Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Bird és Gachkar a Titans OL és CJ ellen, ajjaj.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
"Inactive today are Sorensen, Taylor, Wright, Te'o, Butler, Fluker and Floyd."Csak 5.5 kezdő.
több mint 11 éve
"Interested to hear LaDainian Tomlinson talk about Philip Rivers' excitement over QB coach Frank Reich. Underrated hire for Chargers."
több mint 11 éve
VB még az előszezonban törte el a bokáját tavaly, annyi a különbség.empty taxiHála Scandricknek.
több mint 11 éve
VB még az előszezonban törte el a bokáját tavaly, annyi a különbség.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Floydról van valami bővebb infó egyébként? Biztos csak elsiklottam felette a héten, de fogalmam sincs mi lett a vizsgálatok eredménye.Gabesz92www.chargers.com/news/article-1/With-Neck-Sprain-Floyd-Unlikely-for-Titans/271c7fd6-9cd6-4d3c-a3fd-b3fc58214415
boltbeat.com/2013/09/20/malcom-floyd-likely-longer-3-weeks/
Egyre inkább arra hasonlít , mint tavaly V.Brown esete, egyre több hetet mondtak kihagyásnak, egyre durvább a súlyosabb a sérülés, aztán abban a szezonban már nem láttuk.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Floydról van valami bővebb infó egyébként? Biztos csak elsiklottam felette a héten, de fogalmam sincs mi lett a vizsgálatok eredménye.
több mint 11 éve
"Floyd out for Sunday. Te'o doubtful. Donald Butler, Fluker and Wright listed as questionable."
több mint 11 éve
" Shareece Wright has allowed 219 receiving yards; second-most in the league."
több mint 11 éve
kis érdekesség a business of football topikból:Madden hates me.
több mint 11 éve
Én személy szerint , fent vagyok egy amerikai focis torrent oldalon, ahova feltették.Most néztem meg az A Football Life - LaDanian Tomlinsont, majd végig sírtam.Sixo67hol nézted?bojan19
több mint 11 éve
Most néztem meg az A Football Life - LaDanian Tomlinsont, majd végig sírtam.Sixo67hol nézted?bojan19
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
bojan19
22
Most néztem meg az A Football Life - LaDanian Tomlinsont, majd végig sírtam.Sixo67hol nézted?
"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 11 éve
www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/18/nfl_szavazas3Dallas-San d vs Broncos-Phillyy, szavazni, bár úgyis a másik nyer, igaz mind2 csapatot adták már.
több mint 11 éve
"San Diego Chargers sign CB Crezdon Butler, release DL Drake Nevis."
több mint 11 éve
Na ez a nem gyenge:Jó hát pl tőlünk olyan nagy pressure-t nem kapott 😛
Phillip Rivers leads quarterbacks in Accuracy Percentage under pressure at 93.3%.empty taxi
több mint 11 éve
Most néztem meg az A Football Life - LaDanian Tomlinsont, majd végig sírtam.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Reyes, Stuckey és a pompomok suliban. Nekem ez a szegmense nagyon tetszik a ligának, szerintem ezzel sokkal közelebb lehet vinni a játékot a fiatalokhoz, mindamellett fontos dolgokra hívják fel a srácok figyelmét profi sportolók, ami rendkívül meggyőző tud lenni.
több mint 11 éve
Akkor az még odébb van, hogy átveszi a kezdő NT pozíciót és Cam Thomas kihúz DE-nek 😊gabokockaRitka kövér DE lenne.
több mint 11 éve
Na ez a nem gyenge:Phillip Rivers leads quarterbacks in Accuracy Percentage under pressure at 93.3%.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Akkor az még odébb van, hogy átveszi a kezdő NT pozíciót és Cam Thomas kihúz DE-nek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Geathers volt már pályán? Milyen volt a preseasonben?gabokocka13 snapet kapott eddig a védelemben.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Geathers volt már pályán? Milyen volt a preseasonben?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
2 meccs alapján én nem húznám rájuk a vizes lepedőt, pláne úgy h a vékony depth miatt az optimálisnál azért jóval nagyobb a snapszámuk.
Madden hates me.