Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
jeff garcia? 😀Már dolgozok egy QB megszerzésén.Sixo67De mivel te Rivers-antifan vagy, így mindezt gondolom Whitehurst segítségével érjük el.szabaBennem egy pillanatig sem volt kérdés a 16-0 és utána a bajnoki cím a következő szezonra. Ez egy újabb jel a hitetleneknek(szaba, empty taxi) , hogy mire számítsanak az előttünk lévő szezonban. 😊Sixo67Jól látom , hogy idén mi játsszuk az első meccset Philadelphiában?Sixo67igen, ti vagytok idén a fő favoritok a bajnoki címre 😛jjncaa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Már dolgozok egy QB megszerzésén.De mivel te Rivers-antifan vagy, így mindezt gondolom Whitehurst segítségével érjük el.szabaBennem egy pillanatig sem volt kérdés a 16-0 és utána a bajnoki cím a következő szezonra. Ez egy újabb jel a hitetleneknek(szaba, empty taxi) , hogy mire számítsanak az előttünk lévő szezonban. 😊Sixo67Jól látom , hogy idén mi játsszuk az első meccset Philadelphiában?Sixo67igen, ti vagytok idén a fő favoritok a bajnoki címre 😛jjncaa
több mint 11 éve
szaba
10 549
De mivel te Rivers-antifan vagy, így mindezt gondolom Whitehurst segítségével érjük el.Bennem egy pillanatig sem volt kérdés a 16-0 és utána a bajnoki cím a következő szezonra. Ez egy újabb jel a hitetleneknek(szaba, empty taxi) , hogy mire számítsanak az előttünk lévő szezonban. 😊Sixo67Jól látom , hogy idén mi játsszuk az első meccset Philadelphiában?Sixo67igen, ti vagytok idén a fő favoritok a bajnoki címre 😛jjncaa
több mint 11 éve
Bennem egy pillanatig sem volt kérdés a 16-0 és utána a bajnoki cím a következő szezonra. Ez egy újabb jel a hitetleneknek(szaba, empty taxi) , hogy mire számítsanak az előttünk lévő szezonban. 😊Jól látom , hogy idén mi játsszuk az első meccset Philadelphiában?Sixo67igen, ti vagytok idén a fő favoritok a bajnoki címre 😛jjncaa
több mint 11 éve
Jól látom , hogy idén mi játsszuk az első meccset Philadelphiában?Sixo67igen, ti vagytok idén a fő favoritok a bajnoki címre 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jól látom , hogy idén mi játsszuk az első meccset Philadelphiában?
több mint 11 éve
Mike McCoy says Philip Rivers is "dying to be the very best, and you love it. ... He's going to have a great season."Akkor csak én vagyok negatív vele kapcsolatban.
Adná az ég.empty taxi
több mint 11 éve
Itt a schedule: www.fbschedules.com/nfl-13/2013-san-diego-chargers-football-schedule.phpAmi negatívum h má megin decemberben megyünk Denverbe, ill. a Skins-meccset is szívesebben láttam volna a szezon elején vhogy, bár így h az bye week után lesz (hál istennek a bye week sincs túl korán) tán nem olyan nagy gond.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mike McCoy says Philip Rivers is "dying to be the very best, and you love it. ... He's going to have a great season."Adná az ég.
Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 549
Derek Cox wore No. 21 with Jaguars. Wearing No. 22 with Chargers, he said, because they'll retire LaDainian Tomlinson's 21.😊
több mint 11 éve
Fasza.Jarret Johnson with unprompted and strong words of praise for @MelvinIngram and how he looks at minicamp.
Madden hates me.
több mint 11 éve
www.chargers.com/news/blog/article-1/Jon-Grudens-thoughts-on-Philip-Rivers---/4b860f58-31bf-4534-947f-dee12ecc358dHa ő mondja...
több mint 11 éve
"Falcons looking to trade up from No. 30 in first round"www.chargers.com/media-vault/videos/416-Tom-Telesco/a963ae25-7f3b-4f08-8936-b89c9349e220Persze, ha valakinek kell a 11. pick, és jó árat ad érte.szaba
Ebből sokkal inkább letradelés lesz.Sixo67
Találtam befektetőt a többi már a te dolgod.
több mint 11 éve
szaba
10 549
www.chargers.com/media-vault/videos/416-Tom-Telesco/a963ae25-7f3b-4f08-8936-b89c9349e220Persze, ha valakinek kell a 11. pick, és jó árat ad érte.
Ebből sokkal inkább letradelés lesz.Sixo67
több mint 11 éve
www.chargers.com/media-vault/videos/416-Tom-Telesco/a963ae25-7f3b-4f08-8936-b89c9349e220Ebből sokkal inkább letradelés lesz.
több mint 11 éve
szaba
10 549
A Warmack témához visszatérve:
több mint 11 éve
szaba
10 549
Ha megtörténne, szerintem Mike McCoy visszamenőleg lenne beválasztva a HoF-be.
több mint 11 éve
Jövőre csakis egy 19 meccses győzelmi sorozat az elfogadható.
több mint 11 éve
Nah majd a szezon végén , 16-0 után várom majd a bocsánat kéréseteket.16-0ból indulunk.Sixo67és 8-8-cal végzünk.empty taxi
több mint 11 éve
16-0ból indulunk.Sixo67és 8-8-cal végzünk.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Eretnekség! 16-0ból indulunk.2. legkönnyebb schedule a miénk a 2013as szezonra az ellenfelek tavalyi mérlege alapján, már nem tudom hogy az egy évvel korábbi mérleg mennyire mérvadó ilyen szempontból.8-8-ra jók lehetünk szerintem.szaba
www.nfl.com/news/story/0ap1000000137115/article/teambyteam-strength-of-schedule-for-2013Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 549
2. legkönnyebb schedule a miénk a 2013as szezonra az ellenfelek tavalyi mérlege alapján, már nem tudom hogy az egy évvel korábbi mérleg mennyire mérvadó ilyen szempontból.8-8-ra jók lehetünk szerintem.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000137115/article/teambyteam-strength-of-schedule-for-2013Sixo67
több mint 11 éve
2. legkönnyebb schedule a miénk a 2013as szezonra az ellenfelek tavalyi mérlege alapján, már nem tudom hogy az egy évvel korábbi mérleg mennyire mérvadó ilyen szempontból.www.nfl.com/news/story/0ap1000000137115/article/teambyteam-strength-of-schedule-for-2013