Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Egész jó helyzetbe kerültünk az idén lejáró szerződésekkel. A kezdők közül mind Cam T mind Butler jópár milliót buktak az idei teljesítményükkel , már ha maradnak. English volt aki magához képest jó volt , de ő meg csak egy csere. Alexander sérülése is kedvez a pénztárcsánknak ha meg akarjuk még tartani, és hát Reinhard lejárója sem gáz mert van helyette Troutman. Mindez persze csak akkor igaz , ha nem homorítanak vmi nagyot a POban.
több mint 12 éve
9-7-et hoztatok össze, a többiektől függetlenül (na jó, ez az utolsó meccs kivétel 😀), akármi is volt az oka.Ez realizmus volt szerintem. Ha őszinte akarok lenni , szerintem nem volt esélyünk a PO-ra, a többiek bénázták el a végét. A keret szerintem kb 30. ligán belül, de a legjobbak a legfontosabb posztokon vannak, és az edzők is kitettek magukért idén. Nem hinném, hogy a keret erőssége döntené el, hogy ki jut PO-ba, lásd pl a Houstont.Sixo67Túl pesszimista vagy. Ha ennyire rosszak lennétek, esélyetek se lett volna a playoffra.ender1112A keret nem csak a PO mezőnyt nézve , hanem az egész NFL-t nézni is hátul kullog. Én minden győzelmet ajándéknak éltem meg idén. Ne hülyéskedj már hát 6-7 éve játszott a liga legjobb passrushere nálunk, azok voltak a szép idők.Sixo67Szerintem Sixo ironizált 😊Nem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉ender1112
Amúgy gratulálok a győzelemhez, amennyire irritáló csapat voltatok még 6-7 éve a számomra, most úgy drukkoltam a PO-ért. Innentől szerintem semmilyen teher nincs a csapaton,hiszen már ez is eléggé lehetetlen küldetés volt, innentől minden play ajándék, és ebből a kellő tehermentességből még akár ki is sülhet valami, habár a keret erősségét elnézve, valahol hátul kullogtok az AFC PO résztvevők között, de ez is mutatja mekkora siker ez a rájátszás.
Hawks meccsel együtt osztott képernyőn néztem, a végén bevallom már sajnáltam kicsit a Steelers fanokat, mert ami tegnap-ma történt, az kimeríti a mézedmadzag elhúzását-undisputedly
több mint 12 éve
Illegális formációban állt fel a ST, mikor kihagyta Succop a FG-t. Túl sokan álltak a labda egyik oldalán.szabaEnnek ellenére is őszintén gratulálok nektek. Elképesztő amit decemberben produkáltok és ez mindenképp PO-t ér, akármi is volt tegnap a meccsen itt az utolsó szituációnál.
több mint 12 éve
Ez realizmus volt szerintem. Ha őszinte akarok lenni , szerintem nem volt esélyünk a PO-ra, a többiek bénázták el a végét. A keret szerintem kb 30. ligán belül, de a legjobbak a legfontosabb posztokon vannak, és az edzők is kitettek magukért idén. Nem hinném, hogy a keret erőssége döntené el, hogy ki jut PO-ba, lásd pl a Houstont.Túl pesszimista vagy. Ha ennyire rosszak lennétek, esélyetek se lett volna a playoffra.ender1112A keret nem csak a PO mezőnyt nézve , hanem az egész NFL-t nézni is hátul kullog. Én minden győzelmet ajándéknak éltem meg idén. Ne hülyéskedj már hát 6-7 éve játszott a liga legjobb passrushere nálunk, azok voltak a szép idők.Sixo67Szerintem Sixo ironizált 😊Nem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉ender1112
Amúgy gratulálok a győzelemhez, amennyire irritáló csapat voltatok még 6-7 éve a számomra, most úgy drukkoltam a PO-ért. Innentől szerintem semmilyen teher nincs a csapaton,hiszen már ez is eléggé lehetetlen küldetés volt, innentől minden play ajándék, és ebből a kellő tehermentességből még akár ki is sülhet valami, habár a keret erősségét elnézve, valahol hátul kullogtok az AFC PO résztvevők között, de ez is mutatja mekkora siker ez a rájátszás.
