Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Adam Schefter @AdamSchefter
Chargers WR Malcolm Floyd, carted off field Sunday and put in neck brace, is unlikely to play Sunday vs. Titans.

Thx Cpt. Obvious!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Nagyon jó a stáb végre. A keret tényleg gagyi, de majd jobb lesz.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Innen is látszik, hogy egy jó edző kevésbé mély és erős kerettel is képes eredményre, míg egy alkalmatlan a tehetséges keretből sem képes kihozni semmit. Ellenpéldát most nem mondanék....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
McCoy nagyon jó edző, ezt már tudni lehetett a szezon előtt, HC-nak se lesz rossz 😊
Rivers-t elvittem mindkét fanatasy csapatomba, asszem megérte 😊gabokocka
Nálam is nyomja Rivers, a probléma az h ink Russell Wilsont játszattam a héten 😊
Az edzői stáb meg mind támadó mind védőoldalon jó kollektíva, már "csak" a keretet kell feltölteni tehetségekkel.

Madden hates me.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
McCoy nagyon jó edző, ezt már tudni lehetett a szezon előtt, HC-nak se lesz rossz 😊
Rivers-t elvittem mindkét fanatasy csapatomba, asszem megérte 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Floyd-al mi a helyzet srácok?Grat a W-hez, nem gondoltam, hogy ilyen jók lesztek Offense oldalon. Az O-line-otok ennyire jó vagy mi vagyunk ennyire fogalmatlanok?korodiati
Az OL tehetségre max átlagos NFL-szinten, de Joe D'Alessandris személyében a liga egyik legjobb OL coachát hoztuk ide a nyáron, látszik is a keze munkája a falon.

Szerk. azóta az AP lehozta McCoy nyilatkozatát kicsit bővebben:
"He's doing fine," coach Mike McCoy said. "All the tests right now look good. It's great for the organization to go out and get a win for Malcom. I'll leave it at that and update you as time goes on."

Madden hates me.
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Floyd-al mi a helyzet srácok?Grat a W-hez, nem gondoltam, hogy ilyen jók lesztek Offense oldalon. Az O-line-otok ennyire jó vagy mi vagyunk ennyire fogalmatlanok?korodiati
Hát McCoy azt mondja rendben van, de ő Ingram-re is ezt mondta meg Te'o-ra is aztán lehet, hogy előbbi az egész szezont kihagyja, utóbbival meg senki nem tudja mi van. Szóval én annyira nem bízom meg McCoy-ban ilyen téren, de reméljük azért igaza van. 😊

több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 686 — drkorodiattila@gmail.com
Floyd-al mi a helyzet srácok?Grat a W-hez, nem gondoltam, hogy ilyen jók lesztek Offense oldalon. Az O-line-otok ennyire jó vagy mi vagyunk ennyire fogalmatlanok?
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Itt jegyezném meg , hogy Whittaker azért az egy fumblért megérte, hogy az 53as keretbe betenni, anélkül nem nyertünk volna.

több mint 11 éve
After the game, Chargers coach Mike McCoy told reporters Floyd will be "fine." U-T San Diego reports that Floyd will travel back to San Diego with his teammates.

Madden hates me.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Én pedig azon lepődtem meg, mikor szezon előtt 25+ helyre tették sokan a Boltsot PR listákon.
Sztem ez a realitás. Nem elit a Chargers, de azért hogy bottom lenne, az erős túlzás. Nem fogok ezen vitázni, de azért rossz szezonjában a Bolts hoz 8-8akat, máshol olyankor felemelkedésről beszélnek meg POról. Nyilván a Denver miatt ez nem realitás, de én kicsit sem csodálkozok, hogy nyertek ma szoros meccsen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
"Chargers win in Philly for the first time since 1995."
"Time of possession - SD 40:17, Eagles 19:43. What a game plan by this coaching staff."

több mint 11 éve
Jó meccs volt, a Oline ma jól nézett ki a múlt hetihez képest. De ez a secondary.... Cox 4 évre 20M ???

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok és remélem Floyd felépül!
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Rivers, Royal állat volt. Védelem is jól tartotta magát, bár azt nem értettem, hogy DeSean Jackson-ra miért nem tudtak még 1 embert odatenni, mert kb csak neki dobált Vick hosszúkat, na de mindegy. Gates szokott ilyen rosszul játszani, remélem több ilyen meccse nem lesz.
Meglepődtem én is, de nagyon tetszett. 😊

több mint 11 éve
Pozitívan csalódtam.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Keresem azt a nagy zakót, de sehol nem találom. Mindenképp meg kell majd néznem a meccset utólag. Csak az eredmény követtem, az is izgalmasnak tűnt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Grat még egyszer! Jó meccs volt. Jó csapatotok van. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Félek egy nagy zakótól, meg kell mondjam.szaba
Csak pozitívan. Félted a philit a nagy zakótól.

több mint 11 éve
Félek egy nagy zakótól, meg kell mondjam.
több mint 11 éve
AP-s meccsbeharangozó, érdekes történelmi tényekkel:  pro32.ap.org/article/vick-set-face-only-team-passed-him#overlay-context=users/dzelioaporg

Madden hates me.
több mint 11 éve
San Diego Chargers:

Out:
Manti Te'o, LB (foot)

Probable:
Sean Lissemore, DE (elbow)
Corey Liuget, DE (shoulder)
Brandon Taylor, S (knee)

több mint 11 éve
"San Diego Chargers LT D.J. Fluker Received Extra Benefits While Attending Alabama."

több mint 11 éve
Csak a meccs ment el rajta, nem gáz.
több mint 11 éve
"NFL Executive Admits Penalty on Cam Thomas against Texans Was Bad Calll."
 www.boltsfromtheblue.com/texans-chargers-mnf-2013-espn/2013/9/10/4717278/nfl-chargers-texans-mistake-bad-call-new-rule-cam-thomas