Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Amúgy így is a 4. legkeményebb a mi sorsolásunk a 32 csapatéból! Szóval ehhez képest is istenes a sorsolás és jók a kilátások. De ehhez tényleg nyerni kell az első felében a meccseket.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Jó ez. Csak a Ravens és a Chiefs ellen játszunk komoly hidegben, nincs túl korán a bye week sem (mondjuk azt sajnálom, hogy utána Raiders-meccs jön, dehát semmi sem tökéletes). A szezon vége kemény, de Rivers akkor az igazi, ha legalább 6-3-mal megyünk bye-ra akk bőven lehet reménykedni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
8. Okt.23. 8:25 at Broncos (Thanksgiving)
Chargers LT
Mióta van októberben hálaadás? 😀😀 😀😀😀😀iktriad
Jah, bameg tényleg 😀 na látszik, hogy hajnal 3-kor már éjjel volt nekem is 😀 a lényegen nem változtat, csüt. esti foci, tv adja remélem!

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
8. Okt.23. 8:25 at Broncos (Thanksgiving)
Chargers LT
Mióta van októberben hálaadás? 😀😀 😀😀😀😀
több mint 11 éve
Jah, és külön királyság, hogy talán több tv-s meccsünk is lesz, az első MNF a miénk, csak a másikat fogja szerintem adni a TV, mert mi későn játszunk. Aztán lesz csütörtökön is, és lesz még szerintem, a végén a Broncos elleni hazai pl, a 49ers elleni szombat esti meg tuti asszem. Meg, ha a Jags vagy a Raiders draftolja Manzielt, akkor a 3 meccsből bármelyik lehet. 😀

több mint 11 éve
Nos, amilyen nehéz a csapatok szerint a sorsolás idén, én most annyira örülök...😊 egyrészt a vége lesz papíron a kutya kemény, ám mind a csapat, mind Rivers decemberben a legjobb, ez tény szerencsére.
Másrészt a Bye Week utáni 5 meccsből 4-et is otthon játszunk, azokon már el kell dőlnie a play offnak, nem szabad az utolsó kettőre hagyni, mert a vége előtt két fordulóval az NFC-ben a 49ers is harcolni fog, és jó eséllyel a Chiefs is, lehet pont velünk...na ezért nem kéne a végére hagyni a döntést.

A Cards egy ki-ki meccs lesz, pláne idegenben, de nem épp a mumusunk az a csapat. A bajnok ellen ki lehet kapni, bár szerencsére otthon fogadjuk őket. Na a következő 4 meccset viszont be kell húzni....ha az első 6 meccs után nincs meg a 4-2, akkor bajban leszünk. Utána otthon meg kell ütni a Chiefst is, Denverben (megint nyerünk) kikaphatunk, mert túl szép lenne az élet...a Dolphinst meg le kell gyalulni a tavalyi szégyen miatt, mert az egy hulladék csapat volt, mégis kikaptunk.
A lehető legjobbkor jön majd a szünet, pont a közepe után, 6-3-al mehetnénk el pihenni, ami után a Raiderst és a (meglepetés csapat) Ramst is meg kell ütni otthon, ha akarunk a végén valamit. Na igen, itt 8-3-al kell állni, mert meg kell nézni az uccsó 5 meccset....no comment!
A Ravens vért fog izzadni ellenünk, de szerintem ők (is) nagy csatában lesznek a PO-ért. Végre Bradyék jönnek hozzánk és nem fordítva, meg utána Denver. Az utolsó 2 idegenbelit meg ahogy írtam, nem kéne megvárni, hogy éles meccsek legyenek.

