NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
szaba
10 547
Nagyjából én is így látom a dolgot...Telesco and head coach Mike McCoy cautioned right from the start that remaking this roster would not be a matter of adding water and stirring. They’ve said all along that there is a lot to do.
I wrote the other day regarding the Chargers that patience is a virtue except when it’s plodding. I’ll remind you now that quick action is a good attribute to have unless it means settling.
Point is, the Chargers believe they have a lot of work to do, so they’re not going to commit big to a guy they don’t think deserves it.
I love Louis Vasquez. But were we grading him on a curve? Absolutely we were. Saying he was the Chargers’ best offensive lineman is like saying I’m the best-dressed sportswriter. Very little competition.
The Chargers balked at Vasquez’s side saying they never received an offer. Whatever semantics are involved, the bottom line is that the Chargers did not want Vasquez all that badly.
“He’s a good player,” Telesco said Tuesday night. “But we’ll be fine.”
Do you really want him signing a guy just because it's the best they have? Or do you want him building for the future?
It certainly doesn't look good right now. But it's only March and it’s only two months into the Telesco regime.
But if they sign Eric Winston and draft a left tackle in the first round, it’s a guarantee Chargers fans will be singing Telesco’s praises.
And if not, the way it’s looking now, the Chargers will not only have cap space in 2014, but also a really high draft pick.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Ha évi 13-14 reg. season meccsre harcképes lesz, akkor beválhat. Majd Pagano kineveli belőle a hülyeséget.
több mint 11 éve
Derek Cox lesz az egyik kezdő cornerünk, tehetséges srác, csak sérülékeny meg túlságosan is lelkis ehhez a poszthoz szvsz.empty taxiEn is nezegettem magunkhoz es egyetertek veled. Tudas alapjan kezdo CB, de a sok serules miatt komoly riziko is van benne...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Derek Cox lesz az egyik kezdő cornerünk, tehetséges srác, csak sérülékeny meg túlságosan is lelkis ehhez a poszthoz szvsz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 547
Rinehart lesz Vasquez helyettese, D'Alessandris ismeri h mire képes és ő azért bivaly jó szakember.empty taxiMeg fognak lepődni páran szerintem, mennyire jó igazolás is ez.
több mint 11 éve
Rinehart lesz Vasquez helyettese, D'Alessandris ismeri h mire képes és ő azért bivaly jó szakember.
Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Én olyat olvastam, hogy Winston még mindig opció.
több mint 11 éve
Dunlap több poszton bevethető, de szvsz egyértelműen kezdő RT-nek jött /*LTnek kevés, RG-nek meg akkor Vasquez jobb lett volna*/. Nem feltétlen elit, de mindenképp kezdő, McCoy meg látott elég Broncos-Chargers meccset h ne vágjon neki egy szezonnak úgy h Clary az RT.5 sack, 27 hurry, 9 büntetés. Rivers előtt szvsz jobb számai lesznek, de a 9büntetés azért aggasz..mármint izé biztató 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
szaba
10 547
Alighanem Garay is kivágva, twitteren legalábbis ezt írta: To the Great City of San Diego, the Spanos family, all those that had a hand in me being a Charger, management & everyone working for the team, the coaches, my teammates and all you GREAT FANS... Take Care, God Bless & Thank You.Azért sajnálom, óriási figura. 😕
több mint 11 éve
szaba
10 547
Én azt gyanítom h Dunlap lesz az RT, Clary meg behúzódik Vasquez helyére.empty taxiHát ahhoz meg végképp sokat keres Clary, hogy OG-t játsszon. 😀
több mint 11 éve
Én azt gyanítom h Dunlap lesz az RT, Clary meg behúzódik Vasquez helyére.
Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Dunlap ZBS fit?Nem tudom milyen fit - Reid tudtommal inkább a power blocking híve -, de mindkét oldalon el tud játszani. Félreértés ne essék, nem kezdőnek hoztuk, max. ha Clary repül, akkor RT-nek megfelelhet - jobb mint Clary btw - elsősorban azonban sztem depthnek jött.
Melyik oldalra várjátok?Rolni
több mint 11 éve
Dunlap ZBS fit?Melyik oldalra várjátok?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
szaba
10 547
Még egy CB-nek tudnék örülni, hátha Powers vagy Cox jó áron jöhet... 😛
több mint 11 éve
szaba
10 547
Hát, ezt titkon reméltem: Former Eagles OT King Dunlap has agreed to terms with the Chargers, per source.És hazudnék, ha azt mondanám, nem ma kérdeztem meg Ratát, miért adná el GM-ben. 😀
több mint 11 éve
szaba
10 547
Csempsz, hír: Chargers reach agreement on a three-year deal with former Cowboys TE John Phillips.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Jöhet Warmack. 😛 Vagy második körben LWIII.
több mint 11 éve
Vasquez vadló lett...
Madden hates me.
több mint 11 éve
Erről az jutott eszembe, nem kicsit hasonlít ez a Clary-Winston ROT ügy a Chiefs Richardson-Winston ROT húzására. Pokolból a mennybe, ennyit tudok erről mondani. És még annyit ,hogy reméljük nem jut eszükbe a Chiefsből jött J. Gaither (szintúgy OT) esete, ami kevésbé jött össze.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
szaba
10 547
Ez biztos tetszik mindenkinek. Mármint a szándék.Free agent RT Eric Winston visited the Chargers over the weekend.
Winston obviously left without a deal, and was on a flight to South Florida Sunday night. San Diego has Jeromey Clary at right tackle, but he has been a part of the problem on the line the last few years. The Chargers are installing a zone-blocking scheme this season, and Winston would fit in nicely.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Nem tudom, neked eddig tetszik ez a sunnyogás, remélem jó lesz a vége.
több mint 11 éve
F@szomat már Teleszkóp!The Chargers still haven't made a contract offer to free agent OG Louis Vasquez.
Vasquez was initially turned off by what the Union-Trib San Diego refers to as a "modest/insulting" contract proposal under ex-GM A.J. Smith. It's been crickets under new GM Tom Telesco. The Chargers have one of the worst offensive line situations in football and risk losing their best linemen to a thin guard market on which Vasquez will be coveted. The Colts will be in hot pursuit.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Goodman marad, ERFA volt, tehát ez várható volt.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Köszi a választ! Elméletileg mi vagyunk az egyik kérője Cason-nek. Gondolom nr.2 cornernek tökéletes lenne a Lionsba.BazzaniHa zónaalapú a sémátok igen.
Madden hates me.