Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Birdöt nem nagyon kéne erőltetni...braxa88
Teo sztem lisfrancos.
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Birdöt nem nagyon kéne erőltetni...braxa88
Pedig jó arc, a TE-k is szeretik.

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Birdöt nem nagyon kéne erőltetni...
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Jó kis meccset vívtunk tegnap. Megmondom őszintén szerintem a csapatotok a PO-ért simán harcban lehet majd.

több mint 11 éve
Sixo67 köszi a kommenteket a meccs topicba, rendesen feldobták a hangulatot a hajnali órákban

Csapatnak meg további sok sikert és kitartástDC
Sok energiaitaltól nagyon fel voltam pörögve, és rám jött a szófosás xD
Nektek is sok sikert, és ha esetleg elcserélnétek Duane Brownt King Dunlapre, csak szólj nyugodtan, lezsírozzuk.Sixo67
Azért az öreg Freeney most is megfingatta rendesen. Legyen akármilyen jó Duane, ő még mindig gondokat okoz neki, igazi nemesis számáraDC
Igen, jó meccse volt Freeneynek.

több mint 11 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Sixo67 köszi a kommenteket a meccs topicba, rendesen feldobták a hangulatot a hajnali órákban

Nektek is sok sikert, és ha esetleg elcserélnétek Duane Brownt King Dunlapre, csak szólj nyugodtan, lezsírozzuk.Sixo67
Azért az öreg Freeney most is megfingatta rendesen. Legyen akármilyen jó Duane, ő még mindig gondokat okoz neki, igazi nemesis számára
több mint 11 éve

Nektek is sok sikert, és ha esetleg elcserélnétek Duane Brownt King Dunlapre, csak szólj nyugodtan, lezsírozzuk.

több mint 11 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan

Csapatnak meg további sok sikert és kitartást
több mint 11 éve
Nem same old. Kikaptunk, és kiütközött nagyon, hogy miben gyenge a csapat. Elfáradtunk, és sok helyen nincs mélysége a keretnek, ez összefügg. Az OL jó szándékkal sem volt több, mint közepes, viszont Rivers mozgása a "zsebben" biztató volt. Egy sokkal erősebb kerettel rendelkező csapattól kikapni 3 ponttal szerintem nem szégyen, de nyilván ahogy kikaptunk, az maga nagyon bántó. Meg kell tanulni befejezni meccseket. Ami hatalmas pozitívum volt, az a game plan és a playcall. Szerintem nagyon egyben van az edzői kollektíva. Nem mondom, hogy nem várok győzelmeket, azonban reálisan nézve ez egy tanulóév lesz még sokaknak szerintem. Mindenesetre elindult valami, az látszik.
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Same old, same old...

több mint 11 éve
Ha már a kezdőbe nem tették be Vincent Brownt, egy hatalmasat TD-t szerzett (bár mintha nem lett volna az de mind1).

több mint 11 éve
Nah végre , eljött a nagy nap.Sixo67
Megnősülsz?szaba
Jah, 10 óra múlva, hajnalban , Chargers mezben 😀.

több mint 11 éve
Nah végre , eljött a nagy nap.Sixo67
Megnősülsz?
több mint 11 éve
Nah végre , eljött a nagy nap.

több mint 11 éve
Manti nem játszik a Texans ellen. Floyd és Royal is probable, viszont ők edzettek egész héten.Gabesz92
Remélem nem veszítjük őt is el hosszabb időre, nagy szükség lesz rá.

több mint 11 éve
Manti nem játszik a Texans ellen. Floyd és Royal is probable, viszont ők edzettek egész héten.

több mint 11 éve
"LB Manti Te'o did not practice Wednesday due to foot injury. Chargers preparing Bront Bird to start Monday vs. Texans."
Hozzá téve , hogy tegnap sem edzett még.

több mint 11 éve
"Chargers QB Philip Rivers restructured his contract. Cut $12M base to $7M, received $5M signing bonus. Move creates $6.7M in 2013 cap space."

több mint 11 éve
Hát, a ma hajnali meccset elnézve, nagyon sajnálom , hogy Phillips elhagyta a csapatot (és nem csak a trash-talkjai fognak hiányozni  www.youtube.com/watch?v=ddv1l3DTH8Q ). Bár az előszezon alapján nagyon jó lesz Freeney.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Royal lesz a KR? 😊 Anno jó volt.szaba
Jah mögötte állítóleg Allen meg Fozzy juthat még szóhoz.empty taxi
Woodhead sehol?Sixo67
kitudja, a DC-n amit olvastam nem írták returnerek, ettől még persze szóhoz juthat

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Royal lesz a KR? 😊 Anno jó volt.szaba
Jah mögötte állítóleg Allen meg Fozzy juthat még szóhoz.empty taxi
Woodhead sehol?

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Watt egy vaddisznó.szaba
Csak borz és az is már csak volt 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mondjuk azért az NFL is troll, hogy lassan szokás lesz az 1. hét utolsó meccsére minket rakni. 😊 Azért várom már a Texans meccset, bár sok jót nem remélek, Watt egy vaddisznó.szaba
Az új falon nincs átjárás!

több mint 11 éve
Ez jópofa:
"I get asked all the time about my name so I thought I’d talk about it. My real name is Foswhitt. My dad’s name is Foster, and he wanted a junior. My mother didn’t so they compromised and took the Fos from Foster and fused it with my last name, the Whitt from Whittaker. So they fused it and made it Foswhitt. So that’s how you pronounce my name and where it came from. Now, everybody calls me Fozzy, short for Foswhitt. I see all the pictures of me and Fozzy bear and it makes me laugh, but I don’t mind it at all. People always have a sense of humor, so you’ve always got to have fun no matter what it is. I don’t feel like anybody is being disrespectful in that kind of instance. They’re just having fun. "
több mint 11 éve
Mondjuk azért az NFL is troll, hogy lassan szokás lesz az 1. hét utolsó meccsére minket rakni. 😊 Azért várom már a Texans meccset, bár sok jót nem remélek, Watt egy vaddisznó.