Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
53 tipp:QB: Rivers, Whitehurst, Sorensen (3)
RB: Mathews, Woodhead, Ronnie Brown (6)
FB: McClain (7)
WR: Floyd, Vincent Brown, Allen, Royal, Meachem (12)
TE: Gates, Phillips, Green (15)
OL: Dunlap, Rinehart, Hardwick, Clary, Fluker, Starks, Troutman, Molk, Schilling, Harris (25)
DL: Liuget, Thomas, Reyes, Scafe, Geathers, Wynn (31)
LB: Freeney, Johnson, Williams, English, Butler, Te'o, Gachkar, Bird, Smith (40)
CB: Cox, Wright, Patrick, Gatson, Marshall (45)
S: Weddle, GIlchrist, Cattouse, Stuckey, Taylor (50)
ST: Novak, Scifres, Windt (53)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
"Chargers WR Malcom Floyd Will Be Ready For Week 1.""Chargers Place CB Steve Williams And Byron Jerideau On IR."
"Chargers place Melvin Ingram on reserve PUP."
több mint 11 éve
Csak egy megérzés , de szerintem Dan DePalma valahogy beverekedi magát, mondjuk Seyi A. helyére.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Tippelünk egy 53-at? 😊 Nyilván lesz majd utána egy-két pickup még leeső jobb játékosokból, de egy első 53-at meg kéne játszani. 😊Kezdem is:
qb: Rivers, Charlie, Sorensen (3)
rb: Mathews, Woodhead, Whittaker (6)
fb: McClain (7)
wr: Allen, Brown, Floyd, Royal, Goodman, Seyi (13)
te: Gates, Phililps, Green (16)
ol: Dunlap, Starks, Fluker, Harris, Clary, Rinehart, Molk, Troutman, Hardwick - 25
dl: Geathers, Liuget, Thomas, Reyes, Scafe, Wynn - 31
lb: Gachkar, Bird, Butler, English, Freeney, Johnson, Keiser, Smith, Teo, Williams - 41
cb: Cox, Wright, Marshall, Patrick, Gilchrist - 46
s: Weddle, Taylor, Addae, Stuckey - 50
st: Scifres, Windt, Novak - 53
több mint 11 éve
sdbandwagon.com/2013/08/25/chargers-cut-10-from-roster/Bakert sajnálom, anno én draftoltam GM játékban, de sajna belőle már nem lesz NFL játékos.
Megvolt az első cut. Igazából számomra nagyon meglepő nincsen benne, talán Baker aki jobb volt a hírek szerint az edzéseken, de az 53-at úgysem élte volna meg, úgyhogy mindegy is.Gabesz92
Dombnak azért voltak itt jó meccsei, 2 oka lehet h elküldték: 1. A sérülése után már nem az igazi 2. Nem fér bele McCoyék elképzelésébe
Baxter cutját vártam későbbre még, de Ohrnberger meg Molk személyében azért még van depth Hardwick mögött.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
sdbandwagon.com/2013/08/25/chargers-cut-10-from-roster/Megvolt az első cut. Igazából számomra nagyon meglepő nincsen benne, talán Baker aki jobb volt a hírek szerint az edzéseken, de az 53-at úgysem élte volna meg, úgyhogy mindegy is.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Good job, Tom! Marshall simán beválhat, szerencsére sokoldalú is. Én kicsit sajnálom, hogy csak 1 évre jött, de a lényeg, hogy jött.
több mint 11 éve
Marshallnak örülök, ha Wright nem válna be mint kezdő szélső CB van vki aki rendelkezik kezdő rutinnal a szélén.
Madden hates me.
több mint 11 éve
"Chargers reached agreement on a one-year deal with former Dolphins CB Richard Marshall."
több mint 11 éve
"CB Richard Marshall Visiting The Chargers"boltbeat.com/2013/08/22/cb-richard-marshall-visiting-the-chargers/
több mint 11 éve
szaba
10 550
www.chargers.com/news/article-1/Ladarius-Green-Blog-I-Want-to-Contribute/847d33f7-433d-4e13-b475-12ccfef7a85eCute Green: "It shows that you’re working hard, and it also makes my parents happy. They’re always happy when I score."
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Fafej és Taylor is játszani fog szombaton a Cards ellen. Utóbbira nagyon kíváncsi vagyok. Floyd is gyógyulgat, egyre valószínűbb, hogy bevethető lesz a Texans ellen az első héten.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Végigpörgettem én is a több mint 11 éve
San Diego Hospitals.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Royalt tegnap kiengedték a kórházból. Az esést követően vért köhögött fel és agyrázkódása is volt. A maradék 2 előszezon meccset kihagyja, de lehetséges, hogy játszhat a Texans elleni MNF-en.
több mint 11 éve
Steve Williams mellizom szakadást szenvedett, valószínűleg idén már nem látjuk.boltbeat.com/2013/08/17/chargers-lose-cb-steve-williams-for-the-year/
több mint 11 éve
"Early sense on Chargers CB Johnny Patrick (jaw) is nothing overly serious. Did suffer concussion, though."
több mint 11 éve
jvic
115
Hát sajnos megnéztem a meccset éjszaka. 😕Ami jó:
Fluker, ha futás van.
Matthews.
Gates és Phillips.
Ami rossz:
Fluker, ha passz van.
Spec team. - Ha nem küldünk fel visszahordót, akkor 2-vel több lasztink van megtartva és kb. minden visszahordáshoz hozzáadhatunk 6-8 yardot a touchback miatt. Siralmas volt az egész spec team oda is és vissza is. Elvesztett labdák, mistackle-ök, rossz lane-ek, amit csak lehetett, elrontottak.
Hill keze - 2 akkora dropja volt, hogyha nem kap az évadban több passz, azt sem bánom.
Remélem ezen a meccsen kijött a szezon összes hibája, rossz volt nézni a szenvedést, a legrosszabb Norvos időket idézte...
több mint 11 éve
Floydnak megrándult a térde. Egyelőre nem tudni mennyit hagy ki, remélhetőleg a regular-ra már bevethető lesz. 😓Gabesz92Hál' Istennek negatív lett az MRI, állítólag komoly volt a para h úgy jár, mint DX.
Szerk. Update: Week1-re rendben lesz, de addig nem fog edzeni jelen állás szerint.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Floydnak megrándult a térde. Egyelőre nem tudni mennyit hagy ki, remélhetőleg a regular-ra már bevethető lesz. 😓
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Te'o-nak megrándult a lába, a héten kihagyja az edzéseket meg gondolom akkor a meccset is. McClain is bicegve ment le az egyik play után. McCoy az edzés után nyilatkozik majd bővebben, de egyik sérülés sem tűnik súlyosnak.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Na megnéztem én is, nem lesz ez rossz. Sorensen meglepően király volt, mindenképpen jobban tetszett a játéka mint Whitehursté. Meglepően jó volt a kezdő O-line az elején, remélem tudják ezt tartani is a későbbiekben. Meachem-et pedig nem akarom többet pályán látni. Borzalom az az ember.
több mint 11 éve
én nem értek az nfl-hez, szóval ezt a részét nem kommentálnámJJ te most komolyan erősebbnek tartasz a Chargersnél 27 csapatot?jvicjvicamúgy te a saját véleményedet nem "innen Magyarországról" írtad le?jjncaa
viszont még mindig csak számokról beszélünk, magát a cikket amúgy olyan szerző írta, aki a 21. helyre rangsorolta őket
nyugodtan írd meg, Te miért látod ezt másként, de a srácokat "szagértőzni" ezért nem érzem korrektnek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal