Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
"Former Colts tackle Winston Justice scheduled to arrive in San Diego today for visit with Chargers."Sixo67
Na, valamire jó lehet.szaba
Nagyon nem bíznak abban , hogy King Dunlap kezdő LT lehet. (Tavaly szezon leszámítva azért ez érthető)Sixo67
Justice alapból RT.szaba
De az előtte behívott 10 OT főleg LT volt.

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
"Former Colts tackle Winston Justice scheduled to arrive in San Diego today for visit with Chargers."Sixo67
Nagyon nem bíznak abban , hogy King Dunlap kezdő LT lehet. (Tavaly szezon leszámítva azért ez érthető)Sixo67
Justice alapból RT.
több mint 11 éve
Nagyon nem bíznak abban , hogy King Dunlap kezdő LT lehet. (Tavaly szezon leszámítva azért ez érthető)

több mint 11 éve
Na, valamire jó lehet.
több mint 11 éve
 www.chargers.com/media-vault/videos/513-OTA-Snapshot/853270a3-443e-4474-b4af-5d48c52e2806

Egy kis edzés munka ha érdekel valakit.

több mint 11 éve
"Former Chargers starting guard Tyronne Green has agreed to terms with the New England Patriots."

Hát ő akkor már nem jön vissza. 😕Sixo67
Green milyen volt nálatok?kolok1972
Ahhoz képest , hogy kinek a helyét kellett átvenni, nagyon szépen megoldotta a feladatát. Szemember kifejezetten szimpatikus jó játékos volt. Szerintem nagyon alulértékelt játékos.

(Kizártnak tartom ettől függetlenül , hogy Patsnél kezdő legyen ha nem sérül le senki, de szerintem nagyon hasznos csere lehet, főleg futás blokkolásban volt jó.)

több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
"Former Chargers starting guard Tyronne Green has agreed to terms with the New England Patriots."

Hát ő akkor már nem jön vissza. 😕Sixo67
Green milyen volt nálatok?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
"Former Colts tackle Winston Justice scheduled to arrive in San Diego today for visit with Chargers."

több mint 11 éve
SAN DIEGO
First Day:April 1
OTA Offseason Workouts:May 13-15,May 20-22,June 3-6
Voluntary Minicamp:April 16-18
Mandatory Minicamp:June 11-13
Rookie Minicamp:May 10-12

több mint 11 éve

Hát ő akkor már nem jön vissza. 😕

több mint 11 éve
Nah már csak Fluker van hátra.

több mint 11 éve
Nem buzi és nem hülye, téma lezárva!szaba
Jogos, én kérek elnézést.Sixo67
Elég így is a média által generált hülyeségből, nehogy már mi is ezen lovagoljunk.szaba
Én csak vázoltam egy pozitív lehetőséget.Sixo67
Ha valaki buzettó, az sosem pozitív.szaba
Mit befolyásolhat az a teljesítményén?

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Elég így is a média által generált hülyeségből, nehogy már mi is ezen lovagoljunk.szaba
Óriás +1. Miért nem arról beszél mindenki (legalább itt) hogy jól játszik a srác vagy vezér alkat ne adj isten egy balfék a focihoz!? Neem beszivatták szegényt + még talán nem is egy észlény és ez megy mindenhol... Remélem nem csak nekem unalmas.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Én csak vázoltam egy pozitív lehetőséget.Sixo67
Ha valaki buzettó, az sosem pozitív.
több mint 11 éve
Én csak vázoltam egy pozitív lehetőséget.

több mint 11 éve
Elég így is a média által generált hülyeségből, nehogy már mi is ezen lovagoljunk.
több mint 11 éve
Mantival kapcsolatban , remélem a legjobbakat, mégpedig , hogy kiderül/bevallja , hogy meleg. A pályán mutatott teljesítményét az nem nagyon befolyásolná , max a megszokottnál gyakrabban ad seggre pacsit , szerelés után tovább fekszik a játékosokon és első sorban hátulról hajtja végre a szereléseket. De ha kiderülne , hogy mégsem meleg akkor nagy mentális gondok is lehetnek vele.Sixo67
Jogos, én kérek elnézést.

több mint 11 éve
Mantival kapcsolatban , remélem a legjobbakat, mégpedig , hogy kiderül/bevallja , hogy meleg. A pályán mutatott teljesítményét az nem nagyon befolyásolná , max a megszokottnál gyakrabban ad seggre pacsit , szerelés után tovább fekszik a játékosokon és első sorban hátulról hajtja végre a szereléseket. De ha kiderülne , hogy mégsem meleg akkor nagy mentális gondok is lehetnek vele.Sixo67
Nem buzi és nem hülye, téma lezárva!
több mint 11 éve
Mantival kapcsolatban , remélem a legjobbakat, mégpedig , hogy kiderül/bevallja , hogy meleg. A pályán mutatott teljesítményét az nem nagyon befolyásolná , max a megszokottnál gyakrabban ad seggre pacsit , szerelés után tovább fekszik a játékosokon és első sorban hátulról hajtja végre a szereléseket. De ha kiderülne , hogy mégsem meleg akkor nagy mentális gondok is lehetnek vele.

több mint 11 éve
"Great news! Chargers sign four of our six draft picks today: Manti Te'o, Keenan Allen, Tourek Williams and Brad Sorensen."Sixo67
Nagy nap ez Te'onak. Megkapta első profi szerződését, a barátnője meg 69. lett a Maxim Top 100as listáján. 😂
 www.maxim.com/hot100/2013iktriad
Miley Cirus meg Selena Gomes az első kettő? Mi ez valami disney lista? Jó , hogy nem Csipkerózsika a harmadik.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Great news! Chargers sign four of our six draft picks today: Manti Te'o, Keenan Allen, Tourek Williams and Brad Sorensen."Sixo67
Nagy nap ez Te'onak. Megkapta első profi szerződését, a barátnője meg 69. lett a Maxim Top 100as listáján. 😂
 www.maxim.com/hot100/2013
több mint 11 éve
"Great news! Chargers sign four of our six draft picks today: Manti Te'o, Keenan Allen, Tourek Williams and Brad Sorensen."

több mint 11 éve
Most olvasom/hallgatom Nick Becktonnal kapcsolatban, hogy volt aki 3. körös picknek jósolta, ahhoz képest , hogy UDFAként került hozzánk. 😮

www.chargers.com/news/article-1/Rookie-Mini-Camp-Cheat-Sheet/2aa1a875-ebca-40dd-8a87-a4c398b733f2

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 403 — Lájkold a zsűrit!
Ma , miközben a zuhanyzóban tusakodtam egy hatalmas mármár emberevő kaszáspókkal, és azon agyaltam, hogy minek 2 jó ILB amikor nincs CB-nk, felmerült bennem(lehet hülyeség) , hogy nem lehet , hogy Tea draftolásában nagy szerepet játszott, hogy jövőre Butlernek lejár a szerződése, és hát nem 10 forintot fog követelni és ha Tea beválik könnyebb elengedhetjük ha túl sokat kér. Vagy tökmind1 mennyit kér úgyis megadjuk?Sixo67
Benne van, de nem hinném h ez motiválta Telescot egyszerűen ő volt szerintük a value need kombóra a legjobb opció, egyébként nem rossz dolog az ha van 2 bivaly ILB-d lásd 49ers. CB-t meg sztem továbbra is a TC végi cutoknál akarunk kukázni, ill. lehet h Pagano lát vmi olyat a most meglévő arcokban, amit mi nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ma , miközben a zuhanyzóban tusakodtam egy hatalmas mármár emberevő kaszáspókkal, és azon agyaltam, hogy minek 2 jó ILB amikor nincs CB-nk, felmerült bennem(lehet hülyeség) , hogy nem lehet , hogy Tea draftolásában nagy szerepet játszott, hogy jövőre Butlernek lejár a szerződése, és hát nem 10 forintot fog követelni és ha Tea beválik könnyebb elengedhetjük ha túl sokat kér. Vagy tökmind1 mennyit kér úgyis megadjuk?