NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Viszitek Telescot és Arianst is akarjátok? Luck nem kell?😀FearTomi
Minek? Rivers jobb 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Viszitek Telescot és Arianst is akarjátok? Luck nem kell?😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
On the day the Chargers are expected to name their new GM, Colts VP of football operations Tom Telesco is back in San Diego.
több mint 11 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Acee szerint ma lesz kinevezve az új GM.
Edzőként pedig Mora és Zimmer neve merült fel.

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Előkerült Holmgren as I expected.

Tom Gamble meg érkezik GM interjúra.empty taxi
Imádom holmit, elfogult vagyok vele, bár Paul Allen a könyvében azt írja, hogy kevésbé jó GM, viszont remek vezetőedző!

Mindenkit hagyni fog dolgozni! Szerencsére ma már belátta, hogy az ő általa kidolgozott 3. generációs O stratégia idejétmúlt!
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Ennél jobban én se tudtam volna összeszedni, mi a véleményem az egészről. 😊
www.utsandiego.com/news/2013/jan/06/canepa-chargers-need-make-face/
több mint 11 éve
Előkerült Holmgren as I expected.

Tom Gamble meg érkezik GM interjúra.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Simán megoldható. 😊
több mint 11 éve
Kb. 20 misi cap space-ünk van, lejár DX, Brown, Cason, Green, Novak, Phillips, Spurlock, Vasquez, Demorrio szerződése h csak a fontosabbakat emltísem.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Raye és Telesco között fog eldőlni, szinte biztos. Doug Marrone is bejött a képbe, mint HC opció.
több mint 11 éve
Jövő héten állítólag már HC-t akarunk interjúztatni azaz hamarosan meglesz a döntés. Jelenleg Raye-t tartják a legesélyesebbnek.

Madden hates me.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Jared Gaither távozhat. A porcelán OT nem éri meg az árát.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Jim L. Mora neve is felmerült, mint lehetséges jelölt HC. Paganoval jóban van, és az a Noel Mazzone az OC-je, aki Rivers college edzője volt. Mondjuk én nem látok rá nagy sanszot, de ki tudja.szaba
Szimpatikus felállás lenne. Jah és ha kérhetem akk 2014-es drafton volt játékosát Anthony Barrt hozza 😊

Madden hates me.
több mint 11 éve
Jim L. Mora neve is felmerült, mint lehetséges jelölt HC. Paganoval jóban van, és az a Noel Mazzone az OC-je, aki Rivers college edzője volt. Mondjuk én nem látok rá nagy sanszot, de ki tudja.
több mint 11 éve
Azt hittem Lovie Smithről (+tampa 2) beszélünk.

Akkor azt kérdezném, hogy kik volnának ezek a szakemberek, aki szted rebuilding nélkül idejönnek?ulpianus
A 3-4-et pl. nem bolygatnám. A DL hosszú évekre adott, az LB-sorban Ingram függvénye h kell-e vki a vak oldalra, egyébként csak TKO pótlása esedékes a front7-ben. A secondarybe kell egy CB1 ez nem kérdés, de egyébként ott se vészes a helyzet.

Az offense már problémásabb, 2 tackle kell, ez nem kérdés és én örülnék ha mind2 guardot sikerülne visszaigazolni. A WR-corp mondjuk kérdéses, DX mély route-okon a liga egyik legjobbja, de nem egy dropja volt slant után. Spurlock jó volt a slotban, Royal annyira nem. Meachem tán más sémában jó lehet. Vincent Brown rookie éve biztató volt, bokatörésből azért nem lehetetlen visszatérni. Itt nem tudom ki marad, ki megy. Futásnál Mathewst nem írnám le, tavaly jó volt, az idei rossz szereplésében az OL is benne volt vastagon, mindamellett h a srác visionje nem éppen ligaelit. Riversnek is feltétlen adnék egy esélyt új edzővel, jobb OL-lel.

Összefoglalva az új HC nekem mind1 mi csinál a támadóegységgel, de a D-t hagyja meg Paganonak v legalább ne barmolja el a 3-4-et.

Jah és h a napi legalja rovatunk is jelentkezzen egy résszel: #Chargers Takeo Spikes and #Raiders Mike Goodson were both fined $7,875 for fighting Sunday. They were both ejected from the game.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Azt hittem Lovie Smithről (+tampa 2) beszélünk.

