Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
McCoy és Telesco szóltak LT-nek, hogy vissza kéne jönni. 😀szaba
Ő meg azt mondta, hogy kösz nem😊

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
McCoy és Telesco szóltak LT-nek, hogy vissza kéne jönni. 😀
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Tourekről amiket olvasok tökre tetszenek. Bár azt nem tudom , hogy ő mit fog pontosan játszani (szituációs passrusher gyenge oldalon??? vagy mi).Sixo67
pontosanempty taxi
Az jó, nagy hiányposztra jött. Már csak egy jó kezdő kéne oda és Englishhel meg is van azon a poszton a rotáció.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Tourekről amiket olvasok tökre tetszenek. Bár azt nem tudom , hogy ő mit fog pontosan játszani (szituációs passrusher gyenge oldalon??? vagy mi).Sixo67
pontosan

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tourekről amiket olvasok tökre tetszenek. Bár azt nem tudom , hogy ő mit fog pontosan játszani (szituációs passrusher gyenge oldalon??? vagy mi).

több mint 11 éve
Flukerről is azt olvastam valahol , hogy a fizikai felmérők növelték meg az értékét , meg mintha Tourekről is , de lehet csak félreolvastam valamit.
Fluker csak az interjúkban tűnt sík hülyének?Sixo67
OL-ek nem szoktak általában buták lenni, de Fluker a Csalabamára járt ami azért oktatásban erőteljesen a legalja, Fluker kapcsán ami fontos volt h a combine-ra fogyott, így elképzelhető T-ként is a profik között.
Tourek pedig kb. a combine-on bizonyította h fizikai paraméterei alapján nem csupán a Sun Belt szintjén lehet képes a jó teljesítményre.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ki a fene az a rusnya nő aki a pickkek után riportot készít folyton Telescoval? Nem tudtak valamit szép bigét odatenni ha már úgysincs más dolga csak 2 kérdést felolvasni egy lapról, mondjuk valamelyik bögyös szőke cheerleadert mondjuk.

több mint 11 éve
Flukerről is azt olvastam valahol , hogy a fizikai felmérők növelték meg az értékét , meg mintha Tourekről is , de lehet csak félreolvastam valamit.
Fluker csak az interjúkban tűnt sík hülyének?

több mint 11 éve
Ahogy a prospecteket olvastam tele draftoltunk magunk (Te'o kivételével) combine warriorokkal. Vagy nem?Sixo67
Keenan Allen pont azért csúszott mert a sérülése után gyenge számokat hozott a Pro Dayén.
Tourek Williams szintén konfválogatott lett, de a Sun Beltet úgy a szezon közben általában a média figyelmen kívül hagyja.
Sörensen ugye a BYU-ról transzferelt a Southern Utahra és róla már a szezon közben is azt mondták draftolhatják, amit azért FCS-es prospectek esetében nem túl gyakori.
Fluker szintén jó volt egész szezonban.
Steve Williams-szel a probléma az 5-9-es magassága volt, de ugye a combine-on megnyerte mind a két ugrószámot a CB-k között, plusz rohant egy 4.42-es 40 yardot, azóta legitim nickelnek mondja mindenki. Ő tényleg tekinthető workout warriornak.
Az első 3 körben draftolt playánk az NCAA szezon közben 1. körös tehetségnek tűnt, ink a felmérők (meg a hoax meg a drogügyek) vitték le az értéküket, nem mondanám h workout warriorokkal raktuk tele a keretet, sőt sztem ink a game tape-ekre hagyatkoztak Teleszkópék sztem.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ahogy a prospecteket olvastam tele draftoltunk magunk (Te'o kivételével) combine warriorokkal. Vagy nem?

több mint 11 éve
Cromartie nevű CB egyszer már bejött.

