NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Azt jutott eszembe, hogy ha draftról húznánk be egy fiatal NT-t, és hát Cam Thomas is csak 3 szezonon van túl ,nem lenne túl fiatal ez poszt? Ha van olyan poszt ahol a rutin felértékelődik akkor talán ez az.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Sehol egy DT/NT ? 😊Sixo67
Vannak még depthnek tökéletes harcedzett veteránok a piacon: Sione Pouha, Alan Branch, Maake Kemoeatu, ...empty taxi
És azért az ilyen arcokat elég olcsón meg is lehet szerezni 1 évre.szaba
Szerintetek akkor inkább veteránt fogunk szerződtetni erre a posztra és nem draftolni? Csak azért kérdem, mert ( nem vagyok az NCAA-ben jártas) azt olvastam , hogy ez a draft NT-ben kifejezetten erős. még azért a középső körökben is. Vagy ez nem így van?Sixo67
De, így van, simán elképzelhető h onnan oldják meg, nálam most nem fért be ebbe a 7 pickbe egy NT, de lehet h Teleszkópnak belefog 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Vannak még depthnek tökéletes harcedzett veteránok a piacon: Sione Pouha, Alan Branch, Maake Kemoeatu, ...empty taxi
És azért az ilyen arcokat elég olcsón meg is lehet szerezni 1 évre.szaba
Szerintetek akkor inkább veteránt fogunk szerződtetni erre a posztra és nem draftolni? Csak azért kérdem, mert ( nem vagyok az NCAA-ben jártas) azt olvastam , hogy ez a draft NT-ben kifejezetten erős. még azért a középső körökben is. Vagy ez nem így van?

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
És azért az ilyen arcokat elég olcsón meg is lehet szerezni 1 évre.
több mint 11 éve
Vannak még depthnek tökéletes harcedzett veteránok a piacon: Sione Pouha, Alan Branch, Maake Kemoeatu, ...

Madden hates me.
több mint 11 éve
Sehol egy DT/NT ? 😊

több mint 11 éve
Én Keelan Johnsont akartam volna, szóltam sonkának de te behúztad Staffordot. Sebaj, viszont a Titans buzizott egyet, mert nagyon nem kellene oda Lane... Landry Jones amúgy day 1 starter.
több mint 11 éve
A bowl.hu-s mock draft game eredménye Chargers szemszögből:
1 11 San Diego: Jonathan Cooper, OG (North Carolina)
Nem találtam megfelelőbb value-t ide.
2 15 San Diego: Darius Slay, CB (Mississippi State)
Csak 1 évet volt kezdő, de akkor Banks túloldalán is helyt állt, van benne potenciál gazdagon és kezdő CB meg csak Cox van.
3 14 San Diego: Chris Faulk, OT (LSU)
Nem biztos h azonnali impact lesz, de feltétlen van benne potenciál.
4 13 San Diego: Brandon Jenkins, DE/OLB (Florida State)
Ha felépül akk a 4. körben húztam egy 1. körös tehetséget
5 12 San Diego: Jelani Jenkins, LB (Florida)
Butlerrel hosszú távon lehetnek nagyon zsír páros.
6 11 San Diego: Landry Jones, QB (Oklahoma)
Ezt húzta szaba, bevallom őt akartam Tampába, Whitehursttel küzdhet a QB2 posztért, kicsit luxuspick, de itt belefér.
7 15 San Diego: Daimion Stafford, S (Nebraska)
Akartam egy safetyt, ő volt a legjobb a bent maradtak közül.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Köszi

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal lehet aláírást készíteni?Sixo67
Kicsit offnak érzem a kérdést. Photoshop például. Ajánlom a dizájn/aláírás topicot. Van pár komoly versenyző, akik akár segítenek, hogy miként is használd adott programokat (kérdésedből ítélve nem lehetsz benne profi), hogy ne csak aláírást, hanem kimondottan szép aláírást készíthess.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal lehet aláírást készíteni?

több mint 11 éve
Troutmanről azt olvastam , hogy habár G volt az egyetemen ,de a csapat T-nek akarja átnevelni, de lehet hogy keverem valakivel.

