lenni szokott 2 jó meccs után jöhet a pofon.
8 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Vélemények Moore-ról? Kinti körökben kezd kifejlődni az a nézet a Cargers play hívásait illetően amit a Cowboys-szűrő miatt nem tudtak átérezni a national mediában, inkább McCarthyra hárították a kisiklásokat.
gyeek
Nekem eddig inkább pozitív. Hatalmas pozitív meglepetés volt a Dolphins ellen, hogy milyen hatékonysággal futtattuk a labdát. Tetszett a gameplan, hogy ennyire tudatosan a futást helyeztük előtérbe és jól is ment, jól fel volt építve.
A Titans ellen már nem volt ilyen rózsás a helyzet, külföldi fórumokon kap hideget-meleget Moore, mert a negyedik negyedben + OT-ben volt 3-4 drive megnyerni a meccset és csak egy field goalra futotta. Úgy érzem Herbert Lombardi alatt kicsit begubózott, vannak olyan jelek, hogy túl sokat szedett magára a két év alatt ebből a safety-game manager-checkdown passzos hozzáállásból és félek, hogy nehogy ne tudjon ebből kijönni.
Személyesen ezért vártam Moore-t nagyon, mert szeretném, ha Herbertre tudna olyan hatást gyakorolni, hogy bátrabb és agresszívabb, tökösebb legyen.
Titans meccs végén nem tudom mi állt a földbe, a játékhívásokkal vagy Herbievel volt a gond. Talán az volt a baj, hogy a Titans védőfal ledominálta a támadófal középső részét és ezért szakadtunk össze.
Herbertben hatalmas a potenciál, és remélem ki fogja tudni magából hozni a maximumot. Nagyon tetszett egyébként az első TD passza Keenan felé, ahol 4. kísérletre oldotta meg, úgy hogy kétszer is odacsaptak neki és kicsit hero üzemmódba kellett lépnie. Az már olyan Mahomes stílusú play volt 😊
6 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Ritkán szokott velem megesni hozzá vagyok szokva a hullámvasúthoz (itt nem nehéz) de sikerült 7 forduló után teljesen érdektelenné tenni számomra a hátralevő szezont.

Sok kérdés nem maradt már csak annyi Staley mikor lesz kirúgva de szerintem csak alapszakasz végén (Nagy kár)
Petila
Dettó ugyanúgy vagyok.

Annyi árnyalja nekem a képet, hogy jövőhéten utazunk New Yorkba, megvan a jegyem a Jets elleni MNF meccsre.
Szeretném, ha most vasárnap nagyon megvernénk a Bearst és akkor legalább érzelmileg úgy tudnék kimenni a meccsre, hogy irány a 0.500 és van valami pozitívum is.
9 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Ahogy az edzőtábori reportokat olvasgattam, az alábbi játékosoknak van erős training campje eddig:
John Hightower WR
Asante Samuel CB
Deane Leonard CB
Alohi Gilman S
Joshua Palmer WR


Dicsérik még Quentin Johnstont (WR) is, több szép elkapás és yards-after-catch szituációban villantott, valamint a második körös picknek Tuli-nak is voltak villanásai és a hozzáállását dicsérik. Kenneth Murray (LB) is az utóbbi időben elkezdett villogni, talán meg tudja mutatni miért volt anno első körös.

Tavalyi pickek közül JT Woods S, és Isiah Spiller RB-nek kellett volna fellépnie, de egyelőre nem sok látszódott belőle.

Viszont úgy néz ki, hogy a CB room jó lesz, tavalyi pickek Leonard és Ja'Sir Taylor jól mennek, ott lesznek a rotációban (akár kezdők is lehetnek bizonyos szituban), Asante meg elvileg kiváló campet tol. A nagy kérdőjel persze J.C. Jackson lesz, meglátjuk hogyan tér vissza egy ilyen komoly sérülésből.

Ami számomra nagy kérdőjel és aggodalom az a defense front-line, Austin Johnson PUP listán. SJD most éppen quad injury miatt sérült, egyedül Morgan Fox aki hadra fogható. Mi lesz a futás elleni védekezéssel? Nem várok sokat ebben a szezonban sem...

Offense oldalon szerintem rendben leszünk, Herbie reportok szerint rendben van és mindenki kiemeli, hogy végre vertikálisan is megindult az offense, jönnek a mély bombák. WR Room nagyon ígéretesen alakul, ha nagyrészt egészségesek tudunk maradni O-line és WR szinten, akkor szerintem jó szezont várhatunk.
25 napja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Nah ki mit tippel holnapra? Az én tippem: nem megyünk le, túl sokat kérünk annyira nem is jó QB-kért akik még bent lesznek 1/5re, Nabers-Harrison párosból aki marad azt visszük, szerintem Malik Nabers lesz ebből.
Sixo
Átnéztem a nagyobb nevű szakértők mockjait és a leggyakrabban mockolt játékos hozzánk JC Latham. Jeremiah szerint 1/5-ön is akár, de ha ki tudunk kicsit cserélni, akkor meg pláne.
Nem tudom, hogy nagy a smoke és taktikázik-e valamit Hortiz-Harbaugh és bújtatják a szándékukat, vagy ténylegesen ez várható-e.

Egyre inkább az az érzésem, hogy nem fog összejönni a nagy trade a Vikings-szel és 1/5-ön kell húzni.
Lesz bennem hiányérzet, ha ott Latham lesz a pick.

1/5-ön nekem Harrison/Nabers/Odunze kell legyen a pick, esetleg Alt/Bowers.

Szerkesztette: tkulin
2 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Sixo
Na ez nagyon érdekes statisztika. Látszódik, hogy rendszerszinten nem működött a futójáték. Nem létezik, hogy mindenki a támadófalból ennyire bénán blokkolna futáshoz. Nyilván Linsley szezon eleji kiesése erősen befolyásolta ezt is, de nem szabadna ennyire szétesni.

Bár Kellen Mooretól is azt vártuk, hogy erősíti a futójátékot, de azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy Greg Roman alatt nem lesz ezzel gond. Remélem egy jobb felkészítéssel és sémával fel tud éledni ez a támadófal, mert úgy gondolom az emberanyag nem rossz. Főleg a két Guardban látnék ennél jóval többet.

Pipkinst lehet lecserélném azért 1/5 pickkel valamelyik jó kis tackle prospecttel (Alt/Fashanu/Fuaga), plusz a második körös/harmadik körös picket valamelyik Centerre ellőném (Frazier mondjuk).

Szerintem Harbaugh/Hortiz szerint az offense alapja az erős offensive line, ide fogják első drafton a legtöbb puskaport ellőni.
3 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Tegnap este lett hivatalos Hortiz kinevezése.

Sixo
Justin Herbert, Jim Harbaugh, Joe Hortiz — JH a köbön 😃

Nem ismerem részletesen Hortiz munkásságát, de mindenki nagyon dicséri a szerződtetését, szóval pozitív vagyok
3 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Ezaz!!!
December vége óta folyamatosan ebben reménykedtem, akkor kezdtek komolyabban olyan pletykák szárnyra kelni beat writerek/podcasterek irányából, hogy Jim Harbaughra esély van és a Spanos család rá fog repülni.

Ezt egy hatalmas lépésnek gondolom a franchise életében, igazi culture change moment. Nem azért, mert ide hoztunk egy nagyágyút, illetve nem csak azért. A Spanos família eddig mindig az olcsó, középszerű választásokat hozta, de úgy látszik ténylegesen ki akarnak lepni ebből. Úgy néz ki, hogy készek átadni a gyeplőt végre igazi futball embereknek és nem ők fogják a háttérben a szálakat rángatni.
Jim Harbaugh fel fogja forgatni az egész szervezetet a tetejétől az aljáig.

Szép volt Dean Spanos!
5 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Gyerekek, a TOP5 Pick meglesz, ezen mar nem aggódok. Egyedül attól felek, de nagyon, hogy az idióta Spanos banda meghagyja Staleyt meg egy évre. Esküszöm hogy vannak olyan idióták, hogy meglépik.
Szezon közben tuti nem lesz kirúgás.

Ez szégyenteljes teljesítmény volt
5 hónapja
tkulin Los Angeles Chargers 77
Nincs mese, PO álmoknak vége de ha őszintén visszatekintünk ebben a szezonban soha nem is volt rá valós esély. Osszezuhant a csapat, coaching problémák, valamint a roster epitesnel is elcsúszott valami évekkel ezelőtt. Túl sok a magas pickkel húzott projekt játékos akik nem igazán váltak be, ráadásul az utóbbi két év első köre sem úgy sikerült ahogy kellett volna.

Most viszont neki kell állni tankolni Stickkel és ahogy nézem a jelenlegi draft sorrendet, jelentős esély nyílt a TOP5-8-ban húzni. Ezzel és Herberttel együtt szerintem elég izgi feladat lehet minden HC jelöltnek a csapat. Egyedüli hátráltató tényező a tulajdonosi kör, de mondjuk az jelentősen. De ha korbenezek, akkor szerintem a Panthers/Raiders párosnál azért szexibb a Chargers.

Remelem teljes nagytakarítás lesz, ez a jelenlegi helyzet legalább annyira Telesco hibája mint Staley-é.

Remelem Herbie nem kezdi el a hősködést és lebeszélik arról hogy idén meg játsszon.