Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem látom , hogy ki állítana meg minket.Sixo67A Chiefs kezdője lehet hogy boldogulna ott, ahol a tarcsi elbénázta 😉
több mint 12 éve
Gratulálok a csapatnak.Megérdemeltétek. Most már meg ne álljatok az SB-ig!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ja, és gyorsan egy házon belüli regulárszezon díjkiosztást tartok:MVP - Rivers
OPoY - Mathews
DPoY - Weddle
STPoY - Novák
Az évértékelőt csak azután, hogy nincs több meccs hátra.
több mint 12 éve
Illegális formációban állt fel a ST, mikor kihagyta Succop a FG-t. Túl sokan álltak a labda egyik oldalán.
több mint 12 éve
Már nincs Ellis Hobbs , most már megy. xDHát figyi, az azt jelenti, hogy AFC-döntőzünk egymás ellen, az pedig annyira nem hangzik rosszul 😊Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊WyattDe majd ha kiverünk titeket a PO-ból akkor is ilyen szimpatikusak leszünk -e, nyahahaha 😀Sixo67
Mondjuk abban reménykedem, hogy ellenünk nem szokott menni nektek 😉Wyatt
több mint 12 éve
Csak az AFC döntőben találkozhatunk a Gilette-ben.Ha ott megvertek, megérdemlitek. De vigyázz, utána már az SB jön!Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊WyattDe majd ha kiverünk titeket a PO-ból akkor is ilyen szimpatikusak leszünk -e, nyahahaha 😀Sixo67
több mint 12 éve
Hát figyi, az azt jelenti, hogy AFC-döntőzünk egymás ellen, az pedig annyira nem hangzik rosszul 😊Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊WyattDe majd ha kiverünk titeket a PO-ból akkor is ilyen szimpatikusak leszünk -e, nyahahaha 😀Sixo67
Mondjuk abban reménykedem, hogy ellenünk nem szokott menni nektek 😉

több mint 12 éve
Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊WyattDe majd ha kiverünk titeket a PO-ból akkor is ilyen szimpatikusak leszünk -e, nyahahaha 😀
több mint 12 éve
Szurkoltam nektek, ti vagytok a legszimpatikusabb csapat, már rajtunk kívül, az AFC-ből, tessék megcsapni a Bengalst is 😊

több mint 12 éve
Megyünk a Bengalshoz, régen nyertünk ellenük és a mai teljesítménnyel nem sok esélyünk van ellenük. Mondjuk mi játszottunk idén először Philadelphiában meg egyébként se legyünk telhetetlenek, én magam a szezon közben egy podcastben mondtam h kinézem ebből a csapatból a 9-7-et viszont az kevés lesz a wild cardra, tévedtem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A lényeg a rájátszás!AFC West power. És úgy általában a nyugat kijött a liga legszarabb csoportjai sémából elég szépen. Ki gondolta volna pár éve?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ja és remélem ezt a meccset is párszor visszanézik az edzők, és kirúgják az alkalmatlan játékosokat.
több mint 12 éve
Mathews for elnök, amúgy elég komoly szégyen volt.
több mint 12 éve
Monnyon le: Rivers, OL, D#, Pagano, Whisenhunt, McCoy!szabaNem sokan maradnának xD
több mint 12 éve
Monnyon le: Rivers, OL, D#, Pagano, Whisenhunt, McCoy!
több mint 12 éve
Hát megelőlegezve h nem történik csoda azon a 2 meccsen, hajrá, én örülnék ha hárman is képviselnénk az évek óta lesajnált AFCWestet a PO-ban, de én igazából komoly hátránynak érzem, h a ti meccsetek a másik három után jön. Ha egyszerre lettek volna jóval kisebb nyomás lenne a csapaton, csak a meccsel foglalkoztok ha nyertek majd meglátjátok mire elég. Most úgy kell pályára lépni, h tudjátok győzelem esetén megvan a PO.Black_AdderMi késsel a nyakunkon játszunk, mióta kikaptunk a Bengals ellen.
több mint 12 éve
A Steelers fanok 1 estére mennyire fognak utálni titeket 😀 Főleg hogy a KC leadja majd a szerelést ...
több mint 12 éve
Steelers are alive but need Chiefs to win in San Diego. And Andy Reid is resting 20 of 22 starters.
több mint 12 éve
Alabama CB-k hozták a mai napot szépen. 😛 Geno király volt, Dalton szar, de nem számít, most már rajtunk a sor! Nem hittem volna, de a Bills-Fins meg a Ravens-Pats után valahol éreztem, hogy benne van a levegőben.
több mint 12 éve
Hát megelőlegezve h nem történik csoda azon a 2 meccsen, hajrá, én örülnék ha hárman is képviselnénk az évek óta lesajnált AFCWestet a PO-ban, de én igazából komoly hátránynak érzem, h a ti meccsetek a másik három után jön. Ha egyszerre lettek volna jóval kisebb nyomás lenne a csapaton, csak a meccsel foglalkoztok ha nyertek majd meglátjátok mire elég. Most úgy kell pályára lépni, h tudjátok győzelem esetén megvan a PO.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Ha bejutunk, ott nem kötelezők lesznek. 😉Innen nem lehet eljinxelni. Ráadásul a KC a C-csapattal áll ki. Gyerekek, ezt be kell húzni.Nem a "kötelezőket" húztuk be idén az a baj.
szerk: azért Dalton még mindig odateszi magát, 1 yardról INT...szaba
Flacco javította Dalton hibáját.Sixo67
több mint 12 éve
Innen nem lehet eljinxelni. Ráadásul a KC a C-csapattal áll ki. Gyerekek, ezt be kell húzni.Nem a "kötelezőket" húztuk be idén az a baj.
szerk: azért Dalton még mindig odateszi magát, 1 yardról INT...szaba
Flacco javította Dalton hibáját.
több mint 12 éve
Innen nem lehet eljinxelni. Ráadásul a KC a C-csapattal áll ki. Gyerekek, ezt be kell húzni.szerk: azért Dalton még mindig odateszi magát, 1 yardról INT...
több mint 12 éve
Jah akkor jó, bár most ravens redzone van.Arra csak Iktriad képes, egyelőre minden rendben. 😀Gabesz92Félidőben vezet a Ginos és a Daltons.szabaeljinxelted...Sixo67