Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
jvic 115
Viszont a secondaryt Weddle kivételével ki kell b@szni a picsáb@.empty taxi
Na várjál, ezt csináltuk tavaly is... 😀
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Kell draftolni egy védelmet.szaba
Ennyire nem fogalmaznék sarkosan.
Tavaly látszott h ha sok hasonló közepes képességű játékos van a front7-ben azt Pagano faszán rotálja, szal sztem néhány jó szituációs FA-val az ottani gondok enyhíthetőek (persze nem ártana egy elit edge rusher). Viszont a secondaryt Weddle kivételével ki kell b@szni a picsáb@.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Kell draftolni egy védelmet.
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Teo először mutatta idén, hogy megérte az a 2 pick.

több mint 11 éve
Fluker megint LT volt, Ohrberger meg center. Ahhoz képest, szép eredmény ez. Futás blokkolás ma is remek volt a faltól.

több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Bocsánat, csak most láttam.
több mint 11 éve
Csak kb. 1 hónapot késtél vele.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
DJ Fluker Body Slams Sio Moore

www.youtube.com/watch?v=CHIACQz-hh8

😀😀!
több mint 11 éve
"Victor Hampton - SEC Defensive Player of the Week! " - Mondom én , hogy ő kell nekünk.

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Egyébként a legjobban fizetett védelem is a Chiefsé.empty taxi
Az overthecap.com adatai alapján mondjuk a Bengals 69 milliót költ a védelemre. A Chiefs 63 milliót és még további négy csapat van 60 millió felett: Steelers, Bears, Vikings, Rams. A sok pénz nem mindig egyenlő a jó teljesítménnyel.
több mint 11 éve
Megfelelő rotációval szvsz a Liget, Reyes, Lissemore, Guy négyes bőven jó a védelem többi részében látható gondokhoz képest.empty taxi
Ez egy olyan dicséret, amit nem kívánok senkinek. 😀
Egyébként egyetértek.ulpianus
Könnyen nevetsz. 😊 Adnék sok mindent egy hasonló védelemért, mint nektek van.szaba
Egyébként a legjobban fizetett védelem is a Chiefsé.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Megfelelő rotációval szvsz a Liget, Reyes, Lissemore, Guy négyes bőven jó a védelem többi részében látható gondokhoz képest.empty taxi
Egyébként egyetértek.ulpianus
Könnyen nevetsz. 😊 Adnék sok mindent egy hasonló védelemért, mint nektek van.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Egyébként egyetértek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Megfelelő rotációval szvsz a Liget, Reyes, Lissemore, Guy négyes bőven jó a védelem többi részében látható gondokhoz képest.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Egyébként kíváncsi vagyok , hogy mi lesz jövőre ezzel a DL-al. Mert hát Liugetet leszámítva, elég gyatrák a kezdők, és mondjuk NT-ben nem úgy megy , hogy draftolsz egyet oszt már első évétől megoldja a gondokat.

több mint 11 éve
Ja és még valami: következő drafton csak defense. Nem lesz sok FA-nk jövőre, támadók közül egy pótolhatatlan ember se lesz szabaddá (egyedül DX-et tartanám egy vetminnel kb.), míg a védelemből Butler és Cam Thomas szerződése jár le, és egyikük sem pótolhatatlan (szerintem). Kell egy franchise CB mindenképpen.szaba
Victor Hamptont a csapatba, nem is kell hozzá első kör.Sixo67
Te az egész Gamecocks-ot draftolnád, mi? 😀szaba
Ha nem is mindet, de a jobbakat , meg akik szívemhez nőttek azokat igen. Pl Mike Davis kell ide, Victor Hampton is, meg talán Quarles is jó lenne, csak még nem tudom milyen poszton, DE asszem. Connor Show csere irányító, Rory Anderson TEnek. Ennyi. De ebből egyik sem első kör, szóval ott még húzhatunk egy jó CB-t.

több mint 11 éve
Ja és még valami: következő drafton csak defense. Nem lesz sok FA-nk jövőre, támadók közül egy pótolhatatlan ember se lesz szabaddá (egyedül DX-et tartanám egy vetminnel kb.), míg a védelemből Butler és Cam Thomas szerződése jár le, és egyikük sem pótolhatatlan (szerintem). Kell egy franchise CB mindenképpen.szaba
Victor Hamptont a csapatba, nem is kell hozzá első kör.Sixo67
Te az egész Gamecocks-ot draftolnád, mi? 😀
több mint 11 éve
Victor Hamptont a csapatba, nem is kell hozzá első kör.

több mint 11 éve
Ezt a goal line playcallt még meg kell magyaráznia McCoynak, az biztos...szaba
Megmagyarázta.
Mike McCoy on goal-line playcalling at end of regulation: "They stopped us. I'm not going to question any calls."Gabesz92
Akkor ez 100%-ig Whizz hívása volt.
több mint 11 éve
Ja és még valami: következő drafton csak defense. Nem lesz sok FA-nk jövőre, támadók közül egy pótolhatatlan ember se lesz szabaddá (egyedül DX-et tartanám egy vetminnel kb.), míg a védelemből Butler és Cam Thomas szerződése jár le, és egyikük sem pótolhatatlan (szerintem). Kell egy franchise CB mindenképpen.
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ezt a goal line playcallt még meg kell magyaráznia McCoynak, az biztos...szaba
Megmagyarázta.
Mike McCoy on goal-line playcalling at end of regulation: "They stopped us. I'm not going to question any calls."

több mint 11 éve
Ezt a goal line playcallt még meg kell magyaráznia McCoynak, az biztos...
több mint 11 éve
Bucky Brooks @BuckyBrooks
Mike McCoy has done a great job of getting the #Chargers to play winning football. SD ranks 2nd in the NFL in 1st downs. Underrated stat.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Chargers inactives: Brad Sorensen, Crezdon Butler, Brandon Taylor, Donald Butler, Mike Remmers, Chad Rinehart and Kwame Geathers.

több mint 11 éve
Out: Mike Remmers, OT (ankle)
Doubtful: Donald Butler, LB (groin)
Questionable: Chad Rinehart, OG (toe); Eddie Royal, WR (toe)
Probable: Lawrence Guy, DE (toe); Jarret Johnson, OLB (hamstring); Eric Weddle, S (toe)