több mint 11 éve
Miért küldtük el egyáltalán? Ha jól emlékszem 4Met spóroltunk vele, ingyen volt kirúgni, de ennyiért bőven megérte volna hagyni szerintem. Az , hogy az első 9 meccset kihagyta , attól még nem lehet sérülékenynek mondani.Sixo67
Van olcsóbb és fiatalabb megoldás, ráadásul kevés olyan szerződésű playa volt idén a keretben, akik kirúgása esetén értékelhető mennyiségű money szabadult fel a sapka alatt, ők kb. lapátra is kerültek: Garay, Bigby, Spikes.empty taxi
Clary nem ez a kategória?Sixo67
De, csak szerződéssel rendelkező T rajta kívül van még Dunlap, Harris,meg Haslam, szükség esetén még Schilling tud T-t játszani, ha a drafton lecsúszik Lane Johnson sztem menni fog.
Plusz én még mindig nem zárom ki h Claryt beviszik G-nek, ott se tombol a minőség: Rinehart, Troutman, Schilling, Ohrnberger
C-ben a Hardwick, Molk, Baxter hármas jó, lehet TC-ben G-ként is kipróbálják őket.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Miért küldtük el egyáltalán? Ha jól emlékszem 4Met spóroltunk vele, ingyen volt kirúgni, de ennyiért bőven megérte volna hagyni szerintem. Az , hogy az első 9 meccset kihagyta , attól még nem lehet sérülékenynek mondani.Sixo67
Van olcsóbb és fiatalabb megoldás, ráadásul kevés olyan szerződésű playa volt idén a keretben, akik kirúgása esetén értékelhető mennyiségű money szabadult fel a sapka alatt, ők kb. lapátra is kerültek: Garay, Bigby, Spikes.empty taxi
Clary nem ez a kategória?

több mint 11 éve
Van olcsóbb és fiatalabb megoldás, ráadásul kevés olyan szerződésű playa volt idén a keretben, akik kirúgása esetén értékelhető mennyiségű money szabadult fel a sapka alatt, ők kb. lapátra is kerültek: Garay, Bigby, Spikes.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Miért küldtük el egyáltalán? Ha jól emlékszem 4Met spóroltunk vele, ingyen volt kirúgni, de ennyiért bőven megérte volna hagyni szerintem. Az , hogy az első 9 meccset kihagyta , attól még nem lehet sérülékenynek mondani.

több mint 11 éve
Tavaly előtt nagyon ígéretes szezonja volt, de tavaly Garay sérülése ellenére sem tudott kezdeni, szóval én kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.Sixo67
Én is, ezért is örültem volna Franklin újraigazolásának. Mondjuk van még 1-2 NT-nek való a piacon, de egyik sem mondható betonbiztos megoldásnak.
több mint 11 éve
Tavaly előtt nagyon ígéretes szezonja volt, de tavaly Garay sérülése ellenére sem tudott kezdeni, szóval én kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.

több mint 11 éve
Szerintetek Cam Thomas elég jó lesz kezdőnek?Sixo67
Kénytelen lesz elég jónak lenni. 😊 Amúgy kelleni fog még egy jó NT, hiszen eléggé megterhelő poszt, fontos a rotáció.
több mint 11 éve
Szerintetek Cam Thomas elég jó lesz kezdőnek?

több mint 11 éve
Tippmix? Ez volt az ultimate érved? 😀empty taxi
Ez, de nem is lehet tetézni. 😊
több mint 11 éve
Tippmix? Ez volt az ultimate érved? 😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
Én igazából a DL az egyetlen aminek nem örülnék, minden más OK a részemről, persze egy offensive skill playertől sem esnék hanyatt, de ha jó value lenne az illető ám legyen.empty taxi
1/11-re kit tartasz value-nak az offensive skill csomagból? 😊szaba
Traderől nem hallottál? 😛
Geno Smitht pl. 😊empty taxi
1.05-re adják tippmixen, hogy nem trade-elünk első körben. 😊 És Geno ott rohadtul nem value. 😛
több mint 11 éve
Én igazából a DL az egyetlen aminek nem örülnék, minden más OK a részemről, persze egy offensive skill playertől sem esnék hanyatt, de ha jó value lenne az illető ám legyen.empty taxi
1/11-re kit tartasz value-nak az offensive skill csomagból? 😊szaba
Traderől nem hallottál? 😛
Geno Smitht pl. 😊

Madden hates me.
több mint 11 éve
1/11-re kit tartasz value-nak az offensive skill csomagból? 😊