Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ilyenkor gáz a Hou, Was, Oak elleni égésszaba
Én is pont erre gondoltam miután megláttam a mai eredményt. Abban is biztos vagyok, hogy nagyobb eséllyel fogunk nekiindulni a Chiefs elleni meccsnek mint a Raiders elleninek.

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Ilyenkor gáz a Hou, Was, Oak elleni égés
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 748 — Így remélem megfelelek nektek.....
ÖÖÖÖÖÖÖö nem biztos hogy a többi PO csapat örülne ha bejutna az a csapat a rájátszásba akivel mi az első otthoni meccsünket játszottuk 😉 😛 amúgy gratula 😀
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
OPoY: Philip Rivers
ORoY: Keenan Allen

és a legszebb, hogy van is benne ráció. Underdogként ha a Ravens helyett beesnétek a PO-ba, még SB-t is ti nyeritek!
just sayinMarioAna
uhhh....ez egy kicsit eros volt!
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Most lesz pár átmeneti Brady szurkoló itt úgy látom. A New England most a Miamival játszik, utána a Ravens-el. Ha mind a kettőt legyőzi, komoly esélye vagy a Chargersnek, hogy bejusson a wild card-ra. Remélem megteszi a Pats ezt a szívességét, ha a Bolts volt olyan rendes és esélyt adott a 1. seed-re!
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
OPoY: Philip Rivers
ORoY: Keenan Allen

és a legszebb, hogy van is benne ráció. Underdogként ha a Ravens helyett beesnétek a PO-ba, még SB-t is ti nyeritek!
just sayin

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Valahogy ereztem ,hogy nyertek.De azert meglepetes.😀

Grat 😉
több mint 10 éve
Ez az interjú a Network-ön Rivers-el felért a meccs nyújtotta élménnyel. 😀
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Jó volt ez!

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
"Johnny Patrick will NOT play today." Az amúgy sem vastag CB rotációnkból kiesett vki a mai meccsre.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Walker ST-ász, Spencer embere, h a védelemben is segít az csak plusz. Marshall meg kb. ezt hozta eddig minden állomáshelyén, engem személy szerint az lepett meg h ennyire hátul kezdett a DC-n.empty taxi
Az elmúlt 2 meccsen a legjobb passrusherünk volt Walker, észre sem vettem , hogy STben is pályán van xD

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Walker ST-ász, Spencer embere, h a védelemben is segít az csak plusz. Marshall meg kb. ezt hozta eddig minden állomáshelyén, engem személy szerint az lepett meg h ennyire hátul kezdett a DC-n.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egész jó volt a D tegnap, de nem tudom, hogy ez nem-e inkább a Giants érdeme és nem a miénk. Mindenesetre Marshall egész korrekt már a 2. meccsén, lehet meg kéne tartani(?). De Reggie Walkert már biztosan.Sixo67
Igazából nekem is szimpatikus Walker, és Marshall is upgrade Cox-hoz képest, de nem éri meg belefeccölni nagyobb összeget ilyen szintű játékosokba, mert alkalomadtán a draft végén is lehet találni hasonló szintű játékosokat. Korrekt pénzért maradhatnak persze, de a normális GM-ek játékospolitikája azt diktálja, hogy józanul kell viselkedni az ilyen epizodistákkal.
több mint 10 éve
Egész jó volt a D tegnap, de nem tudom, hogy ez nem-e inkább a Giants érdeme és nem a miénk. Mindenesetre Marshall egész korrekt már a 2. meccsén, lehet meg kéne tartani(?). De Reggie Walkert már biztosan.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
A 73 snapből egyébként 13 ST volt, de a 60 snap is annyi amennyit Gates vállalt aznap (a támadó snapek 92%-a).

Madden hates me.
több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Green múlt héten azért durván sokat volt pályán, 73 snappet volt fent, eddig 20 felett egyszer volt kb.Sixo67
Amilyen rosszul játszott Gates sajnos, nem csodálom. De nem baj, hogy ennyit játszik, jó lesz ő Gates mellett/helyett/után.

Bob McNair a Texans tulaja állítólag Whizt szeretné HC-nak.empty taxi
Mi ezt annyira nem szeretnénk.

több mint 10 éve
Bob McNair a Texans tulaja állítólag Whizt szeretné HC-nak.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Green múlt héten azért durván sokat volt pályán, 73 snappet volt fent, eddig 20 felett egyszer volt kb.

több mint 10 éve
"King Dunlap probable vs. Giants."

több mint 10 éve
"Melvin Ingram is back, activated from PUP list and ready to play Sunday against the New York Giants."
"Releasing linebacker Adrian Robinson to make room for Ingram on the roster."

több mint 10 éve
Nálam Dunlap LT, Fluker RT, de maradna a Troutman - Hardwick - Rinehart belső hármas azaz Clary pad.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Egy kis cikk az LTinkről.
 www.boltsfromtheblue.com/2013/12/5/5177872/vote-should-king-dunlap-start-at-left-tackle-over-d-j-fluker
Elvileg Dunlap már lesz hétvégén, bár még nem biztos. Egy kis összehasonlítás a cikkből az idei rookie T-ökről ,PFF rating :

D.J. Fluker: -7.0 overall
Eric Fisher: -19.8 overall
Luke Joeckel: -6.1 overall
Lane Johnson: -3.1 overall

több mint 10 éve
Ennél szebben nem lehet összefoglalni az idei szezont:
Doug Farrar of Sports Illustrated lists the Chargers as one of the NFL’s underrated contenders down the backstretch of this season. Farrar: “It could be argued that right now, if the 5-7 Chargers and 9-3 Chiefs faced off 10 times in a row, the Chargers would win four or five of these games. One could argue that Philip Rivers has played as well as any quarterback in the NFL this season, but a horrible defense and a penchant for losing games in heartbreaking fashion has all but eliminated San Diego as a postseason contender. Still, the Giants, Broncos, Raiders and Chiefs will be on notice throughout December — if you hit this team on the wrong day, you could be easily embarrassed.”