2 oldalú a sorsolás, mert ha lesz 8-3, (de min. 7-4), akkor biztos vagyok benne, hogy Decemberben kiharcoljuk a play off-ot. Ha viszont az elején bebénázzuk megint az ilyen Raiders, Jets, Dolphins tököm meccseket, akkor game over és simán negatív is lehet a mérleg.
Ám én bízok, a tavaly látottak alapján ebben a csapatban sok van, nem véletlenül lettünk a legjobb 8-ban végül. Pozitív mérleget jósolok idén is.

több mint 11 éve
1. Sep.8. 10:20 at Cardinals (MNF)
2. Sept14. 4:05 Seahawks
3. Sep.21. 1:00 at Bills
4. Sep.28. 4:05 Jaguars
5. Okt.05. 4:25 Jets
6. Okt.12. 4:05 at Raiders
7. Okt.19. 4:05 Chiefs
8. Okt.23. 8:25 at Broncos (TNF)
9. Nov.02. 1:00 at Dolphins
10. BW
11. Nov.16. 4:05 Raiders
12. Nov.23. 4:05 Rams
13. Nov.30. 1:00 at Ravens
14. Dec.07. 8:30 Patriots
15. Dec.14. 4:05 Broncos
16. Dec.20. 4:30 at 49ers
17. Dec.28. 1:00 at Chiefs

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 078 — LIGHTS OUT!
Terrell Manninget kirúgtuk.

több mint 11 éve
Az idei meg a tavalyi FA-jeink miatt nem nagyon kellett aggódni, alig volt pár nagyobb név, de most néztem , 2015öst meg a 2016ost .

2015: Corey Luiget, Ryan Mathews, Danny Woodhead, Nick Hardwick, King Dunlap
2016: Philip Rivers, Eric Weddle ,Melvin Ingram, Kendall Reyes, Ladarius Green, Jahleel Addae

Itt bizony csillag hullás lesz.

több mint 11 éve
Dallas, seattle, frisco, arizona. Kemény, szerencse, hogy csak előszezon.Sixo67
A kemény Seattle, Frisco, Arizona hármassal úgyis játszunk az alapszakaszban, még jól is kijöhetünk belőle.Chargers LT
Hát idén akkor nem az elmúlt 2 idényben megszokott könnyű sorsolásunk lesz 😀Sixo67
Mondhatni rohadt nehéz 😀 De idén is bármi benne lehet, mint tavaly...6-10-től a 10-6-ig bármi, pláne, hogy ősszel is vertük a legtöbb erősebbnek mondott csapatot, de kikaptunk pár nyúlbélától...Chargers LT
Hát azért már csak konzisztensebbek leszünk idén.Sixo67
Az lehet, hogy konzisztensebbek leszünk, csak kérdéses, hogy milyen színvonalon 😊empty taxi
Azt mondod , hogy 16-0 lesz ? ^ ^Sixo67
Egy TD és 3 FG, bármelyik meccsben benne van.

Madden hates me.
több mint 11 éve
A kemény Seattle, Frisco, Arizona hármassal úgyis játszunk az alapszakaszban, még jól is kijöhetünk belőle.Chargers LT
Hát idén akkor nem az elmúlt 2 idényben megszokott könnyű sorsolásunk lesz 😀Sixo67
Mondhatni rohadt nehéz 😀 De idén is bármi benne lehet, mint tavaly...6-10-től a 10-6-ig bármi, pláne, hogy ősszel is vertük a legtöbb erősebbnek mondott csapatot, de kikaptunk pár nyúlbélától...Chargers LT
Az lehet, hogy konzisztensebbek leszünk, csak kérdéses, hogy milyen színvonalon 😊empty taxi
Azt mondod , hogy 16-0 lesz ? ^ ^

több mint 11 éve
Az lehet, hogy konzisztensebbek leszünk, csak kérdéses, hogy milyen színvonalon 😊

Madden hates me.
több mint 11 éve
Hát azért már csak konzisztensebbek leszünk idén.

több mint 11 éve
Mondhatni rohadt nehéz 😀 De idén is bármi benne lehet, mint tavaly...6-10-től a 10-6-ig bármi, pláne, hogy ősszel is vertük a legtöbb erősebbnek mondott csapatot, de kikaptunk pár nyúlbélától...

több mint 11 éve
A vizitek sacc/kb semmit sem jelentenek.

