Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Én már várom, hogy ki szenved season ending sérülést a következő hetekben. Szerintem akár tippjáték is lehetne. 😀
több mint 11 éve
Holnap kezdődik az idény...God save the Team...a sérülésektől! 😊 És akkor lesz PO.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
offA tex újonc safety-je DJ Swearinger aka Jungle Boi áprilisban kiadott egy rap albumot Ben G-vel A League Of Our Own címmel(csak most jutott el hozzám). Pár számban fősulis csapattársa, jelenlegi charger Malvin Ingram is szerepel. Nekem nem jönnek be ezek a new era-s cuccok, de azért három jó szám számomra is van rajta, ezek közül készült az első klip(mondjuk ennek Mr. Green a producere, aki egy zseni, tőle szart még nem hallottam)
BaltimoreDefense
több mint 11 éve
A USA Todaynél ma épp mi voltunk reflektorfényben: www.usatoday.com/story/sports/nfl/chargers/2013/07/08/chargers-report-philip-rivers/2480687/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 550
www.utsandiego.com/news/2013/jul/01/ryan-mathews-arrested-fight-downtown-chargers/
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Mathews kocsmai verekedésbe keveredett.HöriViszont ügyesen csinálta, mert nem tartóztatták le.
több mint 11 éve
Danario is the scenario: espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/59400/san-diego-chargers-know-all-about-danario-alexander-now
Madden hates me.
több mint 11 éve
Most olvastam valahol, hogy Brown és Floyd a kezdő WR páros az edzéseken, mert Alexander sérüléssel küszködik, nem hangzik jól.
több mint 11 éve
Nem is .Watt meg Smith kapásból jobb.szabaSzerintem Liuget komplettebb játékos jelenleg, de nagyon durva DE duónk van, ja.szabaLigán belül nincs jobb kezdő páros.Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 550
Watt meg Smith kapásból jobb.Szerintem Liuget komplettebb játékos jelenleg, de nagyon durva DE duónk van, ja.szabaLigán belül nincs jobb kezdő páros.Sixo67
több mint 11 éve
Szerintem Liuget komplettebb játékos jelenleg, de nagyon durva DE duónk van, ja.szabaLigán belül nincs jobb kezdő páros.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Szerintem Liuget komplettebb játékos jelenleg, de nagyon durva DE duónk van, ja.
több mint 11 éve
"ESPN.com ranked Corey Liuget as the number one defensive lineman in the AFC West."Sixo67Csak egy jobb van nála: Kendall Reyes.
Madden hates me.
több mint 11 éve
"ESPN.com ranked Corey Liuget as the number one defensive lineman in the AFC West."
több mint 11 éve
Nagy ramazuri volt ma San Diegoban, egyértelműen Reyes a legfotogénebb a csapatban.
több mint 11 éve
Nah végre aláírt Fluker."The contract is worth $11.4 million over four years. The deal includes a $6.6 million signing bonus."
több mint 11 éve
"San Diego collected $4.5 million in salary-cap room Sunday."
több mint 11 éve
Whisenhunt a minap Rivers pontosságát a pályája csúcsán lévő Kurt Warneréhez hasonlította.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Azt hittem , hogy Sorensennél nincs csendesebb ember, de Geathers bebizonyította , hogy van.Egyébként nem ismeritek fel azt a zenét , ami a BoltCastban megy? Olyan ismerős de nem tudom biztosra, talán a Rózsaszín Párduc?
több mint 11 éve
Az egy homoszexuális fidesz bérenc. A te szádból jó hangzik ,az övéből nem.Ha rajtam múlna akk Starks - Rinehart - Hardwick - Fluker - Dunlap OL lenneempty taxiBill Williamson (ESPN AFC West blogger) is megpendítette ezt az OL-t 😊empty taxi