több mint 11 éve
Pofás kis UDFA-névsorunk van eddig:
Jahleel Addae, S, Central Michigan
Nick Beckton, OT, Virginia Tech
Frank Beltre, OLB, Towson
Greg Brown, CB, Kansas
Ben Cotton, TE, Nebraska
Marcus Cromartie, CB, Wisconsin
Cortney Gardner, WR, Sierre College
Kwame Geathers, DT, Georgia
Jay Jay Johnson, CB, Purdue
Jamarkus McFarland, DL, Oklahoma
Dan Molls, LB, Toledo
Randy Richards, OL, Missouri Southern
Luke Tasker, WR, Cornell

Beckton kapcsán az sem volt kizárt h elkel a drafton ill. pedzegették azt is h átképezhető NT-vé, Richards meg ilyen játékosok mellett akár meg is ragadhat a csapatnál elsősorban mint guard. Geathers személyében szintén jött egy NT és olyan aki simán elmehetett volna a drafton, Jay Jay (ismertebb nevén Josh, teljes nevén Joshua Lutrail) Johnson és Marcus Cromartie szintén nem lett volna meglepő ha elkel és needre jönnek, Luke Tasker meg a jelenlegi CBS kommentátor és 7x Pro Bowler gunner Steve Tasker fia. Dan Molls szerezte az FBS-ben a 2. legtöbb tackle-t, 3-4-es tednek ideális választás. Frank Beltre meg a nem túl mély és nem túl jó OLB állományunkat figyelembe véve szintén PS-aspiráns lehet.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Nem rossz ez a draft, mondjuk h Cox mellett ki lesz a kezdő CB az talány (Gilchrist v Wright gyanítom, esetleg egy TC utáni cutolt arcot felszedünk), továbba a Dunlap - Rhinehart - Hardwick - Clary - Fluker OL is para egy kicsit, bár in D'Alessandris we trust. Vissza úgy gondolom h nem fejlődtünk ebben az offseasonben, a kérdés ink az h léptünk-e előre és ha igen mennyit.empty taxi
Szerintem Gilchrist marad nickelezni, másra úgy alkalmatlan, igazából arra is. Remélem jön egy veterán még a másik kezdő CB posztra. A gáz akkor lesz ha Cox nem bírja végig a szezont. Draft előtt úgy gondoltam, hogy azért kell legalább 2 CB draft + 1-2 veterán , hogy egyáltalán ki tudjunk állni ezen a poszton és legyen azért rotáció is, ne a szezon közben kelljen kukázni ha lesérül valaki, de nekünk fontosabb volt egy 7. elkapó. Ha AJ Smith draftolta volna ezt én már tuti lázadoznék, de Telescoban még bízom és reménykedem, hogy tényleg tudja , hogy mit csinál.

több mint 11 éve
Nem rossz ez a draft, mondjuk h Cox mellett ki lesz a kezdő CB az talány (Gilchrist v Wright gyanítom, esetleg egy TC utáni cutolt arcot felszedünk), továbba a Dunlap - Rhinehart - Hardwick - Clary - Fluker OL is para egy kicsit, bár in D'Alessandris we trust. Vissza úgy gondolom h nem fejlődtünk ebben az offseasonben, a kérdés ink az h léptünk-e előre és ha igen mennyit.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Uraim (Hölgyeim, ha vannak) szeretnék gratulálni, hogy behúztátok Manti-t. ND fan lévén, az utolsó 3 szezon összes meccsét láttam, meg előtte még néhányat. Manti egy intelligens, nagyon jó adottságokkal rendelkező, és iszonyúan elhivatott játékos. Ha valaki esetleg nem követi az egyetemi csapatok dolgait, annak jó tudni: a Notre Dame a leghíresebb katolikus egyetem, ahol a sportolóknak (majdnem) ugyanúgy kell teljesíteni a tanulásban, mint bármely diáknak. Ennél fogva fegyelmezett és szorgalmas focisták jönnek onnan, akik ráadásul nem is hülyék.
Ha nincs szegénynek az a szezon végi elhunyt barátnő botránya, (amiben nem lehet tudni, mennyi szerepe volt) kis túlzással szobrot kap South Bend-ben.
Lényeg a lényeg, gratulálok, nagyot fogtatok vele, nem fogtok csalódni benne. A szivét a pályára teszi, és ésszel csinálja, nem kell ennél több.Szabolcs_76
Én egy kicsit félek tőle(lehet csak mert rossz meccseit fogtam ki), de legyen igazad.

