Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
szaba
10 550
Ligaelit stáb van itt.
több mint 11 éve
2015ben majd ledraftoljuk Mike Davist és ezzel megoldjuk a futójáték gondjait. Mathewsnak idén sem nagyon megy, Woodhead többet van pályán mint ő.Sixo67Todd Gurley >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mike Davis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szép volt! Lazán lekaptatok minket a pályáról!
több mint 11 éve
35/42 Rivers 3TD 1INT, nagyon durva. INT-t meg nem írnám az ő számlájára.
több mint 11 éve
Nagy győzelem, grat a csapatnak, Rivers simán Pro-Bowlos eddig, végre volt futójáték, elkapók jók voltak. OL emberetelen nagyot teljesített ahhoz képest , hogy már 4en kiestek. D-nek is nagy pacsi, sokat javultak az elmúlt hetekhez képest. Gates remélem még 10 évig így fog játszani nálunk, azt vert meg akit ráállítottak. Woodhead nagyon nagy igazolás volt a front officetól. Sajnos megint sokan lesérültek, remélhetőleg Freeney már lesz jövőhéten és Cox is visszatér, jól játszottak ma.
több mint 11 éve
Today's inactives: Brad Sorensen, Brandon Taylor, Shareece Wright, Jeromey Clary, King Dunlap, Chad Rinehart and Malcom Floyd.
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy hogyan fog teljesíteni ez a felforgatott OL a Dallas idén felettébb jól teljesítő passrush-a ellen.
több mint 11 éve
Nem jó hír: "San Diego Chargers LT King Dunlap will not participate this weekend against the Dallas Cowboys." boltbeat.com/2013/09/28/chargers-lt-king-dunlap-status-sunday/
több mint 11 éve
2015ben majd ledraftoljuk Mike Davist és ezzel megoldjuk a futójáték gondjait. Mathewsnak idén sem nagyon megy, Woodhead többet van pályán mint ő.
több mint 11 éve
Egy kis érdekesség: w2-w3 snap count .www.boltsfromtheblue.com/2013/9/28/4780052/san-diego-chargers-snap-counts-week-3
több mint 11 éve
Rosszabb nem lesz tőle a LB sor az fix.Remélem ebben a fordulóban már látni fogjunk Te'o-t élesben.Sixo67Minden jel arra utal szerencsére, úgyhogy reméljük fog játszani. Bár biztosan nem lesz csúcsformában, így ennyi kihagyás után.Gabesz92
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Remélem ebben a fordulóban már látni fogjunk Te'o-t élesben.Sixo67Minden jel arra utal szerencsére, úgyhogy reméljük fog játszani. Bár biztosan nem lesz csúcsformában, így ennyi kihagyás után.
több mint 11 éve
Remélem ebben a fordulóban már látni fogjunk Te'o-t élesben.
több mint 11 éve
Hát anno Clary - Watt sem volt túl kecsegtető, de az első félidőbe korrekt volt.Kíváncsi leszek, hogy fog felállni ez az OL hétvégén, egyre ellentmondásosabb hírek jönnek arról, hogy ki lesz és ki nem.Sixo67pro32.ap.org/article/o-line-beat-chargers-prepare-cowboys
Itt a legfrissebb ebben a témában, a Harris-Ohrnberger baloldal parádés megoldás DeMarcus Ware ellen xDempty taxi
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy fog felállni ez az OL hétvégén, egyre ellentmondásosabb hírek jönnek arról, hogy ki lesz és ki nem.Sixo67pro32.ap.org/article/o-line-beat-chargers-prepare-cowboys
Itt a legfrissebb ebben a témában, a Harris-Ohrnberger baloldal parádés megoldás DeMarcus Ware ellen xD
Madden hates me.
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy fog felállni ez az OL hétvégén, egyre ellentmondásosabb hírek jönnek arról, hogy ki lesz és ki nem.
több mint 11 éve
"Chad Rinehart will not play this weekend against the Dallas Cowboys. Rich Ohrnberger will get the start at left guard."
több mint 11 éve
"The Chargers signed guard-tackle Stephen Schilling, the team announced today. To create room on the roster, the team waived linebacker Terrell Manning."
több mint 11 éve
Öngyilkos lett a San Diego Chargers és a Georgia Bulldogs egykori játékosa, a 2007-es supplemental drafton kiválasztott Paul Oliver29 éves volt.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ez azért egy ideig élmény lesz:Szerintem tökre szabályos volt, nem is értem , hogy mire ment a zászló.
empty taxi
több mint 11 éve
Ez azért egy ideig élmény lesz:Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Reyes csak nekem tűnik lámának idén? Mintha nem koncentrálna vagy nem is tudom.Sixo67Az egész DL könnyű. Meg az egész D#. Hiába, azért a keret elég hiányos még.
több mint 11 éve
Reyes csak nekem tűnik lámának idén? Mintha nem koncentrálna vagy nem is tudom.
több mint 11 éve
Bird és Gachkar a Titans OL és CJ ellen, ajjaj.empty taxiBird futás ellen retek jó, csak ne passzoljanak a környékére.