Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Hát az eredmények nekünk kedveztek ezen a héten, Phins és a Ravens is kikapott, mi meg nyertünk. Sajnos a játék gyatrára sikeredett ,de legalább a matematikai esély még megmaradt a POra.

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551
Elsősorban anyagi okok miatt lehetne fejszét vágni hozzájuk, de ugye pont ezért kérdeztem: megéri-e két ilyen szintű veterán vezető személyiséget kicsűrni.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ambivalens érzéseim lennének akármelyiket is zavarnánk el, de benne van a pakliban kétségtelen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Amúgy ti mit szólnátok hozzá, ha Jarrett Johnson és LeRon McClain útilaput kapna az offseason-ben? Elég sokat lehet rajtuk menteni.szaba
McClaint én már tavaly is rúgtam volna, nem a játéka hanem a fizetése miatt. Johnson nagyon jó volt amikor volt ,de nem sok snappet volt a pályán. Kérdés , hogy Ingrammel mit akarunk. Ha a tavalyihoz hasonlóan az erős oldalon játszatjuk majd a jövőben, akkor azt hozhatja amit JJ és akkor feleslegessé válhat. De ha az ideihez hasonló tervek vannak vele és gyenge oldalon látják benne a jövőt, akkor meg nem biztos, hogy jó ötlet lenne elengedni JJ-t, bár nem tudom , lehet , hogy a piacon lehet hasonló veteránt szedni olcsóbban.

több mint 10 éve
Amúgy ti mit szólnátok hozzá, ha Jarrett Johnson és LeRon McClain útilaput kapna az offseason-ben? Elég sokat lehet rajtuk menteni.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Hohohohoho, még az Agymenőkben is Rivers mezt hordanak 😀Sixo67
Pasadena-hoz a Chargers a legközelebbi NFL csapat 😊
több mint 10 éve
Hohohohoho, még az Agymenőkben is Rivers mezt hordanak 😀

több mint 10 éve
Hardwick, Royal, Bird nem edzett a héten, reméljük azért vasárnap játszani fognak.

több mint 10 éve
"San Diego Chargers Safety Brandon Taylor to have knee surgery, out for season."

több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Patrick IR, Marcus Cromartie helyette.

több mint 10 éve
Rinehart ufa lesz.
több mint 10 éve
Jövőre Troutman szerintetek is kezdő lesz?

több mint 10 éve
Miami nyert, úgyhogy kb most ment el a PO.Sixo67
A Bills és a Jets front7-nel lehet még gondja annak az ergya OL-nek ne add fel a reményt, mindenesetre tény ami tény mind2 meccset bukniuk kéne és a Ravensről még nem beszéltünk

Madden hates me.
több mint 10 éve
Miami nyert, úgyhogy kb most ment el a PO.

több mint 10 éve
 www.utsandiego.com/news/2013/dec/14/philip-rivers-chargers-interview-nfl-calkins/szaba
Éltetik Fülöpöt xD
Azért az a csörgőkígyós csizma odabasz xD

több mint 10 éve
 www.utsandiego.com/news/2013/dec/14/philip-rivers-chargers-interview-nfl-calkins/
több mint 10 éve
Sőt, a S class milyen lesz? Mert én nem vagyok kibékülve Gilchrist-tel, csak ha nickelt játszik.szaba
Nem rossz, de nem is kiemelkedő jelen állás szerint.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Sőt, a S class milyen lesz? Mert én nem vagyok kibékülve Gilchrist-tel, csak ha nickelt játszik.
több mint 10 éve
Nagy hülyeségnek tartanátok egy első körös NT draftot jövőre? Mondjuk Nix-et?Sixo67
Nem ismerem még eléggé a felhozatalt, de inkább a CB posztot erőltetném, utána meg akár pass rushert is.szaba
CB-t azt nem későbbi körökben szoktak húzni, mondjuk 2.-3.ben? Van olyan CB akinek kifejezetten örülnél? (Vic Hamptont leszámítva aki már bejelentette , hogy jönni fog a draftra) Én azt 2 nevű Notre Dam-i CB-t láttam vmelyik héten, és nagyon tetszett amit mutatott.Sixo67
Watch Darqueze Dennard!

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nagy hülyeségnek tartanátok egy első körös NT draftot jövőre? Mondjuk Nix-et?Sixo67
Nem ismerem még eléggé a felhozatalt, de inkább a CB posztot erőltetném, utána meg akár pass rushert is.szaba
CB-t azt nem későbbi körökben szoktak húzni, mondjuk 2.-3.ben? Van olyan CB akinek kifejezetten örülnél? (Vic Hamptont leszámítva aki már bejelentette , hogy jönni fog a draftra) Én azt 2 nevű Notre Dam-i CB-t láttam vmelyik héten, és nagyon tetszett amit mutatott.

több mint 10 éve
Nem ismerem még eléggé a felhozatalt, de inkább a CB posztot erőltetném, utána meg akár pass rushert is.
több mint 10 éve
Nagy hülyeségnek tartanátok egy első körös NT draftot jövőre? Mondjuk Nix-et?

több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ha nem lettek volna azok a meccsek amiket szaba is írt, akkor annyira nem zavarna, hogy nincs PO. Ha azokat hozzuk akkor nem hiszem, hogy lenne miről beszélni a rájátszás kapcsán. De ha 8-8 lesz, vagy 9-7 PO nélkül azt sem fogom annyira bánni, mert évek óta először tetszik amit látok és képesnek tartom az új front office-t, hogy egy fasza csapatot rakjon össze rövid időn belül, ami stabilan ott lehet.