több mint 11 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 767
Uraim (Hölgyeim, ha vannak) szeretnék gratulálni, hogy behúztátok Manti-t. ND fan lévén, az utolsó 3 szezon összes meccsét láttam, meg előtte még néhányat. Manti egy intelligens, nagyon jó adottságokkal rendelkező, és iszonyúan elhivatott játékos. Ha valaki esetleg nem követi az egyetemi csapatok dolgait, annak jó tudni: a Notre Dame a leghíresebb katolikus egyetem, ahol a sportolóknak (majdnem) ugyanúgy kell teljesíteni a tanulásban, mint bármely diáknak. Ennél fogva fegyelmezett és szorgalmas focisták jönnek onnan, akik ráadásul nem is hülyék.
Ha nincs szegénynek az a szezon végi elhunyt barátnő botránya, (amiben nem lehet tudni, mennyi szerepe volt) kis túlzással szobrot kap South Bend-ben.
Lényeg a lényeg, gratulálok, nagyot fogtatok vele, nem fogtok csalódni benne. A szivét a pályára teszi, és ésszel csinálja, nem kell ennél több.
több mint 11 éve
Mondtam, hogy BPA-zni fog Telesco.szaba
Szerinted Fluker BPA volt?

több mint 11 éve
Mondtam, hogy BPA-zni fog Telesco.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Te'o , Allen ...és még ilyen későn is...
több mint 11 éve
Ez a bemutatás elég gázosra sikeredett. (Nagyon hasonlít Geronazzo Máriára)

több mint 11 éve
 www.chargers.com/news/article-1/BLOG-Fluker-a-Physical-Beast/7e3f41f8-802d-4353-a06d-ab858238136a

Vaddisznó a gyerek.szaba
Kilora meg színre az.

több mint 11 éve
 www.chargers.com/news/article-1/BLOG-Fluker-a-Physical-Beast/7e3f41f8-802d-4353-a06d-ab858238136a

Vaddisznó a gyerek.
több mint 11 éve
És még egy DJ.
 www.chargers.com/news/article-1/Exclusive-Interview-with-DJ-Fluker/78e21b34-f4eb-4588-aace-6009167dee86?campaign=sd:fanshare:twitterszaba
Ha már ennyi a DJ , akkor Swearinger is jöhetne 😊

több mint 11 éve
The Chargers will evaluate RT Jeromey Clary at guard.
San Diego used the No. 11 overall pick on Alabama RT D.J. Fluker Thursday night. They could save $2.3M in cap space by dumping Clary, but are not expected to do that anytime soon. They have a hole at guard after losing Louis Vasquez in free agency.

Tehát majd eldől, hogy megéri-e G-ként a pénzét Clary, vagy inkább kivágják, mert lesz jobb opció.
És Telesco azt mondta, ha Warmack benn lett volna is, Flukert húzták volna. (Lehet ezt csak Fluker jobb lelkülete miatt mondta persze...)szaba
Én elhiszem neki , hogy tényleg őt választotta volna akkor is. Korábbi nyilatkozatai alapján benne volt , hogy egy kicsit talán meglepőt fog húzni, olyant akit nem mindenki gondolna ennyire korai picknek, de nekik valami nagyon megtetszett benne.

több mint 11 éve
Fluker 339 lbs, az azért durván hangzik, gyorsan meg is néztem a tavalyi top5 legsúlyosabb nfl játékost, de ahhoz még kevés.