Latimer nem rossz prospect egyébként, van aki 2. körben sem tartja elképzelhetetlennek h kimegy, én ink mondjuk az 5.-re saccolnám. Nagyon jó a felépítése (6-3 215), agilis játékos, képes szeparálódni, nem fél a kontakttól, jó a keze és a mozgáskoordinációja és emellett nagyon jól blokkol futásnál.
Ugyanakkor koncentrációs problémái vannak, amikből dropok születnek, nincs meg a sebessége ahhoz, hogy mélységi célpont legyen, az útvonalait néha lekerekíti, különösen hitcheknél és comebackeknél feltűnő ez.
RTAT-nál sokkal magasabbra taksált Boise State védőkből sem lett semmi NFL-szinten úgyh rá szvsz felesleges szavat fecsérelni.
Brock Croyle hátsó körös LB/ST-játékos, a Montana FCS-es így én bevallom nem láttam játszani sosem. A legrészletesebb leírás, amit találtam róla:  yourdailycowboysfootballfix.com/dallas-cowboys/guys-one-talking-lb-brock-coyle/

Madden hates me.
több mint 11 éve
Hát idén akkor nem az elmúlt 2 idényben megszokott könnyű sorsolásunk lesz 😀

több mint 11 éve
Nézegettem a draft előtti vizitálókat , Cody Latimer(WR - Indiana) . Ricky Tjong-A-Tjoe(DT - Boise State) , Brock Coyle(LB - Montana) . Nem túl nagy nevek, vagy csak nekem nem mondanak semmit?

több mint 11 éve
A kemény Seattle, Frisco, Arizona hármassal úgyis játszunk az alapszakaszban, még jól is kijöhetünk belőle.

több mint 11 éve
Dallas, seattle, frisco, arizona. Kemény, szerencse, hogy csak előszezon.

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 238
Rich Ohrnberger 1 évre visszajött. Szép munka.
több mint 11 éve
Kirúgtuk Byron Jerideau-t. 😥 neeee istenem ezt most miért kellett 😥Sixo67
pedig a 421.666 dolcsival az egyik legolcsóbb volt, nem is terhelte a sapkát...nem nagyon értem

több mint 11 éve
Kirúgtuk Byron Jerideau-t. 😥 neeee istenem ezt most miért kellett 😥Sixo67
Valószínűleg most ment el a Lombardi...
több mint 11 éve
Kirúgtuk Byron Jerideau-t. 😥 neeee istenem ezt most miért kellett 😥

több mint 11 éve
Jó, hogy nem te vagy a GM. Nem lett szimpatikus.
több mint 11 éve
Tegnap volt Mock Draft Game, én voltam a beugró GM, íme az ámokfutásom végeredménye:

1 25 San Diego Chargers Kyle Fuller, CB (Virginia Tech)
Nem vagyok oda a töpszli cornerekért, így Fullerre esett a választásom.

2 25 San Diego Chargers Jack Mewhort, OT (Ohio State)
Claryt utálom, Dunlap sérülékeny, Harrisben én Szabával ellentétben nem hiszek.

3 25 San Diego Chargers Justin Ellis, NT (Louisiana Tech)

Eléggé lyukas a DL közepe kell ide is arc.

4 25 San Diego Chargers Will Clarke, DE (West Virginia)

Nem árt mélyíteni a DE-rotációt, Clarke passing downokon Reyes-szel párban állatkodhat.

5 25 San Diego Chargers Daniel Sorensen, SS (BYU)
Csak, hogy legyen még egy dán a csapatban. Viccet félre téve a Combine-on csak Brandin Cooks volt jobb nála 3-cone drillben, a Pro Dayén a ball skilljei is rendben voltak, Gil Brandt azt írta utána, hogy szerinte max a 4. körig marad bent.

6 25 San Diego Chargers Michael Campanaro, WR (Wake Forest)
Sztem ő nagyon illik a rendszerbe. YAC-ben kitűnő, erős felépítés, van breakaway speed, nagyot ugrik, nagyon érzi a zónahatárokat, go-to-guy volt collegeban, jól blokkol futásnál, tapasztalt visszahordó. Ettől még sajnos törpe, mély route-okat nem nagyon futott, az elkapási technikája nem tökéletes, ebből dropjai is vannak. Fizikális CB-k megehetik a LOS-en és elég sok sérülése is volt, ezért volt itt elérhető.

7 25 San Diego Chargers Ronald Powell, OLB (Florida)
Pass rusher a rotációba, nem árt.

Madden hates me.