Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy kis Gehlken, fókuszban Manti, de vannak benne egyéb érdekességek is: www.utsandiego.com/news/2013/oct/20/manti-teo-chargers-linebacker-nfl-tackle/Injuries to the Chargers offensive line resulted in a much different look for the latter half of Sunday’s game. After King Dunlap and Mike Remmers both went down with injuries, D.J. Fluker was shifted to left tackle while Jeromey Clary moved to right tackle and Rich Ohrnberger came in at right guard. While Clary didn’t allow a single pressure in his move back to his former position, Fluker took his lumps against some of the quicker defensive ends in the league. Jason Babin beat the rookie multiple times with a spin move when Fluker would overset to try to adjust to Babin’s speed. Fluker was also beaten with a pure speed rush by Andre Branch that resulted in Rivers being hit as he threw. After grading positively in pass blocking every game this season Fluker finally bad game with the switch to the left side and a -2.8 pass blocking grade.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Most nézem , hogy Fozzy Whittaker a Brownsnál van, eddig abban a hitben éltem, hogy a mi PS-unkban gyakorol.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Grat a Whez. Riversnének meg szerencsés szülést, bár van gyakorlata már a dologban.iktriadSzerintem 7-re már csak tüsszenteni kell, és kinn is a gyerek. 😊
több mint 11 éve
Grat a Whez. Riversnének meg szerencsés szülést, bár van gyakorlata már a dologban.
több mint 11 éve
Sziasztok!Bolts a becenevük, az villámcsapást, villámot jelent.
Kicsit fura kérdésem van, ti kik vagytok? 😊
Már úgy értem, vannak hazafiak, kosok, stb. titeket még nem sikerült megfejtenem, egy villámot látok, de nem tudtam magyarítani pontosabban 😊steroid stewie
De sztem egyértelmű,h a "Töltők" az eredti elképzelés, és ez lett volna a csapat embléma: csak lehet már foglalt volt...:\
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Sziasztok!Kicsit fura kérdésem van, ti kik vagytok? 😊
Már úgy értem, vannak hazafiak, kosok, stb. titeket még nem sikerült megfejtenem, egy villámot látok, de nem tudtam magyarítani pontosabban 😊
több mint 11 éve
Lissemore eddig hogy muzsikál? Észre lehet venni a pályán?gyeekAnnak ellenére h kevesebbet volt a pályán, mint Wynn, Wynnt küldtük el a múlt héten mikor felszedtük waiverről Lawrence Guyt a DL-be. Szerencsétlenségére a 2 kezdő DE-nél nem sok jobb védő van a teljes keretben. Mondjuk Lissemore ami lehetőséget kap azzal igyekszik élni: összesen volt eddig a pályán 32 snapet (ez a defensive snapek 10%-a) a védelemben, ez alatt összehozott 9 tackle-t meg egy sacket.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Lissemore eddig hogy muzsikál? Észre lehet venni a pályán?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
szaba
10 550
Btw ekkora smashmouth focit a Steelers óta nem láttam, mint ami mai meccsen volt. É egy ilyen vérszegény defense számára ez létfontosságú.
több mint 11 éve
Én már 3. éve osztom h Keenan Allen a legnagyobb király!
Madden hates me.
több mint 11 éve
6 pontot kaptunk, nagyon jó, bár tegyük hozzá, hogy sokat volt nálunk a labda és a colts elkapó sokat droppoltak ,de azért mindenképp meg kell dícsérni a védelmet.
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
kár azért a titans/texans elleni három pontos vereségért, ha a kettő közül az egyik valahogy megvan, (és esetleg nyeritek a raiders ellenit) lényegesen jobban állhatna a chargers. amikor ilyen csapatokat sikerül ütni mint a colts, a dallas, vagy a philly, elég irritálóak ezek a vereségek.mindenesetre nem lesz ez rossz, fele ennyit nem néztem volna ki a chargersből az év elején.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
szaba
10 550
Nagy győzelem, Nick Novak idei rekordot rúgott. Grat a csapatnak, OL ma is nagyon jó volt az első driveot leszámítva. Végre volt futójáték.Sixo67Colts runD-je jól asszisztált.
több mint 11 éve
Grat a Whez, remélem kinyertétek magatokat erre a hétre. 😀
több mint 11 éve
Nagy győzelem, Nick Novak idei rekordot rúgott. Grat a csapatnak, OL ma is nagyon jó volt az első driveot leszámítva. Végre volt futójáték.
több mint 11 éve
"Donald Butler usually center of pre-game ring, shouting at and energizing teammates. Rookie D.J. Fluker, a rare vocal leader, did it tonight."
több mint 11 éve
"Butler, Johnson head up tonight's inactives. Also out are Sorensen, Taylor, Remmers, Guy and Rinehart."
több mint 11 éve
Jóféle behar: www.hubarkush.com/2013/10/11/luck-to-make-mnf-debut-against-chargers/a4m4zv0/
Madden hates me.
több mint 11 éve
"Rinehart out. Butler, Fluker, Marshall and Johnson questionable.""Ryan Mathews (head), King Dunlap (head), Rich Ohrnberger (groin), Johnny Patrick (chest) and Shareece Wright (hamstring) are probable."
több mint 11 éve
"Chargers OLB Jarret Johnson (hamstring) is not practicing today.""Chargers ILB Donald Butler (groin) out for second straight practice."
"Chargers RT D.J. Fluker (calf) is practicing for second straight day."
több mint 11 éve
Btw a Guy igazolásban gondolom némi playbook betekintési szándék is volt az MNF-.re
Madden hates me.
több mint 11 éve
Harris pedig pozitív meglepetés volt ... Becton vs Mathis sounds good...szabaBectont figyeltem a múlt meccsen, szvsz Houston ellen hatásosabb volt, mint Harris.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Harris pedig pozitív meglepetés volt ... Becton vs Mathis sounds good...szabaWaret 1 az 1ben simán megfogta. Azt olvastam róla, hogy tavaly a legrosszabb PFF ratingje volt az összes csapat összes posztos kezdőjátékosai közül, ahhoz képest nagyon sokat javult, gondolom sokat jelentett DeAlexandris.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Harris pedig pozitív meglepetés volt ... Becton vs Mathis sounds good...