Hawks meccsel együtt osztott képernyőn néztem, a végén bevallom már sajnáltam kicsit a Steelers fanokat, mert ami tegnap-ma történt, az kimeríti a mézedmadzag elhúzását-undisputedly
több mint 12 éve
Túl pesszimista vagy. Ha ennyire rosszak lennétek, esélyetek se lett volna a playoffra.A keret nem csak a PO mezőnyt nézve , hanem az egész NFL-t nézni is hátul kullog. Én minden győzelmet ajándéknak éltem meg idén. Ne hülyéskedj már hát 6-7 éve játszott a liga legjobb passrushere nálunk, azok voltak a szép idők.Sixo67Szerintem Sixo ironizált 😊Nem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉ender1112
több mint 12 éve
A keret nem csak a PO mezőnyt nézve , hanem az egész NFL-t nézni is hátul kullog. Én minden győzelmet ajándéknak éltem meg idén. Ne hülyéskedj már hát 6-7 éve játszott a liga legjobb passrushere nálunk, azok voltak a szép idők.Szerintem Sixo ironizált 😊Nem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉ender1112
több mint 12 éve
Oké, legyen újabb meccs köztünk, és akkor meglátjuk 😊38-41 at ArrowheadszabaNem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉ender1112
több mint 12 éve
38-41 at ArrowheadNem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉ender1112
több mint 12 éve
Ja, hogy irónia nem egy ország 😊 Azt hittem, elkapta "az égiek velünk vannak" szindróma egy ilyen meccs után. Meg tudnám érteni 😊Szerintem Sixo ironizált 😊Nem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉ender1112
több mint 12 éve
Szerintem Sixo ironizált 😊Nem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉ender1112
Hawks meccsel együtt osztott képernyőn néztem, a végén bevallom már sajnáltam kicsit a Steelers fanokat, mert ami tegnap-ma történt, az kimeríti a mézedmadzag elhúzását-
több mint 12 éve
Nem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉
több mint 12 éve
Gratulálok a csapatnak.Megérdemeltétek. Most már meg ne álljatok az SB-ig!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ja, és gyorsan egy házon belüli regulárszezon díjkiosztást tartok:MVP - Rivers
OPoY - Mathews
DPoY - Weddle
STPoY - Novák
Az évértékelőt csak azután, hogy nincs több meccs hátra.
több mint 12 éve
Illegális formációban állt fel a ST, mikor kihagyta Succop a FG-t. Túl sokan álltak a labda egyik oldalán.
több mint 12 éve
Már nincs Ellis Hobbs , most már megy. xDHát figyi, az azt jelenti, hogy AFC-döntőzünk egymás ellen, az pedig annyira nem hangzik rosszul 😊Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊WyattDe majd ha kiverünk titeket a PO-ból akkor is ilyen szimpatikusak leszünk -e, nyahahaha 😀Sixo67
Mondjuk abban reménykedem, hogy ellenünk nem szokott menni nektek 😉Wyatt
több mint 12 éve
Csak az AFC döntőben találkozhatunk a Gilette-ben.Ha ott megvertek, megérdemlitek. De vigyázz, utána már az SB jön!Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊WyattDe majd ha kiverünk titeket a PO-ból akkor is ilyen szimpatikusak leszünk -e, nyahahaha 😀Sixo67
több mint 12 éve
Hát figyi, az azt jelenti, hogy AFC-döntőzünk egymás ellen, az pedig annyira nem hangzik rosszul 😊Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊WyattDe majd ha kiverünk titeket a PO-ból akkor is ilyen szimpatikusak leszünk -e, nyahahaha 😀Sixo67
Mondjuk abban reménykedem, hogy ellenünk nem szokott menni nektek 😉

több mint 12 éve
Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊WyattDe majd ha kiverünk titeket a PO-ból akkor is ilyen szimpatikusak leszünk -e, nyahahaha 😀
több mint 12 éve
Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊

több mint 12 éve
Megyünk a Bengalshoz, régen nyertünk ellenük és a mai teljesítménnyel nem sok esélyünk van ellenük. Mondjuk mi játszottunk idén először Philadelphiában meg egyébként se legyünk telhetetlenek, én magam a szezon közben egy podcastben mondtam h kinézem ebből a csapatból a 9-7-et viszont az kevés lesz a wild cardra, tévedtem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A lényeg a rájátszás!AFC West power. És úgy általában a nyugat kijött a liga legszarabb csoportjai sémából elég szépen. Ki gondolta volna pár éve?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ja és remélem ezt a meccset is párszor visszanézik az edzők, és kirúgják az alkalmatlan játékosokat.
több mint 12 éve
Mathews for elnök, amúgy elég komoly szégyen volt.
több mint 12 éve
Monnyon le: Rivers, OL, D#, Pagano, Whisenhunt, McCoy!szabaNem sokan maradnának xD