NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Nem megyek bele a vitába, nem fikáztam le, csak elmondtam hogy túlértékeltnek tartom. Capishe? 😊
Úgyis jó lesz, elmondtam már az okokat, hogy miért 😊
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Twitteren azt olvastam marad Pagano a DC.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Én is így érzem, nagyjából a legjobb elérhető edzőt sikerült beszerezni. A legtöbben, ahogy látom, elég jó kinevezésnek tartják az övét, illetve én nagyon megbízom Telescoban, tudja, mit akar. Ha ebbe McCoy illik bele leginkább, akkor őt kell kinevezni. Ennyi.
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Azért tartják jónak, mert kidolgozott egy rendszert Orton képességeire. Egyébként nem ment túl jól, de egy percig se merült fel, h mást kéne játszani offensben, esetleg h jobban.
Aztán szezon közben átváltottunk Tebow-ra és implementált egy homlokegyenest más rendszert, amibe tökéletesen illett Tebow, aki viszont másba nem nagyon illett volna. #1 rushing offenseről sokan megfeledkeznek. Arról nem is beszélve, h az edzők jelentős része meg próbál mindenkit betörni abba a rendszerbe amit elképzelt, McCoy viszont abból főz ami van.
Aztán idén megint irányító váltás, megint teljesen más rendszer, ami szintén megállta a helyét. Manninggel könnyű? Persze, de nem McCoy se nehezítette meg.

Rövid időn belül 3 teljesen különböző offense-t össze tudott rakni, amik egyrészt megfeleltek a játékosok képességeinek, másrészt nem sok hiányérzet volt az offense miatt. Mármint ami McCoyon múlt. Arról nem ő tehet, h "Tebow nem tud passzolni".

Emellett neki nem 1 éves coordinátor és playcall tapasztalata van, hanem hosszabb.

Mondj jobbat az elérhető edző jelöltek közül, mielőtt lefikázod 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én McCoy-t túlértékeltnek tartom. Idén Manning miatt volt olyan az O, amilyen Denverben. Tavaly meg igazából a védelem miatt jutott a PO-ba a Broncos. De meglátjuk. Két dolog szól mellette, az egyik hogy fiatal és bevállalós, ami jól is elsülhet. A másik, hogy beírtam ide, hogy sztem túlértékelt, emiatt biztos hogy kurva sikeres edző lesz. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora
Mike McCoy has agreed to terms with the Chargers. Done deal.
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Én örülök neki, jobban, mint Bradley-nek örültem volna. Remélem Pagano-t hagyják dolgozni és akkor minden rendben lesz. 😊

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Chargers are nearing a deal to make Mike McCoy their head coach. Looks like it will be finalized today. More ahead @CBSSports

Rolni
Adam Schefter ‏@AdamSchefter

Mike McCoy informed the Broncos this morning that he is accepting the San Diego Chargers head coaching job.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Chargers are nearing a deal to make Mike McCoy their head coach. Looks like it will be finalized today. More ahead @CBSSports

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Ez szép. 😀

Not sure if this is in the Twittersphere, but Jimmy Raye is leaving the Chargers to be VP of football operations for the Colts.
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
nehogymá' mccoy is afc westben legyen hc! 😛 szívesen szorítanék nekik, h sikeresek legyenek, de így...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Akk már McCoy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Schefter szerint Gus Bradley (Seattle DC) vagy Mike McCoy (Denver OC) között dől el ki lesz az új coach.

több mint 11 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Hétfőn McCoy interjúra jön hozzátok.
 blogs.denverpost.com/broncos/2013/01/13/mccoy-interview-chargers/18154/xrace77
Ezért Arians át is került szerdára.
Acee szerint nagy valószínséggel péntekig kiderül, ki lesz az új HC.

több mint 11 éve
Norv a Browns OC-ja lett, akár működhet is.

Madden hates me.
több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Hétfőn McCoy interjúra jön hozzátok.
 blogs.denverpost.com/broncos/2013/01/13/mccoy-interview-chargers/18154/
több mint 11 éve
Sounds like if Bruce Arians does have options, his preference would be San Diego. Which explains a lot of the drumbeat the last 2 weeks.

taxi reménykedhetszaba

Madden hates me.
több mint 11 éve
Sounds like if Bruce Arians does have options, his preference would be San Diego. Which explains a lot of the drumbeat the last 2 weeks.

taxi reménykedhet
több mint 11 éve
Weddle egyértelműen a liga legjobb safety-je. 1 szavazaton múlott, hogy nem az első csapatba került, de akkor is szégyen.
Browns húzzon a fenébe, KC-ről nem is beszélve.
Én nem vagyok ellene semminek már az új HC-t illetően. Olyan HC kell, aki alá tud dolgozni mindkettő koordinátor, meg tudja motiválni a játékosokat. Szerintem Telesco biztos tudja, ki fog megfelelni a legjobban azoknak a kritériumoknak, amiket ő támasztott. És biztos vagyok abban is, hogy olyan stábot fognak összehozni - Paganoval vagy nélküle - akik előre viszik a csapatot. Pl. Lovie Smith-nek is örülnék, de nála pl. egyértelműnek tartom, hogy Paganonak kéne maradnia, hiszen ide installálni egy 4-3 tampa2-t rengeteg erőfeszítésbe kerülne. Illetve akkor kellene egy jó OC is.
több mint 11 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Hát, az utolsó 2 jelölt, aki itt volt, nekem egyáltalán nem tetszik, remélem Smith csak a Rooney Rule miatt került szóba.
Egyébként Greg Roman (49ers OC) is esélyes lehet, bár ehhez ki kéne kapniuk a hétvégén, mert Telescoék a hét elején ki akarják nevezni az új HC-t. Arians hétfőn jön.

Browns HC Rob Chudzinski targeting SD's John Pagano as his defensive coordinator. KC also did, but Chargers wouldn't let him out of deal yet.

Az All-Pro csapatok is ki lettek hirdetve, Weddle bekerült a második csapatba. Szerintem Thomasnál és Goldsonnál is jobb volt, de mindegy.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
One day after interviewing former Bears HC Lovie Smith, Chargers are interviewing former Cardinals HC Ken Whisenhunt today for their HC job.
több mint 11 éve
Tegnap Gus Bradleyt is meginterjúvoltuk.

Állítólag jön még McCoy meg Jay Gruden is Arians mellett.

Teleszkóp azt nyilatkozta h draftról tervezi felépíteni a csapatot, asszem annyi az LT-t FA-ről tervemnek 😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Holnap Whisenhunt jön interjúra.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Más: Lovie mennyire felel meg a 'leader' és a 'teacher' kitételnek?szaba
A játékosai kedvelik, tisztelik. Leadernek nem egy Pete Caroll, aki 8 kilómétert fut a vonal mellett, nem egy Harbaugh, aki fél centiről ordibál a bíróval. Konzervatív, defense guru, 4-3as edző. Ahhoz ért, az offensehez semennyit. Tudod, hogy mit kapsz, ha kinevezed, de nagy eredmények elérésére nem alkalmas sztem.
több mint 11 éve
Matthews bennmarad? Lewan is?szaba
Hogy érted, hogy bennmarad? Hogy nem jönnek ki a draftra? Mert akkor igen a válasz tudtommal mindkettőre (nem jönnek ki).ulpianus
Így értettem, ja.

Más: Lovie mennyire felel meg a 'leader' és a 'teacher' kitételnek?