Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Megtaláltam végre a nóta eredeti videóklippjét :www.youtube.com/watch?v=8LND6R39eUM
több mint 11 éve
És mit keres ő San Diegoban ... előbb beszéltük meg , hogy Lattimore fog hozzánk jönni idén.Ki az isten az a Michael Hill?Sixo67A div 2. Adrian Peterson-ja.szaba
több mint 11 éve
Sose azt nézd . 😊Mit szólnátok egy 4-5. körös Marcus Lattimore pickhez?Sixo67rb poszt tűrhető.szaba
több mint 11 éve
szaba
10 547
Mit szólnátok egy 4-5. körös Marcus Lattimore pickhez?Sixo67Talán, de rb poszt tűrhető.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Szerintem nem ez a FO terve, de én is bírom Lewant, ha már így szóba hoztad. 😀Azt nem tudom, hogy ez hogy van, de anno ha jól tudom Winstonnál az volt, hogy elétoltak egy szerződést és akár már alá írhatta volna még a draft előtt.Hát ha megegyezünk McKinnievel nem nagyon lesz itt első körös OT draft.Sixo67Ide a rozsdást, hogy b-terv, és max. draft után igazoljuk le. Mondjuk ha motivált, top 5 LT. Baltimore playoff-run egyik főszereplője volt szerintem.szaba
Egyébként kidolgoztam egy tervet a tegnapi napon, miután megnéztem a SC - Michigan meccset. Nem kell nekünk idén OT. Inkább G vagy CB. Futunk egy szar szezon és top3as draft pickkel elvisszük Lewant és bajnokok leszünk a 2014es szezon után.Sixo67
több mint 11 éve
Azt nem tudom, hogy ez hogy van, de anno ha jól tudom Winstonnál az volt, hogy elétoltak egy szerződést és akár már alá írhatta volna még a draft előtt.Hát ha megegyezünk McKinnievel nem nagyon lesz itt első körös OT draft.Sixo67Ide a rozsdást, hogy b-terv, és max. draft után igazoljuk le. Mondjuk ha motivált, top 5 LT. Baltimore playoff-run egyik főszereplője volt szerintem.szaba
Egyébként kidolgoztam egy tervet a tegnapi napon, miután megnéztem a SC - Michigan meccset. Nem kell nekünk idén OT. Inkább G vagy CB. Futunk egy szar szezon és top3as draft pickkel elvisszük Lewant és bajnokok leszünk a 2014es szezon után.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Hát ha megegyezünk McKinnievel nem nagyon lesz itt első körös OT draft.Sixo67Ide a rozsdást, hogy b-terv, és max. draft után igazoljuk le. Mondjuk ha motivált, top 5 LT. Baltimore playoff-run egyik főszereplője volt szerintem.
több mint 11 éve
Hát ha megegyezünk McKinnievel nem nagyon lesz itt első körös OT draft.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Az OL.What's the problem?empty taxiSam Montgomery is vizitelt felénk, karakterproblémás srác, de a 2. körben elfogadnám.empty taxiKell a gánynak 2. körben.szaba
több mint 11 éve
What's the problem?Sam Montgomery is vizitelt felénk, karakterproblémás srác, de a 2. körben elfogadnám.empty taxiKell a gánynak 2. körben.szaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 547
Sam Montgomery is vizitelt felénk, karakterproblémás srác, de a 2. körben elfogadnám.empty taxiKell a gánynak 2. körben.
több mint 11 éve
Sam Montgomery is vizitelt felénk, karakterproblémás srác, de a 2. körben elfogadnám.empty taxiJó helyről jön, kell nekünk. 😀
több mint 11 éve
Sam Montgomery is vizitelt felénk, karakterproblémás srác, de a 2. körben elfogadnám.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Most nézem , hogy a 90es években volt 6 olyan év is ahol nem volt első körös draftunk, de több 2-3. körös is. Mi voltunk a 90es évek NE-ja.
több mint 11 éve
A Grey Cup MVP cím nem menő. 😛Olyan negatív vagy. Lehet ,hogy az következő Super Bowl MVP közülük kerül majd ki.Sixo67Chargers Agree to Trio of Signings; Add Cornelius Brown, Deon Butler and Dan DePalmaSixo67camp bodykempty taxi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Olyan negatív vagy. Lehet ,hogy az következő Super Bowl MVP közülük kerül majd ki.Chargers Agree to Trio of Signings; Add Cornelius Brown, Deon Butler and Dan DePalmaSixo67camp bodykempty taxi
több mint 11 éve
www.nationalfootballpost.com/The-final-act.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedJoe Fortenbaughnak is maradnia kellene a fantasy focival kapcsolatos cikkeknél. Állítása szerint draftolnunk kellene az 1-3 körben QB-t. Ez csupán 2 okból hülyeség szerintem:
1. Teli vagyunk nagyobb needekkel, nem fér bele egy kvázi luxuspick
2. Ha jövőre felsül Rivers akk legalább ennyire elől fogunk választani és jelen állás szerint (persze ez sokat változhat addig) nem feltétlen gyengébb a jövő évi QB class.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Chargers Agree to Trio of Signings; Add Cornelius Brown, Deon Butler and Dan DePalmaSixo67camp bodyk
Madden hates me.