Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
www.sportingcharts.com/nfl/stats/drops/2012/E szerint 3 dropja volt 2012 , a statisztikusok aludnak amikor strigulázni kéne, első meccsen több volt neki.
több mint 11 éve
Azt hiszem 2 dropja volt Floydnak. Sose droppol.szabaSzerintem te kevered valakivel vagy meccsenként érted 😀
több mint 11 éve
szaba
10 549
Azt hiszem 2 dropja volt Floydnak. Sose droppol.Floyd sok labdát ejtett el tavaly, rendkívül sokat, és már vénül is, ha nem is idén, de mondjuk 1-2 év és remélem kezdő lesz Brown. Fiatal, fejlődése szempontjából rosszkor jött a sérülés, nem egy kész WR, sokat jelenthetett volna ha egész évben tudott volna edzeni, fejlődni.Sixo67Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.Sixo67Azért az meglepne, ha Brown kezdő tudna lenni. Inkább no2, no3 WR szerepe illik rá az NFL-ben. Danario a legtehetségesebb az egész csapatban, de ismerjük a sérülékeny múltját. Én bízom benne, hogy egyben marad, mert tényleg élmény nézni a játékát. Floyd is cirkuszi elkapásokat tol, de ő se bír 16 meccset egy idényben.szaba
több mint 11 éve
Azt hogy slotból indul az most negatívumként mondod vagy ?Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.Sixo67Gyanítom Brown slotból fog indulni, Allen esetében ez nem igazán vszínű.empty taxi
több mint 11 éve
Floyd sok labdát ejtett el tavaly, rendkívül sokat, és már vénül is, ha nem is idén, de mondjuk 1-2 év és remélem kezdő lesz Brown. Fiatal, fejlődése szempontjából rosszkor jött a sérülés, nem egy kész WR, sokat jelenthetett volna ha egész évben tudott volna edzeni, fejlődni.Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.Sixo67Azért az meglepne, ha Brown kezdő tudna lenni. Inkább no2, no3 WR szerepe illik rá az NFL-ben. Danario a legtehetségesebb az egész csapatban, de ismerjük a sérülékeny múltját. Én bízom benne, hogy egyben marad, mert tényleg élmény nézni a játékát. Floyd is cirkuszi elkapásokat tol, de ő se bír 16 meccset egy idényben.szaba
több mint 11 éve
szaba
10 549
Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.Sixo67Azért az meglepne, ha Brown kezdő tudna lenni. Inkább no2, no3 WR szerepe illik rá az NFL-ben. Danario a legtehetségesebb az egész csapatban, de ismerjük a sérülékeny múltját. Én bízom benne, hogy egyben marad, mert tényleg élmény nézni a játékát. Floyd is cirkuszi elkapásokat tol, de ő se bír 16 meccset egy idényben.
több mint 11 éve
Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.Sixo67Gyanítom Brown slotból fog indulni, Allen esetében ez nem igazán vszínű.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.Akkor a kérdés így szól: szerintetek Allen bejátssza magát a kezdőbe a következő szezonban? Szerintem ha egészséges lesz Floyd és DA, akkor ők fixek.szabaHát mert mondjuk ott van Floyd, Alexander, Brown.Sixo67Szerintetek lehet kezdő Allen a következő szezonban??Sixo67Miért ne lehetne?szaba
több mint 11 éve
szaba
10 549
Akkor a kérdés így szól: szerintetek Allen bejátssza magát a kezdőbe a következő szezonban? Szerintem ha egészséges lesz Floyd és DA, akkor ők fixek.Hát mert mondjuk ott van Floyd, Alexander, Brown.Sixo67Szerintetek lehet kezdő Allen a következő szezonban??Sixo67Miért ne lehetne?szaba
több mint 11 éve
Egyikőjük se igazán possession WR, Allen slantjei meg curljei kincset fognak érni 3rd downon.Hát mert mondjuk ott van Floyd, Alexander, Brown.Sixo67Szerintetek lehet kezdő Allen a következő szezonban??Sixo67Miért ne lehetne?szaba
Madden hates me.
több mint 11 éve
Hát mert mondjuk ott van Floyd, Alexander, Brown.Szerintetek lehet kezdő Allen a következő szezonban??Sixo67Miért ne lehetne?szaba
több mint 11 éve
szaba
10 549
Szerintetek lehet kezdő Allen a következő szezonban??Sixo67Miért ne lehetne?
több mint 11 éve
Szerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.szabaMolls-szal és Becktonnal kiegészíteném a listát.
Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 549
Geathers: bowl.hu/draft_prospect_ismertetok?pozicio=4_defensive_tackleValami értékelésre számított az általad megnevezett játékosokról 😀Sixo67Hát most tele a roster, de mondjuk leginkább ezek közül a need miatt Geathers-t tartom rosterre érdemesnek, ha nem igazolunk veterán NT-t.szabaSzerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.szabaBővebben ? 😊Sixo67
Johnson: bowl.hu/draft_prospect_ismertetok?pozicio=2_cornerback
több mint 11 éve
Valami értékelésre számított az általad megnevezett játékosokról 😀Hát most tele a roster, de mondjuk leginkább ezek közül a need miatt Geathers-t tartom rosterre érdemesnek, ha nem igazolunk veterán NT-t.szabaSzerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.szabaBővebben ? 😊Sixo67
több mint 11 éve
Szerintem 53-ra van esélye: Jerideau (DE-ként inkább)szabaHát DE-ből azért van pár csere is(Wynn,Harrell,Scafe), de NT-ből ki az ak ivan Cam Thomason kívül ?
több mint 11 éve
szaba
10 549
Hát most tele a roster, de mondjuk leginkább ezek közül a need miatt Geathers-t tartom rosterre érdemesnek, ha nem igazolunk veterán NT-t.Szerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.szabaBővebben ? 😊Sixo67
több mint 11 éve
Szerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.szabaBővebben ? 😊
több mint 11 éve
szaba
10 549
Szerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.
több mint 11 éve
Jahleel Addae, DB, Central MichiganNick Becton, T, Virginia Tech
Frank Beltre, LB , Towson
Greg Brown, DB, Kansas
Ben Cotton, TE, Nebraska
Marcus Cromartie, DB, Wisconsin
Courtney Gardner, WR, Sierra College
Kwame Geathers, NT, Georgia
Michael Hill, RB, Missouri Western
Byron Jerideau, NT, South Carolina
Josh Johnson, DB, Purdue
Richard Kent, P, Vanderbilt
Jamarkus McFarland, DE, Oklahoma
Daniel Molls, LB, Toledo
Brandon Moore, DE, Texas
Kenny Okoro, DB, Wake Forest
Randy Richards, T, Missouri State
David Rolf, TE, Utah
Luke Tasker, WR, Cornell
Devan Walker, LB, Southeastern Louisiana
20as UDFA lista. Van ezek között valaki akinek van reális esélye mondjuk az 53as rosterre?
több mint 11 éve
szaba
10 549
Az a csere OT, aki mindkét oldalon beugrik, ha kell.swing tackleszabaAz micsoda?Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 549
Hülyeség, inkább lesz swing tackle. Szerintem amúgy még mindig ne zárjuk ki, hogy Fluker OG lesz. 😊Nah most már olyanokat írnak, hogy ha McKinnie jön akkor Dunlap lesz az egyik OG.Sixo67Tyronne Green-el mi van? Én maradtam le valamiről ,vagy még van esély rá visszajöjjön és Clary ne legyen kezdő?Sixo67Ha nagyon nem talál csapatot, szerintem olcsón visszajöhet. Én azért adnék Clarynek esélyt OG-ben.szaba
több mint 11 éve
Nah most már olyanokat írnak, hogy ha McKinnie jön akkor Dunlap lesz az egyik OG.Tyronne Green-el mi van? Én maradtam le valamiről ,vagy még van esély rá visszajöjjön és Clary ne legyen kezdő?Sixo67Ha nagyon nem talál csapatot, szerintem olcsón visszajöhet. Én azért adnék Clarynek esélyt OG-ben.szaba