Akkor azt kérdezném, hogy kik volnának ezek a szakemberek, aki szted rebuilding nélkül idejönnek?

több mint 11 éve
Itt beszéltünk el kicsit egymás mellett. Lovie teljes rebuilding hozna, amire szvsz nincs feltétlen szükség.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ez nem így megy. Ez a csapat lehet befejezte. Ha rebuilding van, nem tataroznak semmit. Mire befejezik 3 szezon múlva, lesz 5-10 játékos aki megmarad a mostani keretből.
A kérdés úgy merül fel, hogy az átállás alatt miként képes a Chargers valós teljesítményre? A hosszútávú tervekben a lehető legkisebb kárt okozva kell elérni a rövidtávú sikereket.

A támadófal majd az igazoláspolitikában előkerül. Egyelőre kell egy olyan HC, aki elvállal egy tervet. És ha ez Lovie Smith, akkor az OL nem biztos, hogy akkora nagy proiritást fog kapni.

A safety blitzről nekem az a véleményem egyébként is, amit szintén a Raiders topicba írtam tavaly. Ez jól hangzik, de erre védelmet nem lehet építeni. Ez mindig vészterv kategória marad, és igazi megoldást sosem nyújt.

több mint 11 éve
Igen. Csak idén azért szép számmal voltak ILB meg S blitzek, ami azért Tampa2-ben nem megszokott és bevallom jelen állapotban én előbb tenném rendbe a támadófalat, mint a pass rusht.

Madden hates me.
több mint 11 éve
A Tampa2-höz kéne egy jó DL, nos korrekt edge rusher jelenleg 0 azaz nulla van a keretben, az LB-sorban mondjuk Butler OK és Demorrio nem rossz coverben ha őt visszaigazoluk van egy jó willünk, de még akk is hiányos az egység.empty taxi
Így van, de mint írtam ezek nem a rendszer hibái.
Ha akármit játszol, ez nem lesz másképp. Vannak lyukak, amiket meg kell oldani. (Ja persze kivéve az álmodozást. De ha csak a pass rusht vesszük, mondtam tavaly a Raidesben is hogy így nem lehet semmit értelmesen játszani, ha egy pass rusher nincs, és a CB sor reménysége két porcelán veterán. Lett is a sack leadernek 4 sackje, ami LOL. És lett szopás passz ellen. De ez nem a védelmi séma hibája.)

több mint 11 éve
A Tampa2-höz kéne egy jó DL, nos korrekt edge rusher jelenleg 0 azaz nulla van a keretben, az LB-sorban mondjuk Butler OK és Demorrio nem rossz coverben ha őt visszaigazoluk van egy jó willünk, de még akk is hiányos az egység.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Lovie Smith ért annyira a zónázáshoz, hogy felmérje, alkalmas-e a Chargers erre. Anélkül aláírni sem fog. Ha például úgy gondolja neki kell ehhez két védő, vagy bármi kételye támad, feldobja az interjún.

A tampa 2 eredetileg a WCO különböző variációinak elterjedésére volt válasz. Márpedig úgy fest, a Manning fémjelezte pass happy mellett a Denver futásban udvariasan is átlagos. Ha nem is WCO tipikusan, de sok célpontos gyors passzos játék. Ellenben a Chiefs most ír alá valószínűleg a WCO menő A. Reiddel. A Raiders Palmerre WCOt épített idén. Nem lenne hülyeség az egyébként más szempontból is kitűnő tampa2 király Lovie Smith leszerződtetése, mint HC.

Nekem a t2 ott kezdődik, hogy megvan az MLB ehhez. Ez nem könnyű, de egyébként át lehetne szabni a védelmet. Mondjuk CB poszton nem segít semmilyen rendszer, de ez nem a tampa2 hibája.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Lovi Smith került képbe.

Mennyire lenne alkalmas a védelmetek tampa2-re? Mert az azért elég éles váltás lenne, pedig idén futás ellen legalábbis jók voltatok...Black_Adder
Lovie-nak nem kell hoznia a tampa2-t, csak megtartania Pagano-t.szaba
Azért ez sokszor nem így működik...

ÚJ HC legtöbbször, új staff...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Lovi Smith került képbe.

Mennyire lenne alkalmas a védelmetek tampa2-re? Mert az azért elég éles váltás lenne, pedig idén futás ellen legalábbis jók voltatok...Black_Adder
Lovie-nak nem kell hoznia a tampa2-t, csak megtartania Pagano-t.
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Lovi Smith került képbe.

Mennyire lenne alkalmas a védelmetek tampa2-re? Mert az azért elég éles váltás lenne, pedig idén futás ellen legalábbis jók voltatok...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear